hvala :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Za sve Truckere, i one koji to žele postati :)
AKCIJA!!!
Za manje od 15€ -> Euro Truck Simulator 2 - Deluxe Bundle
https://www.bundlestars.com/en/bundle/euro-truck-simulator-2-deluxe-bundle
Paket sadrži:
Scania Truck Driving Simulator
Normal Price:€11.99
Euro Truck Simulator
Normal Price:€7.99
Euro Truck Simulator 2
Normal Price:€19.99
Euro Truck Simulator 2 - Scandinavia
Normal Price:€17.99
Euro Truck Simulator 2 - Going East! DLC
Normal Price:€9.99
Euro Truck Simulator 2 - Viking Legends DLC
Normal Price:€1.99
Euro Truck Simulator 2 - High Power Cargo Pack DLC
Normal Price:€4.49
Euro Truck Simulator 2 - Force of Nature Paint Jobs Pack DLC
Euro Truck Simulator 2 - Fantasy Paint Jobs Pack DLC
Euro Truck Simulator 2 - Ice Cold Paint Jobs Pack DLC
Euro Truck Simulator 2 - German Paint Jobs Pack DLC
Normal Price:€0.99
Euro Truck Simulator 2 - French Paint Jobs Pack DLC
Euro Truck Simulator 2 - Danish Paint Jobs Pack DLC
Euro Truck Simulator 2 - Czech Paint Jobs Pack DLC
Euro Truck Simulator 2 - Canadian Paint Jobs Pack DLC
Euro Truck Simulator 2 - Brazilian Paint Jobs Pack DLC
Euro Truck Simulator 2 - Irish Paint Jobs Pack DLC
Euro Truck Simulator 2 - Japanese Paint Jobs Pack DLC
Euro Truck Simulator 2 - Norwegian Paint Jobs Pack DLC
Euro Truck Simulator 2 - Polish Paint Jobs Pack DLC
Euro Truck Simulator 2 - Russian Paint Jobs Pack DLC
Euro Truck Simulator 2 - Swedish Paint Jobs Pack DLC
Euro Truck Simulator 2 - Scottish Paint Jobs Pack DLC
Euro Truck Simulator 2 - USA Paint Jobs Pack DLC
Euro Truck Simulator 2 - UK Paint Jobs Pack DLC
Bus Driver
Normal Price:€7.99
Trucks & Trailers
Normal Price:€6.99
Preružan je haha
Preružan je haha
meni je zanimljiv, hhehe
Baš iznenađujuće ružno vozilo. Ali je cool. :D
Baš iznenađujuće ružno vozilo. Ali je cool. :D
priznajem da je "čudan" ali meni ovako malo "uređen" jest prihvatljiv, kažem sada ću se malo družiti s njime,do nekog novog kvalitetnog moda kamiona, tko zna
priznajem da je "čudan" ali meni ovako malo "uređen" jest prihvatljiv, kažem sada ću se malo družiti s njime,do nekog novog kvalitetnog moda kamiona, tko zna
Ma ako je tebi dobar, samo daj, kažu da se o ukusima ne raspravlja, zar ne? :)
Ma ako je tebi dobar, samo daj, kažu da se o ukusima ne raspravlja, zar ne? :)
upravo tako, hehe
ma šalim se, čisto da isprobam modove i mogućnosti....
Evo par slikica mog. Ništa novo hehe
Nego, zanima me dali ima ikakve razlike ako podignem srednje kotače? Ili zadnje?
Nego, zanima me dali ima ikakve razlike ako podignem srednje kotače? Ili zadnje?
ako se smijem nadovezati kolega (nadam se da se nećeš ljutiti), no zanima me kada recimo vozim po snijegu dal ima koja "caka" da idem mnogo brže jer na ovakav način idem ko puž i to ne vodi ničemu....
ako se smijem nadovezati kolega (nadam se da se nećeš ljutiti), no zanima me kada recimo vozim po snijegu dal ima koja "caka" da idem mnogo brže jer na ovakav način idem ko puž i to ne vodi ničemu....
Jedino što kod mene pada je kiša. Nema ni magle, ni leda, ni snijega. O čemu ti to o.O ?
Jedino što kod mene pada je kiša. Nema ni magle, ni leda, ni snijega. O čemu ti to o.O ?
napisah na PM
staviš jako puno lampi na kamion kao Dex.pwn i onda one tope snijeg kad ih upališ
Ovi koje si podigao su ti dodatni za skretanje.
De vi meni već jednom odgovorite što se mijenja kad se podignu srednji kotači?
@ Hvala :P
Pa mijenja se ili ti rasterecuje opterecenje na pogonskoj osovini, pogotovo kod zadnje podizne osovine, ajde probaj 25t voziti sa zadnjom osovinom podignutom pa ces viti kako ce kamion poceti glisirati i neces moci normalno skretati u zavoje.
Kod srednje osovine se to manje moze uociti, ali kamion je puno stabilniji sa spustenom podiznom osovinom !!
Zapravo kad sam vozio troosovinca sa pratecom osovinom, sanducara, kada bi krcali nekom 8-10t onda ne bi spustao podiznu osovinu, ali recimo sa 16t obavezno, jer postoji velika mogucnost da mi i jastuk pukne na pogonu i onda imam problem.
Pa mijenja se ili te rasterecuje opterecenje na pogonskoj osovini, pogotovo kod zadnje podizne osovine, ajde probaj 25t voziti sa zadnjom osovinom podignutom pa ces viti kako ce kamion poceti glisirati i neces moci normalno skretati u zavoje.
Kod srednje osovine se to manje moze uociti, ali kamion je puno stabilniji sa spustenom podiznom osovinom !!
Zapravo kad sam vozio troosovinca sa pratecom ocovinom, sanducara, kada bi krcali nekom 8-10t onda ne bi spustao podiznu osovinu, ali recimo sa 16t obavezno, jer postoji velika mogucnost da mi i jastuk pukne na pogonu i onda imam problem.
Kakav jastuk sad?
Vozim 14 tona, s podignutom srednjom osovinom.
staviš jako puno lampi na kamion kao Dex.pwn i onda one tope snijeg kad ih upališ
Hehehe, još ako stavi sijalice za piliće
Pa mijenja se ili te rasterecuje opterecenje na pogonskoj osovini, pogotovo kod zadnje podizne osovine, ajde probaj 25t voziti sa zadnjom osovinom podignutom pa ces viti kako ce kamion poceti glisirati i neces moci normalno skretati u zavoje.
Zapravo kad sam vozio troosovinca sa pratecom ocovinom, sanducara, kada bi krcali nekom 8-10t onda ne bi spustao podiznu osovinu, ali recimo sa 16t obavezno, jer postoji velika mogucnost da mi i jastuk pukne na pogonu i onda imam problem.
Kakav jastuk sad?
Vozim 14 tona, s podignutom srednjom osovinom.
U ETS2 se nece dogoditi nista, osim sto kamion moze zanositi malo pri skretanju, uostalom napisa sam ti vec, kod konfiguracije 6x2 sa srednjom pratecom osovinom je drugacije totolno u odnosu na 6x2 sa zadnjom osovinom pratecom, veci je meduosovinski razmak sa 6x2 midlift i njega mozes i ne moras voziti sa podignutom osovinom, sa 6x2 taglift je druga prica.
ZAPRAVO, da to napravis, puka bi ti zracni jastuk na osovini i ima bi pi*dariju dok to ne rijesis, dok u ETS2 mozes sto god oces !!!
uredan
Jbt, stvarno su poboljšali grafiku u ETS2 otkad ga nisam igrao.
uredan
ovo je 100% nova inačica promodsa, te 1.25 inačica igre
uredan
hahaha
Mali OFF, ali nadam se da nećete zamjeriti. Odsutan sam i od volana i od ove teme zbog razmioh drugih obaveza, pa rekoh da malo provjerim kako je ekipa i dal se vozi. Pratim ja vas iz sve novosti iz sjene i čekam dan kad ću se vratiti za volan. :D