F1 2010 - rasprava

poruka: 3.571
|
čitano: 1.008.644
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
14 godina
F1 2010 - rasprava

ili ovaj logitech formula ex. ima ih na njuskalu za 300kn ali spusti na 250

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 11:35 (lange).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: F1 2010 - rasprava

Misliš da valja šta?

HTC Desire Android
16 godina
F1 2010 - rasprava

Ja sam mislio ovaj volan.Što mislite,jel dobar?

HTC Desire Android
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

za te novce preheben. vjeruj mi. pogledaj malo na youtubu. ja sam ti prije trke vozio na gamepad i bio sam skepitcan prema volanu ali odkad sam ga kupio nemogu zamisliti voziti na bilo sta drugo (pogotovo formulu-relly). negdje sekundu do dvije sam brzi nego na gamepadu.

14 godina
emerik kaže...

nemogu ti reci jer neznam. nisam ga probao.

14 godina
doktor1 kaže...
Zekat kaže...

@Doktore aj napiši ako ti se da u čemu je razlika između originala i kad instaliraš modove.

Grafika, ponašanje AI-a, riješeni problemi u  boksovima, AI isto ima "simulaciju" goriva u bolidu....

vidim da si baš DOKTOR za formulu (igricu) pa bi te trebao za jedan savjet ili bolje receno kako ti rjesavas zaustavljanje u boks. evo ti moj primjer: kada idem u boks i iza mene recimo idu jos 2,3,4,... bolida (u boks) i sada recimo od ferarija su mehanicari brzi puste bolid mene moj "lolipopmen" ne pusta (sto je i logicno da nebi doslo do sudara) ali dok ja fererija cekam da prode dodu tu i drugi bolidi. tako da sa recimo 2-3 mjesta zavrsim na 11-12 ili kojem vec. nadam se da si me skuzio. ak nisi mogu ti snimiti tu situaciju pa da vidiš. sa kojim ti programom snimas igru? koji volan koristiš?

15 godina
lange kaže...
doktor1 kaže...
Zekat kaže...

@Doktore aj napiši ako ti se da u čemu je razlika između originala i kad instaliraš modove.

Grafika, ponašanje AI-a, riješeni problemi u  boksovima, AI isto ima "simulaciju" goriva u bolidu....

vidim da si baš DOKTOR za formulu (igricu) pa bi te trebao za jedan savjet ili bolje receno kako ti rjesavas zaustavljanje u boks. evo ti moj primjer: kada idem u boks i iza mene recimo idu jos 2,3,4,... bolida (u boks) i sada recimo od ferarija su mehanicari brzi puste bolid mene moj "lolipopmen" ne pusta (sto je i logicno da nebi doslo do sudara) ali dok ja fererija cekam da prode dodu tu i drugi bolidi. tako da sa recimo 2-3 mjesta zavrsim na 11-12 ili kojem vec. nadam se da si me skuzio. ak nisi mogu ti snimiti tu situaciju pa da vidiš. sa kojim ti programom snimas igru? koji volan koristiš?

problem sa odlaskom u boks riješit ćeš tako da instaliraš 1.01 patch.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
lange kaže...

I postoji tipka "uredi" pa onda nemoraš pisat 10 postova za redom... pročitaj pravila foruma {#}

15 godina
lange kaže...

ili ovaj logitech formula ex. ima ih na njuskalu za 300kn ali spusti na 250

emerik kaže...

oboje vam nemaju mjenjac sekvencijalni, pogodan za nfs, rally i slicno :P :P :P

ako hocete provjereno, ja vam savjetujem ovaj moj

17 godina
lange kaže...

Patch 1.01 rješava taj problem, ali ja nikada niti ne koristim taktiku koja mi je zadana na default. Često startam na tvrdim gumamama pa odlazim u boks kada nema nikoga nakon više od polovice utrke. A kada sam na identičnoj taktici jednostavno odem u boks dva kruga prije ili nakon nego šta je postavljeno na default taktici (naravno to se promjeni prije utrke u garaži).

@emerik

Logitech Formula Force EX je najbolji volan koji se može naći za tu cijenu. Nikakvi oni Canon, Smartbox, bla, bla

Njuškalo - 250 kuna

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 16:11 (doktor1).
15 godina
F1 2010 - rasprava

bas pravi čunerski volan, meni izgleda ko suga (100 ljudi.......), pogotovo ovo crveno...a i nekako imam dojam da je khrkiji nego moj...plus ima funkciju manje (mjenjac/rucna ovisi u kojoj igri)...i zanima me kakve su pedale, meni su odlicne, tj vece, duzi hod, postoje volani koji imaju male pedalice dimenzija reda velicine 4x4cm i koje imaju kratki hod od 1-2cm...neznam kakve su na ovome...

i btw. nije CANON nego CANYON :P canon su foto aparati :)

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
F1 2010 - rasprava

Evo kakve su mu pedale....

Prijatelj mi ima volan sa dodatnim mejnjačem, a jednom ga nije koristio. Ovaj volan ima fantastičan Forcefeedback i odličnu težinu, (ono šta se podesuje u igrama)... Volan je čvrst i kvalitetan. Sigurno kvalitetniji od CANYONA i SMARTBOXA!!

A da ne spominjem i Logitech Gaming Software!!! Samo takav alat za detaljno podešavanje volana...

pedale pedale
Logitech Gaming Software Logitech Gaming Software
ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 16:34 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
F1 2010 - rasprava

zasto svrstavas canyon i smartbox u isti kos? ocito vidis samo logitech...al dobro, shvacam ja tebe, takav sam i ja bio nekada, samo logitech...no pomalo sam poceo kupovati canyonove proizvode i odusevio se njima (maus, gamepad, volan, slusalice) kako cijenom tako kvalitetom i time sta nude proizvodi...

mislim da za 100kn sta vise kosta ne nudi bas nista vise (cak i manje, posto nema mjenjac), jedino mozda taj program za podesavanje (no toga imas u 99% igara u meniju i meni kao prosjecnom korisniku je to dovoljno - da sam htio savrsenstvo bi kupio G27, a i da sam imao para :D)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
RuskeGTT kaže...

zasto svrstavas canyon i smartbox u isti kos? ocito vidis samo logitech...al dobro, shvacam ja tebe, takav sam i ja bio nekada, samo logitech...no pomalo sam poceo kupovati canyonove proizvode i odusevio se njima (maus, gamepad, volan, slusalice) kako cijenom tako kvalitetom i time sta nude proizvodi...

mislim da za 100kn sta vise kosta ne nudi bas nista vise (cak i manje, posto nema mjenjac), jedino mozda taj program za podesavanje (no toga imas u 99% igara u meniju i meni kao prosjecnom korisniku je to dovoljno - da sam htio savrsenstvo bi kupio G27, a i da sam imao para :D)

ali za 250kn mislim da mu se vise isplati kupiti logitech. jedina prednost canyona je ta sto ima mjenjac (makar sumnjam da ga ti koristis kaao i ja{#}). tako da prednost tvog volana pada u vodu. daj mi reci jesi kada vozio sa volanom logitech?

15 godina
F1 2010 - rasprava

sa ovim od 400kn novi nisam vozio i iskreno nije mi ni privlacno...

vozio sam g25...

i da, ja korisim rucicu mjenjaca vise nego sta mislis...

rfactor: saltanje ili iskljucivanje limitatora brzine iz boxa

f1: neke postavke, ne sjecam se sad koje

wrc/rbr/dirt: rucna, povlacenjem prema dolje

nfs: saltanje brzina

dakle u svakoj igri mi nesto stoji tamo...

i btw, slazem se 250kn je manje od 300 koliko dode canyon, s jednim sitnim nedostatkom: rabljeno je...nije novo ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
@RuskeGTT,uzet ću taj Logitech(hvala Doktoru),a onaj sekvencijalni mjenjač mi ne treba jer ću igrati samo F1.Kada ću ići kod bratića slikat ću da vidiš na čemu kod njega igram :)
HTC Desire Android
17 godina
RuskeGTT kaže...

Kolega, ja nisam htjeo nikoga uvrijedit.... Ako se je tko uvrijedio ja se ISPRIČAVAM!

Koristio sam jako puno volana i JA tvrdim da je Formula Force EX, (ne ovo đubre šta ja sada imam - Logitech Formula Vibration) najbolji volan u tom cjenovnom rangu! Vozio sam na ovome šta ti imaš i volan je BOLJI od ovoga šta ja trenutno koristim, (Logitech Formula Vibration - šta je smeće naspram ovoga što sam preporučio kolegi) ali Force EX je miljama iznad tog CANYON volana. Najviše zbog fenomenalnih pedala, i odličnog FF-ka!!!

Naravno, neću spominjat fenomenalni software šta imaš sa svim Logijevim proizvodima.........

- da se razumijemo u tom cjenovnom razredu........

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2011 0:37 (doktor1).
14 godina
emerik kaže...
@RuskeGTT,uzet ću taj Logitech(hvala Doktoru),a onaj sekvencijalni mjenjač mi ne treba jer ću igrati samo F1.Kada ću ići kod bratića slikat ću da vidiš na čemu kod njega igram :)

a meni hvala? {#}

15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Planiram kupiti volan prvenstveno za F1 2010 odnosno F1 2011 kad izađe,koji bi mi od ova dva volana preporučili za tu svrhu?

Thrustmaster Ferrari GT:

-nema force feedback

-klavitetne pedale s dosta velikim hodom

-volan je presvučen kožom i ne skliže se nakon duže upotrebe

-ima 2 tipke sa svake strane volana u dosegu palca(bit će korisne u F1 2011 za DRS i KERS)

-dosta tipki na volanu

Logitech Formula Force ex:

-ima force feedback

-pedale mi se čine kao dosta krhke

-dosta tipki na volanu

Koliko utječe na vožnju ff npr. preko prelaska preko rubnika ili sudara s durgim bolidom i koliko ff koristi za f1?

Ne bi kupovao iz oglasnika osim ako se radi o nekom dosta boljem modelu koji je u cjenovnom rangu ova dva volana.

Bilo bi zgodno , ali nije potrebno
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

definitivno logitech!!!

evo ti više dobrih razloga:

1. ima feedback (nevjerojatao osjecaj voznje sa njim, osjetis svaku "rupu" na cesti, itd da ne duljim)

2. radi logitech softwera

3. pedale su ti vjeruj mi kvalitetne i imaju dosta hoda (taman ni previse ni premalo)

4. tipke na volanu?! to ti je vjeruj mi korisno i skoro svaka ti tipka treba (pogotovo sada kada izade f-1 2011 sa kersom i drs) neznam jesi igrao f-1 2010?! ako jesi znas da ti trebaju dodatne tipke ua quick menu, car status, pogled otraga,itd

5.kazes da volan ferrari ima kozni volan. logitech ti ima gumu (tamo gdje je crveno) sto je meni puno bolje od koze.

evo ti 5 dobrih razloga za kupovino logitech volana. ak niš drugo otidi u trgovinu i primi jedan i drugi volan pa ces vidjeti. makar ja osobno nebi NIKADA vise kupio volan bez feedbacka.

ak nis drugo neka ti doktor odgovori jesu dobri ovi moji razlozi ili ih on jos mozda nade (jer ipak njega smatram DOKTORA za f-1 game)

17 godina
F1 2010 - rasprava

Ma volan sa force feedbackom obavezno!! To je osjećaj kada osjetiš težinu volana i pasice... Moj ima samo vibration feedback pa je užas nasprama pravog FF....

A i evo kako mi dobro dođu tipke na njemu u F1 2010 (za F1 2011 će još idealno biti zbog KERSA i DRSa) - ima isti layout kao i Formula EX..

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 0 hvala 3
16 godina
F1 2010 - rasprava
Gdje je najjjeftiniji Formula Force Ex?Na Njuškalu su prodani :(
Evo,kako sam obećao,slike da vidite na čemu vozim kod bratića.Čekamo F1 2011 da igramo co-op na PS3.
HTC Desire Android
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina

pogledaj plavi oglasnik

17 godina
F1 2010 - rasprava

Osto bez savova pa sam odusto od trogodišnje karijere u Force Indiji te krenu u sedmogodišnju sa Lotusom. legend/100% dužina utrke. Također zabavno tražit setup, borit se sa timskim kolegom i ispunjavat ciljeve

Evo start na prvoj utrci....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Šta je bilo s sejvovima ?

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
F1 2010 - rasprava

MA čačko nešto po Live Accountu pa izbriso profil {#}

EDIT:

sada sam odvozio najbolju utrku ikada. Bahrain, Lotus, Legend, 100% Assists OFF, volan. Startao 19, (morao sam biti makar 20) i završio na 19 mjestu. Najbolje plasiran od ovih novih momčadi. Utrka odvožena bez ijedne pogreške, (sati i četrdeset) te konstantna borba sa Klienom i Truliem...treba biti i bolji od kolege... Moram priznat da mi je zabavno i sa ovim malim momčadima, borba opaka... Pa žurit da stignem u boks u 34 krugu prije nego me počnu prelazit za krug da ne gubim vrijeme, (taman uspio akda mi se Webber pojavio...)

I evo korektno propuštanje Alonsa, pogled u retrovizor, pušten gas, i nastavak {#}

sat i četrdeset je trajala utrka sat i četrdeset je trajala utrka
19 pozicija 19 pozicija
ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2011 0:13 (doktor1).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
F1 2010 - rasprava

Tvoj volan ima FF ili nema.Imam ja neki trust volan bez FF i na njemu je vozit pomozi bože.

Vozio sam na nekom logitechu sa FF i deset puta je lakše

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

zna ko kak iskljucit vibraciju u f1 2010, imam genius speedwheel 3 vibr. i u svim igricama radi normalno jedino u f1 vibrira nonstop

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

MA čačko nešto po Live Accountu pa izbriso profil {#}

EDIT:

sada sam odvozio najbolju utrku ikada. Bahrain, Lotus, Legend, 100% Assists OFF, volan. Startao 19, (morao sam biti makar 20) i završio na 19 mjestu. Najbolje plasiran od ovih novih momčadi. Utrka odvožena bez ijedne pogreške, (sati i četrdeset) te konstantna borba sa Klienom i Truliem...treba biti i bolji od kolege... Moram priznat da mi je zabavno i sa ovim malim momčadima, borba opaka... Pa žurit da stignem u boks u 34 krugu prije nego me počnu prelazit za krug da ne gubim vrijeme, (taman uspio akda mi se Webber pojavio...)

I evo korektno propuštanje Alonsa, pogled u retrovizor, pušten gas, i nastavak {#}

Svaka čast!

Ja nemogu niti izdržat 20 utrke kamoli 100.Bravo,Bravo :)

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
14 godina
dmanz kaže...

zna ko kak iskljucit vibraciju u f1 2010, imam genius speedwheel 3 vibr. i u svim igricama radi normalno jedino u f1 vibrira nonstop

otiđi u my f-1 pa driver controls pa feedback optiuns i tamo stavi feed.. off

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice