To je mod za grafiku..
Pretpostavljam treba jaca graficka?
To je mod za grafiku..
Pretpostavljam treba jaca graficka?
Ne ovisi samo o grafickoj koju imas nego i procesoru i ostalim komponentama..Popuni MOJ PC ili napisi tu komponente koje imas pa cemo vidit..
Ne ovisi samo o grafickoj koju imas nego i procesoru i ostalim komponentama..Popuni MOJ PC ili napisi tu komponente koje imas pa cemo vidit..
Jel mozes reci i za moj ? Acer Aspire V5 552G ?
Mogao bi ali na kojim postavkama ti nebi znao reci.Najbolje da probas sam nemozes nista izgubit
bio bi puno aktivniji na MyVTC-u ali u zadnje vrijeme igram profil sa kunama kao valutom...
..obriši/ukloni zadnji mod koji si ubacio/tj. obriši plugin dir. iz ETS 2 i mod.scs...
Izgleda da su nam se šef i dispečeri negdje napili, nema nikog da nam odobrava logove na VTC-u.
Šalim se, da ne bi netko krivo shvatio. Imaju oni obaveza i u RL.
Uglavnom, kotura se lagano po Europi. Otvorene dvoje nove garaže u Zurichu i Parizu, kupljeni novi kamioni i desetero vozača više nije na tržištu rada već su sretno zaposleni kod mene. Bar mi se tako čini jer mi donose dobru zaradu. :D :D
Ja sam se opredijelio trenutno na teške i specijalne terete jer vidim da se nitko u firmi tim baš ne usudi baratat. Zasad ide jako dobro, nadam se da će tako i ostati.
@macgyver 53: ne znam dal koristiš što od modova, ali moja preporuka su ti Jazzycat Military i Railway packovi ako voliš teže terete, Agricultural pack sa traktorima, kombajnima i ostalim strojevima, te Trailer Mod Pack koji daje razne skinove i terete. Te packove ja koristim i zadovoljan sam. Vjerojatno će ti ostala ekipa preporučiti i nešto drugo isto.
Skinuo sam ove teške terete ali nerade na zadnjoj verziji :/
Koji točno si skinuo? Možeš staviti link? Meni od Jazzycata svi rade bez problema.
Čudno! Ja ih isto koristim i meni radi bez problema. U pregledniku normalno mogu izabrati prikolicu i koji teret prevozi. Koji si verziju si uključio, eng ili rus? Meni je eng uključena, rusku nisam ni kopirao u mod folder i sve mi radi bez problema.
intel core 2 quad 2,66Ghz, ati radeon hd 4850 gddr3 512 MB, 4 gb ram
intel core 2 quad 2,66Ghz, ati radeon hd 4850 gddr3 512 MB, 4 gb ram
Mozes
Da nebi neki posumnjali ja radim skoro 12 sati dnevno pa ne stignem baš odobravati al čim se spojim na komp odma odobravam sve vožnje... Jbg sad sam vani i uživam u 2 slobodna dana pa nemojte zamjeriti... Sretno u novim km Pozz od pijanog šefa
Eng verziju sam uključio.
jel postoji mapa hrvatske? tek sam poceo igrati ets
Imaš par gradova u TSM mapi. Pogledaj si po netu malo.
Eh, pa moram ti reci da mi je drago da te vidim i u svijetu a ne samo u Skandi i Scaniji (a Madja je cini se bila najava toga) ...
jel postoji mapa hrvatske? tek sam poceo igrati ets
TruckSim Map 5.1.2: http://ets2.lt/en/truck-sim-map-5-1-2/
evo skinio sam.. to radi samo na 1.11? jel mogu imati noviju verziju igre,a da rade ti modovi?
Eh, pa moram ti reci da mi je drago da te vidim i u svijetu a ne samo u Skandi i Scaniji (a Madja je cini se bila najava toga) ...
A čuj, malo promjene uvijek dobro dođe Dok istražim Rusiju bacam se opet na Mađarsku, samo šteta što bude novi update tek u studenom, očekivao sam da će brže to izbaciti nakon što je najavio onih dodatnih 27 gradova.
Uf, uf, cini se da smo vise nas zaglavili u rl obaveze. Mani jesu uzeli voznju ali temu jos nedam.
Bravo Fele08, samo ti furaj i nedaj se smetati, drzim ti fige ...
TSM osvaja (face lift) istok i sjever Spanjolske ...
ovo najnoviji TSM?
Da, to je buduca TSM koja stize uskoro ili tocnije: bude gotova cim bude gotova ...
Nedavno su dobili novog mapera "Zeppelin3" koji je u sadasnjoj verziji uradio Portugal i zapad Spanjolske. I to je tako dobro uradjeno da ja jednostavno ne prepoznajem Portugal, Spanjolsku a ni Francusku. Uopce ne lici na TSM slicno kao i Grcka, ma zaista je super. Cini se da ce sada TSM imati tri dragulja Afriku (egzotika), Grcku i Spanjolsku.