Poz, ja već dost dugo vremena igram ovu igricu i stvarno sam pretrpan modovima, ti svi modovi su mi u jednom raru tako da se ne preklapaju..
Uglavnom, preljepa mi je igra sad s modovima no još ima nekih nedostataka, tipa cestarine da su malo bolje (bilo bi još bolje kad bi imo fast ENC i općenito ENC), još više kamiona, malo starijih nako.. Itd itd itd mogo bi tri dana nabrajat
I sad imam jedan, a neću reć problem, al problem..
Uhvatio sam rutu recimo Varsava - Munchen i u 13:30 moram stić, a sad je recimo 10h
Po nekakvim standardima, ja bi trebao voziti 90 na sat i trebao bi još imat vremena za natočit gorivo, odmorit, uparkirat prikolicu, ali to na stranu..
Uglavnom vozim ja 90 na sat kad odjednom meni izbaci poruka da lik ocekuje dostavu na vrijeme, znaci normalno sam vozio 90 na sat i sve po PSu da ne dobijem kaznu, i ne mogu stic na vrijeme..
E sad posto ja imam puno modova, moguce da je i do toga.. Ak ko zna dal ima u modovima negdje promjena tajmera koliko imas za prevest neki teret, nek mi kaze samo fajlu i ime funkcije, ja cu promjenit..
Fala :)
EDIT:
I evo moj kanal na kojem snimam upravo rute iz ove igrice
https://www.youtube.com/user/g27ets
Pogledajte koji video.. Ja sam Snow (G27) a kolega je Muffinz