Elite: Dangerous

poruka: 2.518
|
čitano: 369.345
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Elite: Dangerous
quickr kaže...

Da krenemo prema Lave-u, pa ako naletimo na kakav dobar sustav do tamo sparkiramo se? Od GA GU do lave-a ima 200+Ly 

Može, budemo nešto našli po putu da izmuzemo i idemo dalje 

Samomrzeći hrvat
12 godina
neaktivan

Kod lave uvijek ima neka akcija,  evo ja jucer letio sa frendom i vidimo da neki wanted igrac sa aspom interdicta cobru. 

Odlucimo upast na zabavu,  ubijemo aspa i zaradimo po 25k.

0 0 hvala 0
14 godina

Ne čini mi se lave kao dobar sustav za zadržavanje. više onako, u prolazu stati i vidjeti kaj ima  uostalom, rekli smo fight jedan 

ovaj gagu je odličan sustav ali kako kaže entry, toliko smo ga izmuzli da smo postali crveni jednoj frakciji, sad napadaju bez pitanja 

večeras doći online i naći neki novi sustav za BH. roc, berko, mogli bi ste se i vi pojaviti pa da zajednom letimo 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
12 godina
neaktivan

Ako ste za mozemo i 3vs3 ili 4vs4. Svima bi man dobro dosla vjezba. 

1 0 hvala 0
14 godina

a neznam gdje ćemo naći trojicu ili četvoricu

ja sam za, neka se ostali izjasne 

11 godina

Evo kakav ja peh imam, lijepo klizim do baze, skočim iz FSD-a sasvim pristojno, normalno i baci me toliko blizu baze da su me solarni kolektori pokupili i uništili 

Nevjerojatno.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Entry Point kaže...

Evo kakav ja peh imam, lijepo klizim do baze, skočim iz FSD-a sasvim pristojno, normalno i baci me toliko blizu baze da su me solarni kolektori pokupili i uništili 

Nevjerojatno.

Prije mjesec dana idem dockat na onu stanicu kaj dvije sipke vire sa svake strane....e al ono je fakat predugacko valjda vire barem 2km od stanice i jedna se jednostavno spustila na mene.

Srecom bio sam u cobri pa sam jeftino prosao sa osiguranjem.

Evo neki dan sam dogurao i do master ranka, treba oko 1500 killa.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2015 17:18 (brane82).
14 godina

bolesno, vulture je je*eno bolestan. kupio ga za 5M još 5M utukao u njega za solidan outfit. uletio u RES, nakon 2 sata u njemu vratio 5M natrag. za 5M mi je inaće u viperu trebalo tjedan dana laganog igranja. sa vultureom sat dva. 

jede clippere, dropshipove, pythone kao od šale. rekao bih da su anaconde problem, ali nisu, samo fajt traje malo duže ali i njih sažvaće. cobre, vipere i ostalu sirotinju neću ni spominjat. u jednom naletu ih poskida. 

stvarno je OP za tu lovu.   do ASP ću doći već za dan dva ako ovako nastavim. i sada vidim na što ekipa misli kad kaže da je veći gušt i zabavnije letiti u viperu/cobri. vulture je jednostavno prejak i ubija osjećaj izazova.... 

12 godina
neaktivan

Ja sam kupio fer de lance cisto da probam al mucim se sa slaganjem jer fali mu struje....pokusavam neku kombinaciju sa 4raila i heat sink da mi izbaci kad pucam jel ovo se grije nenormalno.

0 0 hvala 0
12 godina

Jel strima netko od vas ovu igru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
quickr kaže...

bolesno, vulture je je*eno bolestan. kupio ga za 5M još 5M utukao u njega za solidan outfit. uletio u RES, nakon 2 sata u njemu vratio 5M natrag. za 5M mi je inaće u viperu trebalo tjedan dana laganog igranja. sa vultureom sat dva. 

jede clippere, dropshipove, pythone kao od šale. rekao bih da su anaconde problem, ali nisu, samo fajt traje malo duže ali i njih sažvaće. cobre, vipere i ostalu sirotinju neću ni spominjat. u jednom naletu ih poskida. 

stvarno je OP za tu lovu.   do ASP ću doći već za dan dva ako ovako nastavim. i sada vidim na što ekipa misli kad kaže da je veći gušt i zabavnije letiti u viperu/cobri. vulture je jednostavno prejak i ubija osjećaj izazova.... 

koji ce ti k asp pored vuluturea?

17 godina
quickr kaže...

..... do ASP ću doći već za dan dva ako ovako nastavim. i sada vidim na što ekipa misli kad kaže da je veći gušt i zabavnije letiti u viperu/cobri. vulture je jednostavno prejak i ubija osjećaj izazova.... 

Ako misliš koristiti ASP za tradanje, rađe skupi još love i uzmi clippera sad dok još popust vrijedi, jer može furat više nego duplo robe od ASP-a...

Btw, od danas me zovite Crveni Barun Koberko :D :D :D Konačno sam riješio misije za imperial rank "Barun" te sam iskoristio popust na clippera.

http://dejankober.com/, http://dd3d.hr/
13 godina
Berko kaže...
quickr kaže...

..... do ASP ću doći već za dan dva ako ovako nastavim. i sada vidim na što ekipa misli kad kaže da je veći gušt i zabavnije letiti u viperu/cobri. vulture je jednostavno prejak i ubija osjećaj izazova.... 

Ako misliš koristiti ASP za tradanje, rađe skupi još love i uzmi clippera sad dok još popust vrijedi, jer može furat više nego duplo robe od ASP-a...

Btw, od danas me zovite Crveni Barun Koberko :D :D :D Konačno sam riješio misije za imperial rank "Barun" te sam iskoristio popust na clippera.

koji popust? nisam u toku.
Ja sam ga uzeo dok je bio 25 milja,prije cca mjesec dana.

Se dobije naknada ako je sad jeftiniji?

14 godina
vulture za bh, asp za explore. To mi je plan.
11 godina

Kupio sam Vulture, pa se išao k*rčiti po GA GU jer sam tamo hostile jednosj frakciji. Sve je bilo dobro dok nisam pogodio local security, e onda su me svi gađali. Jedva sam zbrisao 

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Vulture je cak i dosta brz, moj juri oko 395m/s sa boostom.

Da ga jos olaksam skidanjem military armora isao bi i 400.

0 0 hvala 0
14 godina
Entry Point kaže...

Kupio sam Vulture, pa se išao k*rčiti po GA GU jer sam tamo hostile jednosj frakciji. Sve je bilo dobro dok nisam pogodio local security, e onda su me svi gađali. Jedva sam zbrisao 

To ti se u zadnje vrijeme često dešava. Da probaš naočale nabaviti kakve 

brane82 kaže...

Vulture je cak i dosta brz, moj juri oko 395m/s sa boostom.

Da ga jos olaksam skidanjem military armora isao bi i 400.

Dojma sam da je viper brži, doduše moj vulture nije full upgrejdan. Ali je drastično okretljiviji. 

11 godina

Viper je brži za nekih 40km/h ja mislim.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

trebam još struuujeeee  

17 godina
Rocinante2112 kaže...
Berko kaže...
quickr kaže...

koji popust? nisam u toku.
Ja sam ga uzeo dok je bio 25 milja,prije cca mjesec dana.

Se dobije naknada ako je sad jeftiniji?

Bio je comunity goal di su se skupljali resursi za novu imperijalnu flotu Clippera, pa sad kad je goal završio, Clipper je snižen na cca 15 milijuna CR (ali samo u sustavu NU na stanici Syromyatnikov Horizons; na svim ostalim stanicama je stara cijena). A kakvo je stanje sa prodajom starog, pa kupnjom novog po nižoj cijeni, to ti ne bi znao...

http://dejankober.com/, http://dd3d.hr/
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.4.2015 0:13 (Berko).
13 godina

Hm hm. INače su uvijek vratili razliku para,recimo kad je vulture bio 20 milja pa snizen na 5...

Al dobro,nisam neka picajzla,imam dovoljno para za insurance  itd...

12 godina
neaktivan

Jel se vama dogada da se pri naglim manevrima ekran zacrveni i dobijete poruku, g-force level exceded?

0 0 hvala 0
13 godina

To mi se u viperu znalo dešavat.

Zato jer letim ko budala :D :D

14 godina
14 godina

složio sam si voice attack za ED.  prebacio sve komande sa tipkovnice na voice, sad mi samo joystick treba. super cool stvarčica, samo kaj ponekad moram 3-4 puta ponoviti neku naredbu, ja i moj broken english 

13 godina

bilo bi fora da stave support za broken ingliš ilitiga rašn ingliš.

nije da mi treba al nekad baš oš bit krkan ilitiga rade šerbeDŽija

12 godina
neaktivan

Orca moze tako brzo jurit ili je hack u pitanju, sa 3km udaljenosti na 6km u 3sekunde a vidi se da ovi kaj ga ganjaju idu 400m/s.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Katkad se pitam zasto uopce imam lasere na brodu....vecinu ekipe bi mogao ubit samo zabijajuci se u njih:)

1 0 hvala 0
14 godina

baš ste jaki 

13 godina

@Berko

pozz Kober, spominjao si nesto da uzimas sa alze preko firme bez poreza.. e sad i ja sam dobio VAT broj nedavno i di god online kupujem samo ga ukucam i skine porez, ali na alzi komplicira, udem kad ono trazi i vat i neki id number pa specified symbol blabla.. ugl nesto sam tu nadrobio i stavio hotas u kosaricu al ne reagira, i dalje ne skida porez..

kad uhvatis vremena ak ti se da ostavi mi pm pa da se nademo na nekom ts3 itd 2 minute da mi to objasnis 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice