EVE Online

poruka: 1.719
|
čitano: 431.872
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: EVE Online : Veliki EvE Rat
17 godina
neaktivan
EVE Online

Može li mi netko objasniti način na koji se kupuje pretplata i kolika je cijena. Da li se pretplata baš mora kupiti preko interneta, jer nemam paypal account.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
EVE Online

Listaj temu unatrag, objasnjeno je par puta.

Trenutno je na Steamu akcija, s 50% popusta, ali za to ti treba neko online placanje (Paypal, American i sl.).

Sto si rekao da nemas.

A cini mi se da preko Steama imas i trial od 21 dan, pa ti preporucujem da prvo isprobas igru.

Na ranijim postovima pise gdje ima kod nas za kupiti bonove za pretplatu, a postoji i box verzija igre.

EVE u Algoritmu

Na oficial stranici imas, koliko kosta pretplata.

Mjesecno placam 14.95$, a ako uzmes paket od vise mjeseci onda te dode jeftinije po mjesecu.

Ovdje imas nekih korisnih informacija za pocetnike.

CNexus

Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2009 12:11 (Chaky).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
EVE Online

Šteta za BOB, koliko god sam ih mrzio jer su se bahatili sad mrzim GOONSE vise iz istoga razloga.A i njiova borba je isla mojoj allianci u korist.Posto su Goonsi stari frendovi od RA bojim se da ce sad doc im pomoci a jos samo malo je falilo da RA rasturimo do kraja.RA je napravila jako glup potez prilikom invazije na Etherium reach a to su ostavili u potpunosti nebranjen svoj svemir(Insmoter) sto su iskoristili Atlas/Agression/AAA i zauzelim im sve sisteme sa highnd moonovima.I sad RA se evakuira u ER u tih par sistema koje su zauzeli od ED ( mislim 6-7 sistema sa 3 outposta).Iako se nadam da mozda Goonsi odjebu RA jer im ovi nisu pomogli u Queriousu nego su isli invaziju na ER.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: EVE Online
Zašto nismo prvi na BUG master ljestvici ?
Tko se šverca?
16 godina
EVE Online

Nezgodna je vaša situacija s RA, i svom tom politikom. Da je 404 uspio preuzeti RA (ne znam kako je to ispalo) bilo bi sasvim zabavno dobiti još jednog saveznika. Tko zna, politika je podla stvar, zato smo mi blagoslovljeni NPC spaceom i NC om željnim naše krvi koje ne mogu nikako dobiti.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zura kaže...
Zašto nismo prvi na BUG master ljestvici ?

Evo, vratio sam stvari na svoje mjesto Cool

17 godina
EVE Online

Ne mogu otvoriti stranice od igre, niti mogu uci u igru.

Da li je bio mozda kakav patch u cetvrtak (nisam bio online par dana)?

Da li vama sve radi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
EVE Online

meni sve radi...

pač je bio prije par dana ali to bi te obavijestilo da ga moraš skinut prije nego se logiraš

"Hedonism Is My LifeStyle"©

0 0 hvala 0
17 godina

Nedostajala su mi cak 2 patcha, pa vjerovatno zato nije htjelo automatski patchirati.

Kad su proradile stranice skinuo sam ih manualno.

Sad sve normalno radi.

16 godina
neaktivan

Eh.. vrijeme da se ode malko na more..

Set -> looooong skill training.

Cool

16 godina
protjeran
EVE Online

wtf -   mass effect nas   je opet prestigao na   gamemasteru, a i Foblivion nam sad već puše za vratom !

ajmo glasat !

"Hedonism Is My LifeStyle"©

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Tko vec nije.. neka baci pogled na novi video uradak.

17 godina
neaktivan
EVE Online

Jel EVE igra zahtjevna za mozak , ima li puno razmišljanja ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WItcher kaže...

Jel EVE igra zahtjevna za mozak , ima li puno razmišljanja ?

Ne nužno. Uvijek trebaš idiote za mete.

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
17 godina
neaktivan

Evo skidam trial pa ako mi netko moze pomoc u samoj igritj da mi objasni par caka i shema bia bih zahvalan,igram wow vec 3 godine pa je doslo vrijeme da se proba nesto novo!?

17 godina
neaktivan
EVE Online

Evo i ja bi volio da mi objasnite malo .

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
WItcher kaže...

Evo i ja bi volio da mi objasnite malo .

Hehe, objasniti malo?

Igras godinu dana i jos uvijek imas kaj za naucit :-)

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
16 godina
neaktivan
EVE Online

Evo jedan filmic sto je napravio decko iz moje alliance.Mozda cak i najbolji EVE vid sto sam vidio da je napravljen amaterski

btw . rat smo izgubili

1 0 hvala 0
17 godina

Stvarno je dobro slozeno. Ima glavu i rep. Steta sto ste se morali povuci, uvijek mi je drago kad mali naguze velike (protumacite kako zelite).

Za vas dvojicu novih sto zelite savjete imate ingame CRO kanal, tamo se uvijek nade dobra dusa koja ce vam odgovoriti na pitanja.

Nazalost 3 tjedna su premalo da bi se opipao EVE (pricam iz osobnog iskustva).

Na pocetku imate neke misije koje ce vam pokazati osnove igre.

Kasnije cete za zaradu novca najvjerovatnije rudariti ili raditi misije protiv NPC-a.

Ali imate i dosta drugih opcija.

Mene je na pocetku najvise prestrasilo PUNO informacija i treba par mjeseci dok sve sjedne na mjesto.

Preporuka da bacite oko na ovaj link i procitate neke stvari, jer ce vam biti jasnije.

Posebno naglasavam Players i Minners Guide.

CNexus

16 godina
neaktivan

Gledao sam ga iznova i iznova i nije mi dosta... proslijedio sam ga preko skypa frendovima i SVI kazu steta "sta su se morali povuci"! filmic je predobar!!!

16 godina
EVE Online

Šta ćeš kada je svako sa svakim plav, tu nema pomoči, a protiv bloba se nemoguče boriti osim ako imaš blob iste veličine.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EVE Online

Evo ažurirao novu verziju eWormhole na 2.0:
Više o novoj verziji ovdje

eWormhole možete pronaći ovdje

i dostupna verzija u EVE pregledniku ingame koji možete pronaći ovdje.

Za oni koji ne znaju eWormhole je alat kojim dobijete informacije o crvotočini ili nepoznatom sistemu

eve-croatia.com

0 0 hvala 0
16 godina
EVE Online

Jel tko još oduševljen novi patchom. Mislim da će ovo omogučiti da veliki broj igrača nahrli u 0.0

Titan nerf jej. About time. Strah me samo da dredovi ne postanu pre slabi i nekorisnik. Cyno jameri samo u sustavima sa stanicama. Epik. Pre nevjerojatno dobro.

Naj patch ikada. Nadam se napokon kraj nap svega.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.9.2009 15:28 (Gajotres).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
EVE Online

Uz ove najave planet surface combata i šetnje po stanicama, vjerujem da ću se vratiti u EVE nakon dugo vremena i malo si dati oduška Namigiva

(ipak je ovo jedini pravi SF MMO u 'space opera' stilu)

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
EVE Online

Za to ce ti trebati ps3 ili xbox. A wolk the station se pretvorio u Duke nukem forever. Ali end game se mijenja krajem godine

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.9.2009 14:48 (Gajotres).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
EVE Online

Želi li netko tko je ozbiljnije zainteresiran za EVE prihvatiti na dar moj account koji je aktiviran do kraja listopada ove godine i na računu ima dovoljno ISKa za uplatiti još jedan mjesec preko PLEXa?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Faerdhur kaže...

Želi li netko tko je ozbiljnije zainteresiran za EVE prihvatiti na dar moj account koji je aktiviran do kraja listopada ove godine i na računu ima dovoljno ISKa za uplatiti još jedan mjesec preko PLEXa?

Hmmm, prodao si LOTRO, dajes EVE acc. :-)

Kaj se desava?

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
17 godina
neaktivan
MorciTheCroat kaže...
Hmmm, prodao si LOTRO, dajes EVE acc. :-)

Kaj se desava?

Od hrpe postova nisi primijetio ni prodaju Guild Wars i Age of Conan Osmijeh Jedino još moj sin zadržava pravo na WoW, ali nekako sofisticirano radim na tome da i to ode Osmijeh

Dešava se, dešava... volio bih da ti mogu ovdje objasniti, ali neće ići. Složeno je. Gotovo je s MMO igrama. Nije ni bitno. Već imam upit za EVE, idem odgovoriti kolegi Osmijeh

17 godina
neaktivan
EVE Online

OK, evo, hvala za suradnju, account je otišao u dobre ruke, a ako mu uporaba stagnira opet će se vratiti ili ići dalje.

Pozdrav

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
EVE Online

Razumijem te Feardhur..   ja sam isto 'na odmoru' od MMO-a već preko mjesec i pol dana.

Jednostavno sam shvatio da mi previše slobodnog vremena odlazi na sjedenje pred kompom, a toliko stvari bi mogao (i morao) raditi.

Da ne spominjem kako nemam vremena zadnjih tjedana ni single player igre baš igrati zbog posla/obitelji i raznoraznih društvenih obaveza Neodlučan

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: EVE Online : Veliki EvE Rat
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice