F1 2011 (Codemasters)

poruka: 1.765
|
čitano: 307.312
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: F1 2011 (Codemasters)
deathCLAW kaže...

daj pomagajte sa ovim split screenom pise da se treba stisnut start a koja hebena tipka uopce predstavlja start kad na postavkama kontrola nigdje ni nepise start, napravio sam ono sa xbox kontrolerom i sad mi ga igra prepoznava al nez sta je taj start mrtvi cak i kad zelim uc pomocu tipkovnice kazu stisni enter, kakav mrtvi enter kad ce mi onda ic na cancel

tako je meni na dirt3...pomiri se s time da nema split screena...

na dirtu mi prvo radilo, pa odjednom prestalo raditi...stiskao bi enter kao i prije i nebi ulazilo...

mali savjet: slucajno mi brat kaze probaj uc u neku single player utrku odvozi pol minute i izadi i probajmo opet na split screen i vidi vraga kad stisnes enter ne izbaci te nego ude...probaj i ti to...mozda upali

15 godina
protjeran
thesekiman kaže...

Imam jedno pitanje, buduci da formule ne vozim, inace vise volim auto trke, ipak sam se odlučio nakon silnih dobrih reviewa probati ovu F1 2011. Pitanje je vezano za KERS, kad se potroši cijela snaga KERS-a, koliko mu treba vremenski da se napuni i da li se uopće puni?

KERS možeš koristiti 6.6 sec po krugu a puni se kočenjem i nakon svakog prolaska ciljne crte dobiješ ponovno napunjene baterije ;)

15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

autori nisu isli do tolke realnosti da se puni kocenjem, kers ti se napuni kad prodes kroz start znaci ako ga ispraznis odma na startu napunit ce ti se tek kad zavrsis krug

1 2 hvala 1
15 godina
neaktivan
deathCLAW kaže...

autori nisu isli do tolke realnosti da se puni kocenjem, kers ti se napuni kad prodes kroz start znaci ako ga ispraznis odma na startu napunit ce ti se tek kad zavrsis krug

Pa tako je i u stvarnosti {#}

15 godina
protjeran

upravo to sam i ja rekao ^^

15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

ja cu poludjet, doso key i sad me zeza gfwl nece mi downloadat profil pa UBIT CU SE

idem restart windowsa radit, ako ne upali ocu fifa 12 key u zamjenu za ovo s*anje

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

zapravo su išli do realnosti, jer se kers puni cijelo vrijeme, a tek ti ga se stavi na raspolaganje ulaskom u novi krug, jer su takva trenutna pravila u f1.

bad_ri
16 godina
neaktivan
colezgd kaže...

Evo i dalje mi neželi nikakav ačivment dat, u igri sam online i neželi. Već vozim naveliko karijeru, a on i dalje mi neće za prvu utrku ništa otključat. :(

14 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

da li ima netko mozda problema sa vremenima a.i. vozača? konkretno mislim recimo na kvalifikacije. prve dvije runde npr. u maleziji a.i. voze 1:37 ja 1:35 i onda odjednom u trećoj recimo vettel odvozi 1:33, a svi ostali voze 1:37 i dalje. malo mi je previše da jedan jedini vozač(a.i) popravi vrijeme za 4 sec u jednim kval. čak i da je prije vozio na tvrđim gumama 1:37. sličan problem imam i u utrci naime iako u kval. i na treninzima nekih utrka vozim po dvije sek. brže od svih u utrci se nemogu odvojit (čini mi se kao da jedino ja vozim sporije zbog toga što sam opterećen benzinom dok ostali voze vremena iz kval.) - inače vozim na prof. razini.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 16:32 (mmaruli492).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Kako promijeniti sistem kvalifikacija ?

Ne želim da vozim samo jednu rundu u kvalifikacijama,hoću da imaju 3 knockout runde kao i u stvarnosti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
patch123 kaže...

Ne želim da vozim samo jednu rundu u kvalifikacijama,hoću da imaju 3 knockout runde kao i u stvarnosti.

Prije ulaska u trku trebas stavit long race weekend umjesto short

16 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Može mi netko reči čemu služe flashback ima ih od 0 do 4 ispod AI težine? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tinox3 kaže...

Može mi netko reči čemu služe flashback ima ih od 0 do 4 ispod AI težine? 

ako se slupas ili nesto slicno onda imas sansu to ispravit vracanjem nekoliko sekunda prije sudara... za to ti je flashback (tipka F12)

EDIT: Prvo moras uc u replay sa F1 tipkom

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 19:01 (Mitsuoka).
15 godina
neaktivan
Diavol kaže...
patch123 kaže...

Prije ulaska u trku trebas stavit long race weekend umjesto short

Hvala

13 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

ja sma vidio negdje ja mislim 2012 da izlazi ili je izasla? {#}

Xc
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MrXleader kaže...

ma o cemu ti tek je 2011 izasla 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina

Malo sam vozio Time Trial na Melbourneu.Ovo je drugo vrijme koje sam odvozio.Mogu još skinuti,sutra ću probati :D

F1 2011 Codemasters
13 godina
neaktivan
emerik kaže...

Malo sam vozio Time Trial na Melbourneu.Ovo je drugo vrijme koje sam odvozio.Mogu još skinuti,sutra ću probati :D

S kojim bolidom?

16 godina

McLaren.

F1 2011 Codemasters
15 godina
emerik kaže...

hehe dobar si

evo moje evo moje
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 21:40 (crack).
16 godina

Skinuo za sekundu i pol,sad imam vrijeme 1:21:4xx.

F1 2011 Codemasters
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 21:33 (emerik).
13 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
MrXleader kaže...

ma o cemu ti tek je 2011 izasla 

ma ja krivo vidio hehe :D :PP ali cim dobim novi monitor slijedi skidanje {#}

Xc
15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

meni nesto nestima sa tom umjetnom inteligencijom, to nije bio problem u f1 2010, vec sam gore govorio o tome kako su vozaci iz najlosijih timova ponekad bolji, al kako moze doc do toga da na Q3 elitni vozaci postizu recimo 1.27.000, a samo se jedan od njih se izdvoji recimo webber sa 1.24.000, pa di to ima, ni vettel danas nebjezi 3 sec na kvalifikacijama, cini mi se da ima i problema sa drs-om,nekad mi se nece upalit a ispod sekunde sam a nekad se pali dok mi vozac bjezi po 3 sec wtf?!

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 9:13 (deathCLAW).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Ja nemam takvih problema s kvalifikacijama..{#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Igra mi ne prepoznaje Volan, u pitanju je genius volan i kad udjem tamo u opcije namjestim steering wheel i krenem dzabe nece uopste da ga registruje, da li treba negdje jos nesto podesiti moze li mala pomoc?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

da li postoji negdje tijekom igranja karijere opcija da se pogleda prije ili barem tijekom utrke gdje se nalazi DRS zona? (s obzirom da u stvarnosti nije uvijek startno-ciljna ravnina ili postoje po dvije zone pa bi mi koristilo da znam gdje se u igri nalaze zone)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

ako si gledao utrke ove sezone znat ces (ne vrijedi za sve staze, igra je izdana prije singaporea pa je tamo drs zona na startnoj ravnini a tako nije bilo u stvarnosti) , ako nisi na nekim stazama ti pise pored ceste drs i vidis bijelu crtu al tesko je bas gledat oko sebe pri takvim brzinama, pa gledaj najduze i najravnije dijelove staze logicno je da su tamo drs zone, ako se moze vidjeti prije utrke to nez mislim da ne moze

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

kako da popravim error 5.000006543

pls help

unaprijed hvala{#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
deathCLAW kaže...

ako si gledao utrke ove sezone znat ces (ne vrijedi za sve staze, igra je izdana prije singaporea pa je tamo drs zona na startnoj ravnini a tako nije bilo u stvarnosti) , ako nisi na nekim stazama ti pise pored ceste drs i vidis bijelu crtu al tesko je bas gledat oko sebe pri takvim brzinama, pa gledaj najduze i najravnije dijelove staze logicno je da su tamo drs zone, ako se moze vidjeti prije utrke to nez mislim da ne moze

hvala. zanimalo me samo s tehničke strane mislim da bi bilo zgodno i korisno da se nalaze na monitoru il barem da dode slika staze na mail prije utrke(gledao jesam sve utrke, ali naravno ne sjećam se svih drs zona osim naravno po logici da je to najduza ravnina).

15 godina
simo97 kaže...

kako da popravim error 5.000006543

pls help

unaprijed hvala{#}

pokreni igru preko launchera

ja sam isto imao taj error ali sa pokretanjem preko launchera nestaje

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice