Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.220
|
čitano: 8.176.314
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Poz, ja već dost dugo vremena igram ovu igricu i stvarno sam pretrpan modovima, ti svi modovi su mi u jednom raru tako da se ne preklapaju..

Uglavnom, preljepa mi je igra sad s modovima no još ima nekih nedostataka, tipa cestarine da su malo bolje (bilo bi još bolje kad bi imo fast ENC i općenito ENC), još više kamiona, malo starijih nako.. Itd itd itd mogo bi tri dana nabrajat

I sad imam jedan, a neću reć problem, al problem..

Uhvatio sam rutu recimo Varsava - Munchen i u 13:30 moram stić, a sad je recimo 10h

Po nekakvim standardima, ja bi trebao voziti 90 na sat i trebao bi još imat vremena za natočit gorivo, odmorit, uparkirat prikolicu, ali to na stranu..

Uglavnom vozim ja 90 na sat kad odjednom meni izbaci poruka da lik ocekuje dostavu na vrijeme, znaci normalno sam vozio 90 na sat i sve po PSu da ne dobijem kaznu, i ne mogu stic na vrijeme..

E sad posto ja imam puno modova, moguce da je i do toga.. Ak ko zna dal ima u modovima negdje promjena tajmera koliko imas za prevest neki teret, nek mi kaze samo fajlu i ime funkcije, ja cu promjenit..

Fala :)

EDIT:
I evo moj kanal na kojem snimam upravo rute iz ove igrice

https://www.youtube.com/user/g27ets

Pogledajte koji video.. Ja sam Snow (G27) a kolega je Muffinz

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.1.2013 18:01 (Hrvek1909).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2

Jel koristiš modove za grafiku? Ako da, jel mogu dobit link od stranice i downloada pls?=D

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ne koristim.. Mislim da sam napisao negdje u komentaru jednom, snimam na medium, igram na ultra i malo u vegasu editam i toj to :)

A najveća tajna tako "lijepe" grafike ti je brightness koji je na skoro minimumu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Imam jedno pitanje za one koji se više razumiju u komponente. Imam WTX Readon 6570 2G,to mi se čini dobra grafika a nemogu igrati na ultra tj. ni na visokim postavkama za grafiku.Moram ručno podešavat da mi radi ok?

Procesor je AMD A6 X3 3500 radi na 2,4 x3. 6 giga rama kingston. Znači pitanje glasi zašto nemogu igrat na visokim ili ultra postavkama?

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.1.2013 18:47 (brzi-medvedicka).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ima li negdje neki interior s GPS za Renault Magnum-a koji radi,probao sam vec par niti jedan ne radi kako spada.

Tamo negdje u srcu Balkana, moja ljubav moja lijeva strana.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
brzi-medvedicka kaže...

Imam jedno pitanje za one koji se više razumiju u komponente. Imam WTX Readon 6570 2G,to mi se čini dobra grafika a nemogu igrati na ultra tj. ni na visokim postavkama za grafiku.Moram ručno podešavat da mi radi ok?

Procesor je AMD A6 X3 3500 radi na 2,4 x3. 6 giga rama kingston. Znači pitanje glasi zašto nemogu igrat na visokim ili ultra postavkama?

Imam dosta slabiji komp i radi mi na high bez lagganja. Tako da ti nije hardwerski problem ovo, probaj s driverima, da nemaš neke stare i sl., a drugo neznam koji bi bio problem, možda nekakav mod ako koristiš? jesi probao bez modova?

15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

zna li netko kakav map mod s kojim se dobiva puno cesta a da nisu autoceste i da radi bez da moram ponovno pocet? hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

fuck my life fuck my life

and everything that goes with it and everything that goes with it
Pričam i serem bezveze
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.1.2013 19:50 (The Unforgiven).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

jer zna netko,ako jednom namjestis vjestine,da ih vratis na pocetne

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
šta će nama šoferima kuća, kad je naša kuća putujuća.... :D

0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Tko ovo uspije napravit....GENIJALAC!!! Ovo je bio test koji je pokazao da se sa cetveroosovincem nemoze 170 km/h u zavoj pod 90°.

1 15 hvala 0
13 godina
neaktivan
mantgxtruck kaže...

ne radi

15 godina
Mirkecc kaže...

Tko ovo uspije napravit....GENIJALAC!!! Ovo je bio test koji je pokazao da se sa cetveroosovincem nemoze 170 km/h u zavoj pod 90°.

Ajmo od kamiona koji vuče teret težak od 5-35 tona napraviti Formulu 1 ili reli i sjeći krivine za 160, ajmoooo.

Pa de dobro je. 

Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. || http://goo.gl/i6Hpi || http://goo.gl/Wqwat || http://goo.gl/w1hZn ||
13 godina
neaktivan
Strumf123 kaže...
mantgxtruck kaže...

ne radi

Nisam probao, samo sam stavio link, meni ne radi ni sc<ania ni volvo a ni ova 2 scania :/

šta će nama šoferima kuća, kad je naša kuća putujuća.... :D
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Nakon dugo vremena opet malo zaigrao, tj. nastavio gdje sam prije stao.

Nadam se da ću drugi mjesec uhvatit vremena za krenut u neki Lets play serijal, sa ciljem 500k km na 1 kamionu :D

Nakon upgradea, vrijeme za odmor prije dugog puta Nakon upgradea, vrijeme za odmor prije dugog puta
I pokupili teretu Swanseau i krećemo za Nurnberg I pokupili teretu Swanseau i krećemo za Nurnberg
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mystik kaže...

Nadam se da ću drugi mjesec uhvatit vremena za krenut u neki Lets play serijal, sa ciljem 500k km na 1 kamionu :D

meni je nekako glupo voziti četveroosovinca s običnim teretom, dobro ti si uzeo labudicu, ali za obične šlepe mi nije nešto...

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
gefufna kaže...
mystik kaže...

meni je nekako glupo voziti četveroosovinca s običnim teretom, dobro ti si uzeo labudicu, ali za obične šlepe mi nije nešto...

Pa samo i vozim takve terete. 

Heavy-duty equipment. :D

13 godina
neaktivan

nema multiplayera....ako nije ništa objavljeno na službenoj stranici onda nema..za sad {#}

13 godina
neaktivan

Evo par slikica mog Mercedesa .. ništa specijalno , dodana samo boja i uredjen interior. Zaista sam oduševljen , odlično vuče , dobar u zavojima samo šteta što ima rezervoar od 600 litara .. brzo se potroši

Evo zore evo zoree Evo zore evo zoree
13 godina
neaktivan
trucktz kaže...

Evo par slikica mog Mercedesa .. ništa specijalno , dodana samo boja i uredjen interior. Zaista sam oduševljen , odlično vuče , dobar u zavojima samo šteta što ima rezervoar od 600 litara .. brzo se potroši

imam i ja jednog u svojoj floti...{#}

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Bit će multiplayer, ali ne od strane SCSa već će neki likovi napravit.. Negdje sam vidio navodno kako bi to trebalo izgledat..

Bit će isto kao i u SP, kreće se od nekakvih firmi (ali ovaj puta firme koje drže drugi igrači) i kad skupite para za svoj kamion ( a to bi trebalo biti jaako tesko kako sam procito ) trebate kupit neke dozvole, ovo ono za pokretanje svoje tvrtke..

Ako je to stvarno tako kako sam ja pročitao, to će bit hebenica i igrat ću vjerovatno saaatima :D

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

Bit će multiplayer, ali ne od strane SCSa već će neki likovi napravit.. Negdje sam vidio navodno kako bi to trebalo izgledat..

Bit će isto kao i u SP, kreće se od nekakvih firmi (ali ovaj puta firme koje drže drugi igrači) i kad skupite para za svoj kamion ( a to bi trebalo biti jaako tesko kako sam procito ) trebate kupit neke dozvole, ovo ono za pokretanje svoje tvrtke..

Ako je to stvarno tako kako sam ja pročitao, to će bit hebenica i igrat ću vjerovatno saaatima :D

sumnjam u to...

ne kužim se baš nešto u to, ali mislim ne mogu raditi bez njihovog dopuštenja (SCS) ili licence...moraju otkupiti autorska prava ili....mogu jedino imatii...svoj server..tak nešto

nek neko pojasni tko se bolje kuži..{#}

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

narode dali vama rade svi modovi koje skinete??

meni je 90%modova u scs  formatu i onda rade (neki)

neki nerade

dali je stvar sto je modu u rar ili zip ili taj raspakirani scs format

dali ima netko kakav savjet ?  :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Ljudi, jel može pls mapa Rusije?? Nemogu je NIGDJE nać..

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozdrav ekipa,

imam problem, na 22 levelu sam i odjednom vise nema poslova, nestali su! procitao sam negdje da je to mozda zbog modova vezanih za imena kompanija, logove...   maknuo sam te modove (a i ostale) ali nista. probao sam i sa reinstalacijom igre ali sa istim   profilom i nista.

stvarno mi je debilno da pocinjem novi profil kad sam se vec toliko navozao.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
josip7 kaže...

Pozdrav ekipa,

imam problem, na 22 levelu sam i odjednom vise nema poslova, nestali su! procitao sam negdje da je to mozda zbog modova vezanih za imena kompanija, logove...   maknuo sam te modove (a i ostale) ali nista. probao sam i sa reinstalacijom igre ali sa istim   profilom i nista.

probaj instalirati patch.  1.2.5.1 ti je zadnji... :)

17 godina
neaktivan
zaboravio sam napisati, imam taj zadnji patch... tj. imao sam, sad kako sam reinstalirao vise nemam. dakle ne radi ni sa njim ni bez...
medjimurac kaže...
josip7 kaže...

Pozdrav ekipa,

probaj instalirati patch.  1.2.5.1 ti je zadnji... :)

13 godina
neaktivan

Kako me nerviraju auto putevi kroz francusku :O katastrofa losi a uz to nije dobro uradjen GPS , jer na GPSu pokazuje blagu krivinu a ustvari je ostra krivina .. bem ti 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice