Dying light

poruka: 370
|
čitano: 74.433
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Dying light

Ma ja sam odmah vidio da tip nije normalan,krenuo odbrojavati,maknio se na sigurno i smijao debilu :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Dying light
Jack Sparrow kaže...

Jeste li igrali quest di morate otvarati plinske cijevi za onog nekog vojnika? Ako niste pazite di stojite na kraju kad aktivira svoju zamku, jer ako stojite na njegovoj zgradi letite u zrak vi i on. Upravo se to meni desilo.

Lud tip...

Odradio 23 side questa u Slums regiji... To plus main quest tamo = 23 i pol sata

Sada došao u Old Town...

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.2.2015 19:13 (doktor1).
17 godina
Dying light

Eh, meni igra ne radi najbolje cak sam i grafiku smanjivao no imam prevelikih brzih padova sa 60 na 33 i tak.. ne svida mi se eto..

cekat cu patch ili nesto radije nego da si unistim volju za igranjem

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dying light

Isti problem kod mene, strašni frame dropovi, gpu usage mi sa 99% svako malo padne na 0 i tak nemrem igrat.

A baš mi se dopala igra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Dying light

Ja imam 12h igranja i Story mi je na 51%

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Jeste li igrali quest di morate otvarati plinske cijevi za onog nekog vojnika? Ako niste pazite di stojite na kraju kad aktivira svoju zamku, jer ako stojite na njegovoj zgradi letite u zrak vi i on. Upravo se to meni desilo.

Meni također, ja po-otvaram te cijevi, dođem do lika, veli on da će dić nešto u zrak, nisam ga skužio što, ali mislim si valjda te cijevi, počne on odbrojavati, ja se popnem na vrh njegove kuće, još se čućnem i gledam gdje će roknut, mislim si sad će neki efekti, ono rušenje nadvožnjaka ili nešto, kad ono bum, lik raznio i mene i sebe , još čujem telefon kako zvoni poslje i kako razgovaram...

BTW: vratite se do lika nakon što se digne u zrak, ostavio vam je dvocjevku.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.2.2015 23:10 (1BIT).
16 godina
1BIT kaže...
Jack Sparrow kaže...

Meni također, ja po-otvaram te cijevi, dođem do lika, veli on da će dić nešto u zrak, nisam ga skužio što, ali mislim si valjda te cijevi, počne on odbrojavati, ja se popnem na vrh njegove kuće, još se čućnem i gledam gdje će roknut, kad ono bum, lik raznio i mene i sebe , još čujem telefon kako zvoni poslje i kako razgovaram...

E jbg sad,pitanje da li stoji jos tamo,imam negdje 2 sata gameplaya iza toga...

15 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

E jbg sad,pitanje da li stoji jos tamo,imam negdje 2 sata gameplaya iza toga...

Pa pogledaj, možda je, mene je lik ubio, respawn-ao sam se u najbližem safe houseu, vratio sam se do njega i našao dvocjevku.

13 godina
neaktivan

to isto se i meni desilo xd

Čaki
15 godina
Stolnik kaže...

je igras sam glavnu pricu ili i side questve

Prodajem Logitech G700 i G110
14 godina
neaktivan
Dying light

koji gušt je sjeckat zombije sa mačetom ill balticom, ko kroz putar ide 

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Dying light

Ja najviše volim two handed sjekiricu... 659 dmg, pa sječe po pola vertikalno ili horizontalno, glave, ruke, četiri komada u šutu i tako to...

A tu je i pištolj za vanzemanljce...

Inače 50% pređene igre u 25 sati... Velika igra...

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.2.2015 9:29 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
1BIT kaže...
Jack Sparrow kaže...

Meni također, ja po-otvaram te cijevi, dođem do lika, veli on da će dić nešto u zrak, nisam ga skužio što, ali mislim si valjda te cijevi, počne on odbrojavati, ja se popnem na vrh njegove kuće, još se čućnem i gledam gdje će roknut, mislim si sad će neki efekti, ono rušenje nadvožnjaka ili nešto, kad ono bum, lik raznio i mene i sebe , još čujem telefon kako zvoni poslje i kako razgovaram...

Ja sam se vratio i onda me ubio požar

Pitanje, da li se isplati kupovati oružja koja koštaju par tisuća dolara, mislim s obzirom na to kak se brzo kvare a repair je moguće napraviti 3 put. Ili su ona toliko bolja da se isplati

Nikako da naiđem na kakvu machetu, katanu ili balticu, i meni se sjecka

14 godina
neaktivan
Dying light

nekužim kak misliš repairat možeš 3 puta? pa ja sam repairo više puta ako se ne varam

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dying light

I ja sam to primijetio,stoji broj 3 kraj ikone za repair iako imam obicnu sjekiru koja se popravlja metal parts,a tih metal parts imam 50.

Nije mi jasno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

nekužim kak misliš repairat možeš 3 puta? pa ja sam repairo više puta ako se ne varam

Pogledaj iznad mog posta kod doktora  screenshot gdje je sjekira, pored njezine ikone imaš broj 3, to je koliko puta možeš popraviti oružje.

Metal parts služe za popravak, ali svako oružje ima ograniče broj popravaka.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.2.2015 10:26 (GeraltTheWhite).
14 godina

Imate gornji broj (koliko puta možete popraviti nešto) i imate donji broj (koliko metal partsa imate).

Bez obzira koliko metal partsa imate, oružja se mogu popraviti samo određeni broj puta 2-3-4-5.

Kasnije možete uzeti perk koji kaže da postoji šansa da popravite oružje bez da upotrijebite metal parta. Stoga neka oružja možete popraviti više puta. Na kraju će ipak doći do nule i nećete ga moći više popravljati. 

Najjači mod za oružje koji sam našao je bio angel sword (mislim da se tako zove). Dodaje fire i electric dmg na mačeve. Najjače, a i najdraže oružje mi je bila katana. Niti jedno oružje nisam kupio, sve sam pronalazio. Na kraju sam završio sa gro para, preko 200 med packova, preko 100 molotovljevih (koji su OP na početku, kasnije totalno beskorisni). 

Mene zanima samo, ako je netko prešao, ili pri kraju. Da li je riješio zadnji dio side questa od ona dva luda brata koji te vozikaju amo-tamo (po power cablove, po sonar, itd). Na kraju mi se nije dalo ići pogledati kaj su to oni smislili. 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.2.2015 10:30 (quickr).
17 godina
GeraltTheWhite kaže...

Pogledaj iznad mog posta kod doktora  screenshot gdje je sjekira, pored njezine ikone imaš broj 3, to je koliko puta možeš popraviti oružje.

Metal parts služe za popravak, ali svako oružje ima ograniče broj popravaka.

Uglavnom je broj 4 ili 5 posle, ali ima perk sa kojim postoji velika mogućnost da se nakon popravka oružja broj ne iskoristi...

14 godina
zagy15061984 kaže...
Stolnik kaže...

je igras sam glavnu pricu ili i side questve

Story 51%

Completion 30%

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
17 godina
Dying light

Dakle uglavnom si samo na main questu..

Ovo je kod mene danas - 57%/53%

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
toxic kaže...

Eh, meni igra ne radi najbolje cak sam i grafiku smanjivao no imam prevelikih brzih padova sa 60 na 33 i tak.. ne svida mi se eto..

cekat cu patch ili nesto radije nego da si unistim volju za igranjem

To je "normalno". Pogotovo za Poljake, svakoj njihovoj igri treba minimum pola godine nakon izlaska da je dotjeraju i optimiziraju. 

Inače, upravo sam završio glavni quest i mogu reć da skoro nisam toliko uživao (i u strahu i nervozi) kao u ovoj igri. Dogurao sam do 20-og levela, samo par side questova odradio - sve skupa oko 30 sati igranja.

Iako engine igre nije neki vrhunac grafike i tekstura, autori su se zaista potrudili oko detalja i osvjetljenja i tu su obavili poprilično impresivan posao. Zvuk i glazba su ok, ponegdje i očita "krađa" nekih tema i motiva iz Stalkera, Far Crya, Assassin's Creeda... malo smeta i to što nema fast travela za barem dio grada jer je ponekad jako dosadno ponovno prelaziti jedne te iste rute, neki su questovi dosadni i namjerno zakomplicirani (a bez potrebe) ali sve skupa - pogotovo zbog velikog, odlično smišljenog svijeta i parkoura - Dying Light je vrlo, vrlo dobra igra koja vas može držati i prikovati za ekran na nekoliko dana, minimum... 88%!

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.2.2015 17:52 (Danyel).
12 godina
neaktivan
quickr kaže...

Imate gornji broj (koliko puta možete popraviti nešto) i imate donji broj (koliko metal partsa imate).

Bez obzira koliko metal partsa imate, oružja se mogu popraviti samo određeni broj puta 2-3-4-5.

Kasnije možete uzeti perk koji kaže da postoji šansa da popravite oružje bez da upotrijebite metal parta. Stoga neka oružja možete popraviti više puta. Na kraju će ipak doći do nule i nećete ga moći više popravljati. 

Najjači mod za oružje koji sam našao je bio angel sword (mislim da se tako zove). Dodaje fire i electric dmg na mačeve. Najjače, a i najdraže oružje mi je bila katana. Niti jedno oružje nisam kupio, sve sam pronalazio. Na kraju sam završio sa gro para, preko 200 med packova, preko 100 molotovljevih (koji su OP na početku, kasnije totalno beskorisni). 

Mene zanima samo, ako je netko prešao, ili pri kraju. Da li je riješio zadnji dio side questa od ona dva luda brata koji te vozikaju amo-tamo (po power cablove, po sonar, itd). Na kraju mi se nije dalo ići pogledati kaj su to oni smislili. 

ja jesam, spolier slijedi: zadnji quest sa njima je kad dođeš van iz kanalizacije i onda se ideš penjati na toranj da ospsobiš signal, kad to riješiš onda ti je tamo quest sa njima malo dalje. izumili su uglavnom podmornicu da odu sa otoka ali im ta podmornica eksplodira i onda njihov profesor ili što je već veli da mu daju nove ideje: i počnu raditi na izradi Jetpack-a :D

14 godina
zveer kaže...

ja jesam, spolier slijedi: zadnji quest sa njima je kad dođeš van iz kanalizacije i onda se ideš penjati na toranj da ospsobiš signal, kad to riješiš onda ti je tamo quest sa njima malo dalje. izumili su uglavnom podmornicu da odu sa otoka ali im ta podmornica eksplodira i onda njihov profesor ili što je već veli da mu daju nove ideje: i počnu raditi na izradi Jetpack-a :D

hhahahah....koji carevi. taj side quest mi je bio odličan, ali eto taj zadnji dio mi je bio, onako, na drugom kraju mape i fkt mi se nije dalo rješavat. pogledat ću na jubito kad izađe. thx na ovome 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
14 godina
lobotomac90 kaže...

Isprobao malo igru i začudo moja kanta ju može poreknuti, čak mi i ne radi loše,reza 1600x1050 medium postavke i one čičamidže off sve, radi na oko 35 fpsa nakon izlaska iz hotela. 

Kad sam vidio system req. na steamu pozdravio sam se sa igrom, ali ajde dao si mi nekakve nade pa cu pokusat na minimum haha

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
neaktivan
Dying light

I meni igra ne radi kako treba,moze se igrati,ali nije to to,sjecka i iritantno je pomalo.

Da li neko zna da lie ce bolje raditi na Win 8.1 ili je isti vrag?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dying light

Ima li kakve naznake kad ce iduci patch,hoce li poboljsati rad igara na visejezgrenim procesorima,malo ispeglati gpu usage i to ?

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dying light

Igrao neko onaj quest  "Mothers day" s Gazijem?   Lik je lud (slike)

Imam 9 i pol sati odigrno i story je na 22%, ukupno 33%. Zadnje vrijeme više se bavim sa side questovima.

Sviđa mi se i humor u igri, kako je Tolga komentirao "He is american, metric system makes him angry"

ok... ok...
If mommy aint happy, nobody  is happy :D If mommy aint happy, nobody is happy :D
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.2.2015 15:01 (GeraltTheWhite).
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Ima li kakve naznake kad ce iduci patch,hoce li poboljsati rad igara na visejezgrenim procesorima,malo ispeglati gpu usage i to ?

Jesi probao s zadnjim omega driverom za grafu?Kod mene je usage grafe konstantno na 99%, kad sam ga instalirao.Prije toga je bila katastrofa s 13.12 driverom max 70% usage.A igra je dosta zahtjevna sto se tice rama,6gb konstantno na high postavkama. Evo story sam upravo 100% zavrsio ali overall je tek na 37%.

16 godina
centis kaže...
doky01akablava kaže...

Jesi probao s zadnjim omega driverom za grafu?Kod mene je usage grafe konstantno na 99%, kad sam ga instalirao.Prije toga je bila katastrofa s 13.12 driverom max 70% usage.A igra je dosta zahtjevna sto se tice rama,6gb konstantno na high postavkama. Evo story sam upravo 100% zavrsio ali overall je tek na 37%.

Koristim 14.11.2 beta 2 sluzbene drivere,barem mislim,tek u petak sam za kompom pa provjerim.

Mislis da probam Omega 14.12,ne znam kako bi napravilo razliku kad su izdani 9.12.2014,mnogo prije samog izlaska Dying Lighta.

11 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...
centis kaže...
doky01akablava kaže...

Koristim 14.11.2 beta 2 sluzbene drivere,barem mislim,tek u petak sam za kompom pa provjerim.

Mislis da probam Omega 14.12,ne znam kako bi napravilo razliku kad su izdani 9.12.2014,mnogo prije samog izlaska Dying Lighta.

Probaj meni je pomoglo . fps povremeno skace ali bar je minimum 40 fps,a gura i do 120 fps.I obavezno v-sync off.Evo slika nakon 15ak min igranja

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.2.2015 22:47 (centis).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice