Dying light

poruka: 370
|
čitano: 74.613
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Dying light

Napomena !!!

Ovi sa jogurtima sacuvajte SAVE prije nego instalirate patch 1.3

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dying light

meni igra radi fenomenalno bez ikakvog trzanja ili frame dropova.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Dying light
Xpider kaže...

Napomena !!!

Sta ne rade saveovi sa 1.2 na 1.3 kad se taj patch instalira nikako ? Nema nekog konvertera da ih prebaci,moram ispocetka igru ?

Kakva su poboljsanja u tom patchu ?

13 godina
doky01akablava kaže...
Xpider kaže...

Napomena !!!

Sta ne rade saveovi sa 1.2 na 1.3 kad se taj patch instalira nikako ? Nema nekog konvertera da ih prebaci,moram ispocetka igru ?

Kakva su poboljsanja u tom patchu ?

Radi save posle instalacije, ali moras uraditi nesto u vezi C....a pa pogledaj na netu kako i sta, a sta poboljsava pojma nemam mislim ima lista stvari ali ja nista nisam primjetio

- Fixed various co-op crash issues
- Fixed various Be The Zombie crash issues
- Hunter invasion during a GRE transmission sequence no longer possible
- Fixed cut-scenes crash issue for Nvidia effects users
- Minor performance tweaks for GTX970 users

KNOWN ISSUES WE ARE WORKING ON:
- Performance issues of systems based on the AMD processor
- Freezes when using Nvidia DoF
- Unsatisfactory performance on multi-GPU systems
- Limited ability to modify game files - future patch will allow modifications to game files, but will not allow users with modded game files to join/host public games (they will still be able to play with friends via invites)

11 godina
neaktivan
Xpider kaže...

Napomena !!!

Ja sam prvo instalirao patch i tek onda prekopirao save game RELOADED ---> nosTEAM i radi sve bez greške 

Evo ako nekom trebaju lokacije save gameova

Steam
C:\Program Files (x86)\\Steam\userdata\*\239140\remote\ou­t\save
C:\Program Files\\Steam\userdata\*\239140\remote\ou­t\save

Skidrow
Dying Light\Profile or savegame

3DM 
Dying Light\save3dmgames

RELOADED
C:\ProgramData\Steam\RLD!\239140

ALI123/ nosTEAM
Dying Light\Profile

...My life, My game, My rules...
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2015 13:04 (SoynTech).
16 godina
Dying light

I kako sad igra radi sa novom verzijom? Oni koji su imali velike FPS dropove(AMD obično) jel ih još imate? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dying light

Gotovo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Dying light

Da. Nevjerojatno je kakvo je govno renderer u ovoj igri. Jedna, dvije ili tri R9 290X 8GB imaju iste (loše) performanse,  kao i dvije ili jedna GTR 970 i GTR 980. Sasvim je svejedno kakvu konfiguraciju imate. Igra skače malo na 190 FPS,  malo na 12 FPS, pa se odmori na 46 koju sekundu, izleti u dvorište 300 FPS,  skokne na kavu do 0 FPS... 

Ovo nije smjelo izaći još barem koji mjesec... 

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
Tonči kaže...

Da. Nevjerojatno je kakvo je govno renderer u ovoj igri. Jedna, dvije ili tri R9 290X 8GB imaju iste (loše) performanse,  kao i dvije ili jedna GTR 970 i GTR 980. Sasvim je svejedno kakvu konfiguraciju imate. Igra skače malo na 190 FPS,  malo na 12 FPS, pa se odmori na 46 koju sekundu, izleti u dvorište 300 FPS,  skokne na kavu do 0 FPS... 

Ovo nije smjelo izaći još barem koji mjesec... 

Zato je moj gameplay trajao cca 15min nakon izlaska iz nebodera i Uninstall....

13 godina
Dying light

Meni je ok iptimizacija, igram u 1080p sve na high, draw distance je na 40, u zatvorenom prostoru mi je lock na 60 fps, a na otvorenom od 45 do 60, cpu usage mi je od 30 do 60% , trosi oko 6gb rama, sve u svemu igrica je odlicna, grafika predivna, nadogradnja oruzija jos bolja.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2015 20:01 (Xboxn00b).
Moj PC  
3 2 hvala 0
16 godina
odjavljen
Dying light
Preporučena konfiguracija:
Intel i7 7980X @ 5GHz
66 GB HBM RAM @ 5 GHZ
4-way CrossFireX AMD 595X2 32GB
Moj PC  
3 2 hvala 0
14 godina
SoynTech kaže...
Xpider kaže...

Napomena !!!

Ja sam prvo instalirao patch i tek onda prekopirao save game RELOADED -- nosTEAM i radi sve bez greške 

Steam

Skidrow

3DM 
Dying Light\save3dmgames

RELOADED

ALI123/ nosTEAM
Dying Light\Profile

Prije instaliravanja patcha sam skopirao cijeli RDL! folder na desktop, kad sam instalirao patch 1.3 uđem u igru i nemam save game, onda sam ugasio igru i skopirao RDL! folder na prvobitno mjesto i kad pokrenem igru opet nema save-ova. Gdje grješim?

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
17 godina
Stolnik kaže...

Prije instaliravanja patcha sam skopirao cijeli RDL! folder na desktop, kad sam instalirao patch 1.3 uđem u igru i nemam save game, onda sam ugasio igru i skopirao RDL! folder na prvobitno mjesto i kad pokrenem igru opet nema save-ova. Gdje grješim?

Ja sam imao drugi problem..meni savegame uopće ne radi

14 godina
Ziga kaže...
Stolnik kaže...

Ja sam imao drugi problem..meni savegame uopće ne radi

Ipak nije WoT najgore optimizirana igra, hahaha :DD

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
14 godina
neaktivan
Dying light

ja sa svojom konfom uopće ne patim da mi je sve ultra,

podesim da jako lijepo izgleda i da je smooth gameplay.

igramo nas 4-5 sveukupno i nitko nema problema, jer podese settingse prema svojim stvarnim mogučnostima.

a najviše plače ekipa koja ima phenome i grafe u rangu 650ti i pokušavaju vrtit na ultra.

ne kažem da nemaju ljudi problema ,ali više je ovakvih panjeva ,nego stvarnih problema sa zvjerima od kompa.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

igramo nas 4-5 sveukupno i nitko nema problema, jer podese settingse prema svojim stvarnim mogučnostima.

a najviše plače ekipa koja ima phenome i grafe u rangu 650ti i pokušavaju vrtit na ultra.

ne kažem da nemaju ljudi problema ,ali više je ovakvih panjeva ,nego stvarnih problema sa zvjerima od kompa.

Ja sa svojom konfom ne mogu vrtit igru na ultra. To je za plakati. Problem je RAM, dođe do 7.5 GB rama i onda igra trza, šteka, i jako je teško igrati, stavio sam još 8GB rama i sad lijepo radi. Grafika je brutalna i gameplay mi je odličan, al žalosno je da igri treba 10GB rama...

11 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

Ja sam prvo instalirao patch i tek onda prekopirao save game RELOADED -- nosTEAM i radi sve bez greške 

Steam

Skidrow

3DM 
Dying Light\save3dmgames

RELOADED

ALI123/ nosTEAM
Dying Light\Profile

Ne možeš tako uparivati save game sa različitim verzijama igra(svaka ima svoje mjesto gdje sprema svave game i čita ga). Znači ono što ti treba je mapa "out" iz "C:\ProgramData\Steam\RLD!\239140\storage" i nju kopiraš na mjesto gdje ti treba kod mene je to bilo u "D:\Games\Dying Light\Profile\nosTEAM\Saves"

Ako ti još nije jasno što kako i gdje kopirati da dobiješ stari savegame mogu ti preko teamviewera srediti stvar nije problem samo mi pošalji poruku u PM.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2015 21:24 (SoynTech).
14 godina
SoynTech kaže...
Stolnik kaže...

Steam

Skidrow

3DM 
Dying Light\save3dmgames

RELOADED

ALI123/ nosTEAM
Dying Light\Profile

Ne možeš tako uparivati save game sa različitim verzijama igra(svaka ima svoje mjesto gdje sprema svave game i čita ga). Znači ono što ti treba je mapa "out" iz "C:\ProgramData\Steam\RLD!\239140\storage" i nju kopiraš na mjesto gdje ti treba kod mene je to bilo u "D:\Games\Dying Light\Profile\nosTEAM\Saves"

Instalirao sam Reloaded SaveFix crack i radi.

16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Bas volis lupetati na prazno,jelda ?

Problem je sto ne mogu igrati na low,sto mi grafa *ebeno stoji neiskoristena na 30 %,sto mi zakuca ram prije nego krenem igrati na 7 gb,sto zakuca VRAM na 1680x1050 na 3GB,sto mi CPU usage takoder ispod 50 %,eto tu je problem.

Igra izgleda lijepo,ali nista posebno,vidi se da je port i da uopce nije ulozena truda u optimizaciju.

Tuzno je sto ljudi sa GTX 980 i i7 4xxx procesorima imaju stuttering,frame dropeove i ne mogu ugodno igrati.

16 godina
odjavljen
Pogledaj moju konfiguraciju i umjesto 970 stavi tri R9 290X 8GB. Drop k'o ludo.
14 godina
Tonči kaže...
Pogledaj moju konfiguraciju i umjesto 970 stavi tri R9 290X 8GB. Drop k'o ludo.

Visoka voltaža :D Nadam se da nemaš tak 24/7

16 godina
odjavljen
Naravno. :) 4,75@1.35V je normalna. Iako volim i 1,0V za 3,5 GHZ za low power mod.
14 godina
suspendiran
Dying light

ja igram ugodno , sve na max, osim view distance 50% i v-sync off, 80% vremena drzi 60 fpsa, ali ne pada ispod 50 fpsa, patch 1.2.1.

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dying light

-Dying Light - moj osvrt na igru koja moram priznatiu koliko me oduševila toliko me i razočarala.

.

Nije da sam lijen - samo nevolim smetati
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Dying light

malo sam se i ja zaželioo ove igre pa sam skinuo "jogurt" verziju, nosteam. nakon instalacije i patch 1.3.0.

kad ju želim pokrenuti, izbaci mi ovu grešku.

nemam pojma o čemu se radi pa molim za neko rješenje. probao sam i sa compatibility mode sve moguće i pokrenuti ju kao administrator, ali stalno ista greška.

tnx

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Cican kaže...

malo sam se i ja zaželioo ove igre pa sam skinuo "jogurt" verziju, nosteam. nakon instalacije i patch 1.3.0.

kad ju želim pokrenuti, izbaci mi ovu grešku.

nemam pojma o čemu se radi pa molim za neko rješenje. probao sam i sa compatibility mode sve moguće i pokrenuti ju kao administrator, ali stalno ista greška.

tnx

Ovo je poslano kao odgovor na pitanje za tu grešku. Tako da izgleda da nema trenutno rješenja.

15 godina
neaktivan
Dying light

Danas našao glich, pentram se po zidovima muzeja dok dolazim Raisu u old town-u i u jednom trenutku prođem kroz rešetku xD i nemogu natrag, morao sam ugasit igru, pa ponovno upalit...

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Dying light

Ovaj Old Town je prelijepo dizajniran i uz dodani sweetFX i uklonjen film grain/chromatic aberation igra izgleda predivno.

Ajd malo je bolji fps iako opet oko 25 fps se krece kad se popne na zgradu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dying light

Meni se također nekako old town više sviđa, lakše mi je po mraku lutat, nema volatile-a po krovovima, pa mogu slobodno skakat, a i grapple hook dobro dođe kad je zgrada predaleko ili ako padnem i moram ekspresno do vrha zgrade doć.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da, ima dosta glitcheva i stvarno je loše optimizirana. Ništa od ovih patcheva ne pomaže (barem ne značajno), i dalje je riječ o tragično portanoj igri jer moj PC je prožvakao grafički puno zahtjevnije naslove bez po muke, tako da je ovo upravo tragikomično. No, igru sam završio, i sada guštam sa nadograđenom katanom, šetuckam lagano gradom i rješavam sporedne misije...

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice