F1 2010 - rasprava

poruka: 3.571
|
čitano: 1.005.869
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
14 godina
protjeran
F1 2010 - rasprava

Evo upravo sa se susreo sa jednim iritirajućim bugom 4 bolida nisu posjetila boks neznam na koju foru i naravno završili su bolje nego mi ostali e moj codmasters arkade i f1 nisu isto.

BAZINGA
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.9.2010 23:24 (ZDS).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
F1 2010 - rasprava

zanima me, budući da mi trkaći inžinjer često govori da pogledam/uzmem setup auta od timskog kolege, jeli to moguće zato jer ja ne vidim tu opciju nigdje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Ovaj track lightning mod je trenutno napravljen samo za par staza (Melbourne, Catalunya, Monaco, Hockenheim i Bahrein), no bit će za sve. I predobro izgleda (Ferrari je napokon crven, a ne bordo).

Samo se nadam da će izaći mod sa statistikom (zaostaci vozača za prvim, zaostaci između bolida i broj ulazaka u box), s 2010-style HUD-om, još da uspiju nekako ukomponirati i telemetriju... To bi bilo divota.

When you came pulling in here, did you notice the sign on the front of my house that said ''Dead Nigger Storage''?
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

sto je najgore neznam zasto mi igra neprepoznaje volan???

prijatelj mi isto ima igru i kaze da je normalno prebacio i igra s volanom

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

imam jedno pitanje dali tko zna dali se moze u f1 2010 kamera koja je iz konkpita malo prilagoditi to jest malo dignuti ili spustiti jer volim voziti bolide s pogledom iz konpita ali mi je malo pre nisko u ovoj igri PPPPOOOOMMMMOOOOCCCCC

sutil

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
RE: F1 2010 - rasprava
bongy kaže...

sto je najgore neznam zasto mi igra neprepoznaje volan???

prijatelj mi isto ima igru i kaze da je normalno prebacio i igra s volanom

Odi pod custom settings i nariktaj tipke na volanu i skini najnovije drivere.

BAZINGA
16 godina
moderator
Adrijan Sutil 33 kaže...

imam jedno pitanje dali tko zna dali se moze u f1 2010 kamera koja je iz konkpita malo prilagoditi to jest malo dignuti ili spustiti jer volim voziti bolide s pogledom iz konpita ali mi je malo pre nisko u ovoj igri PPPPOOOOMMMMOOOOCCCCC

Link...ili ovdje.

http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 0:42 (pirat).
15 godina
Domido kaže...

zanima me, budući da mi trkaći inžinjer često govori da pogledam/uzmem setup auta od timskog kolege, jeli to moguće zato jer ja ne vidim tu opciju nigdje?

ovo i mene zanima...stalno mi to govore, tijekom cijelih practice-a i q-a, ali onda u zadnjim minutama izvucek iz rukava 1sek bolji krug od trullija pa ih usutkamNamigiva

16 godina
moderator
F1 2010 - rasprava

Neki čudan

(xbok 360)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pirat kaže...

Neki čudan

(xbok 360)

To imaš i ti dok igraš. U meniju se zove "reset to track". Dakle, kad se izvrtiš, pričekaš par sekundi i resetiraš se na stazu umjesto da glumiš plug po livadi.

A što će vam AI? F1 koji ima MP se igra MP, a solo se vozi solo.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 0:43 (naxeem).
16 godina
protjeran

ne mogu ni ja,

probaj custom kontrole za keyboard i umjesto odabira tipki vrti volanom i pedalama,

meni tako radi volan

16 godina
moderator
naxeem kaže...

To imaš i ti dok igraš. U meniju se zove "reset to track". Dakle, kad se izvrtiš, pričekaš par sekundi i resetiraš se na stazu umjesto da glumiš plug po livadi.

A što će vam AI? F1 koji ima MP se igra MP, a solo se vozi solo.

Da baš čitam,al i ja zadnje vrijeme samo MP igram.

Samo što znam stavit par AI da nam se pridruži u MP.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 0:47 (pirat).
17 godina
neaktivan

Taj thread je demistificiran već ovdje.

Potvrđeno je da AI vara s vremenima, namjerno, ali da rade krugove i voze. Respawn imaju kao i igrač i koriste ga, jer je to najlakši način za vratiti AI na stazu.

17 godina
neaktivan
ZDS kaže...

Pogledajte molim vas ovu recenziju lik je kaj je najbolje cijenjen na gamereportu, a jedva da zna pričat.. o formuli1 nema blage veze:

http://gamereport.tportal.hr/87683/F1-2010.html?keywords=korisni%C4%8Dki

Nakon pogledanog zaključak je da treba dati otkaz liku koji je ovo snimio i uredniku koji je dopustio da se ovo stavi na portal. Sve bi bilo bolje da ne spominje konstantko "neznam", "ovo je moje mišljenje" itd.

ON TOPIC: Napokon smo dobili formulu za pc, ali čini se da će morat proći još par godina dok se sve ispolira.

16 godina

Lol ovaj padobranac sa gamereporta je prejadan.. "igra zaslužuje ocjenu minus 5, što joj ja dajem od mene.."

"Dobra je igra, bar meni..za vas ne znam"

Takve stvari u kombinaciji sa "tečnim rvackim"..

Preloše.

Trying is the first step towards failure.
16 godina
protjeran
F1 2010 - rasprava

ma pustite tu recenziju to je volonterski napravljeno isto ko da sam ja iso radi recenzije

┐(-。ー;)┌
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
hrvatskafarkasevec kaže...

ma pustite tu recenziju to je volonterski napravljeno isto ko da sam ja iso radi recenzije

Predpostavljam da ti ne snimaš ovakve stvari i postaš ih na portale.. ni ja.

Eto, razlika između nas i tog lika je što se ne sramotimo po internetu :D

ONTOPIC: Probao igru al me nije oduševila ničim osim grafikom, drugačije nisam ni očekivao jer inače ne volim formulu, ali sam ipak probao..

Kažem, ovo je moje mišljenje.. a za vas ne znamSmijeh

Trying is the first step towards failure.
14 godina
protjeran
hrvatskafarkasevec kaže...

Ma sve je to meni jasno no lik je ipak totalno smijanje ja nemogu vjerovati da ga neki ljudi hvale ajde ja mu priznajem pohvalu za trud, ali sve ostalo graniči sa retardiranim.

BAZINGA
17 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

"Bio je oblak, neznam, noć. Kako da vam objasnim, ono, dime se gume nasuncu, ono. Ne znam, ali za par dana... dva - tri dana, vidjetće te gume mokre, mokre gume. Zbog kiše mokre, valjda. Neznam. Dobro je. Meni dobro jer se presijava dobro."

Tako to ukratko sumiramo... valjda... ne znam... Sunce.

Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina

Daj mi recite koja je razlika između težina u f1(easy......veteran) jel je razlik samo u hud-u ili je i AI gluplji?

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 12:33 (Wolf88).
15 godina
F1 2010 - rasprava

Nakon sad već miljon odvoženih trka mogu reća da:

1.DAMAGE SISTEM JE KRIMINALAN

2.traction control je uvijek uključen.npr ako se izvrtim nemogu se okrenut sa malo jačim gasom na mjestu jer formula neće proklizat toliko nego ajd malo naprijed,malo nazad itd...

3.AI je loš,nit me blokira nit vozi kako treba,u nekim sektorima je preeespor dok u nekih je taman onako fino brz,svaki malo bolje odvoženi zavoj i stignem ih.

nema tog gušta i voženja formule na rubu izletavanja,gledanja svake pasice kako ću proći,hoću li proklizat i izgubit vrijedne sekunde ili promašit brzinu pa izgubit  sekunde koje sam radio par krugova. Prije na formuli za ps2 što sam igrao je bilo puno uzbudljivije,znao sam svaki zavoj koja brzina koliko obrtaja ovdje toga nema jer to igra ne traži :(

Formula je vožnja za desetinke a ne ovdje kad ja nit vidim kako ja vozim,kako drugi voze ma ništa.Ona vremena gore lijevo ništa ne kužim.piše mi da sam 5 sec iza ovog ispred mene a ja samo što ga ne obiđem.ma sramota.KO JE OVO TESTIRAO?? Baš sam ljut.igra je dobra u nekim segmentima a u nekim kao da je iz 95.

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 13:22 (Kill Frenzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Ima di da bude full mapa staze na HUD-u a ne samo dio... ?

To bi mi pomoglo puuno...

Hvala.

Nema bombe do napalm bombe
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
F1 2010 - rasprava

Evo baš sada čitam malo f1 forum i ljudi pobjeđuju sa lotusom,virginom itd(legend ai i bez pomagala 100% race dužina). Neznam koliko vas prati f1 ali te ekipe su prespore.Ostali vozači su se bunili jer su oni opasnost na stazi jer ih ostali obiđu i za po 5-6 krugova a likovi pobjeđuju s njima. Ovdje ne govorim o realnosti upravljanja nego  samoj težini igre na koju sam razočaran.

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...

Nakon sad već miljon odvoženih trka mogu reća da:

1.DAMAGE SISTEM JE KRIMINALAN

2.traction control je uvijek uključen.npr ako se izvrtim nemogu se okrenut sa malo jačim gasom na mjestu jer formula neće proklizat toliko nego ajd malo naprijed,malo nazad itd...

3.AI je loš,nit me blokira nit vozi kako treba,u nekim sektorima je preeespor dok u nekih je taman onako fino brz,svaki malo bolje odvoženi zavoj i stignem ih.

nema tog gušta i voženja formule na rubu izletavanja,gledanja svake pasice kako ću proći,hoću li proklizat i izgubit vrijedne sekunde ili promašit brzinu pa izgubit  sekunde koje sam radio par krugova. Prije na formuli za ps2 što sam igrao je bilo puno uzbudljivije,znao sam svaki zavoj koja brzina koliko obrtaja ovdje toga nema jer to igra ne traži :(

Formula je vožnja za desetinke a ne ovdje kad ja nit vidim kako ja vozim,kako drugi voze ma ništa.Ona vremena gore lijevo ništa ne kužim.piše mi da sam 5 sec iza ovog ispred mene a ja samo što ga ne obiđem.ma sramota.KO JE OVO TESTIRAO?? Baš sam ljut.igra je dobra u nekim segmentima a u nekim kao da je iz 95.

Meni je igra sve bolja i bolja kak je duže igram.

BAZINGA
15 godina
F1 2010 - rasprava

a meni u Q pise kao da sam trenutno u 2. sektoru 1,5 sek brzi i odvozim lijepo sve divno bez greske do kraja kruga, kad vidim vrijeme je 3-4 sek sporije od 1. i tamo sam negdje u skupini gdje i pripadaju lotusi, virgini i hrt-i...tako da nis za se cudit...jedino mi nije jasno tih 1,5 sek brze od cega? od mog proslog vremena? od vremena 17. plasiranog? od 1. siguno nije, jer nisam mogao izgubiti 5 sek. u 1-2km staze...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

bok imam pitanje..kak napraviv win live ofline profil da si mogu snimit igru

16 godina
neaktivan

Kada odeš radit acc imaš u tekstu negdje pri dnu plavim slovima napisano local acc ili tak nekaj, uglavnom samo je potrebno napraviti acc lokalno i možeš sejvat..

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.
15 godina
F1 2010 - rasprava

Dobro jel su sad oni kaj su branili igru napokon shvatili kakvo je ovo igra smeće.Vidite da smo mi "pljuvači" bili skroz realni i u pravu.Trebali bi se sad posut pepelom neki.

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
SolidSnakeCRO kaže...

Dobro jel su sad oni kaj su branili igru napokon shvatili kakvo je ovo igra smeće.Vidite da smo mi "pljuvači" bili skroz realni i u pravu.Trebali bi se sad posut pepelom neki.

Ima igra minusa, dosta njih ali je dobra zabava, patch će popraviti dojam igre gotovo sam siguran.

Ali MP je dobar i full race je ok, ima prostora za napredak, meni je ok igra iako mi smeta to što nije bliža simulaciji.

Ako patch popravi bugove igra je odlična, do tada je samo dobra zabava.

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.
15 godina
odjavljen
F1 2010 - rasprava

Sad sam vozio na Monacu, i damage model je strašno loš. Barem sam 20x puta dotaknuo ogradu zida, i to je lagano već jako - I autu baš ništa. Tek kada sam se sa 150KM/h zabio u zid ravno onda je otpalo prednje krilo - Medutim nastavio sam dalje voziti - Čak brze krugove nego prije.

// OFP Forever Fan // PM isključen zbog izuzetno dosadnih likova koji pitaju glupa pitanja.
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice