F1 2010 - rasprava

poruka: 3.571
|
čitano: 1.005.871
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
15 godina
F1 2010 - rasprava

Evo sada sam odvezao jednu trku sa10 krugova. išao sam u boks kad je bila najveća gužva i nije bilo problema prilikom ulaska i izlaska iz boksa,nisam niti warning dobio a bila je gužva.trenutno igram samo bahrein kako bih ga uviježbao i ai je užasno spor na zavojima 4a i 5 i dugačkom zavoju 10.nenormalno su spori svaki put baš tamo

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: F1 2010 - rasprava
Weky kaže...

Sad sam vozio na Monacu, i damage model je strašno loš. Barem sam 20x puta dotaknuo ogradu zida, i to je lagano već jako - I autu baš ništa. Tek kada sam se sa 150KM/h zabio u zid ravno onda je otpalo prednje krilo - Medutim nastavio sam dalje voziti - Čak brze krugove nego prije.

Izašao je mod za 25% povećani damage. Sada i manji udarci lome krila, kotače, itd.

Nisam probao, ali kažu da i udarac u one stupiće na apexima u bahrainu radi damage.

15 godina
Kill Frenzy kaže...

Evo sada sam odvezao jednu trku sa10 krugova. išao sam u boks kad je bila najveća gužva i nije bilo problema prilikom ulaska i izlaska iz boksa,nisam niti warning dobio a bila je gužva.trenutno igram samo bahrein kako bih ga uviježbao i ai je užasno spor na zavojima 4a i 5 i dugačkom zavoju 10.nenormalno su spori svaki put baš tamo

gdje si ti nasao tu stazu ja neznam...u igri je novi layout, ovo je stari...novog layouta mrzim iz dna duse, onaj novi dio dodan je full tezak, zavoji su spori ostri, redovito izletim van...

15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...
Kill Frenzy kaže...

gdje si ti nasao tu stazu ja neznam...u igri je novi layout, ovo je stari...novog layouta mrzim iz dna duse, onaj novi dio dodan je full tezak, zavoji su spori ostri, redovito izletim van...

Da, ovaj novi dio (vidi sliku) mi je najgori komad staze u cijelom f1 kalendaru. Užas!

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 15:06 (dax_22).
14 godina
protjeran
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
F1 2010 - rasprava

okok.onda su to zavoji 6,7,8 i 20 :D

dax_22 a ja baš na tom dijelu rasturam :d

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 15:18 (Kill Frenzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...

okok.onda su to zavoji 6,7,8 i 20 :D

dax_22 a ja baš na tom dijelu rasturam :d

Ja isto no nesviđa mi se taj novi dio staze.

BAZINGA
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 15:25 (ZDS).
15 godina
F1 2010 - rasprava

imate na stranici što je dax gore dao puno toga vezano za igru pa si pogledajte.imate setupove svih staza po suhom ili kiši...hebeno je :d

probao sam sada taj mod i fantastičan je.mali dodir i lete dijelovi. pri malo jačem udaru ode i točak....:D..hebenica

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 15:40 (Kill Frenzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
F1 2010 - rasprava

Meni je damage i ovak ok vjerovatno će ga malo i popraviti s nekim patchom do tada igram kak je.

BAZINGA
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 15:52 (ZDS).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dax_22 kaže...
Izašao je mod za 25% povećani damage. Sada i manji udarci lome krila, kotače, itd.

Nisam probao, ali kažu da i udarac u one stupiće na apexima u bahrainu radi damage.

It seems to be the damage model that causes tire punctures far too frequently

taman sam išao to skinuti ali ako će gume pucati tako često onda ne znam je li se isplati

16 godina
Kill Frenzy kaže...

Nakon sad već miljon odvoženih trka mogu reća da:

1.DAMAGE SISTEM JE KRIMINALAN

2.traction control je uvijek uključen.npr ako se izvrtim nemogu se okrenut sa malo jačim gasom na mjestu jer formula neće proklizat toliko nego ajd malo naprijed,malo nazad itd...

3.AI je loš,nit me blokira nit vozi kako treba,u nekim sektorima je preeespor dok u nekih je taman onako fino brz,svaki malo bolje odvoženi zavoj i stignem ih.

nema tog gušta i voženja formule na rubu izletavanja,gledanja svake pasice kako ću proći,hoću li proklizat i izgubit vrijedne sekunde ili promašit brzinu pa izgubit  sekunde koje sam radio par krugova. Prije na formuli za ps2 što sam igrao je bilo puno uzbudljivije,znao sam svaki zavoj koja brzina koliko obrtaja ovdje toga nema jer to igra ne traži :(

Formula je vožnja za desetinke a ne ovdje kad ja nit vidim kako ja vozim,kako drugi voze ma ništa.Ona vremena gore lijevo ništa ne kužim.piše mi da sam 5 sec iza ovog ispred mene a ja samo što ga ne obiđem.ma sramota.KO JE OVO TESTIRAO?? Baš sam ljut.igra je dobra u nekim segmentima a u nekim kao da je iz 95.

Ja se mogu bez problema okrenuti na mjestu, čak i sa uključenim TC...

Al stvarno igra nije ni do koljena F1 2006 sa PS2.

15 godina
protjeran
F1 2010 - rasprava

"Ja se mogu bez problema okrenuti na mjestu, čak i sa uključenim TC...

Al stvarno igra nije ni do koljena F1 2006 sa PS2."

LOL@Dejo, ti si sišao s uma.......

Joj jučer igram i budem u kvalifikacijma 9-i, i u utrci budem 4-ti, s obzirom da sam se 3 puta okrenuo u utrci mogao sam i prvi biti jbmti! Al mi se tlak digo!

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 17:58 (Kora).

0 1 hvala 0
16 godina
protjeran

da i meni je ta formula bolja

mislim da je nju radio Studio Liverpool 

┐(-。ー;)┌
14 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

Tako je Liverpool Studio, imeni je bila dobra, ono fizika nekako mekana i to jest da je ko i svaka imala 100 nedostataka.

16 godina
protjeran
Zekat kaže...

Tako je Liverpool Studio, imeni je bila dobra, ono fizika nekako mekana i to jest da je ko i svaka imala 100 nedostataka.

da imala je nedostataka,ali bas kak velis bila je mekana i uzivancija je bila vozit.AI je bio na razini nije imala problema sa boxom itd.., a neznam ova 2010 mi je trula nekak neznam kak da opisem 

tak vecina tu nisu igrali gotovo niti jednu formulu prije ove pa....

┐(-。ー;)┌
15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Zna netko kako riješit "error code 0x800b0109"?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ja sam tu formulu igro danima i nije baš bolja bolidi prelagano koče no igra je imala bolju upravljivost, ali je bila isto prelagana igrao sam sa joystickom na hard skoro uvijek prvi. Ljudi daj se uključite u time trial natjecanje da bude malo zabavnije.

BAZINGA
15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

F1 2010 je neopisiv kada ga prvi puta zaigrate sa volanom samo me malo nervira kada preko povišenog djela u krivini dodam gas samo se izvrtim za 180 stupnjeva

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 18:59 (gamer4ever).

1 0 hvala 0
15 godina

da imala je nedostataka,ali bas kak velis bila je mekana i uzivancija je bila vozit.AI je bio na razini nije imala problema sa boxom itd.., a neznam ova 2010 mi je trula nekak neznam kak da opisem

tak vecina tu nisu igrali gotovo niti jednu formulu prije ove pa....

ne a? ja igram formule od igre koje ce se malo tko sjecati ovdje...official f1 racing iz 1997 ili 1998...neznam...to je bila odlicna igra za tad, grafika je tad bila super...onda sam igrao f1 2000, f1 2002 i razne modove na rfactoru...

ova f1 2010 nije trula, samo ima teskih problema, ali unatoc tome mi pruza jako puno zabave i dobra mi je (cak sam se navikao i na malo kasnjenje komandi)

a sad idem, jer me ceka sepang i moj vjerni lotus

16 godina
protjeran

ne a? ja igram formule od igre koje ce se malo tko sjecati ovdje...official f1 racing iz 1997 ili 1998...neznam...to je bila odlicna igra za tad, grafika je tad bila super...onda sam igrao f1 2000, f1 2002 i razne modove na rfactoru...

ova f1 2010 nije trula, samo ima teskih problema, ali unatoc tome mi pruza jako puno zabave i dobra mi je (cak sam se navikao i na malo kasnjenje komandi)

zato sam reko vecina...a sta je nakon 2002

┐(-。ー;)┌
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 19:16 (hrvatskafarkasevec).
17 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

F1 2006 nije imao nikakav dmg model :)

Inače, meni je najbolja formula bila F1 2001 od EA. GP4 mi je bio k'o na tračnicama, iako je uveo dinamično vrijeme i bio dosta imerzivan.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 19:19 (naxeem).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
naxeem kaže...

Inače, meni je najbolja formula bila F1 2001 od EA. GP4 mi je bio k'o na tračnicama, iako je uveo dinamično vrijeme i bio dosta imerzivan.

znam :) i slazem se F1 2001 je i meni najbolji,a i najvise sam njega igrao od svih 

┐(-。ー;)┌
16 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Imam volan Genius speedwheel na probi doma, al ne ga igra ne prepoznaje!! Driveri i sve je instalirano, u windowsima se pomiče u onom testu, ali ga igra ne prepoznaje...Zašto ?'?

0 0 hvala 0
15 godina

zato sam reko vecina...a sta je nakon 2002

nakon 2002 ako se ne varam nije bilo f1 na kompu originala...jedino one neke igra gp legends, rf i slicno...

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

znam :) i slazem se F1 2001 je i meni najbolji,a i najvise sam njega igrao od svih 

Vozili smo turnire u igraonici svaki vikend s volanima, ćevapima i pivom:P Full-size utrke s kvalifikacijama.

Igra je tada, IMHO, bila jako realna i dobra. Taman dobar omjer realnosti i igrivosti, ali mislim čak bolja od F1 2010. Moram iskopati CD negdje...

15 godina
odjavljen
F1 2010 - rasprava

Brišem ovaj Codemastersov polu uspjeli projekt, te se vraćam na F1 2001 te Gran Prix 4.

// OFP Forever Fan // PM isključen zbog izuzetno dosadnih likova koji pitaju glupa pitanja.
Moj PC  
2 6 hvala 0
15 godina
protjeran
gamer4ever kaže...

F1 2010 je neopisiv kada ga prvi puta zaigrate sa volanom samo me malo nervira kada preko povišenog djela u krivini dodam gas samo se izvrtim za 180 stupnjeva

Ista stvar meni, samo jedan okret ti znat shebat cijelu utrku

Dinamo živi vječno
14 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Igram karijeru i vozim u Kini, u 8 krugu uđem u box, iza mene Rubens. Promijenim nos i gume za 8 sekundi, rubens gume za nekih 5 sekundi, izađem iz boxa i frajer koda nitro ima samo nestaje sa radara. U 3 kruga do kraja lik ima 30 sekundi prednosti! WTF??? vozim bez greške, normalna vremena a likovi ko nenormalno.

Sljedeća utrka u Španjolskoj, startam zadnji probijem se u 1.krugu do 14 pogledam vremena meni piše krug odvožen za 1.37 a njima 1.27??? Gledam koji kur.ac ja sa zadnjeg mjesta probijem se do 14.mjesta a njima piše da su odvozili 10 sekundi brže od mene???

3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Igor18 kaže...

Igram karijeru i vozim u Kini, u 8 krugu uđem u box, iza mene Rubens. Promijenim nos i gume za 8 sekundi, rubens gume za nekih 5 sekundi, izađem iz boxa i frajer koda nitro ima samo nestaje sa radara. U 3 kruga do kraja lik ima 30 sekundi prednosti! WTF??? vozim bez greške, normalna vremena a likovi ko nenormalno.

Sljedeća utrka u Španjolskoj, startam zadnji probijem se u 1.krugu do 14 pogledam vremena meni piše krug odvožen za 1.37 a njima 1.27??? Gledam koji kur.ac ja sa zadnjeg mjesta probijem se do 14.mjesta a njima piše da su odvozili 10 sekundi brže od mene???

Meni isto, odoh se malo živcirati, i meni je na redu Katalunja hehe

edit-  nevjerojatno, igram Katalunju kvalifikacije, ljeva kiša. Prva 3 kruga katastrofa odvozim svaki put se na zavoju zadnjem prije cilja okerenem. Onda 4 krug fenomenalno odvozim, imam pole position, i to držim do predzadnjeg kruga. I zamisli sad ovo - izgleda da svi ostali dobiju turbo u guzicu, odjednom ja na 6 mjestu, pa na 8, i na listi nakraju neobjašnjivo 12. Katastrofa! Kakav kretenizam.

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 22:13 (Kora).
17 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Ja i dax malo vozimo MP. Turbo fun u odnosu na AI. :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice