F1 2010 - rasprava

poruka: 3.571
|
čitano: 1.006.325
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
16 godina
neaktivan
RE: F1 2010 - rasprava
DuMe kaže...

Stavi  AI na Hard 

14 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Btw. Nemogu sa onim smecem od Virgina nista... bolid je ajme majko.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DuMe kaže...
Sir Vidara the XVII kaže...

jeli itko probao taj "slow corner fix" staviti?

Stavi  AL na Hard 

AI mi je na LEGEND..

vozim sa volanom, i stvarno iritira, u australiji su na jednom brzom zavoju oko 70 km/h sporiji nego što bi trebali biti

BC2: NoobsMcKenzie_HR
14 godina
neaktivan

Ja sam imao slican problem, AI je bio na HARD, sa Virginom osvojio prvenstvo...pa sam restartovao karijeru.....a sada na AI LEGEND opet vozim sa Virginom, ali nakon 14 utrka imam 18 boodova a vozim sa volanom

14 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

O hebem ti sve po spisku..

Pobijedim u Belgiji i Italiji sa TR izađem iz igrice, upalim maloprije i vrati me na Mađarsku

ne kužim zaštoo??? a imam original cd

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Igor18 kaže...

Pobijedim u Belgiji i Italiji sa TR izađem iz igrice, upalim maloprije i vrati me na Mađarsku

jer si patchao igru i stavio modove a nisi stavio save fix

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
14 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

stavljo sam neke modove, jel može link za download fixa?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Igor18 kaže...

stavljo sam neke modove, jel može link za download fixa?

izvoli http://www.racedepartment.com/f1-2010-mods/42766-new-file-added-rddev-save-error-patch-1-01-fix.html

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
14 godina
neaktivan
Igor18 kaže...

Mozda pobjede nisu bile zasluzene{#}{#}

14 godina
neaktivan

Haha... :D

Ma bile su i više neg zaslužene, Belgija po kiši, start sa 11. mjesta, a u Italiji sa 10. :D

16 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Igra je odlicna tj. vrhunska, bolja f1 nikad nije bila...

Igrivost je velika a kombinacije setapa, help assist i levela je odlicna..

Igra je radena da moze sviju zadovoljiti..

Moguce ju je igrati lan na Tunngle..xdd

Za sve koji zele online neka skinu program and welcome...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

evo napokon san uvatia malo vrimena da je skinem sa neta i instaliram...ali ne mogu da snimin igru.....kako se to radi sta da napravim...molim malu pomoc.....uvik me vraca na pocetak.....?????

14 godina
neaktivan

Moras napraviti profil.. za ofline profil idi malo nize u prozoru za kreiranje istog

14 godina
neaktivan

nemogu nigdi nac taj dio...napocetku me pita ali mi nakon toga daje samo on line

16 godina
neaktivan
Crokilla kaže...

moraš napraviti offline account na windows live-u.

objašnjeno ti je tu http://segmentnext.com/2010/09/23/f1-2010-errors-crashes-freezes-fixes/ pod brojem 26

evo ti

17 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

eto cisto iz dosade u jednom trgovackom centru kupio original igru, Rainbow six: Lockdown , cisto da se malo opustim.... kad ono jao glupe igre majko mila.... AI je na razini neandertalaca, igra kao stvorena za pokvarit dan... a kad se sjetim da je pokraj nje stajao Assasins Creed, za samo 50 kn vise....

Odustajem od piratstva i odsad kupujem samo original igre, moja novogodisnja odluka....

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
Moj PC  
0 5 hvala 0
16 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

jel netko za koju utrku preko tunngle-a?

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
F1 2010 - rasprava

Gdje mogu najjeftinije u Zagrebu kupiti F1 2010 za PS3,novo!Hvala.

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
gamer2 kaže...

eto cisto iz dosade u jednom trgovackom centru kupio original igru, Rainbow six: Lockdown , cisto da se malo opustim.... kad ono jao glupe igre majko mila.... AI je na razini neandertalaca, igra kao stvorena za pokvarit dan... a kad se sjetim da je pokraj nje stajao Assasins Creed, za samo 50 kn vise....

Odustajem od piratstva i odsad kupujem samo original igre, moja novogodisnja odluka....

Malo si fulao temu...

17 godina
neaktivan

jao boze, vidi stvarno.... ne vjerujem... hahahaha... sorry...

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
14 godina
protjeran
F1 2010 - rasprava

Ma ova igra je piramida bugova onaj patch gotovo da ništa nije riješio branio sam igru kolko sam mogao, ali igram sada sezonu i nevjerujem. Monaco je nemoguć zbog pit-lane bug-a, a mene udare odozada i dobujem penalty i dalje nevjerujem da je codmasters lagao i u patchu. Neznam MP mi se ne igra jer uvijek naletim na hrpu kretena, a prokliziti je prelagano jer je klizanje skriptirano odnosno kada se bolid malo jače zanese nema povratka.. Očekujem barem još jedan patch iako mi je sve jasnije da ga neće biti neznam dal je to codmasters objavio. No čini mi se da su i oni znali za večinu bugova samo što ih nisu mogli ispraviti.

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Da li je neko uspio prebaciti save file na drugi racunar ili na isti ali sa drugim operativnim sistemom? Imam XP i zelim da predjem na windows 7 pa da kopiram save file? Zanima me da li ce to raditi?

Ne gubi mi se cijela sezona na AI Legend u HRT-u...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Neka se Codemasters okrene novoj sezoni i neka ju poboljša u svim segmentima i biče im oprošteno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Bugovi su ispravili vecinu...barem meni

Moj PC  
2 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Nesto sta mi se dogodilo u Suzuki :D

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
F1 2010 - rasprava

ljudi bog kako da pokrenem igru f1 2010

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fight kaže...

ljudi bog kako da pokrenem igru f1 2010

dupli klik na ikonu ili desni klik > play

15 godina
F1 2010 - rasprava

drustvo bog zanimame sto je taj steam u igrici dali je to neki softver za igru ili sto glupo pitanj ali

igrao sam iks igrica a niti jedna nije imala taj steam pa me zanima sto mi mozete rec malo o tome steamu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fight kaže...

drustvo bog zanimame sto je taj steam u igrici dali je to neki softver za igru ili sto glupo pitanj ali

igrao sam iks igrica a niti jedna nije imala taj steam pa me zanima sto mi mozete rec malo o tome steamu?

GOOGLE is your friend

15 godina
Mitsuoka kaže...
fight kaže...

GOOGLE is your friend

ne kuzim mozeteli malo iskreniji i ozbilnjiji bit?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice