zanima me vaše mišljenje koji je bolji kamion za igranje
ili pak
MAN TGS v1.1 (ali njega imam već) .......
Naravno slobodno dajte i svoje preporuke.....
zanima me vaše mišljenje koji je bolji kamion za igranje
ili pak
MAN TGS v1.1 (ali njega imam već) .......
Naravno slobodno dajte i svoje preporuke.....
to je "nastavak" ovog kojem imam već :P
Vani je Promods 1.25
stavi manji kut volana
Koji volan imas ? obicno ovi od Logitecha i ostalih imaju poseban program za volan.
Da ja vas pitam, vi što imate volane s kvačilom.
Dali se kamion ugasi ako stoji u brzini, a ne držim kvačilo?
Kako se šalta do 12. brzine? Vidim da G27 nema tipku za skupine. Jel ima mogućnost prepoloviti brzinu po pola?
Kako se šalta do 12. brzine? Vidim da G27 nema tipku za skupine. Jel ima mogućnost prepoloviti brzinu po pola?
Naravno da se ugasi. :)
Kako nema tipku? Pa staviš neku (tj. dvije) od tipki koje imaš na volanu za range i splitter switch.
Naravno da se ugasi. :)
Kako nema tipku? Pa staviš neku (tj. dvije) od tipki koje imaš na volanu za range i splitter switch.
Gledam volane, skup je to sport haha :D
G27 2300 u Centru. Da je do iljadu kuna neki da mogu opustit živce dok mi se ne ugasi
Gledam volane, skup je to sport haha :D
G27 2300 u Centru. Da je do iljadu kuna neki da mogu opustit živce dok mi se ne ugasi
Skupo je. Mene ovaj Fanatec iz Moj PC s mjenjačem još ispao 420 €. Ali zato mogu stajati na križanju bez da mi se kamion ugasi i šaltati 16 brzina kao čovjek
Znači nema volan+kvačilo+mjenjač(h) do iljadu(+-500) kuna?
Mislim da novo nema nažalost. Rabljeno možeš naći, moj frend nedavno prodavao G27 za 1400 kn. G25 bi mogao naletiti i za manje od 1000, mislim da sam jednog vidio za 800 ili 900 prije par mjeseci na Njuškalu.
Malo ti meni previše uzimaš ceste za skrenuti pod 90° :D
Fino, al skupo opet. Ostat ću na joysticku.
Malo ti meni previše uzimaš ceste za skrenuti pod 90° :D
Fino, al skupo opet. Ostat ću na joysticku.
Iskreno, pre ljen sam za zamotati volan :P
Pogotovo jer kad vozim ETS2, uvik netko ulecuje u sobu, zvoni mobitel, poruke, kaos zivi, dobro da nisam koju ogradu zablanjao putem ;)
Mislim da novo nema nažalost. Rabljeno možeš naći, moj frend nedavno prodavao G27 za 1400 kn. G25 bi mogao naletiti i za manje od 1000, mislim da sam jednog vidio za 800 ili 900 prije par mjeseci na Njuškalu.
ja uzeo G27 za 1000 ko nov :)
od frenda
Novi Promods vani [Update]
ja uzeo G27 za 100 eur kao nov, jos 6 mj. pod garancijom :)
Pa gdje vi to tako povoljno nalazite ? Ja što sam vidio po Njušci i oglasima ide od 1400 do 1700kn a meni lega daje za 1300kn.
To i mene zanima.
Pa gdje vi to tako povoljno nalazite ? Ja što sam vidio po Njušci i oglasima ide od 1400 do 1700kn a meni lega daje za 1300kn.
Pa je, to je tak' ...
samo trebas naci doobrog frenda ili super buraza (kao ja) i to je to ...
Sorry, ali on je prvi zapoceo ...
Jel ima mod za teže terete za Hungary mapu?
To i mene zanima.
nesmijes se ni najmanje nadati...jedno godinu 2 sam planirao kupovinu rabljenog, pa vidio oglas od frenda i iskoristio situaciju i napravio custom stol (radi mjenjaca) :)