Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.962.245
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
Euro Truck Simulator 2

...dok se oni dogovore...možeš {#}..

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

JEl itko zna nekakvu "izazovnu" mapu? Tj. s uskim prolazima, velikim uzbrdicama i nizbrdicama, oštrim zavojima itd itd...? Plizzz :D

Strm
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
Strm kaže ...

JEl itko zna nekakvu "izazovnu" kartu? Tj.. s uskim prolazima, velikim uzbrdicama i nizbrdicama, oštrim zavojima itd. itd. ...? Plizzz: D

Gobina mapa...Dali je na vidiku neki patch? Kad ce Daf-a ubacit?

15 godina
neaktivan
Strm kaže...

JEl itko zna nekakvu "izazovnu" mapu? Tj. s uskim prolazima, velikim uzbrdicama i nizbrdicama, oštrim zavojima itd itd...? Plizzz :D

Te izazove posjeduje svaka mapa u određenom postotku. Meni daleko najbolja mapa je Mađarska, između ostalog valjda zbog odnosa vremena i prostora koji je drugačiji od ostalih mapa. Ja sam u Mađi dobivao poslove samo u krugu 105km što odgovara otkrivenosti 20% mape, e sad jel to to ili je problem do mene, neznam.

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.2.2014 23:58 (Zekat).
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Na madji novi kamion {#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Jel možeš prokomentirat moj post iznad kad je već Mađa na repertoaru, jel imaš isti problem?

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Zekat kaže ...

Jel možeš prokomentirat moj post iznad kad je već Mađa na repertoaru, jel imaš isti problem?

Moja najduza ruta na toj mapi je bila oko 60 km,slabo sam igrao..Vecinom tsm igram ali u zadnje vrijeme i to slabo...Buliga pitaj on vec duze vrijeme igra na madji pa bi mogao mozda znat..

11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozdrav svima :)
Ne znam da li je ko imao problem, ali trenutno sam 50 level i imam 65 vozaca, od kojih mi 4 ne radi nista vec nedelju dana i ne napreduje uopste. Probao sam da ih otpustam pa vracam, ali ko god novi dodje umesto njih ni on ne radi.. U pocetku samo jedan(Daniel), pa kasnije drugi (Jacek).. treci.. (Suzan) pa (Ralf) al ne svaki, nego na 3-4 zaposlenja dobijem jednog koji nece da makne :)
Ako je iko imao slican problem, ili ako se zna resenje, bilo bi idealno.. posto mi bas bode oci :)
Jurim po forumima vec 3 dana, ali.. bez uspeha :D

Trebace prsti guzici svrbljivoj
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.2.2014 12:58 (GIGGOLO).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
lion002 kaže...

...dok se oni dogovore...možeš {#}..

Roush Hour {#}

Never late in a \8/
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Madjarska je jedna od 'specijalnih' mapa, u tome sto ona nije dodatak vanila mapi kao ProMods, DLC ili TSM. Zato jer pokriva cijelo moguce podrucje igranja, nije moguce koristiti je skupa s nekom drugom mapom. Madjarsku aktiviras u samom profilu na lijevoj strani, i time je onemoguceno dodavanje bilo koje druge mape. Kad bude gotova (nikad), mogla bi pokrivati cijelu Madjarsku. Ovako pokriva Budimpestu i prigradska naselja. Protok vremena i relativne udaljenosti, kao i zarada po udaljenosti su za Madjarsku 'nastimane' drukcije. Tako da 1 sat u igri protjece MNOGO sporije nego na drugim mapama(kad u Madji padne kisa, ona pada 4 sata), 1 kilometar u Madji je mnogo duzi nego na drugim mapama. Tako dodjes do toga da je promjer cjelokupne igrace povrsine negdje malo preko 100KM(sa svih 6 skill-bodova u udaljenost). Normalno bi bilo puno vise, mozda 500-1000km.

A tih 20% otkrivenosti nije 20% od cijele mape Madjarske (Sva upisana mjesta) nego 20% od one 'sive povrsine' koju je Frank uveo u mapu, tj. sve ceste, autoputevi, industrijsa postojenja gdje uzimamo/predajemo terete, sve ono sto jos nije 'pofarbano' u zuto. Evo ja sam otkrio sve sto treba, jedino nisam turao nos u ona rubna podrucja gdje se ionako nema sto raditi osim hvatati vraga za rep i busati u nevidljive prepreke. Ako se drzim 'civiliziranog' podrucja mape, imam manje od 1% sanse da naletim na nevidljivi zid (jer ih vec sve znam i naucio alternativne rute do njih, a ako bas zapnem, udri po flying cameri i CTRL+F9 triku).

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.2.2014 15:03 (BULIGO).

2 0 hvala 0
16 godina
dali itko zna kad se raspakira arhiva scs, i kad se vrati natrag u winraru se stavi store, i trebalo bi raditi , ali meni pokazuje error...jel itko zna rijesenje
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Ima itko ideju kako ovo napraviti bolje? Mislim da je dobra ideja ali nisam dorastao zadatku :D

Strm
Moj PC  
1 8 hvala 0
12 godina
neaktivan
dado16 kaže...
dali itko zna kad se raspakira arhiva scs, i kad se vrati natrag u winraru se stavi store, i trebalo bi raditi , ali meni pokazuje error...jel itko zna rijesenje

Kad se zapakirava onda se označi STORE i ZIP pa promijeniš(obrišeš) extenziju .zip i upišeš .scs i zapakiraš.

14 godina
Euro Truck Simulator 2

Ekipa dali postoji mogućnost u igri ili mod koji prikazuje tragove kočenja na cesti? Znači sad naglo zakočim(blokiram kotače) i da se vidi trag kako sam kočio.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Bug na madji {#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Imam instaliranu tsm mapu i kada sam instalirao winter mod v5 svi mi modovi rade osim hard economy. Probao sam i extreme hard i realistic economy ali ni jedan neće. Da li netko zna kako da riješim taj problem?

0 0 hvala 0
13 godina
KinezCRO kaže...

Imam instaliranu tsm mapu i kada sam instalirao winter mod v5 svi mi modovi rade osim hard economy. Probao sam i extreme hard i realistic economy ali ni jedan neće. Da li netko zna kako da riješim taj problem?

Posto se modovi slazu po abecedi h ili r je ispred t, pa zato ti ne radi....uglavnom moras ispred hard ili realistic stavit z pa ti dode ispod tsma i onda ce raditi

Pravi je gazda u kog je Mazda
16 godina
goransmy kaže...
dado16 kaže...

Kad se zapakirava onda se označi STORE i ZIP pa promijeniš(obrišeš) extenziju .zip i upišeš .scs i zapakiraš.

jesam, ali kad to napravim jednostavno mi nezeli ocitat...radi se o dfs.scs, editiram onaj dio editor_autosave interval tako nesto, posto kad radim u editoru svaki par minuta mi autosave-a mapu, a to poprilicno dugo traje

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.2.2014 8:42 (dado16).
14 godina
Euro Truck Simulator 2

proba cisterne ...

095/8033306
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.2.2014 2:09 (walter79).
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
GIGGOLO kaže...

Pozdrav svima :)
Ne znam da li je ko imao problem, ali trenutno sam 50 level i imam 65 vozaca, od kojih mi 4 ne radi nista vec nedelju dana i ne napreduje uopste. Probao sam da ih otpustam pa vracam, ali ko god novi dodje umesto njih ni on ne radi.. U pocetku samo jedan(Daniel), pa kasnije drugi (Jacek).. treci.. (Suzan) pa (Ralf) al ne svaki, nego na 3-4 zaposlenja dobijem jednog koji nece da makne :)
Ako je iko imao slican problem, ili ako se zna resenje, bilo bi idealno.. posto mi bas bode oci :)
Jurim po forumima vec 3 dana, ali.. bez uspeha :D

Sve je to ok (normalno), sto vise vozaca tim vise neradnika ... otpustaj bez milosti ... {#}

----------------------
Berlin ... a u Berlinu nema da nema: NBFC, Sanbuilders, EuroGoodies, BCP, eAcres, ECG, hellman, DAMCO ... {#}

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Zna li neko zasto mi se desava da u par gradova u Evropi ne mogu uci nikako, npr kad vozim prema tamo, na ulazu me izbaci iz igrice i stoji onaj error "close program" !!! 

*inace imam original igricu, kupljenu preko Steam-a :)

0 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Ekipa dali je tko igrao ets na projektoru? Večeras bih trebao imati projektor pa me zanima kako to izgleda,a nikako dočekat navečer :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kruskar kaže...

Ekipa dali je tko igrao ets na projektoru? Večeras bih trebao imati projektor pa me zanima kako to izgleda,a nikako dočekat navečer :D

Ovisno o rezoluciji, ja sam igro na nekom krsu starom i preprepreeeeee lose je :)

14 godina
Hrvek1909 kaže...
kruskar kaže...

Ovisno o rezoluciji, ja sam igro na nekom krsu starom i preprepreeeeee lose je :)

Full HD(1080p),projektor mi je u rukama no nestignem sada to sve pospajati,tak da ću večeras to odraditi,slike ću postaviti da se vidi kako to izgleda :)

13 godina
neaktivan
kruskar kaže...
Hrvek1909 kaže...
kruskar kaže...

Full HD(1080p),projektor mi je u rukama no nestignem sada to sve pospajati,tak da ću večeras to odraditi,slike ću postaviti da se vidi kako to izgleda :)

Al nemoj slike iz igre, slikaj mobitelom il nečim zid :P

14 godina
Hrvek1909 kaže...
kruskar kaže...
Hrvek1909 kaže...
kruskar kaže...

Al nemoj slike iz igre, slikaj mobitelom il nečim zid :P

Nisam ni mislio screen shot,mislio sam na pravu fotografiju napravljenu fotoaparatom :)

11 godina
neaktivan
suMaper kaže...

Sve je to ok (normalno), sto vise vozaca tim vise neradnika ... otpustaj bez milosti ... {#}

Hvala na informaciji :D ali crnjak je, ako sledeceg kog zaposlim stavim na to mesto gde je bio otpusteni, ni on nece da radi.. nego moram da kupim garazu pa u nju sledeceg.. i posle moze.. :) To im nije trebalo u igrici al aj' :D glupo je sto "uci" i "uci" i onda odjednom vise nece da radi :D

Trebace prsti guzici svrbljivoj
12 godina
suMaper kaže...
EmyR kaže...

Kupio sam igricu odmah dok je izasla, inace sam je uzeo preko Steam-a i sve mi savrseno funkcionira i super je igra stvarno, al mi je malo glupo sto ima jako malo vrsta tereta koji se prevozi, pa sa vremenom postane malo monotono. Sad zanima da li mogu ubacivat ove obicne modove, nece li srati steam ???

Steam nece ali modovi to znaju raditi ...{#}

EmyR kaže...

Zna li neko zasto mi se desava da u par gradova u Evropi ne mogu uci nikako, npr kad vozim prema tamo, na ulazu me izbaci iz igrice i stoji onaj error "close program" !!! 

... ali modovi to znaju raditi ... {#}

GIGGOLO kaže...

Hvala na informaciji :D ali crnjak je, ako sledeceg kog zaposlim stavim na to mesto gde je bio otpusteni, ni on nece da radi.. nego moram da kupim garazu pa u nju sledeceg.. i posle moze.. :) To im nije trebalo u igrici al aj' :D glupo je sto "uci" i "uci" i onda odjednom vise nece da radi :D

uf, uf, ovo je za mene nesto sasvim novo (level 130+ i imao 150+ vozaca, trenutno ih imam samo 10). Nisam to do sada zapazio, si siguran u to ?

Ispada da nije problem vozac nego mjesto ? Probaj premjestiti bilo gdje neradnika i na njegovo mjesto premjesti najboljeg vozaca a zatim neradnika stavi na mjesto najboljeg vozaca ...

... i vici, ovo me bas zanima ... {#}

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.2.2014 18:22 (suMaper).
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Ima li jos ko problema sa pristupanjem ets.lt?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
suMaper kaže...
suMaper kaže...
EmyR kaže...

Kupio sam igricu odmah dok je izasla, inace sam je uzeo preko Steam-a i sve mi savrseno funkcionira i super je igra stvarno, al mi je malo glupo sto ima jako malo vrsta tereta koji se prevozi, pa sa vremenom postane malo monotono. Sad zanima da li mogu ubacivat ove obicne modove, nece li srati steam ???

Steam nece ali modovi to znaju raditi ...{#}

EmyR kaže...

... ali modovi to znaju raditi ... {#}

Pokusao sam instalirat par modova, ali nisu radili pa sam ih sve pobriso i igram tako kako je, jebat ga xD... al nervira me kad npr na ulazu u Calais i u Brusell me izbaci na radnu povrsinu i propadne mi tura, moram odkazat zadatak i jos dobijem kaznu za to... :(

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice