F1 2010 - rasprava

poruka: 3.571
|
čitano: 1.016.568
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
16 godina
neaktivan
RE: F1 2010 uskoro
Lovac kaže...

Radujem se novoj F1 igri nakon toliko godina, ali nisam mogao ne primjetiti na ovi videima da izgleda kao mod za Grid. Jednostavno prearkadno, bez obzira na uključene/isključene assiste.

Pa to i nije toliko čudno budući su rađene na istom (EGO) enginu. Evo i multi od novog MoH-a meni izgleda jako slično BFBC2 jer ga isto radi dice na frostbite-u.

Rekli su da su kod za car handling napisali od nule a je li to istina vidjet ćemo nakon odvoženog prvog kruga u igri. U velikoj većini je engine ostao isti, ali dodatno ispoliran.

17 godina
neaktivan
F1 2010 uskoro

Nije loše, samo mi nekako izgleda kao Shift ili GRiD, samo eto što umjesto auta voziš formule. No opet, jedno je kad gledaš videe, drugo je kad ti zaigraš.

Jedino što sam primjetio da ne otpadaju komadići s bolida kad se sudare, kao u stvarnosti. Šteta, kad bi još i to ubacili bilo bi sočnije voziti. :)

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Prison Breaker kaže...

Nije loše, samo mi nekako izgleda kao Shift ili GRiD, samo eto što umjesto auta voziš formule. No opet, jedno je kad gledaš videe, drugo je kad ti zaigraš.

Jedino što sam primjetio da ne otpadaju komadići s bolida kad se sudare, kao u stvarnosti. Šteta, kad bi još i to ubacili bilo bi sočnije voziti. :)

Otpadaju i drugi bolidi si mogu probušiti gumu na tim komadićima,samo to na ovom videu nije prikazano..

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.6.2010 16:45 (pirat).
15 godina
neaktivan
pirat kaže...
Prison Breaker kaže...

Otpadaju i drugi bolidi si mogu probušiti gumu na tim komadićima,samo to na ovom videu nije prikazano..

ugasen je damage bio 

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
17 godina
neaktivan
F1 2010 uskoro

Ne znam jeste li vi primijetili, ali čini mi se da je upravljanje trzavo i previše neprecizno, tj. izgleda kao da bolidi nemaju mase. Znam, znam, na videu je igrač igrao najvjerojatnije s gamepadom, ali upravljanje ne izgleda obećavajuće...

Ako su već išli raditi arkadu, onda su mogli bolje optimizirati igricu za tipkovnicu/gamepad. Neodlučan

~~~ How do you like them apples? ~~~
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
i_rambo_plache kaže...

Ne znam jeste li vi primijetili, ali čini mi se da je upravljanje trzavo i previše neprecizno, tj. izgleda kao da bolidi nemaju mase. Znam, znam, na videu je igrač igrao najvjerojatnije s gamepadom, ali upravljanje ne izgleda obećavajuće...

Ako su već išli raditi arkadu, onda su mogli bolje optimizirati igricu za tipkovnicu/gamepad. Neodlučan

Ma em je to najlakša razini, em je lik smotan do bola jer nezna vozit a izabrali su ga da predstavi tu igru. Sve je to još beta i moze se promjenit (i hoce vjerovatno) do finalne verzije.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali
16 godina
moderator
F1 2010 uskoro

Još jedan trailer(po kiši)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Weky kaže...
i_rambo_plache kaže...

Ma em je to najlakša razini, em je lik smotan do bola jer nezna vozit a izabrali su ga da predstavi tu igru. Sve je to još beta i moze se promjenit (i hoce vjerovatno) do finalne verzije.

Osjetljivost i dead-zona bi trebali biti jednaki na svim razinama. Nema apsolutno nikakve veze što vozi neki noob, vidi se da bolid mahnito trza, pogotovo na pravcima.

Ovo meni izgleda kao već gotov proizvod, zar nije malo prekasno tri mjeseca prije izdavanja igre mjenjati upravljanje?

~~~ How do you like them apples? ~~~
15 godina
neaktivan
F1 2010 uskoro

sve se bojim da će ovo biti bliže arkadi nego simulaciji Mršti se

btw,također mi izgleda kao grid sa malo poboljšanom grafikom te f1 bolidima umjesto auta... (kao što je netko već rekao)

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.6.2010 18:42 (patch123).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...
Weky kaže...
i_rambo_plache kaže...

Osjetljivost i dead-zona bi trebali biti jednaki na svim razinama. Nema apsolutno nikakve veze što vozi neki noob, vidi se da bolid mahnito trza, pogotovo na pravcima.

Ovo meni izgleda kao već gotov proizvod, zar nije malo prekasno tri mjeseca prije izdavanja igre mjenjati upravljanje?

Joj kada se sjetim kakva je osjetljivost bila u onom glupom GRID-u sve se bojim da nije za codmasters formula1

BC2 ingame:Croat-hunter
15 godina
neaktivan
F1 2010 uskoro

kao što kažem,meni se čini da nećemo dobiti ni s od simulacije Plač

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
moderator
F1 2010 uskoro

Meni se čini da nisu prikazali niti pol videa sa simulacija modom.

Kako ne kužite da sve što trenutno pokazuju je arkada mod.

Ako je netko igrao SBK®X Superbike World Championship onda zna kako je velika razlika između arkade i simulacije.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.6.2010 19:47 (pirat).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
F1 2010 uskoro

Jel ima neki video gdje se dobro vidi oštećenje bolida?

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pirat kaže...

Meni se čini da nisu prikazali niti pol videa sa simulacija modom.

Kako ne kužite da sve što trenutno pokazuju je arkada mod.

Ako je netko igrao SBK®X Superbike World Championship onda zna kako je velika razlika između arkade i simulacije.

igrao sam, full tesko je na simulaciji a na arkadi lol bez straha  u svaki zavoj pici :D

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
16 godina
moderator
crystal6 kaže...

Jel ima neki video gdje se dobro vidi oštećenje bolida?

Nema još.

dmanz kaže...
pirat kaže...

igrao sam, full tesko je na simulaciji a na arkadi lol bez straha  u svaki zavoj pici :D

Pa da,to i govorim.Na arkadi skoro sa 200 sam sam prolazio neke zavoje,a na

simulaciji nema šanse.

BTW Evo dvije slike:

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.6.2010 23:12 (pirat).
16 godina
neaktivan
dax_22 kaže...
pirat kaže...

Još jedan gameplay video.

Vožnja po kiši odlično izgleda. Čak i kapljice putuju po rubovima cockpita tijekom vožnje i stanu kad se uspori.

Baš bi volio da izbace demo u kombinaciji spa+kiša.

Eh sad mi je srce na mjestuSmijeh

Nego, izgleda da se volan miće samo za 45° u jednu stranu. Mogli su barem navuć na 90.

*** Gentlemen, Start Your Engines ***
15 godina
neaktivan
F1 2010 uskoro

Dok vidim sve slike i ovaj gameplay nemogu dočekati bez obzira na mane..

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
F1 2010 uskoro

mislim Neodlučan da sam procitao negdje da ce se nakon F1 2010 baciti na F1 2011 i da ce biti puno bolja

Lijepo li je Hrvat biti, majko hvala ti!!! | Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
sk8 4 life kaže...

mislim Neodlučan da sam procitao negdje da ce se nakon F1 2010 baciti na F1 2011 i da ce biti puno bolja

Pa logički je da se nakon 2010 bace na 2011 s tim da imaju 5 godina licencu od "FIA" i stavit će safety car u 2011g.

A sad došao je novi

(kako to
izgleda),i lik kaže da je na najteže skoro nemoguče igrat bez volana(na 1.30 isključi assistove)...

Što se tiče volana(okreče se samo za 45° trenutno),to će popravit do finalne verzije..

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.6.2010 12:51 (pirat).
15 godina
neaktivan
F1 2010 uskoro

F1 2010 mi je dao razlog da nebudem nesretan pri kraju praznika, ali mi je i pozlilo kada sam gledao ove likove kako voze pa to je strašno uletava u zavoje ko u reliju. Nadam se demo verziji za nekih mjesec dana.

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
kejbl kaže...

F1 2010 mi je dao razlog da nebudem nesretan pri kraju praznika, ali mi je i pozlilo kada sam gledao ove likove kako voze pa to je strašno uletava u zavoje ko u reliju. Nadam se demo verziji za nekih mjesec dana.

E vidiš zbog takvih likova moraju napravit arkadni mod.

BTW još jedan video :)- ovaj lik vozi malo bolje...

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.6.2010 14:57 (pirat).
15 godina
neaktivan
pirat kaže...
kejbl kaže...

E vidiš zbog takvih likova moraju napravit arkadni mod.

BTW još jedan video :)- ovaj lik vozi malo bolje...

Volio bi da naprave sve update-ove koji će se dešavati tijekom sezone pa da ih kasnije izdaju kao neke modove jer će igra izači prije završetka sezone. Bilo bi super kada bi uz te update-ove auti bili brži odnosno forma bi ima se povećavala ili smanjivala baš kao u pravoj f1. Dobro ovo su samo moje puke želje, ali su lako izvedive, a i dotatno bi povećali zanimiljivost time.

16 godina
moderator
F1 2010 uskoro
Moj PC  
2 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
F1 2010 uskoro

Trebam malo wc papira. Izlanuo se

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.6.2010 0:35 (DadoZG).

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
F1 2010 uskoro

Ona imena iznad bolida samo smetaju, ionako piše na lijevoj strani tko je ispred i iza tebe...

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
moderator
dax_22 kaže...

Ona imena iznad bolida samo smetaju, ionako piše na lijevoj strani tko je ispred i iza tebe...

Ma to će si svaki normalan isključiti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.6.2010 1:09 (pirat).
17 godina
neaktivan
F1 2010 uskoro

Jedva čekam pun gas proletit kroz Eau Rogue:)

World championships: 7, GP started: 257, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2010 uskoro

ja bih vas samo zamolio da se suzdržite od stavljanja slika i videa o f1 2010, jer bol čekanja do 24.9. je equal boli koju dr. house ima sa svojom nogom a neželim postat ovisnik o vicodinu zbog "glupe igre"...Smijeh

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Jedva čekam pun gas proletit kroz Eau Rogue:)

HAHAAAAAAHHA....nema bolje staze ni bolje sikane...:)

Forever MUFC
17 godina
F1 2010 uskoro
Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice