F1 2011 (Codemasters)

poruka: 1.765
|
čitano: 307.469
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: F1 2011 (Codemasters)
Tomy Lee kaže...
Sylvester kaže...

Pozdrav svim igracima i ljubiteljima formule 1 2011 :) Imam pitanje vezano za igru, sinoc sam igrao karijeru, prelazio i ugasim sve i odem na spavanje. Jutros ustanem reko da odvozim koji krug ali kad sam poceo da igram igra mi pocela stekati. A inace do jutros sam igrao sve normalno bez stekanja ili nekih problema. Da li neko imao slican problem? Pozz.

imao sam ja jučer,i to pred kraj utrke počelo štekati.probati ču je igrati danas pa da vidim.

Evo ja sam pokusavao da npr. smanjim rezoluciju, efekte itd. ali nista, steka i vrti se na 5 6 slicica u sekundi. A inace sam igra sve na ultra i sve bilo uredu. I odjednom steka kao ludo {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.9.2011 14:45 (Sylvester).
14 godina
Ambush kaže...

Prejem 3 utrke, i kada upalim ponovno igru nije mi nis spremljeno..

Jel trebam napraviti acc za games for live???

napraviš offline račun i sejva ti se automatski

14 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

evo ja igram drugi dan igra je super. imam logitech momo racing volan, no ako igram na tipkovnici bolji sam, nego dok igram s volanom. s volanom sam odvozio kvalifikacije u australiji 11 mjesto, zatim sam u utrci oko 5 mjesta poslje prvog kruga. ali na tipkovnici bez problema stignem do prvog mjesta poslje jednog kruga. igram na professional level, tim force india. ima li još koga a da je bolji na tipkovnici a ne na volanu?? imam default postavke...{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
F1 2011 (Codemasters)

Iako sam uživao u igri, došlo mi je da pustim suzu i razbijem monitor, odvozio sam 3 utrke u karijeri (od Singapura do Koreje) na professional, mučio se i trudio da bi igra u koreji, 6. krug "pala". Ništa zato, reko izgubio sam samo 6 krugova. Kada sam se vratio vidim da je save prije Singapura, {#}{#} (a autosejvalo je)

Igra ide dolje, a ja dizat utege da se ispušem, FUUU 2011

Tako sam hebeno razočaran :((( Odu sati u nepovrat...

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.9.2011 16:46 (Lovac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mislis offline racuna na games for live...

14 godina
Ambush kaže...

Mislis offline racuna na games for live...

da

15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

stisnes na volanu KERS? jel ti mozda na X-u?

imam logitech force ex i nemam nikakav X na volanu, imam tipke za šaltanje iza volana, d-pad lijevo, 1,2,3,4 desno, dvije sive pored d-pad i num tipki koje sam si postavio da su drs i kers... ta od kersa mi preskoči uvodni film i baci me u meni i igra selektira custom wheel opcije koje sam si podesio. i tipkovnica također radi za navigaciju po menijima.

bad_ri
14 godina
neaktivan

Gle je misli da napravim racun gamer for windows u igri kada ulazim offline racun ili bas mram posebno prije igre da ulazim u taj games for live nece mi ...jel ima s neki link da vidm kak ide??

15 godina
Ambush kaže...

Gle je misli da napravim racun gamer for windows u igri kada ulazim offline racun ili bas mram posebno prije igre da ulazim u taj games for live nece mi ...jel ima s neki link da vidm kak ide??

kad uđeš u igru pritisni tipku Home na tipkovnici i otvoriti će se GFWL.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
F1 2011 (Codemasters)

Izvještaj sa prve utrke u sezoni..... (veća slika)

A više o tome i drugim karijerama...- KLIK

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.9.2011 19:21 (doktor1).
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Gle ja napravim tak preko home,napravim racun i docem do producta i nece mi kao nes skinuti downlad kaod ane valja product keyy

15 godina

Vodim ispred Masse za 4 sekunde,predzadnja ravnica na Maleziji.Izadjem perfektno(nikad bolje) iz onog zavoja prije te predzadnje ravnice i napola ravnice dodje mi Massa na 0.5 sec.(koristio sam KERS).Na ravnici me prestigao uz pomoc DRS-a(s tim da me prosao kao da ja stojim).Sljedeci krug ja iza njega,ciljna ravnina,DRS,KERS i zavjetrina i on je brzi od mene.Bolid je od Williamsa.Imao sam one soft(zute) gume.

This post is signed by Ivanoile
13 godina
Ambush kaže...

Gle ja napravim tak preko home,napravim racun i docem do producta i nece mi kao nes skinuti downlad kaod ane valja product keyy

ma kako ti to napravis racun?! napisi na papir kada ulazis u igru i onda napisi ovdje sta si sve napravio.

16 godina
neaktivan
Lovac kaže...

Iako sam uživao u igri, došlo mi je da pustim suzu i razbijem monitor, odvozio sam 3 utrke u karijeri (od Singapura do Koreje) na professional, mučio se i trudio da bi igra u koreji, 6. krug "pala". Ništa zato, reko izgubio sam samo 6 krugova. Kada sam se vratio vidim da je save prije Singapura, {#}{#} (a autosejvalo je)

To se i meni dogodilo, zato jer sam imao nvidia BETA drivere. Ništa očito poslije svake utrke sejvat i fino prebacit save na sigurno. 

16 godina
F1 2011 (Codemasters)

imal ko kakav setup za australiju?? lotusa vozim i nikako da bar vrijeme bude 1.27 ili sl..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
F1 2011 (Codemasters)

Koji to nvidia beta driveri? Ovi novi od danas, 285.38?

Ja ih instalirao danas, igrao oko sat vremena i nije mi se crashala igra. Baš su mi ljepo stabilizirali fps, sad više nemam fps dropove.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.9.2011 19:52 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
colezgd kaže...
Lovac kaže...

To se i meni dogodilo, zato jer sam imao nvidia BETA drivere. Ništa očito poslije svake utrke sejvat i fino prebacit save na sigurno. 

Nakon što sam se smirio, išao sam nadoknađivati izgubljeno tako što sam skratio te utrke na 3 kruga. I prije Interlagosa sejvam ručno za svaki slučaj i crash prilikom "checking storage devices" ili tako nešto. Budući da tada nisam znao da treba raditi bekap save-a ostao sam bez ičega, nula... Obrisao igru i to je to. Moji živci nisu vrijedni igre s takvim problemima, a to se moglo jednostavno izbjeći javom betom.

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
13 godina
Đapa club kaže...
emerik kaže...

Daj onda neke setupe stavi tu :D

http://www.racedepartment.com/showthread.php?t=64339

ovdje imate odlične setupove.. ja sam sada za tursku koristio setup s te stranice i donio mi je 8 vrijeme u kvalifikacijama s willamsom(na legendary). Malo sam prepravio neke stvari no i ovak je dobar bio.

cek ali tamo nema za sve bolide?!

14 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

imam pitanje kako igrat multiplayer

ja se prijavim prek igre u onaj windows live i stisnem multiplayer online i piše mi da stisnem neku tipku start

koja je to tipka i kad to stisnem dal još kaj trebam ili mogu igrat online

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Napravio sam....hvala

14 godina
neaktivan
lange kaže...
Đapa club kaže...
emerik kaže...

Daj onda neke setupe stavi tu :D

http://www.racedepartment.com/showthread.php?t=64339

ovdje imate odlične setupove.. ja sam sada za tursku koristio setup s te stranice i donio mi je 8 vrijeme u kvalifikacijama s willamsom(na legendary). Malo sam prepravio neke stvari no i ovak je dobar bio.

cek ali tamo nema za sve bolide?!

Pa nema, ali je vrlo slično je za sve bolide tak da nemaš previše brige. Napraviš tu i tamo koju promjenu no vjerujem da će uskoro biti dosta setupova.

16 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Apsolutno sam zbog ovoga kupio igru: http://crosimracing.hcl.hr/forum/index.php?topic=728.msg12617#msg12617

05 GRAN PREMIO DE ESPAÑA SANTANDER 2011 (Catalunya) - Izvještaj[/b]

=))))))))))))))))))))))

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

zamolio bi nekog ako nije problem da malo poblize objasni kako sredit da se moze save-at!!!
unaprijed zahvaljujem {#} 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kapoby kaže...

zamolio bi nekog ako nije problem da malo poblize objasni kako sredit da se moze save-at!!!
unaprijed zahvaljujem {#} 

kada kupis original dobijes key... taj key upises u GFWL (games for windows live) i kad ti registrira igru onda savas bez problema...

potpis :D
16 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Evo i dalje mi neželi nikakav ačivment dat, u igri sam online i neželi. Već vozim naveliko karijeru, a on i dalje mi neće za prvu utrku ništa otključat. :(

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
colezgd kaže...

Apsolutno sam zbog ovoga kupio igru: http://crosimracing.hcl.hr/forum/index.php?topic=728.msg12617#msg12617

05 GRAN PREMIO DE ESPAÑA SANTANDER 2011 (Catalunya) - Izvještaj[/b]

=))))))))))))))))))))))

Na kojoj težini igraš i na kolko posto si stavio utrke?

Zadnja utrka koju sam vozio je Montreal izgubio sam 2 mjesto za par tisućinki. Vozim s Williamsom na legendary sve off... kvalifikacije 5 mjesto čupao sam bolid, ali nije išlo bolje barem ne sa mojim setupom. Utrka je počela burno na startu s 5 na 3. Nakon obavljenog pit stopa prelazim na drugo mjesto. Hamilton je prvi i nemogu ga stići, ali zato me Red Bull hvata odozada i zadnja 3-4 kruga se borim s Webberom i Vettelom. Zadnji krug poslije posljednje šikane ulazim bez KERSA i gubim poziciju od Vettela. No ipak sam prezadovoljan jer sam treči na tablici s Williamsom pobjede još nemam, ali zato imam tri postolja. Mogao sam u Monaku pobijedit.. Startao sam 8, a završio drugi utrka je bila savršenstvo ugođaja. Vozio sam na rubu svaki zavoj dvaput sam iskoristio flahback i na kraju završio drugi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.9.2011 23:42 (Đapa club).
16 godina
neaktivan

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

daj pomagajte sa ovim split screenom pise da se treba stisnut start a koja hebena tipka uopce predstavlja start kad na postavkama kontrola nigdje ni nepise start, napravio sam ono sa xbox kontrolerom i sad mi ga igra prepoznava al nez sta je taj start mrtvi cak i kad zelim uc pomocu tipkovnice kazu stisni enter, kakav mrtvi enter kad ce mi onda ic na cancel

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

citam da vi neki mozete uc u split screen a da vam se samo promjene kontrole bog te meni ni uc nece

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2011 (Codemasters)

Imam jedno pitanje, buduci da formule ne vozim, inace vise volim auto trke, ipak sam se odlučio nakon silnih dobrih reviewa probati ovu F1 2011. Pitanje je vezano za KERS, kad se potroši cijela snaga KERS-a, koliko mu treba vremenski da se napuni i da li se uopće puni?

Nisam imao puno vremena za probati igru kako treba sa volanom, odvozio sam na tipkovnici na brzinu dvije-tri staze po tri kruga pa nisam uspio skužiti da li se puni i koliko brzo. Vjerovatno ovisi o kočenju koliko sam čitao po netu.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ - Before sex, you help eachother get naked, after sex you only dress yourself. Moral of the story: in life no one helps you once you're fucked.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice