Scandinavia i TSM???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Scandinavia i TSM???
a valjda, uskoro cu isprobati pa ti javim
Malo stisnuo gas(162 km/h)... i sljedeći zvao je bio koban, samo 10% štete 
kak tak brzo? ako dobro vidim da imaš i prikolicu ili?
kak tak brzo? ako dobro vidim da imaš i prikolicu ili?
Da imam. Trebalo mi je oko 5 minuta da ga "naberem" do 160 i tak sam se vozio također nekih par minuta pošto je cesta bila sa malim zavojima sve do ovog ovdje koji je bio malko prevelik 
Da li ovo koristis neki mod za kameru,ne izgledam mi nimalo lose? Dosta sam ih probao,ali mi ni jedna jos nije ono "legla".
Nakon pređenih ~400,000km sa MAN prešao na IVECO Stralis. Nemam love za ništa od dodataka pa je maximum bio osnovni model + top motor od 560ks (osjeti se razlika naspram MAN 520ks) i R mjenjač, bonus je odličan zvuk motora koji se budi iznad 1600 min-1, brrrrrrmm..
Evo moga... mogu ga još nabrijat, ali čuvaju se pare ali i levela se da se dođe do Volva 2013 :D
Koji economy mod koristiš?
Da li ovo koristis neki mod za kameru,ne izgledam mi nimalo lose? Dosta sam ih probao,ali mi ni jedna jos nije ono "legla".
Nemam nikakve modove. :P
Dal netko probao? http://ets2.lt/en/map-5-4-by-mario/#more-22940
El sam ja LUD il` mi noge smrde !?! ... al ovo nemerem nikako da skuzim, shvatim a kamoli da prihvatim ... i nema mi druge neg` pravac kod dotora (i ako me puste, vidimo se) ... OMG ...
... 
Vadafak??
DLC+Skandi+TSM?? Sardinija? Korzika? MALTA? Eeeehhh?????
I nije bilo kakav TSM, vidi samo cestu preko Pirineja, nije vise kao setnja kroz golf igraliste!??!
EDIT: HA! nema vise nista na tom linku. Valjda malo uranjena prvoaprilska sala hehe. Onako, da nas malo narajcaju :)
Nakon pređenih ~400,000km sa MAN prešao na IVECO Stralis. Nemam love za ništa od dodataka pa je maximum bio osnovni model + top motor od 560ks (osjeti se razlika naspram MAN 520ks) i R mjenjač, bonus je odličan zvuk motora koji se budi iznad 1600 min-1, brrrrrrmm..
Znaš ti da se inače u stvarnosti šalta na 1400 - 1500 okretaja? Na tempomatu ga držiš na max 85 kmh zbog štednje i to ti je u 18-oj brzini ~1460 okretaja
Ne znam ako je bilo... MP pre-alpha.
Također, ima li gdje mod ili netko tko se time bavi, treba mi maknuti GPS iz novog Volva iznutra... Samo to, ništa više. Nebitno kako, prekrit plastikom ili nekako, samo da se ne vidi jer igram bez karte, to mi je jedini gušt u ovome jer ako samo pratim GPS mi dosadi brzo. Hvala unaprijed...
Također, ima li gdje mod ili netko tko se time bavi, treba mi maknuti GPS iz novog Volva iznutra... Samo to, ništa više. Nebitno kako, prekrit plastikom ili nekako, samo da se ne vidi jer igram bez karte, to mi je jedini gušt u ovome jer ako samo pratim GPS mi dosadi brzo. Hvala unaprijed...
Probaj otiči kod majstora (auto kuču) i tamo na uređenju unutrašnjosti možeš možda uzet tip kokpita koji nema GPS.
Znaš ti da se inače u stvarnosti šalta na 1400 - 1500 okretaja? Na tempomatu ga držiš na max 85 kmh zbog štednje i to ti je u 18-oj brzini ~1460 okretaja
Na prošlom MAN-u mi je zeleno polje bilo do 2000 min-1 a to kada se prebacuje u viši stupanj može ovisit o dosta stvari isto tako stvar štednje goriva u ovoj igri je nažalost gotovo beznačajan (iako imam hardeconomy mod) kao i oblik/vrsta kabine te broj osovina.
Probaj otiči kod majstora (auto kuču) i tamo na uređenju unutrašnjosti možeš možda uzet tip kokpita koji nema GPS.
Nema ne. U FH Volvu (ovom novom što je nedavno izašao) obje unutrašnjosti imaju GPS nažalost. A znam da su nekim kamionima dodavali naknadno te GPSove pa vjerujem da se može i maknuti. Ako ima tko voljan to odraditi, pomoglo bi... Hvala.
Na prošlom MAN-u mi je zeleno polje bilo do 2000 min-1 a to kada se prebacuje u viši stupanj može ovisit o dosta stvari isto tako stvar štednje goriva u ovoj igri je nažalost gotovo beznačajan (iako imam hardeconomy mod) kao i oblik/vrsta kabine te broj osovina.
Zapravo ovisi o štednji motora, a igrica bi trebala bit SIMULACIJA, a ti bi trebao SIMULIRATI stvaran život.. No, znamo svi kako ti voziš, tak da keep it up :)
Dal netko probao? http://ets2.lt/en/map-5-4-by-mario/#more-22940
El sam ja LUD il` mi noge smrde !?! ... al ovo nemerem nikako da skuzim, shvatim a kamoli da prihvatim ... i nema mi druge neg` pravac kod dotora (i ako me puste, vidimo se) ... OMG ...
... 
Vadafak??
DLC+Skandi+TSM?? Sardinija? Korzika? MALTA? Eeeehhh?????
I nije bilo kakav TSM, vidi samo cestu preko Pirineja, nije vise kao setnja kroz golf igraliste!??!
EDIT: HA! nema vise nista na tom linku. Valjda malo uranjena prvoaprilska sala hehe. Onako, da nas malo narajcaju :)
Ha, obrisano je na ets2.lt, iz kojeg razloga, ne bih znao, al sam skinuo tu mapu, i kolko sam uspio igrati, sljaka za sada sve okej, nisam isao iz skandinavije u afriku, nit u sredisnji dio europe, jer ne stignem....probaj ovdje http://simulatormodsfree.com/ets-2-map-v-5-4-by-mario/
E jedno pitanje - sry na spammu, sad opet treba malo chillati, a ETS je najjači u tome. Nisam dugo igrao pa nisam više u toku.
Pa ako može preporuka kakvog kvalitetnog moda. Najbolji hard economy (a da nije baš mazohistički) i eventualno neki za AI terete/kamione, da ne budu ovi defaultni...
I pitanje kad izlazi ona Promods mapa nova, kao da sam pročitao negdje uskoro?
EDIT: my bad. Mod neka izbriše.
Ma dobro, mozda se otkrio kakav konflikt pa skinuli, popravili i opet aploadali. Kad sve popeglaju, bit ce to golema mapa. Adijo zivote :)
ljudi ima li nekakva ektremnija mapa, malo leda, panjeva po putu, blata i tako nesto?
E jedno pitanje - sry na spammu, sad opet treba malo chillati, a ETS je najjači u tome. Nisam dugo igrao pa nisam više u toku.
Pa ako može preporuka kakvog kvalitetnog moda. Najbolji hard economy (a da nije baš mazohistički) i eventualno neki za AI terete/kamione, da ne budu ovi defaultni...
I pitanje kad izlazi ona Promods mapa nova, kao da sam pročitao negdje uskoro?
ovaj hard economy mod koristi vecina igraca na forumu, napravio ga je cijenjeni kolega sa foruma
http://www.speedyshare.com/6285n/zzzzzzzHard-Economy-v2.1-by-vrinho.scs
sto se ti ce AI traffic prometa potrazi na ets2.lt
za Promods mapu ne znam, ali TSM mapa bi trebala izaci negdje oko 24. ovog mjeseca...
ljudi ima li nekakva ektremnija mapa, malo leda, panjeva po putu, blata i tako nesto?
Probaj truckers map r37 by goba, makar dosta ljudi je reklo da je prepuna bugova...ne znam idi pa probaj
I Love Milka
Probaj verziju prije ove
I Love Milka
Izvolis, pa isprobaj koja ti najvise odgovara http://ets2.lt/en/?s=truckers+map
cek zbog cega sam dobio dva td? zbog toga sta sam bio nesposoban naci link? eto zato ta dvojica su sigurno neki profici koji se iti boje napisati da sam nesposoban, lijepo, lijepo