pozdrav svima na forumu i ja sam ljubitelj euro trak simulatora 2 kada sam ga skinuo igrao sam ekstra medjutim skinuo sam posle pach 1.3.1 i ne mogu nigde da nadjem kod za njega pa bih molijo ako neko ima da mi da.inace pach je odlican rade mi svi modovi i igrica ne secka ali igram samo kad iskljucim net zbog tog koda. eto tolko pozdrav svima i unapred hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pozdrav svima na forumu i ja sam ljubitelj euro trak simulatora 2 kada sam ga skinuo igrao sam ekstra medjutim skinuo sam posle pach 1.3.1 i ne mogu nigde da nadjem kod za njega pa bih molijo ako neko ima da mi da.inace pach je odlican rade mi svi modovi i igrica ne secka ali igram samo kad iskljucim net zbog tog koda. eto tolko pozdrav svima i unapred hvala
pa cim udes u igru bez koda mozes ukljucit net kao i ja ! :)
Ili jednostavno blokaj igricu u firewallu :)
Ja sam samo dva ili tri puta morao pisat cd key,kad mi je prihvatio nije me ni pitao vise...Ja nisam morao net gasit,neznam kako je kod ostalih...
Ok, sada jednom za svagda.. Nemojte tražit keyeve!!! To je piratsko.. Pročitajte pravila foruma prije nego se regate.. Odsad prijavljujem moderatorima sve koji traže key...
ok hvala za ovo. e imam jos jedno pitanje: zasto kod mene na ETS 2 nema onog prelamanja sunca na igrici dali je to zbog grafike ili neceg drugog ? Unapred hvala.
ok hvala za ovo. e imam jos jedno pitanje: zasto kod mene na ETS 2 nema onog prelamanja sunca na igrici dali je to zbog grafike ili neceg drugog ? Unapred hvala.
Moguće da je do detalja.. Probaj ih pojačati ako imaš dobar komp ;)..
poceo sam ponovno igrati ispocetka na verziji 1.3.1
poskidao sam neke modove 90%od scanie
iako preferiram MAN ali sta je tu je hehe
dali neko moze napisati u kojem gradu ima scania shop da odma odem tamo da vidim dali mi modovi rade?
poceo sam ponovno igrati ispocetka na verziji 1.3.1
poskidao sam neke modove 90%od scanie
iako preferiram MAN ali sta je tu je hehe
dali neko moze napisati u kojem gradu ima scania shop da odma odem tamo da vidim dali mi modovi rade?
milano, starssbourg
Lako je zaraditi 700.000 bez moda, probaj hard economy mod pa da te vidim kad ces zaraditi toliko...
Nakon 30 sati vožnje (realno vrijeme) zaradio sam milijun i 300..
Jel imam kakav mod za autobuse, al one AI buseve. Dosadni su onako jednobojni.
Ovdje imas dosta zanimljivih stvari ja mislim da sam vidjeo nesto i za buseve ali nisam siguran pogledaj opet ..
http://www.facebook.com/pages/Euro-Truck-Simulator-2-BiH-Stranica/522085814478248?ref=hl
Nice
Extreme tuning... morao sam vidjeti kako to izgleda...sve je ok osim kotača,naravno,to je samo moje mišljenje.
Nice
kolega pozz dali mozes poslati linkove ili te svoje modove da uploudas pa da mi das za scaniu za te lampe sijalice i ostale dodatke ako nije problem
Može li mi netko reći kako da si stavim xenon svjetla vidio na sam da ih se može stavit ali od kuda i kako da stavim real companies?
skkines mod za to npr neki xenon.scs i to ubacis u my documents/ets2/mods i onda upalis igru kod odabira profila onda stisnes dole edit i ukljucis mod i to je to
Ali imam 1.0.1. znaci da nemam uredjivanje.
sta je sa verzijom 1.3.1? ne radi mi niti jedan mod..
moras ih upalii an pocetku igre tamo gdje odabires svoj profil odo na UREDI i desno palis modove
evo ja napokon popalio modove XD i slikao svoju pilu
samo najosnovnije je na njemu XD
moze link od dioda? :)
zasto nema ceste niti icega kada uđem u igricu i pokrenem voznju
driveri vjerojatno,reinstalaj igru ako vec nisi