F1 2010 - rasprava

poruka: 3.571
|
čitano: 1.008.177
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
15 godina
neaktivan
F1 2010

ajde mi recite po čemu je rfactor bolji od F1 2010.

mislim.......rfactor kao prvo nema nikakav damage model, grafika je nikakva ali dobro, preko toga se prelazi s obzirom da je igra stara više od 5 g, a main menu je GLUPAV da i ne govorim, a f1 2010 ima odlični main menu koji me je posebno impresionirao. Hoćete reći da je rfactor bolji jer je vožnja realnija??  Ja se nebi s time složio, po vožnji su skoro pa isti.

Moj PC  
1 6 hvala 0
17 godina
RE: F1 2010d
fic1994 kaže...

mislim.......rfactor kao prvo nema nikakav damage model, grafika je nikakva ali dobro, preko toga se prelazi s obzirom da je igra stara više od 5 g, a main menu je GLUPAV da i ne govorim, a f1 2010 ima odlični main menu koji me je posebno impresionirao. Hoćete reći da je rfactor bolji jer je vožnja realnija??  Ja se nebi s time složio, po vožnji su skoro pa isti.

odkud ti da je rfactor bolji? pa vidiš da F1 2010 ima bolju MENU, aloo, ima bolji menu!! tome se ne može doskočiti nikako. praise f1 2010 menu.

damage model.. jel ti bitno sudarat se il vozit? igraj carmageddon ak se oćeš sudarat. oštećenje se dovoljno manifestira u fizikalnom modelu, a to je bitno

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
odjavljen
fasfasfsa

Jer igra više poštuje fizikalne zakone. Zato je i bolja. Isto kao i u svjetu FPS igara, ArmA i OFP Dragon Rising.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
14 godina
protjeran
RE: F1 2010d
nixass kaže...
fic1994 kaže...

odkud ti da je rfactor bolji? pa vidiš da F1 2010 ima bolju MENU, aloo, ima bolji menu!! tome se ne može doskočiti nikako. praise f1 2010 menu.

damage model.. jel ti bitno sudarat se il vozit? igraj carmageddon ak se oćeš sudarat. oštećenje se dovoljno manifestira u fizikalnom modelu, a to je bitno

Nije bitno sudarati se no mnogi su se žalili na loš model sudara u rfactoru no on i nije f1 igra nego engine za radit modove. Ako se mene pita rfactor se nemože mjerit sa f1 2010 ipak je f1 daleko ispred, a i moguće ga je moddati što su neki već dokazali. Inače odustao sam od rfactora nakon F1 RFT 2010 moda koji ima očajnu fiziku, grafika solidna no i dalje ispod recimo Fsone2009 grafike, a išao sam i njega probati nakon F12010 i nemogu se vratiti na rfactor jednostavno mi sada izgleda još gore.

BAZINGA
14 godina
neaktivan
F1 2010

Pozdrav,mene zanima dali će mi moć igra prepoznat Logitech Formula Vibration Feedback Wheel volan,jer imam taj volan,pa ako još itko ima taj volan pls nek odgovori.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
f1 2010

ja ga imam , nije ga prepoznalo al mos bez problema postaviti kontrole prema zelji...

17 godina
neaktivan
F1 2010

Jel netko probao Ferrari Virtual Academy i F1 2010, pa da ukratko napise usporedbu.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
F1 2010

Sve više i više uživam u igri. Zaista je uzbudljiva, od starta, pa pretjecanja, pa crashanja malo u prvom zavoju, sve do pitstopa i strahovanja da ćeš izgubit poziciju hehe. I još mi je danas epic bilo ja izlazim iz pitstopa ono M Schumacher pokraj mene prozuji! EPIC! Smijeh

Evo na slici nakon završenog Kuala Lumpura. Imao sam treće mjesto al su me sjebali moji u boxu, 9 sekundi me držali majku im :)))

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.9.2010 20:47 (Kora).

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
RE: f1 2010
Zoidberg kaže...

Jel netko probao Ferrari Virtual Academy i F1 2010, pa da ukratko napise usporedbu.

Ja sam probao ovako Ferrari Virtual Academy čistokrvni simulator sa par očitih bugova zvuka malo preskup za ono što nudi(no pojavila se na onim stranicama), grafika kao na Red Bullovom simulatoru, a fizika možda u nekim segmentima malo čudna. Uglavnom bez volana nezamislivo i neisplativo sa volanom treba puno vježbe moje vrijeme 59 sekundi, Massa 57.5 ispod možda bi mogao(svog vremena Massinog nikakao iako mnogi jesu), ali sa boljim volanom moj zna trzat na momente neznam zakaj.

F1 2010 večinski arkada, ali kada se sve isključi početnicima u f1 igrama bi moglo biti dosta teško treba osjećaja pogotovo na kiši, ali danas nekim čudom sa Red Bullom sam vozio po kiši uz previše gripa možda jer je TC bio na medium no nije mi se svidilo po prvi put neke staze ga imaju više neke manje. Ferrari VA se nemože uspoređivati sa F1 2010 jer je čistokrvna simulacija no ajde ipak ću usporedit meni F1 2010 bolje paše ipak Ferrari VA nije za svakoga stvarno je težak i mislim da tak izgleda F1 2010 nitko je ne bi igrao. Eto toliko po meni F1 2010 ima sve 2 patcha i igra će biti savršena jedino bi mogli ostati razočarani oni na konzolama jer neznam kak to ide s patchevima. Stvarno i dalje ne razumijem kako im je takav BUG promaknuo.

BAZINGA
15 godina
neaktivan
F1 2010

slucajno sam stisnuo neki tipku i sad mi se u igri vide one tipke minimiziraj,povecaj i izađi i cijeli start meni se vide.

molim pomoc kako da popravim to

hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
J3ckYYY kaže...

slucajno sam stisnuo neki tipku i sad mi se u igri vide one tipke minimiziraj,povecaj i izađi i cijeli start meni se vide.

molim pomoc kako da popravim to

hvala!

ALT+ENTER

17 godina
F1 2010

Ja bih htio komentirati igru, ali ne mogu nikako proći onaj logo na početku... Stalno mi se pojavi neki bezimeni error...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
F1 2010

Znači iako ga ne prepozna opet se može igrat preko Logitecha Formula.Jel ti s njim igraš stalno?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
re: F1 2010

da stalno igram s njim ....

15 godina
neaktivan
f1 2010
fic1994 kaže...

Damage model rFactora nije bio top-notch niti u vrijeme njegova izlaska.

F1 2010 ima vrlo dobar GUI.

F1 2010 je zabavna. :-)

F1 2010 nepobitno olakšava vožnju bolida simracerima (sa isključenim pomagalima, naravno) - to je vrlo jasno svakome tko je vozio F1 simulacije.

rFactor nije referentna top-notch F1 simulacija. Po novome, to je Ferrari Virtual Academy (u što je unijet popriličan broj real-world naštimavanja) koji je baziran na odličnom netKar PRO-u.

U usporedbi, 2010 nije toliko daleko od FVA koliko dio simracing komune želi poručiti. FVA također otkriva propuste u rFactoru što se tiče simulacije vožnje. Ipak, jasno je da F1 2010 cilja na što veću grupu potencijalnih igrača. I budimo iskreni, svi iskusni simraceri s rFactora i sličnih F1 simulacija odmah vide veliku razliku što se tiče vožnje.

14 godina
F1 2010

danas malo igro..odlična je..odlična....

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
RE: F1 2010sd
Rossi46 kaže...

Znači iako ga ne prepozna opet se može igrat preko Logitecha Formula.Jel ti s njim igraš stalno?

Volan radi bez greške, podese se tipke, nema lagga....

ššššš - možda su u šumi
14 godina
neaktivan
F1 2010
Pomagajte :(((
f1 f1
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.9.2010 21:37 (marschal).

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
F1 2010

Dal ima neš novo oko patcha na službenom forumu..

BAZINGA
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: F1 2010a

Malo probao ujutro, sad idem na malo žešće igranje, no ono kaj sam probal, jako mi se sviđa igra...Samo kaj nije potpuni doživljaj bez volana Belji se

14 godina
protjeran
F1 2010

Evo baš čitam na službenom forumu listu bugova stvarno mi nije jasno tko su bili beta testeri da su meni neprofesionalcu oko uočavanja bugova dali našao bi ih više nego svaki taj tester. Mislim da im onakav bug sa boksom promakne mi je neshvatljivo, a ima ih tu još. Igra stvarno ima ono nešto, ali sada počinjem sumnjati u prodajni uspjeh nakon svih ovih bugova ja je sigurno nekupujem dok se ne riješi bug sa boksom ipak želim uz MP igrat i carrier... da najsmiješnije mi je to kaj bi na kraju mogli ovisiti o prodajnom uspjehu na pc-u jer neznam kak misle igru na konzolama patchirati. Zo znači da će ako do toga dođe sa pc dati podosta DCL-a besplatnih normalno i možda još više udovoljiti publici samo kako bi svi navalili na igru.

BAZINGA
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.9.2010 21:53 (ZDS).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
F1 2010

odigrao malo...iskljucio sam sve osim TC-a, bez nejga po kisi se vrtim u svakom zavoju skoro...stvarno mi se neda zaj. s time na tipkovnici...vrijeme je da uzmem volan, a kad uzmem onda iskljucujem i njega...

uzasno me smeta sta mi komande sporo reagiraju...pretisnem i prode pol sekunde dok uhvati, kako gas, kako kocnicu, kako volan...i saltanje isto, koji put se dogodi da mi ostane u brzini i lupa bokadu...neznam sta napraviti :( nadam se da necu bacit 300kn na volan

evo jedan filmic cisto da se vidi malo gameplay i moj prvi izlazak na stazu uopce u igri, i to stavio SPA i heavy rain, kako tradicija nalaze

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ZDS kaže...

Evo baš čitam na službenom forumu listu bugova stvarno mi nije jasno tko su bili beta testeri da su meni neprofesionalcu oko uočavanja bugova dali našao bi ih više nego svaki taj tester. Mislim da im onakav bug sa boksom promakne mi je neshvatljivo, a ima ih tu još. Igra stvarno ima ono nešto, ali sada počinjem sumnjati u prodajni uspjeh nakon svih ovih bugova ja je sigurno nekupujem dok se ne riješi bug sa boksom ipak želim uz MP igrat i carrier... da najsmiješnije mi je to kaj bi na kraju mogli ovisiti o prodajnom uspjehu na pc-u jer neznam kak misle igru na konzolama patchirati. Zo znači da će ako do toga dođe sa pc dati podosta DCL-a besplatnih normalno i možda još više udovoljiti publici samo kako bi svi navalili na igru.

pa na konzoli se igra najnormalnije patchira...

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
17 godina
F1 2010

Prva utrka sezone, Kvalifikacije 17-ti, i do 5 krugova prije kraja držim 14 mjesto (zadatak je 15) i pukne mi stražnja guma i na predzadnje mjesto (Rubinjo išo glavom kroz zid pa se razbio).... Jao frustracije, ali.... to je to

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
protjeran
F1 2010

igra je odlicna...grafika,zvuk...o kisi da ne pricamo...odlicno za izgubit visak vremena

jedina zamjerka su bugovi ali i to ce se rijesiti za cca mjesec dana(mozda i manje),ako je sada igra 9/10, nakon patcheva ce biti 10/10 (po meni)

za carrer ce bit vremena...kada srede bugove i to ce doci na red...

za sve koji govore o losoj izvedbi codemastera i nerealnosti...jednostavno...

1.uninstall

2.Sub/Ned-HRT2-Singapore

3.gledajte u zid 2 tjedna do Japana...Namigiva

i jos moram reci da se radujem ovome:

prognoza:

Singapore-25./26.09-kisa Smijeh

4 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
RjjkE: F1 2010
doktor1 kaže...

Prva utrka sezone, Kvalifikacije 17-ti, i do 5 krugova prije kraja držim 14 mjesto (zadatak je 15) i pukne mi stražnja guma i na predzadnje mjesto (Rubinjo išo glavom kroz zid pa se razbio).... Jao frustracije, ali.... to je to

prečesto pucaju gume

16 godina
f1 2010
doktor1 kaže...

Na istoj utrki je i meni pukla guma.

Kvalificirao sam se 16. , do 18. kruga sam napredovao za dva mjesta tako da sam bio 14. i kad ono u 18. krugu od jednom čujem bum. Prvo sam pogledao dali se Kubica koji je bio u to vrijeme iza, zabio u mene, ali ne, vidim guma mi pukla.

Što je najgore guma mi pukla na onim prvim zavoju nakon ciljne ravnine. Tako da sam morao voziti cijeli krug sa smanjenom brzinom kako bi išao u boks. Kad sam konačno izašao iz boksa već su me počeli prelaziti za jedan krug.

Utrku sam odvozio do kraja pošto je bilo još samo 6 krugova do kraja(vozim na 50% pa zato manje krugova samo 25) i završio 24.

Sad u drugoj kvalificiram se 11. probijem se na 8 mjesto, pa se sudare Hamilton i još neko te dođem na 6 mjesto, nakon toga nekoliko njih ispred ušlo u boks i eto mene na 3. mjestu. I tako idem ja u boks kad odjednom moram čekati 19 sekundi da me svi oni iza prođu. Skoro sam poludio kad sam vidio da sam iz boksa izašao kao 22. , sa 3. mjesta sam pao na 22. Stvarno veliki propust.

Ono sa zastavicama za kračenje zavoja sam donekle oprostio iako iritira pogotovo na kvalifikacijama kada ti poništi neki dobri krug. Ali ovo sa boksom me uništilo, mislim da neču igrati karieru tak dugo do kad to ne pokrpaju.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.9.2010 0:06 (Jack Sparrow).
16 godina
neaktivan
F1 2010

E da, to si dobro rekao, nema ništa gore kad vozim kvalifikacije, taman odvozim jedan super krug i slučajno malo presiječem stazu, i odmah upozorenje i invalid lap, jao, kako to zna naživcirati. Ili što mi se još znalo više puta dogoditi - netko se iza mene zaleti i zabije u mene i onda ja dobijem penalty 5 mjesta...

Ovo s boxom jos nisam dozivio. :)

No sve u svemu, vrlo zabavna i zarazna igra, ali eto, tako te neke stvari znaju posteno nazivcirat.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
F1 2010

Ma igra je inače predobra, ali iritiraju te neke stvari.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
F1 2010

znaci nikome ne kasne komande?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice