Zdravo , predstavljam vam nov COUNTER STRIKE 1.6 server koji se po mnogome razlikuje od drugih .
Server zapravo nema nijednog fun plugina sem osnovnih soundova , resetscora , ranka ...
Njega drze ozbiljni i komunikativni admini koji bi da pomognu u bilo cemu ....
Naravno primamo nove clanove u unique clanu koji ce naravno imati malo bolje privilegije na serveru ( slot , imuniti , admin sve kako sazluzi znc nista bez zasluge )
Sve igrace koji ne psuju i vredjuju po nacionalnoj osnovi i oni koji vole dobru pucacinu neka nam se pridruze i naprave nas community sve vecim !
Pozdrav i vidimo se preko nisana !
IP : 78.46.78.133:27036
Forum : http://unique-team.ace.st/
Hvala unapred i nadam se da ce server i dalje biti ziv i sa puno igraca ... nadam se
Naravno da ne bih smarao tu bi mogle biti ukljucene neka reklamiranja , share na fb ako nije problem naravno .... nije mi u interesu da nekog teram samo ako ima imalo volje
Pozdrav unique # Team i ParadoxXxL
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
čemu dvije iste teme?
Svi želimo da na DreamLand Public Server bude pun, da imamo naš server od našeg portala da igramo na njemu. PROCITAJTE DO KRAJA PLS :)
Svi znamo da na www.gametracker.rs ima opcija boostanje servera. Cena boosta servera je 2 km + PDV / 130 din / 1.5 e . Kada boostate server on se pokaže na raznim mjestima npr. na portalu se pokaže u poup-up prozoru kada ulazite na portal, onda u meniu u sekciji Boosted serveri i dole u meniju Boostovani serveri, kao i u igricu u Internet Serverima ( Za igricu vredi samo ko ima patch od kgb-a. Ukoliko još postoji neko da nema to cs-skini.me/csfull
Eh sada zašto ja ovo sve Vama pišem . Ukoliko ste željni pomoći razvoju DreamLand Servera potrebno je da na gametracker.rs boostate naš DreamLand Public Server.
UPUTSTVO ZA BOOST !!!!
- Na sljedećem linku odaberite državu klik
- Format poruke : TXT GTRS [IP] [Vase ime] posaljete na broj 091810700
- Tj : TXT GTRS 212.200.163.181:27010 Ado
( Ovdje je stavljen ip gamers.ba public servera, umjesto ado upišite svoj nick sa gamers.ba portala )
- Cijena poruke 2 km + PDV
PAZLJIVO !!!
Ukoliko imate namjeru da boostate server, prvo provjerite na gametracker.rs dal se on nalazi među prvih 10 boostovanih servera. Ukoliko se nalazi sačekajte, posjetite opet za sat i provjerite. Govorim to iz razloga što ako vi dva puta uzastopno boostate server on će ostati na istoj poziciji npr ako je na 6 mjestu vi opet boostate on će opet biti na 6om mjestu.
Ukoliko to uradite 5 ili više puta, dobit' ćete:
- DreamLand donator medalju
- Slot + imunitet ( ukoliko budete aktivni i admina ) na DreamLand Public Serveru
- Admin status na CW Serverima tako da Vam je omogućeno igranje u bilo koje doba dana i noći
kao prvo ušo sam na sajt i neki stojan mi se stojan počeo kreveljit mislim wtf? zatim server vam je prazan stalno i još bi da vam netko plati boost servera, mislim ako nećete sami to napravit da vam nitko neće
alo momcino jel ti mislis da pare rastu na drvetu i da ih ja samo uberem i tebi boostam server...mani se corava posla idi se vati lopate zaradi pa sebi boostaj...