Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.960.784
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
Jasperr kaže...
I ja imam problem sa Promodsom, nikako ne mogu pokrenuti, a isti mi je redosljed kao što su postavili na njihovom forumu. Ovako:

Jel ti se crasha ili ti se samo dugo loada ? Ako je samo load, treba ti duze vrijeme (oko 5min) ja sam skinuo neki fix i sad mi loada za 20sec

Battleog - 191silvinjo
8 godina
neaktivan
Čekao sam load 2-3 min i izašao sam, nije mi se dalo čekat više. Vjerovatno je do toga, možeš mi poslat taj fix?
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Evo, znaci ne trebas nikaj izbacivat iz MOD foldera, samo tu ubacis i enejblas

Battleog - 191silvinjo
Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
Euro Truck Simulator 2

Da, promods inace treba malo duze da se loada. Otkad to ne koristim preporodio sam se :D

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

sretna nova godina svima

dali netko zna koji mod za scaniu da ima 700ks?

vozim volva 750 sto je normalno al scaniu imam samo 580 ako se nevaram

preko 750ks motori me nezanimaju ;) samo ovi serijske izvedbe :D

0 0 hvala 0
11 godina
Ne treba ti mod, imas 730 ks motor u Scanii u igri. I za stari model i za ovaj novi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Euro Truck Simulator 2

Mozda ima scania rjl mod. Ali nisam ga skroz proucio tako da nisam siguran

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Igzy20 kaže...
Ne treba ti mod, imas 730 ks motor u Scanii u igri. I za stari model i za ovaj novi.

nisam jos doso do tog lvla :D :D :D

reko mozda ima nesto preko reda heheh

11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Sretna nova svima :D

Malo se vozikalo nakon poveće stanke i mogu vam reci da sam poprilicno zadovoljan i novom Scaniom i ovim specijalnim teretima pod pratnjom sto idu... oke je napravljeno :)

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Najdulja ruta, i najskuplji teret koji sam vozio.

Ikad.

11 godina
Euro Truck Simulator 2

Nije loše, nije loše. Ja nikako da se uhvatim u koštac sa tim, da konačno riješim i taj achievement. Ne volim preduge rute, najbolje su mi ove do 500 km. Ali riješit ću i to kad tad. :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Igzy20 kaže...

Nije loše, nije loše. Ja nikako da se uhvatim u koštac sa tim, da konačno riješim i taj achievement. Ne volim preduge rute, najbolje su mi ove do 500 km. Ali riješit ću i to kad tad. :D

Daj meni i ja ti ga riješim.

Kad mi je dan sjeban, sjednem, upalim ETS2, radio AS FM ili Dalmaciju, i laganice samo po dva-tri sata, jest i nastavit i tak 

11 godina
Euro Truck Simulator 2

I samom mi je tako. Jedino više volim vozit nekoliko manjih ruta nego jednu dugačku. Sad prvo planiram ovaj tjedan riješit darove jer od Božića nisam u stanu, pa nisam igrao, a onda idem u lov na još neke achievemente. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Koji mod za ekonomiju preporučate da bude realističnije ?

14 godina
Euro Truck Simulator 2

Ja s promods-om nikako na zelenu granu :/ Ni loading screen fix ne pomaže.

1.30.2.2 igra

2.25 promods

Redosljed je kako treba.

EDIT
Probao i s novim profilom i s starim profilom gdje su mi ostali modovi i isto mi bude.

Čak sam probao ukloniti kompletnu mapu iz dokumenata i nanovo sve i isto bude.

Ako može subscribe na YT(ETS2 najviše):https://www.youtube.com/user/evilmage007STEAMnic/videos?view_as=subscriber i imgur s ss-ovima(ets2 najviše):https://balkantufeurotrucksimulator.imgur.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.1.2018 0:06 (kruskar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Promods s novijim verzijama igre nije full kompatibilan, čekajte 2.26.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kruskar kaže...

Ja s promods-om nikako na zelenu granu :/ Ni loading screen fix ne pomaže.

1.30.2.2 igra

2.25 promods

Redosljed je kako treba.

EDIT
Probao i s novim profilom i s starim profilom gdje su mi ostali modovi i isto mi bude.

Čak sam probao ukloniti kompletnu mapu iz dokumenata i nanovo sve i isto bude.

Ja sam stavio fix i meni je proradio, malo duze sam cekao prvi loading ali sad sve radi 

10 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Kruskar kako si skinuo Pro mods 2.25 ? Jel treba Scandinavia i going east za to ili ne treba . :) Srecna nova godina svima . :) 

0 0 hvala 0
14 godina
dzonyy kaže...

Kruskar kako si skinuo Pro mods 2.25 ? Jel treba Scandinavia i going east za to ili ne treba . :) Srecna nova godina svima . :) 

Preko linkova s njihovog foruma,imaš free linkove s više zip file-ova, a imaš i sve u 1 linku ali je 1$.

Ako može subscribe na YT(ETS2 najviše):https://www.youtube.com/user/evilmage007STEAMnic/videos?view_as=subscriber i imgur s ss-ovima(ets2 najviše):https://balkantufeurotrucksimulator.imgur.com
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ja imam promod 2.25 al gledam sad na you tubu da neki likovi imaju komplet mapu sa svim gradovima. Kod mene na karti dole npr.kod španjolske nema madrid i to imam samo do barcelone. Nemam rusiju italiju, bosnu i crnu goru i te neke gradove. Kako to mogu ukljuciti?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

https://blog.promods.net/ evo ja nasao nesto ali kako sve to da skinem . Jel je sve besplatno ili treba da se kupuje . Ima sve . :( 

0 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

jedna usporedna

0 0 hvala 0
10 godina

Besplatno ti je samo ako ces skidati fajl po fajl (mislim da ih ima 7), a ako hoces skinuti odjednom onda platis 1$. I to je po meni u redu.

A za instalaciju samo pratis upute tamo na stranici i nema greske

10 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ma sve je to u redu i super , ali sam skinuo to sve i stavio u mod i kada sam usao pisalo mi crveni kruzic da ne moze i da nije nekompatibilno . Imam going east a tamo pise dlc italy i scandinavia i  jos nesto treba samo ne znam tacno sta jos . Uglavnom nije bespaltno sve treba se kipi ti dlc. 

0 0 hvala 0
10 godina
Euro Truck Simulator 2

A da, za promods ti trebaju scandinavia, vive la france i going east dlc. Italija za sad ne treba

Ali mislim da za nekih 15ak €, mozda i manje, mozes kupit sve

0 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Ekipa zanima me pošto u folderu ETS 2 - mod nemam niti jedan mod a kada uđem u igru pod sekciji mod s ljeve strane i dalje imam sve modove koje sam nekada koristio, mene zanima kako te modove te kućice mogu ukloniti.... na koji način....

0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Jesu to modovi sa Steam Workshopa. Ako jesu klikni na mod koji želiš maknut i onda imaš negdje opciju unsubscribe. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Igzy20 kaže...

Jesu to modovi sa Steam Workshopa. Ako jesu klikni na mod koji želiš maknut i onda imaš negdje opciju unsubscribe. 

neki jesu ali neki i nisu a te koji nisu nemam vise u mod folderu, dapače folder je potpuno prazan

14 godina
odjavljen
Euro Truck Simulator 2

Probio svoj rekord

0 0 hvala 0
12 godina
Dex.pwn kaže...

Probio svoj rekord

Jos moras prijec oko 7000km da predjes moj rekord 

Battleog - 191silvinjo
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice