Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.955.832
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

pozdrav svima na forumu i ja sam ljubitelj euro trak simulatora 2 kada sam ga skinuo igrao sam ekstra medjutim skinuo sam posle pach 1.3.1 i ne mogu nigde da nadjem kod za njega pa bih molijo ako neko ima  da mi da.inace pach je odlican rade mi svi modovi i igrica ne secka ali igram samo kad iskljucim net zbog tog koda. eto tolko pozdrav svima i unapred hvala{#}

1 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
ivko 92 kaže...

pozdrav svima na forumu i ja sam ljubitelj euro trak simulatora 2 kada sam ga skinuo igrao sam ekstra medjutim skinuo sam posle pach 1.3.1 i ne mogu nigde da nadjem kod za njega pa bih molijo ako neko ima  da mi da.inace pach je odlican rade mi svi modovi i igrica ne secka ali igram samo kad iskljucim net zbog tog koda. eto tolko pozdrav svima i unapred hvala{#}

pa cim udes u igru bez koda mozes ukljucit net kao i ja ! :) 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
Iskljuci net dok ulazis u igru i napisi bilo koji key i moci ces igrati. Kad udes mozes ga opet ukljuciti. Ali svaki put kad ulazis obavezno iskljuci da ti scs preko internta ne otkrije da imas piratski key

1 2 hvala 1
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ili jednostavno blokaj igricu u firewallu :)

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
gefufna kaže...
Iskljuci net dok ulazis u igru i napisi bilo koji key i moci ces igrati. Kad udes mozes ga opet ukljuciti. Ali svaki put kad ulazis obavezno iskljuci da ti scs preko internta ne otkrije da imas piratski key

Ja sam samo dva ili tri puta morao pisat cd key,kad mi je prihvatio nije me ni pitao vise...Ja nisam morao net gasit,neznam kako je kod ostalih...

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.4.2013 13:40 (Xperiax1).
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ok, sada jednom za svagda.. Nemojte tražit keyeve!!! To je piratsko.. Pročitajte pravila foruma prije nego se regate.. Odsad prijavljujem moderatorima sve koji traže key...

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
14 3 hvala 0
12 godina
neaktivan

ok hvala za ovo.{#} e imam jos jedno pitanje: zasto kod mene na ETS 2 nema onog prelamanja sunca na igrici dali je to zbog grafike ili neceg drugog ? Unapred hvala.

15 godina
neaktivan
ivko 92 kaže...

ok hvala za ovo.{#} e imam jos jedno pitanje: zasto kod mene na ETS 2 nema onog prelamanja sunca na igrici dali je to zbog grafike ili neceg drugog ? Unapred hvala.

Moguće da je do detalja.. Probaj ih pojačati ako imaš dobar komp ;)..

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

poceo sam ponovno igrati ispocetka na verziji 1.3.1

poskidao sam neke modove 90%od scanie

iako preferiram MAN ali sta je tu je hehe

dali neko moze napisati u kojem gradu ima scania shop da odma odem tamo da vidim dali mi modovi rade?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
balvanar kaže...

poceo sam ponovno igrati ispocetka na verziji 1.3.1

poskidao sam neke modove 90%od scanie

iako preferiram MAN ali sta je tu je hehe

dali neko moze napisati u kojem gradu ima scania shop da odma odem tamo da vidim dali mi modovi rade?

milano, starssbourg

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
Ne trebas ici u scania shop da bi ju nadogradivao..u shopu ju samo moras kupiti...a nadogradivati mozes u bilo kojem servisu i u bilo kojem hradu

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
Neznam koja je bit igrice s tim modovima??? Mislim da je zanimljivije igrati bez njih kao ja npr. Zivciranje ako se napravi ostecenje polagana nadogradnja kamiona svako malo neki novi dio i tako. Moze se i bez modova zaradit ja imam trenutno 700 000€

0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Lako je zaraditi 700.000 bez moda, probaj hard economy mod pa da te vidim kad ces zaraditi toliko...

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nakon 30 sati vožnje (realno vrijeme) zaradio sam milijun i 300..

16 godina
Euro Truck Simulator 2

Jel imam kakav mod za autobuse, al one AI buseve. Dosadni su onako jednobojni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ovdje imas dosta zanimljivih stvari ja mislim da sam vidjeo nesto i za buseve ali nisam siguran pogledaj opet ..

http://www.facebook.com/pages/Euro-Truck-Simulator-2-BiH-Stranica/522085814478248?ref=hl

13 godina
odjavljen

Nice {#}

13 godina
odjavljen
goransmy kaže...

Extreme tuning... morao sam vidjeti kako to izgleda...sve je ok osim kotača,naravno,to je samo moje mišljenje.

Nice {#}

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Baš mi se sviđa ovakva...

1 1 hvala 1
12 godina
neaktivan

kolega pozz dali mozes poslati linkove ili te svoje modove da uploudas pa da mi das za scaniu za te lampe sijalice i ostale dodatke ako nije problem

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Može li mi netko reći kako da si stavim xenon svjetla vidio na sam da ih se može stavit ali od kuda i kako da stavim real companies?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

skkines mod za to npr neki xenon.scs  i to ubacis u my documents/ets2/mods  i onda upalis igru kod odabira profila onda stisnes dole edit i ukljucis mod i to je to

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
13 godina
neaktivan

Ali imam 1.0.1. znaci da nemam uredjivanje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.4.2013 21:37 (VOLKSWAGEN).
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

sta je sa verzijom 1.3.1? ne radi mi niti jedan mod..

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

moras ih upalii an pocetku igre tamo gdje odabires svoj profil odo na UREDI i desno palis modove

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

http://prntscr.com/101t7j

evo ja napokon popalio modove XD i slikao svoju pilu

samo najosnovnije je na njemu XD

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

moze link od dioda? :)

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

zasto nema ceste niti icega kada uđem u igricu i pokrenem voznju

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
13 godina
neaktivan

driveri vjerojatno,reinstalaj igru ako vec nisi

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice