DreamLand CS 1.6 Public Server *NEW*

poruka: 5
|
čitano: 2.015
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Zdravo , predstavljam vam nov COUNTER STRIKE 1.6 server koji se po mnogome razlikuje od drugih .
Server zapravo nema nijednog fun plugina sem osnovnih soundova , resetscora , ranka ...
Njega drze ozbiljni i komunikativni admini koji bi da pomognu u bilo cemu ....
Naravno primamo nove clanove u unique clanu koji ce naravno imati malo bolje privilegije na serveru ( slot , imuniti , admin sve kako sazluzi znc nista bez zasluge )
Sve igrace koji ne psuju i vredjuju po nacionalnoj osnovi i oni koji vole dobru pucacinu neka nam se pridruze i naprave nas community sve vecim !
Pozdrav i vidimo se preko nisana !
IP : 78.46.78.133:27036
Forum : http://unique-team.ace.st/
Hvala unapred i nadam se da ce server i dalje biti ziv i sa puno igraca ... nadam se
Naravno da ne bih smarao tu bi mogle biti ukljucene neka reklamiranja , share na fb ako nije problem naravno .... nije mi u interesu da nekog teram samo ako ima imalo volje

Pozdrav unique # Team i ParadoxXxL

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

čemu dvije iste teme?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: DreamLand CS 1.6 Public Server *NEW*

Svi želimo da na DreamLand Public Server bude pun, da imamo naš server od našeg portala da igramo na njemu. PROCITAJTE DO KRAJA PLS :)

Svi znamo da na www.gametracker.rs ima opcija boostanje servera. Cena boosta servera je 2 km + PDV / 130 din / 1.5 e . Kada boostate server on se pokaže na raznim mjestima npr. na portalu se pokaže u poup-up prozoru kada ulazite na portal, onda u meniu u sekciji Boosted serveri i dole u meniju Boostovani serveri, kao i u igricu u Internet Serverima ( Za igricu vredi samo ko ima patch od kgb-a. Ukoliko još postoji neko da nema to cs-skini.me/csfull

Eh sada zašto ja ovo sve Vama pišem . Ukoliko ste željni pomoći razvoju DreamLand Servera potrebno je da na gametracker.rs boostate naš DreamLand Public Server.

UPUTSTVO ZA BOOST !!!!

- Na sljedećem linku odaberite državu klik

- Format poruke : TXT GTRS [IP] [Vase ime] posaljete na broj 091810700

- Tj : TXT GTRS 212.200.163.181:27010 Ado

( Ovdje je stavljen ip gamers.ba public servera, umjesto ado upišite svoj nick sa gamers.ba portala )

- Cijena poruke 2 km + PDV

PAZLJIVO !!!

Ukoliko imate namjeru da boostate server, prvo provjerite na gametracker.rs dal se on nalazi među prvih 10 boostovanih servera. Ukoliko se nalazi sačekajte, posjetite opet za sat i provjerite. Govorim to iz razloga što ako vi dva puta uzastopno boostate server on će ostati na istoj poziciji npr ako je na 6 mjestu vi opet boostate on će opet biti na 6om mjestu.

Ukoliko to uradite 5 ili više puta, dobit' ćete:

- DreamLand donator medalju

- Slot + imunitet ( ukoliko budete aktivni i admina ) na DreamLand Public Serveru
- Admin status na CW Serverima tako da Vam je omogućeno igranje u bilo koje doba dana i noći

15 godina
neaktivan

kao prvo ušo sam na sajt i neki stojan mi se stojan počeo kreveljit mislim wtf? zatim server vam je prazan stalno i još bi da vam netko plati boost servera, mislim ako nećete sami to napravit da vam nitko neće

Neću žvaku oću kusur

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

alo momcino jel ti mislis da pare rastu na drvetu i da ih ja samo uberem i tebi boostam server...mani se corava posla idi se vati lopate zaradi pa sebi boostaj...

Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice