- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pola milje bountya sa entryem u sat vremena
Concept art for the Diamondback. looks nice
Najs je ovaj koncept... konačno malo zanimljivijih oblika brodova :)
Berko moramo svo troje wingati i štancat milijune
600+K sa quickr-om u sat vremena u scirthu
Berko moramo svo troje wingati i štancat milijune
600+K sa quickr-om u sat vremena u scirthu
A evo, ja već štancam :D Btw, našao sam bolje lovište blizu Scirth-a; ima niži security level, pa ima više wanted brodova, a manje "murije", te ima više "RES-ova" na istom mjestu (GA GU sustav, a RES je pored stanice "FERNANDES DOCK").
A evo, ja već štancam :D Btw, našao sam bolje lovište blizu Scirth-a; ima niži security level, pa ima više wanted brodova, a manje "murije", te ima više "RES-ova" na istom mjestu (GA GU sustav, a RES je pored stanice "FERNANDES DOCK").
Tamo smo i mi štancali, quickr je nabasao tamo i skužio da ima brdo RES-ova
Samo sam ja imao sreće pa 2 puta pogodio "murju", i jednom se zabio u stijenu
Ali nema veze, u 2 dana 2,8M kredita. Sad imam 3 milje, woohoo.
MUAHAHA!!! Konačno imam svoju žutu ptičurinu u boji koja mu savršeno paše! Naranđastoj koja nije naranđasta nego žuta! Službeno žuta sucks! Fck službeno žutu i bugovu kompresiju slika!
Ekipa sa vulterima, da li se isplati uzet ga odmah čim skupim pare ili da se strpim još malo dok ga nebudem mogao i malo nadograditi?
Ono što me u biti zanima, da li je stock vuture bolji od full nadograđenog vipera?
Ekipa sa vulterima, da li se isplati uzet ga odmah čim skupim pare ili da se strpim još malo dok ga nebudem mogao i malo nadograditi?
Ono što me u biti zanima, da li je stock vuture bolji od full nadograđenog vipera?
Treba ti cca par milja za weps,power plant itd...
Kolko imas sad?
sad sam na 6 milja u assetima. znaći mogu uzeti vulterua i da mi ostane milja sastrane za insurance. ali onda bih letio u stock vulteru dok ne skupim lovu. sad trenutno imam vipera, B grade svi moduli.
sad sam na 6 milja u assetima. znaći mogu uzeti vulterua i da mi ostane milja sastrane za insurance. ali onda bih letio u stock vulteru dok ne skupim lovu. sad trenutno imam vipera, B grade svi moduli.
skupi da imas sastrane cca par milja. bez tog niš.
skupi da imas sastrane cca par milja. bez tog niš.
a tako nekako sam si i mislio. thx
ma imas ga jos 2-3 dana.
A gle; minimalno kaj moraš stavit gore na stock vulture je novo naoružanje... npr. class 3 pulse laseri koji te budu u gimbald verziji koštali oko 280 000 CR extra. S tim možeš već nešto i ubit... Ali svakako čim prije trebaš upgradeat power plant, power distributor i thrusters da dobiješ na kapacitetu energije za pucanje i mobilnosti. I kreni polako sa lakšim metama za svaki slučaj...
P.S. evo još jedan video sa Vulture-om:
A gle; minimalno kaj moraš stavit gore na stock vulture je novo naoružanje... npr. class 3 pulse laseri koji te budu u gimbald verziji koštali oko 280 000 CR extra. S tim možeš već nešto i ubit... Ali svakako čim prije trebaš upgradeat power plant, power distributor i thrusters da dobiješ na kapacitetu energije za pucanje i mobilnosti. I kreni polako sa lakšim metama za svaki slučaj...
P.S. evo još jedan video sa Vulture-om:
samo beam,najviše dmg rade.
Bem ti miša sa 9 milja
I ja skupljam za Vulture-a
Bem ti miša sa 9 milja
I ja skupljam za Vulture-a
Još malo
Još malo
Sad imam više vremena, pa se može više wingati
Ima da vozimo vulture za tjedan dana
Danas sam online od 18:00 pa nadalje, ako budeš za, možemo. Večeras barem milja svakome mora sjest A vulture je do vikenda u garaži
Danas sam online od 18:00 pa nadalje, ako budeš za, možemo. Večeras barem milja svakome mora sjest A vulture je do vikenda u garaži
Odlično! Naravno da budem :)
Ma šta milja, to je sića Koliko košta Vulture uopće?
Cost: 4,925,615 CR
Plus par miljončića za upgrade. Računam da bi oko 10 milja trebao imati da ga uzmem i solidno, za prvu ruku, nadogradim.
xD kad je izaso kosto je 20 milja xD
Po pričama drugih igrača i onome što vidim na forumu trebao bi i koštati 20M kredita s obzirom koliko je dobar. Toliko ga dižu u nebesa, ako se želiš baviti samo piratlukom i BH, ne treba ti bolji brod.
Plan mi je uzeti vulturea za BH, nakon toga skupiti pare za ASP kako bih imao nešto za explore. A nakon toga ćemo vidjeti, možda orcu
Imho orca je najbeskorisniji brod u igri.
Neradi ništa dobro,skup je....Tuga,čemer i jad.
Iskreno, mislim da je bolje bounty hunt-at solo jer ovak "kradete" kilove jedan drugom, a dobijete samo pola CR svaki. A rijetko kad ima tolko brodova da bi obojica imali kaj za ubijat.
Po pričama drugih igrača i onome što vidim na forumu trebao bi i koštati 20M kredita s obzirom koliko je dobar. Toliko ga dižu u nebesa, ako se želiš baviti samo piratlukom i BH, ne treba ti bolji brod.
Plan mi je uzeti vulturea za BH, nakon toga skupiti pare za ASP kako bih imao nešto za explore. A nakon toga ćemo vidjeti, možda orcu
Slažem se; Vulture je trebao ostati na 20milja jer je sad s tim kaj radi prejeftin. A za 5milja su trebali staviti neki slabiji brod.
Ne znam kakav je Fer de lance u usporedbi sa Phytonom, ali cini mi se da su tu negdje, tak mi njegova cijena izgleda OK. Ali Vulture jede npr. Clippere za doručak, a skoro full outfitan košta ko osnovni Clipper, dok osnovni košta 4x manje.

Iskreno, mislim da je bolje bounty hunt-at solo jer ovak "kradete" kilove jedan drugom, a dobijete samo pola CR svaki. A rijetko kad ima tolko brodova da bi obojica imali kaj za ubijat.
Slažem se; Vulture je trebao ostati na 20milja jer je sad s tim kaj radi prejeftin. A za 5milja su trebali staviti neki slabiji brod.
Ne znam kakav je Fer de lance u usporedbi sa Phytonom, ali cini mi se da su tu negdje, tak mi njegova cijena izgleda OK. Ali Vulture jede npr. Clippere za doručak, a skoro full outfitan košta ko osnovni Clipper, dok osnovni košta 4x manje.
Nebi se baš okladio da jede klipere.
:))
Barem dok iskusan igrač leti kliperom. Vulture nemre uvaTit klipera koji ima najveci max speed od svih brodova,at that point kliper ce te kad stvori distance i okrene se rokat iz rikverca a ti se mos slikat. Ili nedaj boze da te kliper uspije rammat,sa svojim jakim štitovima moze tvoje skinut odma down...
Nemam ni jedan argument zašto bih letio solo, kad mogu u wingu. Em je zabavnije em je lakše skidati veće brodove pogotovo kad oboje letite u viperima/cobrama.

Druga stvar da letim u vulteru, pythonu, FDL-u pa da mogu solo napadati bez straha, ali bih i tada letio u wingu jer je zabavnije.
A usporedbe radi. Sinoć smo entry i ja zajedno utukli pola milje svaki (mislim da nam je trebalo malo manje od sat vremena, nisam gledao na sat), kad je on otišao offline, ja sam solo u istom vremenskom periodu (odprilike) zaradio duplo manje (oko 200k). Doduše entry i ja smo dobili odličnu instancu sa samo velikim brodovima, kasnije nisam mogao dobiti istu takvu, pa sam skidao addere, cobre i vipere.
Eh sada, dojma sam ,da kad si u wingu, sama igra ti "baca" teže protivnike i veće brodove inaće je prejednostavno.
Kaj se tiče orce, Rocinante, uvjerio si me, kupujem je čim prije
Dakle ovako je opremljem moj vulture za tim da jos imam 2 G3 pulse lasera 2xchaff launchera i 2xheat sink launcher, ovo mi je osnovna PvP konfiguracija.( Naravno ovo se mijenja ovisno o situaciji)
Pokusao sam stavit beam lasere i unatoc tome sto rade nesto veci damage od pulsa jednostavno trose previse energije i moram stavljat module slabije klase ili micat neke od defenzivnih stvari, griju se puno previse i pojedu kapacitor jako brzo.
Iako sa ovih 765 milijuna na racunu mogu voziti brod koji pozelim vulture je jednostavno previse zabavan da bi ga zamjenio.
Dakle ovako je opremljem moj vulture za tim da jos imam 2 G3 pulse lasera 2xchaff launchera i 2xheat sink launcher, ovo mi je osnovna PvP konfiguracija.( Naravno ovo se mijenja ovisno o situaciji)
Pokusao sam stavit beam lasere i unatoc tome sto rade nesto veci damage od pulsa jednostavno trose previse energije i moram stavljat module slabije klase ili micat neke od defenzivnih stvari, griju se puno previse i pojedu kapacitor jako brzo.
Iako sa ovih 765 milijuna na racunu mogu voziti brod koji pozelim vulture je jednostavno previse zabavan da bi ga zamjenio.
ma moze se s pulsevima,samo treba maštovito baratat sa power consumptionom i gasit module koji ti ne trebaju itd..
I nije problem,a osjeti se razlika
brane, koliko te na kraju koštao ovako opremljeni vulture, kad sve zbrojiš