Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.940.514
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Gold Edition na G2A oko 7$, a na Kinguinu oko 10€ koliko vidim ovako brzinski. Ugrubo rečeno, za 70 kn nabaviš igru, ali ako malo potražiš možeš i nešto jeftinije proći.

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Small review of the DLC (Scandinavia) by Nico:

Norway and Sweden look amazing, sa Danskom nije bas odusevljen ...

http://blog.promods.net/2015/04/scandinavia-dlc-review/

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Zanimljivo, zanimljivo. Jedva čekam zaigrati. :D

Nego:  ''For example autopass is now finally available''. Ovaj dio me posebno zanima, da vidim kako je to riješeno.

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
Igzy20 kaže...
Nego:  ''For example autopass is now finally available''. Ovaj dio me posebno zanima, da vidim kako je to riješeno.

Ma jednostavno samo prodjes kao da nema nic (kod mene oodavno) ...
A nije to GTA 5 (ovih dana) pa da se dozivljavaju stresovi "System overload" (link) ...

------------------ edit:

Scandinavia DLC early videos
http://blog.scssoft.com/2015/04/scandinavia-dlc-early-videos.html

Brzinomjer "spava" na 90 km/h ... Brzinomjer "spava" na 90 km/h ...
System overload (vrinho hvala za fotku) System overload (vrinho hvala za fotku)
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.4.2015 16:23 (suMaper).
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Hehe ... ma nema da nema ...  ...

Kec (101) i 128 Kec (101) i 128
Fićo Fićo
IMT 539 IMT 539
Moj PC  
5 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

E to su već pravi strojevi na cesti. :D :D

A što se MP-a tiče, kažu da je nova verzija vani, pa navalite na skidanje ako igrate MP.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Samo da javim da mi Steam skida 1.6gb patch jel to samo meni ili ?

Zmaj od Bosne
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

I meni skida 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Vjerojatno ti se skida 1.17 Beta

Edit: I jeste beta u pitanju, dosta promjena ima.

---Life is ours, we live it our way---
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2015 16:40 (vrinho).
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina

Placam ti za "System overload" (radi na 1.17 beta): Grand Theft Auto V skin and trailer ...

http://ets2.lt/en/grand-theft-auto-v-skin-and-trailer/

na 1.17 beta ... na 1.17 beta ...
na 1.17 beta na 1.17 beta
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2015 18:57 (suMaper).
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Hu hu... Koliko novosti! Jedva čekam da kupim PC, pa da mogu kao čovjek igrat. :D :D 

Nego, ovo sa AD Blue? Zna netko dal će se morat tankat uz gorivo i to? Bilo bi super kad bi to bilo to. Ostatak novosti + ljepote Skandinavije bit će odlično istraživati u narednom vremenu. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

MP ispašta jer su GTA V i Scandinavia beta 1.17. izašli baš u vrijeme novog updatea. Ali opet mislim da bi se tokom vikenda čak trebao povećat server na 3 000 igrača.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2015 21:10 (Xperiax1).
Moj PC  
7 0 hvala 0
12 godina
Lemyxz kaže...

MP ispašta jer su GTA V i Scandinavia beta 1.17. izašli baš u vrijeme novog updatea. Ali opet mislim da bi se tokom vikenda čak trebao povećat server na 3 000 igrača.

MP ispasta zbog:
Cities speedlimiter set to 60km/h, outside set to 110km/h
i zbog RootKillera ... 

15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

OK su mi promjene i na fizici sa zadnjim update-om, konačno malo poboljšanja...

Jel ima koja mapa da radi na 1.17.?

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Zekat kaže...

Radi ProMods v1.91 samo skini ovaj fix i satavi ga isopd ova tri prethodna file-a od verzije 1.91 http://promods.net/viewtopic.php?f=2&t=6825

Max1985
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2015 14:46 (Max1985).
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

problem .. instaliro sam sve sta pise za igrat multiplayer .. i kad pokrenem igru krene se ocitavat i onda me izbaci da steam nesto nemoze pokrenut i ono dont send report ...

kako da to rjesim 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
nix2811 kaže...

problem .. instaliro sam sve sta pise za igrat multiplayer .. i kad pokrenem igru krene se ocitavat i onda me izbaci da steam nesto nemoze pokrenut i ono dont send report ...

kako da to rjesim 

Vjerovatno si instalirao 1.17 patch a MP ne podrzava taj patch,bar mislim da jos nisu izbacili za 1.17 verziju.

12 godina
neaktivan
Zekat kaže...

Slažem se, napokon jedan značajan i konkretan napredak. Imam dojam da su tek nedavno shvatili da je community "zagrizao "i da itekako ozbiljno gleda na ovu igru i da nema mjesta zajebanciji i nekakvim paint packovima i ostalim pizdarijima. Međutim, svi znamo da i nakon dlc-a igra neće bit ona prava, jer se niko neće maknut iz skandinavije, da ne bi slučajno doživio infarkt kad prijeđe granicu. Zato su tu Promods,Heavy Alex i ostali. Njima treba zahvalit što SCS i dalje ulaže u ETS.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2015 15:43 (Lemyxz).
13 godina
neaktivan

kako da to vratim ? sta trebam napravit

EDIT: nece mi ni single player

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2015 15:46 (nix2811).
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Otvori Steam, odi u Library.

Desno u popisu igri klikni desni klik na ETS2. Iz padajućeg izbornika odaberi Properties (zadnje na listi).

Kad ti se otvori novi prozor, odaberi tab ''BETAS''. U padajućem izborniku izaberi prvo ''NONE - opt out of all beta programs''.

Ne radi ti ni Single na 1.17 jer vjerojatno imaš nekompatibilne modove za tu verziju.

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

i dalje ne radi ... 

EDIT 

evo sam uspio sliknut evo sam uspio sliknut
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2015 16:20 (nix2811).
10 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Sve pohvale SCS timu update je  za svaku pohvalu par sličica v1.17 

Max1985

2 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Jesu usrali felge do kraja, više nijedan stari mod mi za njih ne radi. Ovaj novi lightning sistem je dobar jedino po teksturama i izgledu neba, osvjetljenje ne. Pretamno po danu i previše vuče na narančasto a presvjetlo je po noći a najbolji mod je Atakov Realistic Lightning i kad ga jednom probaš sve ostalo izgleda kao sranje. Probat ću se poigrati s tim i nešto iskombinirati kao i sa felgama. Ovo ostalo kao fizika, zvukovi sjedala i ovjesa u kabini je odlično koliko sam dosad uspio vidjeti. Je li se kome dogodilo da skine taj 1.3 GB update pa odigra, izađe i onda traži igra update pa skida novih 1.2 GB. Meni upravo, koga vraga rade sad i čemu opet toliki update....

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Meni skida 1.2 gb. Da nisam procitao u temi nebi ni znao da je izasao neki update.Mozda je MP4 

Sto se modova tice,upravo sam pobrisao 12gb iz mape mods.Nakupi se sa vremenom 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Jesu usrali felge do kraja, više nijedan stari mod mi za njih ne radi. Ovaj novi lightning sistem je dobar jedino po teksturama i izgledu neba, osvjetljenje ne. Pretamno po danu i previše vuče na narančasto a presvjetlo je po noći a najbolji mod je Atakov Realistic Lightning i kad ga jednom probaš sve ostalo izgleda kao sranje. Probat ću se poigrati s tim i nešto iskombinirati kao i sa felgama. Ovo ostalo kao fizika, zvukovi sjedala i ovjesa u kabini je odlično koliko sam dosad uspio vidjeti. Je li se kome dogodilo da skine taj 1.3 GB update pa odigra, izađe i onda traži igra update pa skida novih 1.2 GB. Meni upravo, koga vraga rade sad i čemu opet toliki update....

Meni je danas dva puta skido update po ~1.2GB...(1.17.0.20s  32bit)

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2015 19:40 (Zekat).
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

zbog ceg mi nece ... znaci izbriso i ponvno stavio igru .. i opet nece iz gore navedenog razloga ... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Zna netko što je na kraju u tom novom updateu? Na blogu su rekli da će do kraja mjeseca stavljat update beta verziju sa novim stvarima, ali zasad nisam skužio o čemu je riječ. Jedino sam primjetio novu prikolicu za stoku u prometu. :D :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Hebeš ovo, sve su smrdali, vraćam na 1.16. Ni u shop se ne može više normalno, kad odaberem promjenu konfiguracije baca crni ekran ili se igra smrzne. Neki modovi se neobjašnjivo crashaju...

Moj PC  
0 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice