Elden Ring

poruka: 1.697
|
čitano: 555.332
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Elden Ring

ekipa jel ima koje mjesto za farmanje da bi preporučili, sad sam lvl 54 i treba mi oko 18k runa da se levelam. ne želim guglat da mi ne iskoči 50 spoilera. Inače sam npr u Bloodborneu prilično dobro sam detektirao mjesta za farmanje, ali ovdje nisam vidio ništa da me privuklo kao baš dobro mjesto. Jedino da idem tamo di ima 5-6 divova, samo će mi trebat dosta vremena za to

a inače, taman sam si pomislio kak sam malo opakiji lik i kak me dobro ide, kad ono zalutao u neku špilju gdje bossa nisam ni poškakljao sa najjačim udarcem, baš me prizemljio

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Elden Ring

Moram prznat da mi je ovo zvanje drugog igrača,jednog ili dvojice da zajedno prebijemo bossa kao nekakav cheat.
Bolje mi je bilo kad to nisam koristio.Mučio se danima sa jednom bossom. Sad kad znaš da im izlaz boli te uvo.

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Re: Elden Ring
Santana kaže...
Jarvan kaže...

Nisam nikad bio ljubitelj souls igara (igrao samo DS1, ubio gargoyle i odustao), nisam ljubitelj mazohizma katastrofalnog porta i umjetne težine.

Doduše ima neku čar, i volim pogledat speedrunere.

E sad u svemu tome vidio sam iste likove kako guštavj u Elden Ringu (i ja bi dio gušta), koji je souls igra, ali koliko vidim ne djeluje mi ni blizu DS serijala po gameplayu.

Jedina sličnost im je (osim dizajna) bossevi sa hrpom HP-a. Ima šuljanja, otvoreni svijet je i sl., malo me podsjetilo i na Shadow of Mordor koji je realno totalno drugi tip igre.

Jel nekome tko se nije našao u DS serijalu se isplati kupiti ovo, i probat se ufurat ili da ipak odlgedam 2-3 speedruna i amen.

Nema tu nikakve "umjetne tezine" 
ljudi te igre prolaze na guitar hero bubnjevima...

Sve ti se nacrta prije nego sto se dogodi samo treba pratit.

Umjetna tezina ti je recimo skyrim gdje se neprijatelji pojacavaju kak si ti dizes level jer nisu sposobni napravit izazovnu borbu pa im developer dize levele 

Hexfire kaže...
Santana kaže...
Hexfire kaže...
Gubim li išta ako odigram na Xboxu u odnosu na PS5? Znači li što Dualsense podrška?

Ne znam za dualsense, ali ako nemas VRR televizor igra osjetno bolje radi na PS5. 
Pogotovo u odnosu na Series S

Nemam VRR. U planu nabave je za 2023. :D

Na Series X bih igrao, ali možda pričekam onda još malo da izbace neki patch.

Pa ne znam.. ja sam imo jako trzanje na pocetku igre na PC-u. Cim igras dalje sve manje i manje i sad sam valjda negdje na pola i to uopce ne primjetim, ako se i dogodi.
Samo te šokira kad pocnes igrat igru kolko lose to ide, no kad se gleda cijela igra od pocetka do kraja ipak nije tak strasno kak se cini
Na Xboxu je problem kaj dosta pada ispod 60. 
Zapravo jedini 60fps lock ima PS4pro verzija na PS5

Upravo si sam napisao da IMA umjetne težine. "Sve se nacrta prije nego se dogodi" ... pa da igra je jednostavna, ono što je problem su bossevi sa abnormalnom količinom HP-a i resistancea.

Ali po tvom thumb down na moje PITANJE, i "intellectualy challenged" odgovor, mogu zaključit da si loša kombinacija trola i fanboya.

Ali nema veze, vidim da drugi forumaš je konkretno odgovorio, djeluje da smo u istom "problemu", pa me to veseli.

Čim dođe stol za PC (trebao je prije 5 dana, jebeni Jysk), kupujem Elden pa ko ga šljivi.

Javim dojmove nakon prvih 10 sati igre.

10 godina
Jarvan kaže...
Santana kaže...
Jarvan kaže...

Nisam nikad bio ljubitelj souls igara (igrao samo DS1, ubio gargoyle i odustao), nisam ljubitelj mazohizma katastrofalnog porta i umjetne težine.

Doduše ima neku čar, i volim pogledat speedrunere.

E sad u svemu tome vidio sam iste likove kako guštavj u Elden Ringu (i ja bi dio gušta), koji je souls igra, ali koliko vidim ne djeluje mi ni blizu DS serijala po gameplayu.

Jedina sličnost im je (osim dizajna) bossevi sa hrpom HP-a. Ima šuljanja, otvoreni svijet je i sl., malo me podsjetilo i na Shadow of Mordor koji je realno totalno drugi tip igre.

Jel nekome tko se nije našao u DS serijalu se isplati kupiti ovo, i probat se ufurat ili da ipak odlgedam 2-3 speedruna i amen.

Nema tu nikakve "umjetne tezine" 
ljudi te igre prolaze na guitar hero bubnjevima...

Sve ti se nacrta prije nego sto se dogodi samo treba pratit.

Umjetna tezina ti je recimo skyrim gdje se neprijatelji pojacavaju kak si ti dizes level jer nisu sposobni napravit izazovnu borbu pa im developer dize levele 

Hexfire kaže...
Santana kaže...
Hexfire kaže...
Gubim li išta ako odigram na Xboxu u odnosu na PS5? Znači li što Dualsense podrška?

Ne znam za dualsense, ali ako nemas VRR televizor igra osjetno bolje radi na PS5. 
Pogotovo u odnosu na Series S

Nemam VRR. U planu nabave je za 2023. :D

Na Series X bih igrao, ali možda pričekam onda još malo da izbace neki patch.

Pa ne znam.. ja sam imo jako trzanje na pocetku igre na PC-u. Cim igras dalje sve manje i manje i sad sam valjda negdje na pola i to uopce ne primjetim, ako se i dogodi.
Samo te šokira kad pocnes igrat igru kolko lose to ide, no kad se gleda cijela igra od pocetka do kraja ipak nije tak strasno kak se cini
Na Xboxu je problem kaj dosta pada ispod 60. 
Zapravo jedini 60fps lock ima PS4pro verzija na PS5

Upravo si sam napisao da IMA umjetne težine. "Sve se nacrta prije nego se dogodi" ... pa da igra je jednostavna, ono što je problem su bossevi sa abnormalnom količinom HP-a i resistancea.

Ali po tvom thumb down na moje PITANJE, i "intellectualy challenged" odgovor, mogu zaključit da si loša kombinacija trola i fanboya.

Ali nema veze, vidim da drugi forumaš je konkretno odgovorio, djeluje da smo u istom "problemu", pa me to veseli.

Čim dođe stol za PC (trebao je prije 5 dana, jebeni Jysk), kupujem Elden pa ko ga šljivi.

Javim dojmove nakon prvih 10 sati igre.

Ne znam koji to boss ima abnormalnu kolicinu HP-a. 

Bas me zanima sad.

Igra je kakva je. Boss ima hrpu raznih napada i svojom animacijom ti daje do znanja koji ce napad bit. Igra ti daje šansu da reagiras. Isto tak kroz level mozes vidjet sve zamke, ako gledas.

Kakve su to onda komplicirane igre ?

Nesto tu trabunjas, a sam si rekao da nisi igrao(zapravo dosao si do prvog boss-a u DS koji nije nit tezak nit ima hrpu HP-a ).

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
10 godina
Cansee kaže...

ekipa jel ima koje mjesto za farmanje da bi preporučili, sad sam lvl 54 i treba mi oko 18k runa da se levelam. ne želim guglat da mi ne iskoči 50 spoilera. Inače sam npr u Bloodborneu prilično dobro sam detektirao mjesta za farmanje, ali ovdje nisam vidio ništa da me privuklo kao baš dobro mjesto. Jedino da idem tamo di ima 5-6 divova, samo će mi trebat dosta vremena za to

a inače, taman sam si pomislio kak sam malo opakiji lik i kak me dobro ide, kad ono zalutao u neku špilju gdje bossa nisam ni poškakljao sa najjačim udarcem, baš me prizemljio

Vulgar militia

Caelid skroz sjeverni dio

Svaki taj mali vrag ti da oko 1300, a nisu veliki problem 1vs1

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
10 godina
Santana kaže...
Cansee kaže...

Vulgar militia

Tako je ja tamo farmam, katana i u ledja  i za cas nakupis 20k 

9 godina
Elden Ring

Ja sam jučer napokon našao talisman za rune. Obični, a moguće da postoji i +1 verzija ko za ostale talismane. Lijep dodatak od +20%, ali kad sam na nekom bossu pred kraj uzmem još i zlatnu ptičju nogu za fenomenalnih +60%. Ali njih treba craftati.

1 0 hvala 0
11 godina
De mi reci da igras ponovno, koju rutu bi isao.
Ja bi prvo na jug, pokupio turtle shield i Claymore.
Tek onda bi isao na margita.
I svakako bi prije Raya Lucaria išao sjevernije od jezera po meduza shield i rjesiti bossa na konju.
Ajd napisi neku rutu. Ja sam rjesio prva 2 velika bossa under level a vidim da sam mogao bolje
11 godina
Gogy7 kaže...
De mi reci da igras ponovno, koju rutu bi isao.
Ja bi prvo na jug, pokupio turtle shield i Claymore.
Tek onda bi isao na margita.
I svakako bi prije Raya Lucaria išao sjevernije od jezera po meduza shield i rjesiti bossa na konju.
Ajd napisi neku rutu. Ja sam rjesio prva 2 velika bossa under level a vidim da sam mogao bolje

Nisam odigrao igru sa shildom pa ne znam što bi pokupio a što ne jer imam svoj stil igre. Prvo na Jug u Castle Morne, pa Margit,pa Strom Castle pa Godric, i onda Lucaria sjeverno, pa Lucaria Academy, pa završit Lucariu istočno, onda bih išao full Caelid očistit i tek onda Altus Platoe, i tako :D

Btw neću ipak igrati new game + neda mi se... 2 tjedna sam bio satima u igri istražio svaki njen kutak odigrao tonu questova od likova. I sad proći samo kroz priču opet mi se jednostavno neda, bio probao došao do Lucarie u pola sata, poubijao sve bosseve bez ijedne smrti koliko je lagano u new game + sa svom opremom ali nije to više to, nije to ono prvo iskustvo koje me drži napetim, znam mapu napamet i gdje se što nalazi nema tu više iznenađenja za mene možeš igrati samo radi fore da malo razne buildove probaš ali nema nekog gušta igrati odma ponovno, možda jednog dana, ima drugih dobrih igara koje mi stoje u libaryu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.3.2022 10:01 (BeLLicus).
9 godina
Elden Ring

Nisam ni sam siguran. Prvo ću isprobavati razne buildove, jer sad nisam od početka ništa mjenjao, pa ni ne znam s čim ću u drugi prolaz. Ali i sumnjam da ću stati na dva prolaza. U ovom prolazu sam skoro odmah došao do Claymorea i Colossal sworda i tog se držim. Ono što znam je da ću ići u tunele za upgrade materijale, jer sad sam zapeo na +17 i +6 i nemrem ih naći (ne pitam gdje su, samo se žalim 😁)

0 0 hvala 0
10 godina
Santana kaže...
Cansee kaže...

Vulgar militia

znam di je, tamo kod onog beast tipa. bio sam tamo, ali kad sam vidio koliko su jaki svi otišao sam dalje. ok, otići ću onda malo iznapadati male smradove

edit: e da, hvala puno 

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.3.2022 10:22 (Cansee).
11 godina
Koji sam ja idiot. Trenutno skupljam shards lvl 5 lvl 6 a vidim da mi fale lvl 3. Pobijao sve zivo u limgrave i pol jakih bosseva a Claymore +7 lvl 45. Koliko sam ja underlevel?
12 godina
Elden Ring

Zapeo na Fire Giantu 😤

92 sata igre za sad...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Zovi vatrogasce
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
4 godine
neaktivan
Nabavi Bloodhoung Fang mač što prije.Sa njime možeš dosta dobro parirat u igri,pogotovo u prvih 20-30h.

0 0 hvala 0
9 godina
Lonely Boy kaže...
Gogy7 kaže...
Koji sam ja idiot. Trenutno skupljam shards lvl 5 lvl 6 a vidim da mi fale lvl 3. Pobijao sve zivo u limgrave i pol jakih bosseva a Claymore +7 lvl 45. Koliko sam ja underlevel?

Ja trenutno imam claymore na lvl 7 i moram

priznati da je oruzje banana. Mozda je i do mene

ne znam, ali nikakav dmg.

Dobar je, ima thrust attack sa velikim reachom, zato je dobar za sitnu rulju i uske hodnike gdje ne zapinješ s mačem u zid, u  svakoj igri ga možeš naći dosta rano i dok ne nađeš bolje oružje možeš s njim ulagati i u STR i u DEX. Više je all round nego specijalizirano oružje, zato je mnogima pomoćni mač. Ja na bossa uvijek idem s colossal mačem (dvoručno zbog 50% više snage), ali claymorem čistim sitne ribe, jer je dovoljno jak i puno je brži. Iako sa svakim oružjem možeš završit igru, ne smatram ga top oružjem.

0 0 hvala 1
9 godina
MSXhunT3R kaže...
Nabavi Bloodhoung Fang mač što prije.Sa njime možeš dosta dobro parirat u igri,pogotovo u prvih 20-30h.

Da, ako možeš srediti bossa koji ga daje taj mač. Njegov skill sa saltom unatrag je OP.

4 godine
neaktivan
Možeš.U močvari na jednome zidu je NPC kojeg prizoveš sa Gesture-om i onda ga kasnije možeš pozvat u borbu.A taj isti skill od toga bossa je to oružje.
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.3.2022 19:27 (MSXhunT3R).
11 godina
Level 55, Claymore +15 i oko 6 summona... Jedva rjesio Radhana.
Koji gad od bossa, daju ti do 10 summona a on ima sve AOE napade, kosi ih ko travu. Tek sam sad skuzio da mozes koristiti Great Rune ako odes na toranj. Ova igra krije toliko toga, ogromna i beskrajna.
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Radhan je za Lv.70 pa na dalje.
Ovako je samo mučenje sa njime ako nemaš prave talismane i štit na njegove magije.A tako ionako te one-shota sa strjelama i kasnije sa magijom u 2 fazi.Treba konstantno oživljavat NPC-ove jer 1na1 nema šanse.I ovako sa njima je teško.
10 godina
Elden Ring

pronalazim stvarno puno koječega po igri, ali nikako da pronađem nekakav armor koji bi koristio ovako većinu vremena. Npr imam jedan koji je dosta dobar za magic resistance, pa to onda koristim kad je takav neprijatelj, ali većinom je na meni onaj prvi armor od Vagabonda, i to onaj glavni. Ove što mogu kupiti tipa knight armor i slično nemaju neke bolje statove. Dok recimo oružja imam tonu, ali oklopi me baš neće.

Imam i jedno pitanje, odnosno volio bi savjet, na kojeg velikog bossa da idem nakon što sam dosad jedino ubio Godrica? Inače ne bi postavljao to pitanje i baš mi je zanimljivo da svatko ima svoju rutu, ali ne bi htio da odem na jačeg i onda se namučim ali ga ubijem, pa onda idem na slabijeg s kojim se sprdam. Dogodilo mi se da sam došao prilično OP na Weeping Peninsula i tamo sam baš sve poklao bez puno problema, pa bi volio to izbjeći ubuduće.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Elden Ring

Moj osvrt dosada na igru je just wow...

Nemogu vjerovat koji sam krelac bio sto nisam prije dao sansu souls igrama (prednost je ta sto sad imam jos dosta souls nastavaka za odigrat xd).

Tek sada vidim kolko je  bitna tehnika, odabir oruzja, oklopa, dobra strategija.

Jedini moj problem je sto previse istrazivam sastrane a ne rjesavam main story, jer igra te jednostavno vuce daj jos samo ovo, daj jos samo ono a sati prolaze.

Kada vidim neke da su manji lvl i imaju manje sati a vec su dogurali puno dalje u igri od mene malo se zapitam....

Ali nemy veze bitno da se uziva xd

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Marcek555 kaže...

Nemogu vjerovat koji sam krelac bio sto nisam prije dao sansu souls igrama (prednost je ta sto sad imam jos dosta souls nastavaka za odigrat xd).

Tek sada vidim kolko je  bitna tehnika, odabir oruzja, oklopa, dobra strategija.

Jedini moj problem je sto previse istrazivam sastrane a ne rjesavam main story, jer igra te jednostavno vuce daj jos samo ovo, daj jos samo ono a sati prolaze.

Kada vidim neke da su manji lvl i imaju manje sati a vec su dogurali puno dalje u igri od mene malo se zapitam....

Jedino sto si trebao krenut barem od Dark Souls pa na dalje a ne od Eldena pa u nazad....

10 godina

Hebiga trebao sam, al sta je tu je sada

12 godina
Elden Ring

Kako neki materijali uspore...imam turtle shell stit i falio mi je do sad onaj kamen broj 1 znaci prvi opcenito da dignem taj stit i sad malo googlao gdje ima tog kamenja i ispalo da imam sve ostale materijale i digao sad taj stit na Sacred Great Turtle Shell +19 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Do ovog trena sam ga imao na bazni level 1 😁

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Cansee kaže...

Imam i jedno pitanje, odnosno volio bi savjet, na kojeg velikog bossa da idem nakon što sam dosad jedino ubio Godrica?

Zajaši Torrenta, reci mu "Giddy up!" i pravac Akademija!

9 godina
Marcek555 kaže...

Kolega, nemaš problem nego blagoslov. Našao si igru u kojoj uživaš i želiš da traje. Ja sam jučer prošao trećeg glavnog bossa, otkrio još novih lokacija , ubio desetak minibosseva, a achivements mi je skočio sa 9/42 na samo 11/42 što je izmamilo osmjeh na moje lice, jer znači da ima još, još mnogo za igrati, uopće ni ne znam što treba za platinu i ne zanima me. Više se ni ne zamaram s upgrade materijalom koji mi fali za oružje, jer sam ionako razočaran kad prođem bossa ispod 5 pokušaja. Samo bi preporučio da za prvi prolaz igrate off line, bez obzira kako težak bio neki dio, barem se ovdje imaš mogućnosti vratiti jači. Jer kako je kolega Kill Frenzy rekao prije par postova, kad jednom posegneš za summonom, više si nećeš dati truda, prvi neuspjeli pokušaj i ići ćeš na tu opciju. A iskustvo da si sam prešao igru ti više nitko neće moći vratiti, čak i ako ideš u novi prolaz bez summona.

Zato se ne zamaraj gdje je tko u igri, jer ne igraju svi isto, neki kad zapnu idu odmah na Youtube tražiti kako cheesati bossa ili neki OP cheese build (kojih se definitivno da složiti sudeći po inventaru), a 50% doživljaja u Souls igrama ti je osjećaj postignuća. Samo mojih 50 lipa.

10 godina
Elden Ring

Cudi me da nema vec neki patch ne samo za performanse nego i za balans 
bleed je ubojica, a i neke magije su skroz broken

Dok From valjda to pokusava sredit wine i valve developeri su taj stutter popravili sami na linuxu tak da tamo radi bolje nego na winodowsu

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
NathanDrek kaže...
Cansee kaže...

Imam i jedno pitanje, odnosno volio bi savjet, na kojeg velikog bossa da idem nakon što sam dosad jedino ubio Godrica?

s obzirom na to da sam za to spreman i da još samo trebam ući mislim da ću to i napraviti sljedeće, hvala 

NathanDrek kaže...
Marcek555 kaže...

Kolega, nemaš problem nego blagoslov. Našao si igru u kojoj uživaš i želiš da traje. Ja sam jučer prošao trećeg glavnog bossa, otkrio još novih lokacija , ubio desetak minibosseva, a achivements mi je skočio sa 9/42 na samo 11/42 što je izmamilo osmjeh na moje lice, jer znači da ima još, još mnogo za igrati, uopće ni ne znam što treba za platinu i ne zanima me. Više se ni ne zamaram s upgrade materijalom koji mi fali za oružje, jer sam ionako razočaran kad prođem bossa ispod 5 pokušaja. Samo bi preporučio da za prvi prolaz igrate off line, bez obzira kako težak bio neki dio, barem se ovdje imaš mogućnosti vratiti jači. Jer kako je kolega Kill Frenzy rekao prije par postova, kad jednom posegneš za summonom, više si nećeš dati truda, prvi neuspjeli pokušaj i ići ćeš na tu opciju. A iskustvo da si sam prešao igru ti više nitko neće moći vratiti, čak i ako ideš u novi prolaz bez summona.

Zato se ne zamaraj gdje je tko u igri, jer ne igraju svi isto, neki kad zapnu idu odmah na Youtube tražiti kako cheesati bossa ili neki OP cheese build (kojih se definitivno da složiti sudeći po inventaru), a 50% doživljaja u Souls igrama ti je osjećaj postignuća. Samo mojih 50 lipa.

ja sam na 50 sati, 6/42 achievementa. ne znam jel mi se ovo još dogodilo sa nekom igrom, da nakon toliko vremena i dalje samo želim još, da nema nikakvog zamora i samo još želim istraživati. 

ja također igram bez pomoći drugih igrača, to mi je pravilo za svaku From igru, uvijek je prvi prelazak bez ikakve pomoći. tu ne računam Ashes prizivanje ili nekog NPC-a. naravno svatko može kako želi, samo meni je draže ovako, imam bolji osjećaj postignuća.

10 godina
Cansee kaže...
NathanDrek kaže...
Cansee kaže...

s obzirom na to da sam za to spreman i da još samo trebam ući mislim da ću to i napraviti sljedeće, hvala 

NathanDrek kaže...
Marcek555 kaže...

ja sam na 50 sati, 6/42 achievementa. ne znam jel mi se ovo još dogodilo sa nekom igrom, da nakon toliko vremena i dalje samo želim još, da nema nikakvog zamora i samo još želim istraživati. 

ja također igram bez pomoći drugih igrača, to mi je pravilo za svaku From igru, uvijek je prvi prelazak bez ikakve pomoći. tu ne računam Ashes prizivanje ili nekog NPC-a. naravno svatko može kako želi, samo meni je draže ovako, imam bolji osjećaj postignuća.

ja sam zurio na jedno podrucje pa sam pozvao drugog igraca i jbt koja greska... lik je bossa sa magijama probusio za par sekundi. Nisam nit stigo zamahnut, bas bezveze

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice