F1 2012 (Codemasters)

poruka: 1.159
|
čitano: 180.778
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: F1 2012 (Codemasters)
tomislavivic kaže...

znaju li se sistemski zahtjevi i oce li moja konfa bit dovoljna za fluidno igranje na med..??

mislim da bi trebao igrati kao i do sada.grafika je manje vise ista.bilo bi dobro da stave poslje sveke utrke replay od najbrzeg kruga.tj, da mozes birati ili gledati cijelu utrku ili najbrzi krug.

13 godina
pirat kaže...

Na E3 drugi tjedan će sretnici moć probati F1 2012,a mi ćemo se morati zadovoljiti hrpom videića.{#}

Codemasters will unveil the new Circuit of the Americas track as F1 2012 receives its world premiere at E3 in Los Angeles next week. Attendees to the show will be able to drive on the new circuit, based in Austin, Texas, months before the FORMULA ONE teams take to the track for the 2012 FORMULA 1 UNITED STATES GRAND PRIX™ in November.

Evo i par prvih screenshota

Nisam opal na rit kada sam ovo vidio, ali nije preloše, iako sam siguran da će prava igra sigurno imati bolju grafiku, ali, kako je kolega @Đapa rekao, bolje da se oni malo igraju s levelima težine, a što se grafike tiće, neka srede kokpit i ja zadovoljan.

du nat tač prekidač bikoz struja going tu kil!
14 godina
speedy56 kaže...
pirat kaže...

Na E3 drugi tjedan će sretnici moć probati F1 2012,a mi ćemo se morati zadovoljiti hrpom videića.{#}

Codemasters will unveil the new Circuit of the Americas track as F1 2012 receives its world premiere at E3 in Los Angeles next week. Attendees to the show will be able to drive on the new circuit, based in Austin, Texas, months before the FORMULA ONE teams take to the track for the 2012 FORMULA 1 UNITED STATES GRAND PRIX™ in November.

Evo i par prvih screenshota

Nisam opal na rit kada sam ovo vidio, ali nije preloše, iako sam siguran da će prava igra sigurno imati bolju grafiku, ali, kako je kolega @Đapa rekao, bolje da se oni malo igraju s levelima težine, a što se grafike tiće, neka srede kokpit i ja zadovoljan.

Potpuno se slažem. Neka se fokusiraju na težinu AI-a, grafikom sam zadovoljan, ali bi htio da se poprave bolidi, odnosno detalji, kokpit...

EDIT: F1 2012 nije na E3-u?

“Courage is being scared to death but saddling up anyway.” -John Wayne
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2012 19:53 (Promster).
16 godina
moderator
Promster kaže...

EDIT: F1 2012 nije na E3-u?

I F1 2012 je na E3....

سمندری ڈاکو
16 godina
moderator
F1 2012 (Codemasters)

Dva nova screenshota.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 16:28 (pirat).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

McLaren če izgleda koristit nos sa kojim su počeli sezonu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
F1 2012 (Codemasters)

Codemasters F1 2012 Circuit of the Americas

سمندری ڈاکو
Moj PC  
4 0 hvala 5
13 godina
F1 2012 (Codemasters)

kaj ima nova podesavanja neka prilikom voznje koliko sam vidio ima za kocnice a koja su ostala zna li neko..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
pirat kaže...

Codemasters F1 2012 Circuit of the Americas

Jedina, ali ama baš jedina stvar u kojoj se vidi upgrade F1 2011 je mogućnost podešavanja balansa koćnica, što mi se iznimno sviđa. Također se vidi da su se malo poigrali sa sunčevom svjetlošću.

Ja sam još uvijek mišljenja da su ovi svi screenshooti, i gameplayi samo ušminkani F1 2011.

du nat tač prekidač bikoz struja going tu kil!
14 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Zanimljivo je to što se nemože skurit motor, pri prebacivanju u nižu na kočenju motor vrišti a okretaji uopče ne svjetle.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
F1 2012 (Codemasters)

koja je to staza?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
F1 2012 (Codemasters)

Nova staza u Austinu, Texas.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Meni također izgleda kao ušminkana f1 2011. Nadam se novom HUD-u i naravno velikoj količini inovacija. Možda se Codmasters uistinu posvetio fizici vožnje i zanemario neke sitne detalje, što je dobro.

1 0 hvala 0
13 godina
F1 2012 (Codemasters)

jel se znaju jos neke novosti koje ce bit osim balansa kočnica..??
i oce bit popravljena malo voznja po kisi jel meni ove godine igledalo kao da vozim po ledu a ne kisi..:O 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Meni ovaj clip izgleda gore nego F1 2011. Fizika bolida mi djeluje nekako prekruto, a i bolid zvuči kao smeće ( doduše u igri nevozim sa Mclarenom, ali pravi Mclaren nema veze s ovim zvukom ).

13 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

Meni ovaj clip izgleda gore nego F1 2011. Fizika bolida mi djeluje nekako prekruto, a i bolid zvuči kao smeće ( doduše u igri nevozim sa Mclarenom, ali pravi Mclaren nema veze s ovim zvukom ).

Pojasni ovo prekruto, nisam te baš razumio... zvuk je definitivno bolji nego u f1 2011.

14 godina

Predrveno mi djeluje vožnja bolida po stazi, nema uopće fluidnosti. A za zvuk, pa gledam jedno 15 godina najamnje F1, i nikad nisam čuo ovako nešto. Sauber kojeg ja vozim u F1 2011 zvuči jedno 6 puta bolje ( ali ni on nije kao pravi F1 ).

13 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

Predrveno mi djeluje vožnja bolida po stazi, nema uopće fluidnosti. A za zvuk, pa gledam jedno 15 godina najamnje F1, i nikad nisam čuo ovako nešto. Sauber kojeg ja vozim u F1 2011 zvuči jedno 6 puta bolje ( ali ni on nije kao pravi F1 ).

Vožnja f1 bolida bi trebala izgledati kao vlak na tračnicama. Ovaj video je pun proklizavanja i malih driftova, a to je ono što se meni nesviđa. Jedino ako misliš na ponašanje guma i ovjesa pri kočenjima, možda to izgleda drveno tebi..

16 godina
moderator
F1 2012 (Codemasters)

Još par videa.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Neznam u čemu je problem ali ova vožnja sa volanom je odvratna em ima mrtvog hoda em kasni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Zekat kaže...

Neznam u čemu je problem ali ova vožnja sa volanom je odvratna em ima mrtvog hoda em kasni.

Da užasno kasni.

Al dobro to će valjda popraviti do izlaska.

سمندری ڈاکو
13 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Ljudi to kašnjenje nije do igre nego do volana. Imao sam isti problem sa svojim logitechom dok ga nisam otvorio i nanio WD-40. Svakom volanu nakon nekog vremena mehanizam postane suh i treba ga malo podmazat. Zbog toga se dešava taj prazan hod i igra gubi smisao sa volanom. Evo barem mislim da je to problem, ustvari siguran sam da je problem u volanu.

1 0 hvala 0
17 godina
F1 2012 (Codemasters)

Puno svega...........

Ma kada god gledam te video priloge djeluje mi kao da im volan kasni, ali ako su F1 2010, DiRT2, DiRT3 i F1 2011 radili bez greške ne vidim razlog da sada nešto ukenjaju..

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

doktor1-kasni upravo zbog toga što volani s kojima se igra vozi nisu dugo vremena podmazani. Svaki volan ima masti na mehanizmu koja se nakon nekog vremena potroši. Treba ga otvoriti i pošpricati, najbolje koristiti WD-40. Večina mojih frustracija oko f1 2011 je bila kašnjenje volana i bio sam uvjeren da je to stvar igre. Stvarno sam pokušavao sve načine dok ga nisam otvorio i podmazao, otada svaki pomak registrira odmah.

0 0 hvala 0
17 godina
F1 2012 (Codemasters)

Ma kada Team VVV , (i InsidSimRacing) dobiju igru u ruke znat ćemo kako funkcionira. Ono, uvijek nekim retardima daju da voze pa to izgleda užas užasa!!

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.6.2012 12:35 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Đapa club kaže...

doktor1-kasni upravo zbog toga što volani s kojima se igra vozi nisu dugo vremena podmazani. Svaki volan ima masti na mehanizmu koja se nakon nekog vremena potroši. Treba ga otvoriti i pošpricati, najbolje koristiti WD-40. Večina mojih frustracija oko f1 2011 je bila kašnjenje volana i bio sam uvjeren da je to stvar igre. Stvarno sam pokušavao sve načine dok ga nisam otvorio i podmazao, otada svaki pomak registrira odmah.

cisto somnjam sa bi testirali igru na nepodmazanim volanom.prije mislim sa je nariktao slabiji odaziv volana.nekima i to pase.

17 godina
F1 2012 (Codemasters)

Ma kao što rekoh, kada se gledaju ovi video prilozi gdje se vidi onaj koji upravlja sa volanom i sama igra to se čini da ima laga... Pa kada gledam InsideRacing pa se čini da ima laga, a nema šamse da njima volani lagaju...

I btw, ovdje su itako racig nastrojeni forumaši pa samo da bacim izviđača....

iRacing - mjesec dana besplatno tko želi...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.6.2012 17:10 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Mogu volani biti nariktani perfektno, ali ako nisu dugo otvarani pojavi se lagg. Ili kako je lange gore napisao moža nekima to ne smeta ili to netko voli.

0 0 hvala 0
14 godina
F1 2012 (Codemasters)

pa taj lag je bio i u F1 2010, i svi su se zalili zbog toga. tako da mislim da ovo nema veze sa volanom...vjerojatno im se potkrao isti bug. a i u F1 2011 isto ima laga kad se volan brze okrece...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ja nemam nikakv lag u F1 2011. Ovo što kolega komentira oko volana i podmazivanja je u pravu, da volan nereagira britko ako se nekoristi pa ima prašina i slično. Ali zar nemisliš možda da oni imaju tamo hrpu volana i novih i svakakvih i sigurno ovi clipovi nisu radi toga takvi kakvi su. Tko zna iz koje je faze taj clip, i za pretpostavit je da neće bit lošija F1 od lanjske koja je jako dobra. Samo trebaju doradit AI i neke detalje i dobro. Ja samo nikako neshvaćam zašto je F1 igra tako siromašna podatcima tipa telemetrije i slično. Kad vozim treninge, to je za plakat s koliko informacija se čovjek može zabavljat. Kao razvijam bolid, a jedino imam najbrži krug!!! Pa to imaš i u najjadnijim arkadama maltene. Zašto nemamo informacije o svakom krugu koji odvozim na treninzima i hrpu drugih informacija. Taj dio mi je potpuno neshvatljiv. Ista stvar je nakon utrke, nemaš nikakvih informacija o trci samoj, nego baš najosnovnije.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.6.2012 20:07 (itomic009).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice