Gold Edition na G2A oko 7$, a na Kinguinu oko 10€ koliko vidim ovako brzinski. Ugrubo rečeno, za 70 kn nabaviš igru, ali ako malo potražiš možeš i nešto jeftinije proći.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Small review of the DLC (Scandinavia) by Nico:
Norway and Sweden look amazing, sa Danskom nije bas odusevljen ...
http://blog.promods.net/2015/04/scandinavia-dlc-review/
Zanimljivo, zanimljivo. Jedva čekam zaigrati. :D
Nego: ''For example autopass is now finally available''. Ovaj dio me posebno zanima, da vidim kako je to riješeno.
....zanimljivo - DLC Scandinavia + govorna navigacija... http://www.soundyt.com/scs/yt.php?yt=qO7ViihNeHg&lang=en&a=2:10,20:23,7:44,9:58&b=6:32,22:55&c=2:3,7:38&e=2:27,3:47,5:8,5:20,5:25,8:53,11:56,14:13,15:44,16:0,21:35&g=2:15,3:21,3:30,4:52,5:39,8:21,8:32,8:57,20:9,20:30,21:3,22:5&h=3:35,4:41,5:29,5:58,7:50,8:44,9:17&i=3:0&m=4:28,19:38,19:52&o=4:7,5:15,12:33,13:11,16:54,17:55,18:53
Ma jednostavno samo prodjes kao da nema nic (kod mene oodavno) ...
A nije to GTA 5 (ovih dana) pa da se dozivljavaju stresovi "System overload" (link) ...
------------------ edit:
Scandinavia DLC early videos
http://blog.scssoft.com/2015/04/scandinavia-dlc-early-videos.html
E to su već pravi strojevi na cesti. :D :D
A što se MP-a tiče, kažu da je nova verzija vani, pa navalite na skidanje ako igrate MP.
I meni skida
Placam ti za "System overload" (radi na 1.17 beta): Grand Theft Auto V skin and trailer ...
Hu hu... Koliko novosti! Jedva čekam da kupim PC, pa da mogu kao čovjek igrat. :D :D
Nego, ovo sa AD Blue? Zna netko dal će se morat tankat uz gorivo i to? Bilo bi super kad bi to bilo to. Ostatak novosti + ljepote Skandinavije bit će odlično istraživati u narednom vremenu.
MP ispašta jer su GTA V i Scandinavia beta 1.17. izašli baš u vrijeme novog updatea. Ali opet mislim da bi se tokom vikenda čak trebao povećat server na 3 000 igrača.
MP ispašta jer su GTA V i Scandinavia beta 1.17. izašli baš u vrijeme novog updatea. Ali opet mislim da bi se tokom vikenda čak trebao povećat server na 3 000 igrača.
MP ispasta zbog:
Cities speedlimiter set to 60km/h, outside set to 110km/h
i zbog RootKillera ...
OK su mi promjene i na fizici sa zadnjim update-om, konačno malo poboljšanja...
Jel ima koja mapa da radi na 1.17.?
Radi ProMods v1.91 samo skini ovaj fix i satavi ga isopd ova tri prethodna file-a od verzije 1.91 http://promods.net/viewtopic.php?f=2&t=6825
problem .. instaliro sam sve sta pise za igrat multiplayer .. i kad pokrenem igru krene se ocitavat i onda me izbaci da steam nesto nemoze pokrenut i ono dont send report ...
kako da to rjesim
problem .. instaliro sam sve sta pise za igrat multiplayer .. i kad pokrenem igru krene se ocitavat i onda me izbaci da steam nesto nemoze pokrenut i ono dont send report ...
kako da to rjesim
Vjerovatno si instalirao 1.17 patch a MP ne podrzava taj patch,bar mislim da jos nisu izbacili za 1.17 verziju.
Slažem se, napokon jedan značajan i konkretan napredak. Imam dojam da su tek nedavno shvatili da je community "zagrizao "i da itekako ozbiljno gleda na ovu igru i da nema mjesta zajebanciji i nekakvim paint packovima i ostalim pizdarijima. Međutim, svi znamo da i nakon dlc-a igra neće bit ona prava, jer se niko neće maknut iz skandinavije, da ne bi slučajno doživio infarkt kad prijeđe granicu. Zato su tu Promods,Heavy Alex i ostali. Njima treba zahvalit što SCS i dalje ulaže u ETS.
kako da to vratim ? sta trebam napravit
EDIT: nece mi ni single player
Otvori Steam, odi u Library.
Desno u popisu igri klikni desni klik na ETS2. Iz padajućeg izbornika odaberi Properties (zadnje na listi).
Kad ti se otvori novi prozor, odaberi tab ''BETAS''. U padajućem izborniku izaberi prvo ''NONE - opt out of all beta programs''.
Ne radi ti ni Single na 1.17 jer vjerojatno imaš nekompatibilne modove za tu verziju.
Jesu usrali felge do kraja, više nijedan stari mod mi za njih ne radi. Ovaj novi lightning sistem je dobar jedino po teksturama i izgledu neba, osvjetljenje ne. Pretamno po danu i previše vuče na narančasto a presvjetlo je po noći a najbolji mod je Atakov Realistic Lightning i kad ga jednom probaš sve ostalo izgleda kao sranje. Probat ću se poigrati s tim i nešto iskombinirati kao i sa felgama. Ovo ostalo kao fizika, zvukovi sjedala i ovjesa u kabini je odlično koliko sam dosad uspio vidjeti. Je li se kome dogodilo da skine taj 1.3 GB update pa odigra, izađe i onda traži igra update pa skida novih 1.2 GB. Meni upravo, koga vraga rade sad i čemu opet toliki update....
Meni skida 1.2 gb. Da nisam procitao u temi nebi ni znao da je izasao neki update.Mozda je MP4
Sto se modova tice,upravo sam pobrisao 12gb iz mape mods.Nakupi se sa vremenom
Jesu usrali felge do kraja, više nijedan stari mod mi za njih ne radi. Ovaj novi lightning sistem je dobar jedino po teksturama i izgledu neba, osvjetljenje ne. Pretamno po danu i previše vuče na narančasto a presvjetlo je po noći a najbolji mod je Atakov Realistic Lightning i kad ga jednom probaš sve ostalo izgleda kao sranje. Probat ću se poigrati s tim i nešto iskombinirati kao i sa felgama. Ovo ostalo kao fizika, zvukovi sjedala i ovjesa u kabini je odlično koliko sam dosad uspio vidjeti. Je li se kome dogodilo da skine taj 1.3 GB update pa odigra, izađe i onda traži igra update pa skida novih 1.2 GB. Meni upravo, koga vraga rade sad i čemu opet toliki update....
Meni je danas dva puta skido update po ~1.2GB...(1.17.0.20s 32bit)
zbog ceg mi nece ... znaci izbriso i ponvno stavio igru .. i opet nece iz gore navedenog razloga ...
Zna netko što je na kraju u tom novom updateu? Na blogu su rekli da će do kraja mjeseca stavljat update beta verziju sa novim stvarima, ali zasad nisam skužio o čemu je riječ. Jedino sam primjetio novu prikolicu za stoku u prometu. :D :D
Hebeš ovo, sve su smrdali, vraćam na 1.16. Ni u shop se ne može više normalno, kad odaberem promjenu konfiguracije baca crni ekran ili se igra smrzne. Neki modovi se neobjašnjivo crashaju...