pozdrav ljudi, davnih dana dok nisam imao kupljenu igru napravio sam tvrtku sa sjedištem u Calaisu, pa su me nakon nekog vremena počele živcirati Francuske tablice i to što sam daleko od drugih zemljaka pošto vidim da ste svi negdje u Njemačkoj ili tako negdje i sad bi se htio prebaciti na novi profil ali onda ostajem bez 100 i nešto završenih isporuka, pa što preporučate?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kupi garažu tamo gdje želiš i promijeni sjedište firme. Prebaciš sebe i svoj kamion u željenu garažu i to ti je to
Sada sam 20 level i imam 400 k eura viška , pa sam mislio osnovat firmu . Kupio sam jedan Iveco za 90 i nešto k eura i zaposlio vozača , ali mu je ocjena 1.7 samo . Jel postoji neka fora kako da poboljšam to ocjenu i kako da zarađuje više ?
Sada sam 20 level i imam 400 k eura viška , pa sam mislio osnovat firmu . Kupio sam jedan Iveco za 90 i nešto k eura i zaposlio vozača , ali mu je ocjena 1.7 samo . Jel postoji neka fora kako da poboljšam to ocjenu i kako da zarađuje više ?
S vremenom će zarađivat više i dić ocjenu
Gdje je mjenjač?
Nisam ga još stigao pritegnuti jer se vraćam kuci za dva dana pa ću onda u svojoj sobi sve namjestiti da i on radi.
Zasto bi to opce napravio?
Da smanjim cvikanje, posto vjerujem da se to smanjuje brisanjem tih gamadi :P
btw steka mi jace sad s 4gb rama nego kad sam 2 imal hahah
Pa smanji detalje i nece stekat..
vjerujem da bi ti bilo zabavno onda sam na cesti nigdje nikoga
Da smanjim cvikanje, posto vjerujem da se to smanjuje brisanjem tih gamadi :P
btw steka mi jace sad s 4gb rama nego kad sam 2 imal hahah
Ti imaš nekih drugih problema, moj PC je sranje nasprem tvoga pa sve radi OK.
i na low steka, steka u svakom pogledu...
vjerujem da bi ti bilo zabavno onda sam na cesti nigdje nikoga
a kaj mi je ovak tu zabavno, auteki kak se vozaju? bezveze se motaju... Mp je najljepse za vozat, nigde nikog haha
Hehe ... covece pa ti si nevidjeni zivi unikat-humor ...
I nisam mogao da odolim nego da platim ovaj humor.
Imaces AI smanjen 10 puta i to samo kamione, BUS i peugeot_boxer, sve sporaci ...
http://en.file-upload.net/download-9418774/zSmanjen-AI-na-10-posto.scs.html
Hehe ... covece pa ti si nevidjeni zivi unikat-humor ...
I nisam mogao da odolim nego da platim ovaj humor.
Imaces AI smanjen 10 puta i to samo kamione, BUS i peugeot_boxer, sve sporaci ...
http://en.file-upload.net/download-9418774/zSmanjen-AI-na-10-posto.scs.html
To te ja pitam Hvala puno
Kupi garažu tamo gdje želiš i promijeni sjedište firme. Prebaciš sebe i svoj kamion u željenu garažu i to ti je to
pa to bi bilo super, ali nigdje ne mogu pronać tu opciju da promjenim sjedište
EDIT: Ipak sam pronašao, hvala na savjetu :D
i dali zna netko kako prebaciti kamion u neke gradove u kojoj nemam garažu, pročitao sam negdje da se može ali sam zaboravio gdje?
Napravi clean instalaciju i sve ce ti biti normalno , moces igrat na ultra postavkama ;) Meni je isto tako bilo pa samo tako riješio problem !
Napravi clean instalaciju i sve ce ti biti normalno , moces igrat na ultra postavkama ;) Meni je isto tako bilo pa samo tako riješio problem !
kako napravit clean instalaciju
Odeš u control panel i izbrišeš igricu , te je onda ponovno instaliraš i to je to ;)
Pa ti vozi ko nindza...

ima li tko volje za konvoj večeras?
Ja, nego, zanima me dali cemo mi napraviti Bug VCC? Ako da, ja sam voljan pomoci koliko mogu
Ja, nego, zanima me dali cemo mi napraviti Bug VCC? Ako da, ja sam voljan pomoci koliko mogu
što bi bio taj VCC?
što bi bio taj VCC?
Virtual Truckng Company, evo, ja sam se pridružio Nova-Logistics((klik))