Imam jedan bug, auto mi se najedamput sam od sebe razleti i bude mi crn ekran. Čitam po oficijalnom forumu i još ljudi ima s tim problema.
meni se dogodilo jednom ,minimiziro igru i ugasio proces u tasku i ponovo pokrerno i sve normalno
Imam jedan bug, auto mi se najedamput sam od sebe razleti i bude mi crn ekran. Čitam po oficijalnom forumu i još ljudi ima s tim problema.
meni se dogodilo jednom ,minimiziro igru i ugasio proces u tasku i ponovo pokrerno i sve normalno
Ej ekipa!!
Zasto mi nece save napraviti kada odvozim austaliju trku ne spremi mi contols od yosticka? jel moze upute sta da uradim..
Zašto su mi lockani ačivmenti u GFWL?
jel ti original ili?
Prejem 3 utrke, i kada upalim ponovno igru nije mi nis spremljeno..
Jel trebam napraviti acc za games for live???
Lockani su ti dok ih ne napraviš, onda ti piše unlocked on taj i taj datum.
ojjj kako me nervira igrica nikao ne mogu da bar budem 23 :( uvijek ispadnem s piste ili sl....
kad neznas :)
ma citao sam da ulogu igra i car setup :S ja uvijek ostavim default
neigra bas toliko, vjerovatno si naviko na neku arkadu pa ti je tesko sad,inace sta se setupa tice ja vozim skoro svaku utrku neki svoj koji mi najvise pase,neke sitne izmjene samo radim.
iskren da budem ovo fist time da igram F1 :) treba vremena da se naucim ahahahah
i ja isto :D samo me interesuje kako da promjenim jezik?? nigdje nema te opcija a kad odem u program files vidim da ima 5 jezika :S
Pozdrav ekipi
Instalirao sam ovu igru, ali mi kisa nije kao na F1 2010...na stazi izgleda fenomenalno i osjeti se ali mi nekako glupo izgleda kad pada tj. vide se samo neke crte bijele i nema onog osjecaja kad se zamagli kaciga. Da li je i kod vas tako ili nesto ne valja s igrom? Sve je na Ultra ali nije original iako mislim da to nema nekog prevelikog utjecaja. Hvala
Lockani su ti dok ih ne napraviš, onda ti piše unlocked on taj i taj datum.
Naravno da je original. Pa neke ačivmente sam napravio, pa mi ništa ne piše. =(
evo mogućeg rješenja (nisam još probao, moram na posao) za prebacivanje kontrola na tipkovnicu svaki put:
http://www.racedepartment.com/f1-2011-game/65306-wheel-settings-not-saving.html
kažu da na prvom ekranu treba pritisnuti start na kontroleru koji želimo koristiti, a ako to učinimo na tipokovnici onda igra prebacuje default kontrolu na tipkovnicu.
evo mogućeg rješenja (nisam još probao, moram na posao) za prebacivanje kontrola na tipkovnicu svaki put:
kažu da na prvom ekranu treba pritisnuti start na kontroleru koji želimo koristiti, a ako to učinimo na tipokovnici onda igra prebacuje default kontrolu na tipkovnicu.
sve je to ok, ali na volanu nema start tipka pa ne znam kako bi to morali pritisnuti start.
koji vam je bio prvi achievment u igri??
meni je bio did you consider dirt 3
koji vam je bio prvi achievment u igri??
meni je bio did you consider dirt 3
Meni isto. Drift your F1 car 10 meters or more.
Meni isto taj za dirt...LOL
Nego vozimo pirat i ja zajedno co-op skupa sa istim setupom, bez pomagala. On dobije achievement za odvoženu cijelu utrku bez pomagala,a ja ne.
Već dvije utrke smo odvozili on i ja bez pomagala, a ja još nemam taj achievement
sve je to ok, ali na volanu nema start tipka pa ne znam kako bi to morali pritisnuti start.
meni cak i ima tipka start, tj cijeli kompletni playstation layout tipki mi na volanu, ali nema nikakvog efekta, kad nije on selektiran, vec tipkovnica...
Evo još jedan bug, svaka 2 dana mi se korumpira save game i moram obrisat taj folder da bi mogao uć u igru. I moram sve ispočetka igrat. Oh well...
evo jednog korisnog moda za one koje zele voziti top timove u 1. sezoni
http://www.racedepartment.com/downloads/f1-2011-misc-102/all-teams-career-mode-mod-5705/
Vozim se u ferrariu iza toro rosso.Sepang,ciljna ravnina,uključen drs,kers i još sam u zavjetrini i nemogu stići šugavi toro rosso.WTF??
Čini mi se da sama zavjetrina ima premal utjecaj.Kad gledate f1 i kad bolid uđe u zavjetrinu iza bolida kojeg juri kao da dobije boost veći i od samog kersa. Puno slabiji bolidi obilaze one jače ako im se nađu u zavjetrini dok ovdje to baš i nije tako izraženo.
btw sa skinutim setupom sa race departmenta radim i po 4 sec bolje krugove :D
Eh da zaboravih. Bilo koja težina u pitanju AI je prespor u prvom zavoju odmah nakon starta.Bez problema se probijem do 3-4 pozicije sa 17-18.
Može savjet kako naredite postavke za volan ovaj kao moj. Ono sa gasom, kočnicom i volanom u postavkama igre. Htjeo bih da mogu preciznije dozirati kočnicu i gas !
nemam tipku start na volanu, ali kad stisnem tipku koja mi aktivira KERS, kao da sam stisnuo ENTER na tipkovnici i onda mi je u igri selektiran moj custom podešen volan :))))))
stisnes na volanu KERS? jel ti mozda na X-u?
nemam tipku start na volanu, ali kad stisnem tipku koja mi aktivira KERS, kao da sam stisnuo ENTER na tipkovnici i onda mi je u igri selektiran moj custom podešen volan :))))))
da to i ja ardim,kad ulazim u igrune stisnem enter nego tipku koju sma stavio da se pal kers s njom,i tada ostanu sacuvane postavke volana
Pozdrav svim igracima i ljubiteljima formule 1 2011 :) Imam pitanje vezano za igru, sinoc sam igrao karijeru, prelazio i ugasim sve i odem na spavanje. Jutros ustanem reko da odvozim koji krug ali kad sam poceo da igram igra mi pocela stekati. A inace do jutros sam igrao sve normalno bez stekanja ili nekih problema. Da li neko imao slican problem? Pozz.
e, prije nego sta probam i shebem sve...da pitam:
kad stisnem KERS na volanu kod ulaza u igru, dali onda poslije tipkovnica radi u menijima? ili moram na volanu D pad mozda koristiti skupa sa nekim drugim za uc/izac iz opcije?
e, prije nego sta probam i shebem sve...da pitam:
kad stisnem KERS na volanu kod ulaza u igru, dali onda poslije tipkovnica radi u menijima? ili moram na volanu D pad mozda koristiti skupa sa nekim drugim za uc/izac iz opcije?
radi tipkovnica
Pozdrav svim igracima i ljubiteljima formule 1 2011 :) Imam pitanje vezano za igru, sinoc sam igrao karijeru, prelazio i ugasim sve i odem na spavanje. Jutros ustanem reko da odvozim koji krug ali kad sam poceo da igram igra mi pocela stekati. A inace do jutros sam igrao sve normalno bez stekanja ili nekih problema. Da li neko imao slican problem? Pozz.
imao sam ja jučer,i to pred kraj utrke počelo štekati.probati ču je igrati danas pa da vidim.