Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.957.056
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: Dota 2

imam dotu i jos par igri ali i dalje nemogu izbacuje mi ovo

asda asda
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.2.2015 12:40 (mAtEjOo).
15 godina
1.Lovac kaže...
goodye kaže...

Igrate li novi event???

Nije los, stavise ako potrefite na dobru ekipu bude zabavno.

Dobio sam do sada 4 budlea, od Void, Cristal Maiden, Lich i Dragon Knight.

Steta sto se ne mogu prodati ili trejdati.

Svi govore o novim eventovima a očito ja to jedini ne vidim nigdje :(

Niko me ne šljivi???

17 godina
mAtEjOo kaže...

ako imas prijatelje koji igraju od prije, neka oni tebe dodaju

17 godina
1.Lovac kaže...
1.Lovac kaže...
goodye kaže...

Igrate li novi event???

Nije los, stavise ako potrefite na dobru ekipu bude zabavno.

Dobio sam do sada 4 budlea, od Void, Cristal Maiden, Lich i Dragon Knight.

Steta sto se ne mogu prodati ili trejdati.

Svi govore o novim eventovima a očito ja to jedini ne vidim nigdje :(

Niko me ne šljivi???

Event je nekoliko puta dnevno, random.
Sat vremena prije eventa se pojavi brojač do početka i onda imaš 10 min za queue i to je to.

Ne mozes ga igrati kad pozelis.

10 godina
neaktivan
zzZZzz kaže...
mAtEjOo kaže...

nemam..kako da to napravim da mogu dodavat priajtelje

17 godina
mAtEjOo kaže...
zzZZzz kaže...
mAtEjOo kaže...

Jel uopce imas dotu?

Jer, vidim da vec imas 2 prijatelja.

Idi na Libary i tu bi ti trebal obiti Dota 2 i klines na play.

Za prijatelje, nades frenda na stamu i kliknes add Friend i to je to

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.2.2015 12:59 (goodye).
10 godina
neaktivan
goodye kaže...
mAtEjOo kaže...
zzZZzz kaže...
mAtEjOo kaže...

Jel uopce imas dotu?

Jer, vidim da vec imas 2 prijatelja.

Idi na Libary i tu bi ti trebal obiti Dota 2 i klines na play.

Za prijatelje, nades frenda na stamu i kliknes add Friend i to je to

Imam dotu i jos par igri..i ta dva prijatelja to su oni mene dodali ali ja nemogu druge dodat ovo mi pokazuje stalno

fdsf fdsf
15 godina
Dota 2

A kakav je event, jel to normalna partija ili nešto posebno treba radit?

0 0 hvala 0
13 godina
Dota 2

Meni je fora sad kad je napokon proradio u pocetku sam bio ogorcen serverima i slicno..

Pogledaj na yt kakav je samo napisi dota 2 brawl ili nes u tom stilu sigurno ima nes..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mAtEjOo kaže...
zzZZzz kaže...
mAtEjOo kaže...

Da bi dodavao prijatelje moras imat bar 1 kupljenu igru.

17 godina
1.Lovac kaže...

A kakav je event, jel to normalna partija ili nešto posebno treba radit?

Par puta dnevno imas po 10 minuta da ides Find match na taj novi event.

U biti to je normalan match, samo sto se svako malo pojavljuju dvije zvijeri kojima ti putavljas putem onih bodova sto imas. i to je to. Nista posebno, ali zna biti zanimljivo

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
14 godina
neaktivan
Dota 2

Pozdrav ekipa,

E-Sports.hr je prekjučer lansirao novi portal na kojem, između ostalog, možete pratiti i Dotu.

Glavna atrakcija je svakako zabavna kladionica na kojoj se možete kladiti na sve velike strane turnire, ali i domaće (kojih ima jako malo, ali ćemo to probati promijeniti) - najbolji kladioničari osvajaju nagrade na kraju svake sezone. Osim toga možete postaviti svoj oglas da tražite team ili igrače za svoj team, pridružit se diskusiji na forumu te uskoro zaigrati i turnire. Vijesti se baziraju na stranoj i domaćoj kompetitivnoj sceni.

Svakako dođite i vidite o čemu se radi. Link na kojem ukratko možete pročitati što je sve novo: http://www.e-sports.hr/e-sports-hrvatska-redizajn/

Živjeli :)

0 2 hvala 0
14 godina
Dota 2

Odigrao sam sad taj event i osvojio Abaddonov kompletni kit. U descriptionu piše da je limited use. Jel to znači da ga mogu samo jednom isfurat ili samo jednom otpakirat ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nanek kaže...

Odigrao sam sad taj event i osvojio Abaddonov kompletni kit. U descriptionu piše da je limited use. Jel to znači da ga mogu samo jednom isfurat ili samo jednom otpakirat ? 

Ne mozes ga prodati niti trejdati, mozes samo pokloniti ili otvoriti sebi

s tim ako poklonis taj sto si mu poklonio moze samo otvoriti, ne moze slati dalje niti prodavati

13 godina
Dota 2

ima ko zainteresiran za neku zamjenu setova(ovih koje ste dobili)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

Ja isto imam 2-3 seta koja bi možda mjenjao, pa PM slobodno

17 godina
tomislavivic kaže...

imam i ja 15-ak pa mi za ostalo u pm :)

14 godina
Dota 2

Imam set od Spectra i Lune pa ako neko ima viška Juggerov može na PM. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Dota 2
new bloom festival iliti mod za kinersku novu godinu 2015 evo otvaranje kutija pa koga zanima

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Dota 2

Kada će završit ovaj event? 

0 0 hvala 0
13 godina
soul shaker kaže...
new bloom festival iliti mod za kinersku novu godinu 2015 evo otvaranje kutija pa koga zanima

Mocan set za silencera skroz, moram ga sebi uganjati na novom acc 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
17 godina
Dota 2

Elem,..

Nije mi beast nešto, jer ostatak ekipe ne kuži kada treba nabildati našu zvijer...kada se složi dobar tim to je tada kratka razbijačina..

Igram solo i trenutno sam 770..800

Pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.2.2015 23:06 (Provincija).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Dota 2

ako ima neko set za invokera a netreba mu nek se javi..:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dota 2

Drago mi je šta si otkrio prevaru s nama na forumu da se ne bi netko drugi zeznuo kao ti.

Inače, igra mi biva sve gluplja, ljudi su neinteligentni, ne misle ništa, ponašaju se ko mala djeca. Ne žele priznat pogreške, samo kukaju. Neda mi se igrat timska igra gdje tim je sve osim tima, a više liči na hrpu budala.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Drago mi je šta si otkrio prevaru s nama na forumu da se ne bi netko drugi zeznuo kao ti.

Inače, igra mi biva sve gluplja, ljudi su neinteligentni, ne misle ništa, ponašaju se ko mala djeca. Ne žele priznat pogreške, samo kukaju. Neda mi se igrat timska igra gdje tim je sve osim tima, a više liči na hrpu budala.

Slažem se s tobom, ni ne znam zašto igram ovu igru kad samo znam izgubiti živce većinom radi debilnih kretena, prvenstveno rusa, srba i španjolaca. 
Ugl nisam se logirao na svoj account barem 3mj na kojem imam solo 4k, a party 4,4k nego sam uzeo stari account od cimera na kojem je se on praktički učio igrati na kojem je imao rating 1600 (i party i solo) i tako nakon nekih 3-4 tjedna što sam se vratio igranju dote došao sam do 2500mmr-a solo i party na 2400 i ne možeš preko toga pa da ga je*eš, ako igraš s carryjem, ako imaš uopće supporta u ekipi ima kda 1-17-5 ili slično. Ako uzmeš supporta onda imaš carryja koji ima na midu u 10 min 0-4-0 i takve gluposti, ponekad se zapitam da li su ti ljudi toliko neinteligentni pa ne mogu igrati dotu bolje od te razine na kojoj jesu ili što? A na svoj account se vjerojatno više nikad neću ni logirati, ni sam ne znam kako sam dobio "exclusive report" pa imam 18 gameova u lp odigrati. Ako ima način da se obriše account neka mi netko pošalje na PP. 

10 godina
Dota 2

Pa odigraj tih 18 LP, meni su čak LP znali bit bolji gejmovi nego normalni na 3,2K... sad na 3,7K nisam još dobio LP, pa ne znam suditi...

A ako si 4K player, tamo si s nekim Axeom ili sličnim trebal dobro izbijati i solo.. po meni je Axe najbolji za dizanje SOLO rejtinga..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Karlek_19 kaže...

Pa odigraj tih 18 LP, meni su čak LP znali bit bolji gejmovi nego normalni na 3,2K... sad na 3,7K nisam još dobio LP, pa ne znam suditi...

A ako si 4K player, tamo si s nekim Axeom ili sličnim trebal dobro izbijati i solo.. po meni je Axe najbolji za dizanje SOLO rejtinga..

Axe mi je manje OP od Undying na početku igre, pogotovo ako su u protivničkom timu "papir" heroji koje ne trebaš ni pogledat i umrit će.

Problem ove igre je šta ljudi ne misle i ne žele prihvatit konstruktivan savjet nego su tvrdoglavi. Svak može imat lošu partiju, al na nekima jednostavno vidiš da su šupljoglavci.

10 godina
Dota 2

Da zato i velim axe zaletiš se na carry i bar 1x supporta, i nadaš se da bu tvoj carry to riješil dok ti gineš.. u 60% slučajeva prolazi..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lithiumion kaže...
1.Lovac kaže...

Slažem se s tobom, ni ne znam zašto igram ovu igru kad samo znam izgubiti živce većinom radi debilnih kretena, prvenstveno rusa, srba i španjolaca. 
Ugl nisam se logirao na svoj account barem 3mj na kojem imam solo 4k, a party 4,4k nego sam uzeo stari account od cimera na kojem je se on praktički učio igrati na kojem je imao rating 1600 (i party i solo) i tako nakon nekih 3-4 tjedna što sam se vratio igranju dote došao sam do 2500mmr-a solo i party na 2400 i ne možeš preko toga pa da ga je*eš, ako igraš s carryjem, ako imaš uopće supporta u ekipi ima kda 1-17-5 ili slično. Ako uzmeš supporta onda imaš carryja koji ima na midu u 10 min 0-4-0 i takve gluposti, ponekad se zapitam da li su ti ljudi toliko neinteligentni pa ne mogu igrati dotu bolje od te razine na kojoj jesu ili što? A na svoj account se vjerojatno više nikad neću ni logirati, ni sam ne znam kako sam dobio "exclusive report" pa imam 18 gameova u lp odigrati. Ako ima način da se obriše account neka mi netko pošalje na PP. 

Zato jer je to tvoj true rating vjerovatno, uzmi 20 gameova zaredom mid SFa,QOP,storma...ma nebitno uzmi bilo koga mid ako si stvarno 4k+ razbit ćeš ih sa kurirom....

15 godina
neaktivan
Dota 2

Iz iskustva znam da su DALEKO dva najbolja heroja za kerijanje tinker i meepo. Ako znate ijednog od njih igrat kako spada mozete se prosetat do nekih 4200 kad ljudi pocinju znat igrat.

EDIT:

Naravno ako ste ispod 3k nemojte ni pokusavat jer ste jos uvik vrlo vrlo losi igraci.

LoL acc THCJoshi
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.2.2015 15:34 (Jonja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice