- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
koji mod koristite za grafiku, zvuk i vrijeme? vidim za kisu ima puno modova. hvala
itko??
di se moze nabavit igra ali da nije demo verzija???
Nebi vjerovao....
Stvarno da čovjek nebi vjerovao
koji mod koristite za grafiku, zvuk i vrijeme? vidim za kisu ima puno modova. hvala
itko??
Pa vidi, trazis da ti mi biramo djevojku ...
Svi mi koristimo razne kamione, skinove pa tako i sve druge modove.
Ja, recimo, od gora trazenog ne koristim nic ... i znam da mi sad ne vjerujes ...
jel može neko reći čemu služi ova zaokružena lampica na Scaniji? ;)
Neke za motor ak se ne varam. Temperatura motora možda?
- Mozda za pojas ?
Get oversized trailer mod! it will be fun! Said no trucker ever
- Daj mi molim te reci kako si uspio prikvaciti to ?
- Ja imam taj OVERSIZE LOAD mod i kad ocu ukopcat prikolicu, ona se jednostavno ''ukopa'' u zemlju.
- Ako je to neki drugi mod, molim te daj link:D
Tlak zraka u kočnicama.
To je alarm za mali pritisak zraka u kocnicama, Postavke > igra > ...
... kolega iznad je bio brzi ...
Već mjesecima čekam da autor ispravi ovaj mod za 1.8.X patch i onda ga nađem na matičnom Poljskom forumu. Ne mogu vjerovati da ga nitko dosad nije postao na ets2.lt ili na slične popularne stranice za ETS2 a sređen je još 28.12 Radi i na Scaniji od 50k i Streamline-u. Dobro se slaže s ovim modom. Pogledajte si još po ovoj stranici, ima dosta modova... Usput malo i poljski naučite
Suska se da bi u 4 mj trebao izaci mp.Sada treba biti live da vidimo kako bi to izgledalo...http://live.ets2mp.com/
Impresivno, ali straaašno laga za sada..
I čak i da to dođe, mora postojat neka zaštita od "profi" vozača koji lete 190 i zabiju se u tebe..
Neka se brzina recimo ograniči na 120 - 130, bit će zanimljivije, a ja se osobno najviše radujem konvoju s vama, Bugerima :)
10-tak kamiona sa BUGovim prikolicama i udri hehe
I čak i da to dođe, mora postojat neka zaštita od "profi" vozača koji lete 190 i zabiju se u tebe..
Neka se brzina recimo ograniči na 120 - 130, bit će zanimljivije, a ja se osobno najviše radujem konvoju s vama, Bugerima :)
nema zabijanja,samo prode kroz tebe.ili stavit opciju da se moze enable kako tko hoce, il u sobama da igraci ulaze
Nadam se da će bit i nešto s ekonomijom, da mi (ja) možemo držati firme i zapošljavat vozače i take stvari.. San svih snova hehe
nema zabijanja,samo prode kroz tebe.ili stavit opciju da se moze enable kako tko hoce, il u sobama da igraci ulaze
Gledam live, napravili su kad se neko zabije u tebe da je 0 stete, tako da se moze zabijati koliko oce ali nece ostetiti. Sve u svemu ovo je odlicno. Bilo bi odlicno kad bi bio bug server pa da mi igramo i da ima neki radio da se cujemo
jedva cekam mp, kad izadje mozda napraviti neki BUGserver pa stavimo lozinku tako da samo mi mozemo(forumasi) vozit u konvoju.

Pa ja sam bio objavio pred nekih godinu dana, da ima taj CB mod za skinut gdje se može pričat preko slušalica! Doduše nisam ga isprobao, al sad če imat smisla ako ćemo vozit u konvoju...
Pa ja sam bio objavio pred nekih godinu dana, da ima taj CB mod za skinut gdje se može pričat preko slušalica! Doduše nisam ga isprobao, al sad če imat smisla ako ćemo vozit u konvoju...
- Hehe
Neznam na kom principu to radi, al ako imaju neki fajlovi za postavku servera, imam ja VPS, sredit ću to nije bed..
Inače TS3 + ETS je super kombinacija.. Samo što ako zatvori se server, jako malo ljudi će bit na njem, ja bih radije napravio neku kao registraciju preko foruma, dozvolu za vožnju nešto tako, i onda te osobe dobiju lozinku, nekih 50 - 100 ljudi i udri :)
Više konvoja..
Ha-haa
da nije ovo možda u Rijeci? Ja sam tamo naletio, al zaboravih slikati...
Ha-haa
Đe ce drugdje bit ? Samo kod nas tog ima, da vlada narod ovako
Ha-haa
Đe ce drugdje bit ? Samo kod nas tog ima, da vlada narod ovako
Ma pusti politiku... Ne treba nam još ovdje...
Šta sad?! Sjedi pa plači...
Fly camera pa ALT+F9
Potrebna mi je ona polica dodatak sto ide u skaniju ali da mi ostane boja unutrasnjosti, imao sam neku ali je unutrasnjost bila crna i slabo su se vidjele tipkice
Fly camera pa ALT+F9
Ništa se nedogađa
Ha-haa
Ne,nije Rijeka nego negdje u Grckoj.
Fly camera pa ALT+F9
Ništa se nedogađa
spusti se sto nize, blize cesti i samo F9 (bez ALT) ...