Welcome to Elite: Dangerous Newsletter #72.
http://us2.campaign-archive2.com/?u=dcbf6b86b4b0c7d1c21b73b1e&id=b0a8ebba0b
Welcome to Elite: Dangerous Newsletter #72.
http://us2.campaign-archive2.com/?u=dcbf6b86b4b0c7d1c21b73b1e&id=b0a8ebba0b
zakon. kad sttigne peč opet cu postat regularan player.
kul
Ovaj patch će biti predobar :)
Nisam uspio ništa igrat već 3 tjedna. Ovaj patch će taman doć kad budem mogao krenut opet, a stvarno se doima dobro. :) Sviđa mi se u kojem smjeru idu, nadam se da će tako i nastaviti.
Diamondback izgleda neobično, ne mogu odredit koja mu je primarna namjena. Jel' su rekli negdje koja je to klasa?
Lakon je proizvođać, pa će vjerojatno biti za trejdanje.
Ovo je tek pocetak., kroz neko vrijeme ce dodat frakcije koje vode igraci.
Ljudi vrijeme je da se organiziramo:)
Pa imate klan
Cijeli tjedan igram na kapaljku, pola sata - sata. Jedva čekam doći sa posla i da zaigram kako spada. Složio sam si voice attack, outfitao vulture-a tip top, nabrijan sam i željan igre
Ovaj powerplay zvuči i izgleda odlično. Jedva čekam da ga ubace u igru.
Bome i ja cu malo zesce u igru uc. Nisam nikako mogao od drugih igara,al ovo mi je probudilo zelju zesce.
hm hm :D
Bome i ja cu malo zesce u igru uc. Nisam nikako mogao od drugih igara,al ovo mi je probudilo zelju zesce.
15.4. sam ti poslao friend request ingame još nisi prihvatio. ccc
15.4. sam ti poslao friend request ingame još nisi prihvatio. ccc
nisam bio ingame :D
samo sam updateao igru.
HEbiga,GTA...Bendovi,probe,svirke...šta da kazem hah
nisam bio ingame :D
samo sam updateao igru.
HEbiga,GTA...Bendovi,probe,svirke...šta da kazem hah
Sram te bilo bezobraznik jedan
zlo i naopako brane, zlo i naopako
Clipper je V8 mustang u svemiru :D
Ima fakat onaj zvuk ...uff :D neopisivo
Sličan test je postan na forumu prije par dana:
https://forums.frontier.co.uk/showthread.php?t=140240
Nikad duži grind... Prvo solo u RES-u, pa mi se pridružio entry, pa kasnije opet solo. Pa je uletilo još nešto para od CG-a. Zaključak priče, počeo dan sa 10M kredita, završio sa 20M kredita.
Selim se danas u Volungu system, idem malo taj CG rješavati. Čak si razmišljam da kupim addera/eagla i outfitam ga pa udaram PvP, nešto što mi neće biti žao platiti kad zginem
Ček di se to stavlja bounty itd..neka stranica ? Nesjecam se da sam ingame to negdje vidio zadnji put kacam igor
Da ima neka stranica, postavit cu kasnije link.
Ovo čudo je uletilo 100 metara od mene u conflict zonu :D
Farragut Class Battlecruiser:
Sva sreća pa je na našoj strani :D
Ako si u sustavu volungu iz pouzdanog izvora znam da ce kroz par sati tamo doci igraci da se bore za empire, pazi se ili odi u solo.
Ako si u sustavu volungu iz pouzdanog izvora znam da ce kroz par sati tamo doci igraci da se bore za empire, pazi se ili odi u solo.
Solo brijem zasad, mada bi bilo interesantno se boriti protiv igrača
Die empire scum!
Ah da, sretno im pokraj battlecruisera, skinut će ih ko muhe.
Solo brijem zasad, mada bi bilo interesantno se boriti protiv igrača
Die empire scum!
Ah da, sretno im pokraj battlecruisera, skinut će ih ko muhe.
Ha ha.. Jucer mi je bas jedan napisao poruku empire scum,, nije dugo zivio. Nije ni battelcruiser neranjiv, ima slabe tocke.
Ha ha.. Jucer mi je bas jedan napisao poruku empire scum,, nije dugo zivio. Nije ni battelcruiser neranjiv, ima slabe tocke.
Skočio je lik u asp-u na strani empire-a, valjda je htio samo proletjeti kroz conflict zone, ali nije ni stigao upaliti FSD već je bio svemirsko smeće
Uglavnom u solo ima daleko više neprijatelja nego u open playu, tako da oni koji žele lovu pokupiti nek igraju solo.