Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.962.245
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
Xperiax1 kaže...

To je mod za grafiku..

Pretpostavljam treba jaca graficka?

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ne ovisi samo o grafickoj koju imas nego i procesoru i ostalim komponentama..Popuni MOJ PC ili napisi tu komponente koje imas pa cemo vidit..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

Ne ovisi samo o grafickoj koju imas nego i procesoru i ostalim komponentama..Popuni MOJ PC ili napisi tu komponente koje imas pa cemo vidit..

Jel mozes reci i za moj ? Acer Aspire V5 552G ? 

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Mogao bi ali na kojim postavkama ti nebi znao reci.Najbolje da probas sam nemozes nista izgubit {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

bio bi puno aktivniji na MyVTC-u ali u zadnje vrijeme igram profil sa kunama kao valutom...

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Dali se moze iskljucit ovo? Pri svakom pokretanju igre mi ovo izbacuje..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

..obriši/ukloni zadnji mod koji si ubacio/tj. obriši plugin dir. iz ETS 2 i mod.scs...

12 godina
Euro Truck Simulator 2

Dok neizađe novi patch igram sp {#}

EDIT: Jel mi može netko preporučit neki pack sa prikolicama?

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.10.2014 22:18 (macgyver 53).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Izgleda da su nam se šef i dispečeri negdje napili, nema nikog da nam odobrava logove na VTC-u.

Šalim se, da ne bi netko krivo shvatio. Imaju oni obaveza i u RL.

Uglavnom, kotura se lagano po Europi. Otvorene dvoje nove garaže u Zurichu i Parizu, kupljeni novi kamioni i desetero vozača više nije na tržištu rada već su sretno zaposleni kod mene. Bar mi se tako čini jer mi donose dobru zaradu. :D :D

Ja sam se opredijelio trenutno na teške i specijalne terete jer vidim da se nitko u firmi tim baš ne usudi baratat. Zasad ide jako dobro, nadam se da će tako i ostati.

@macgyver 53: ne znam dal koristiš što od modova, ali moja preporuka su ti Jazzycat Military i Railway packovi ako voliš teže terete, Agricultural pack sa traktorima, kombajnima i ostalim strojevima, te Trailer Mod Pack koji daje razne skinove i terete. Te packove ja koristim i zadovoljan sam. Vjerojatno će ti ostala ekipa preporučiti i nešto drugo isto.

Moj PC  
4 0 hvala 2
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Malo slika sa danasnjih voznji {#}

Moj PC  
3 1 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Skinuo sam ove teške terete ali nerade na zadnjoj verziji :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Koji točno si skinuo? Možeš staviti link? Meni od Jazzycata svi rade bez problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Stavio sam ovaj i ovaj, kad otvorim listu svih prikolica jel ih mogu vidjet na slici ili je slika od default prikolica?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Čudno! Ja ih isto koristim i meni radi bez problema. U pregledniku normalno mogu izabrati prikolicu i koji teret prevozi. Koji si verziju si uključio, eng ili rus? Meni je eng uključena, rusku nisam ni kopirao u mod folder i sve mi radi bez problema. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

intel core 2 quad 2,66Ghz, ati radeon hd 4850 gddr3 512 MB, 4 gb ram

12 godina
neaktivan
Fele08 kaže...
Xperiax1 kaže...

intel core 2 quad 2,66Ghz, ati radeon hd 4850 gddr3 512 MB, 4 gb ram

Mozes {#}

12 godina
Euro Truck Simulator 2

Da nebi neki posumnjali ja radim skoro 12 sati dnevno pa ne stignem baš odobravati al čim se spojim na komp odma odobravam sve vožnje... Jbg sad sam vani i uživam u 2 slobodna dana pa nemojte zamjeriti... Sretno u novim km Pozz od pijanog šefa 

Moj PC  
7 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Iz jos ne utvrdjeni razloga je znak koji se je nalazio pokraj kruznog tok-a zavrsio na mom kamioncicu :D

kako?sta? nemam pojma :O

3 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Eng verziju sam uključio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Skužio sam da ovi kamioni iz igre su prefini za Ruske ceste pa sam morao uzeti ''težu artiljeriju''

S DAFom sam natukao 30% štete na toj ruti dok se Peterbilt (zvuk) malo mučio ali za razliku od DAF-a gazi to ko plitki potok {#}

Moj PC  
10 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

jel postoji mapa hrvatske? tek sam poceo igrati ets

1 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Imaš par gradova u TSM mapi. Pogledaj si po netu malo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
vrinho kaže...

Skužio sam da ovi kamioni iz igre su prefini za Ruske ceste pa sam morao uzeti ''težu artiljeriju''

S DAFom sam natukao 30% štete na toj ruti dok se Peterbilt (zvuk) malo mučio ali za razliku od DAF-a gazi to ko plitki potok {#}

Eh, pa moram ti reci da mi je drago da te vidim i u svijetu a ne samo u Skandi i Scaniji (a Madja je cini se bila najava toga) ... {#}

exer1234 kaže...

jel postoji mapa hrvatske? tek sam poceo igrati ets

TruckSim Map 5.1.2: http://ets2.lt/en/truck-sim-map-5-1-2/

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.10.2014 16:13 (suMaper).
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

evo skinio sam.. to radi samo na 1.11? jel mogu imati noviju verziju igre,a da rade ti modovi?

0 1 hvala 0
14 godina
suMaper kaže...
vrinho kaže...

Eh, pa moram ti reci da mi je drago da te vidim i u svijetu a ne samo u Skandi i Scaniji (a Madja je cini se bila najava toga) ... {#}

A čuj, malo promjene uvijek dobro dođe {#} Dok istražim Rusiju bacam se opet na Mađarsku, samo šteta što bude novi update tek u studenom, očekivao sam da će brže to izbaciti nakon što je najavio onih dodatnih 27 gradova.

10 godina
Euro Truck Simulator 2
skinuo sam najnoviju verziju (1.13.3 gold) s njihove službene stranice (exe file veličine 810 MB). instalirao sam, i kada pokušam pokrenut pojavi mi se poruka: "The game filesystem failed to initialize, aborting now." Također sam primjetio da nije napravljena mapa za save u dokumentima (možda to ima veze s ovom greškom?) Zanima me je li itko imao taj problem i kako ga je moguće riješit.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
Moj PC  
3 3 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Uf, uf, cini se da smo vise nas zaglavili u rl obaveze. Mani jesu uzeli voznju ali temu jos nedam. {#}
Bravo Fele08, samo ti furaj i nedaj se smetati, drzim ti fige ... {#}

TSM osvaja (face lift) istok i sjever Spanjolske ...

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
suMaper kaže...

Uf, uf, cini se da smo vise nas zaglavili u rl obaveze. Mani jesu uzeli voznju ali temu jos nedam. {#}
Bravo Fele08, samo ti furaj i nedaj se smetati, drzim ti fige ... {#}

TSM osvaja (face lift) istok i sjever Spanjolske ...

ovo najnoviji TSM?

12 godina
Euro Truck Simulator 2

Da, to je buduca TSM koja stize uskoro ili tocnije: bude gotova cim bude gotova ... {#}
Nedavno su dobili novog mapera "Zeppelin3" koji je u sadasnjoj verziji uradio Portugal i zapad Spanjolske. I to je tako dobro uradjeno da ja jednostavno ne prepoznajem Portugal, Spanjolsku a ni Francusku. Uopce ne lici na TSM slicno kao i Grcka, ma zaista je super. Cini se da ce sada TSM imati tri dragulja Afriku (egzotika), Grcku i Spanjolsku.

Moj PC  
3 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice