Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.959.726
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Dota 2

Dobio sam juce na dropa set od Dooma ako neko zeli da se trejd nek' se javi.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Dota 2

Meni isto draze igrat kasnije navecer.. tad su vec djeca na spavanju, pa su vise manje gameovi super.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.1.2015 16:41 (Ravenclaw92).
13 godina
neaktivan
Karlek_19 kaže...

Ako hoćeš doslovce EZ mmr, pickaj AXE-a, ja sam si s njim s 3,3 (ili 3,2, ne sječam se) u tjedan dana digao na 3,5..i stvarno lako ide, odeš u šumu, probaš do 10-12 imati dagger i zalječeš se, ekipa vrlo vjerojatno prati, protivnici su većinom iznenađeni prvih 5min i GG.

Cimer i ja smo za tjedan dana digli party rating za 500, ja na 4400, a cimer na 3700. Od 30 gameova dobili smo 24, ja s Axeom on s Omnijem. Na našem laneu 1. toranj u 4. min pada 
Još ako imaš sreće pa dobiješ pristojnog carrya to je već gg.

16 godina
neaktivan
lithiumion kaže...
Karlek_19 kaže...

Ako hoćeš doslovce EZ mmr, pickaj AXE-a, ja sam si s njim s 3,3 (ili 3,2, ne sječam se) u tjedan dana digao na 3,5..i stvarno lako ide, odeš u šumu, probaš do 10-12 imati dagger i zalječeš se, ekipa vrlo vjerojatno prati, protivnici su većinom iznenađeni prvih 5min i GG.

Cimer i ja smo za tjedan dana digli party rating za 500, ja na 4400, a cimer na 3700. Od 30 gameova dobili smo 24, ja s Axeom on s Omnijem. Na našem laneu 1. toranj u 4. min pada 

Zato kad ja na 4k igram dobijem noobove dosta puta u timu koji ne umiju odigrat više od 5 heroja u igrici i koja je poanta toga?

13 godina
neaktivan
infernoxcro kaže...
lithiumion kaže...
Karlek_19 kaže...

Zato kad ja na 4k igram dobijem noobove dosta puta u timu koji ne umiju odigrat više od 5 heroja u igrici i koja je poanta toga?

Nisi  jedini, vjeruj mi. 

15 godina
lithiumion kaže...
infernoxcro kaže...
lithiumion kaže...
Karlek_19 kaže...

Nisi  jedini, vjeruj mi. 

Mislim da nisi shvatio šta je on mislio...

Say hello to my little friend
17 godina
infernoxcro kaže...
lithiumion kaže...
Karlek_19 kaže...

Da, sinoc sam igrao sa takvim. Igra samo 2 heroja, sniper i jug. I ako netko drugi picka jendog od ta dva heroja 100% gubis taj gejm. Zato je allrandom majka, sve naucis igrati ;)

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
12 godina
neaktivan
goodye kaže...

Da, sinoc sam igrao sa takvim. Igra samo 2 heroja, sniper i jug. I ako netko drugi picka jendog od ta dva heroja 100% gubis taj gejm. Zato je allrandom majka, sve naucis igrati ;)

Tako je. All random i single draft su jedino sto igram u zadnje vrime. All pick je govno, znam odma sta ce pikse izabrat.

play2much
16 godina
neaktivan
Dota 2

http://www.twitch.tv/crohq

Pripremamo polako dupe za percetov 6k tim...

EDIT:
wp gg :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.1.2015 22:43 (Dojitza).

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Dota 2

CroHQ Dota 2 turnir, trenutno polufinali. Ako nemate pametnijeg posla možete gledati ovdje:

4 0 hvala 2
14 godina
neaktivan

Igra tko eel ovdje?

11 godina
protjeran
Dojitza kaže...

Pripremamo polako dupe za percetov 6k tim...

EDIT:
wp gg :)

sa 3 standina!!! jedva na jedvite jade ...

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2015 0:56 (banee).
12 godina
neaktivan
Ravenclaw92 kaže...

Igra tko eel ovdje?

imam vouch al nisam nes aktivan

16 godina
neaktivan
Dota 2

U slučaju da su svjedočili aktivaciji atomskih bombi, po jednoj na svakom kontinentu, komentatori bi i dalje zadržali onaj ton i boju glasa kakvom svi čitaju upute na Uzbekistanskom sa Lenor i Schwarzkopf proizvoda dok obavljaju veliku nuždu.

Moj PC  
6 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Dota 2

Moze li se fov promijenit? mrzim to sto glave od heroja zauzimaju cili ekran.

play2much
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
fanaticni gejmer kaže...

Moze li se fov promijenit? mrzim to sto glave od heroja zauzimaju cili ekran.

Field of View možeš jedino mijenjat ako hoćeš VAC ban.

12 godina
neaktivan
Krunoo7 kaže...

Field of View možeš jedino mijenjat ako hoćeš VAC ban.

Jedem govna ovako i onako sa ovom dotom, nece mi smetat :D

play2much
15 godina
neaktivan
Dota 2

To ti je glup nacin razmisljanja, svi bi mi htjeli vidjeti vise mape odjednom, ali ne ide, ono sto ti zapravo zelis je cheat i stoga je strogo zabranjeno.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Jonja kaže...

To ti je glup nacin razmisljanja, svi bi mi htjeli vidjeti vise mape odjednom, ali ne ide, ono sto ti zapravo zelis je cheat i stoga je strogo zabranjeno.

Ako se nevaram oni su zapravo smanjili fov, prije je bilo bolje. Smatram da oni svakim patchom unistavaju igru, trebali su sve ostavit kako je bilo i u dota1 (mislim na heroje).

play2much
12 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...
Jonja kaže...

Ako se nevaram oni su zapravo smanjili fov, prije je bilo bolje. Smatram da oni svakim patchom unistavaju igru, trebali su sve ostavit kako je bilo i u dota1 (mislim na heroje).

Kako mislis? u doti 1 je bilo isto sve ogromno. Fov je isto ovako bio malen.. 

Jedna Dota na dan vadi psihopata iz tebe van!
15 godina
neaktivan
Dota 2

Kaj velite na ovo? 

Izgleda kao program koji promjeni vizualni izgled heroja samo igracu koji taj program koristi. Nesta slicno kao custom skin programi u lolu koji su kolko se sjecam bili slobodni za koristenje

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Dota 2

Pozdrav svima, novi sam u ovoj igrici..Ako mi iko moze u kratkim crtama objasnit neke osnove bio bi mu jako zahvalan... potrazio bi sam al na hrv nema nista a engleski mi nije bas jaca strana

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
lolich kaže...

Pozdrav svima, novi sam u ovoj igrici..Ako mi iko moze u kratkim crtama objasnit neke osnove bio bi mu jako zahvalan... potrazio bi sam al na hrv nema nista a engleski mi nije bas jaca strana

http://www.purgegamers.com/welcome-to-dota-you-suck

17 godina
lolich kaže...

U kratikim crtama:

Imas igru u kojoj se bori 5 heroja protiv 5 heroja (izabires od preko 100 ponudenih)

Imas 4 tornja prije trona, cilje je unistiti tudi tron iliti ga obraniti svoj.

A u sirim crtama imas creepove, lainove, jungle, stack, pull, roshan, gank, iteme,........ zamisli

Otidi na youtube i trazi purgegamers i gledaj njegove snimke, a sa slabim engleskim stvarno ces tesko nauciti tako brzo

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.2.2015 19:47 (goodye).
10 godina
neaktivan
Dota 2

Pa vecinu toga znam i sam jer si mi upravo opiso igricu haha mislim, znam da se igrica mora igrat timski, da je takticka i da svaki igrac ima svoj zadatak ovisno i heroju kojeg ima... Ali sto se desava da meni to trenutno nista ne znaci kad idem random igrat, nismo ni poceli 2 igraca su vec leftala i onda se slikaj do kraja meca, mislim ne moram ni spominjat da niko ne zna nista nego se pusha bezveze po mapi pa ko ima vise srece dobije mec...

Pod osvnove sam mislio da mi predlozis 3 dobra heroja za pocetnika iz svake skupine, napises koje iteme da kupujem za kojeg i na koji nacin da koristim spell-ove na kojem i u kratkim crtama kako se igra s kojim herojem.... Mislim ako ne trazim puno naravno

0 0 hvala 0
17 godina
lolich kaže...

Pa vecinu toga znam i sam jer si mi upravo opiso igricu haha mislim, znam da se igrica mora igrat timski, da je takticka i da svaki igrac ima svoj zadatak ovisno i heroju kojeg ima... Ali sto se desava da meni to trenutno nista ne znaci kad idem random igrat, nismo ni poceli 2 igraca su vec leftala i onda se slikaj do kraja meca, mislim ne moram ni spominjat da niko ne zna nista nego se pusha bezveze po mapi pa ko ima vise srece dobije mec...

Pod osvnove sam mislio da mi predlozis 3 dobra heroja za pocetnika iz svake skupine, napises koje iteme da kupujem za kojeg i na koji nacin da koristim spell-ove na kojem i u kratkim crtama kako se igra s kojim herojem.... Mislim ako ne trazim puno naravno

Moja preporuka, ne moras poslusati, ali mislim da ne mozes igrati drugacije, nauci sta koji heroj radi.

Jednostavno, moras znati protiv cega igras. To je osnovno, znaci znati svakog heroja sta radi koji mu je ult itd itd.

Dalje probaj svakog heroja vidi sta ti lezi sta ne.

Za pocetak, probaj igrati support, shadow shaman, lion, keeper of the light ili takave heroje. Izbjegavaj chena encahnterss i slicne koji imaju vise unita.

13 godina
neaktivan
goodye kaže...

Moja preporuka, ne moras poslusati, ali mislim da ne mozes igrati drugacije, nauci sta koji heroj radi.

Jednostavno, moras znati protiv cega igras. To je osnovno, znaci znati svakog heroja sta radi koji mu je ult itd itd.

Dalje probaj svakog heroja vidi sta ti lezi sta ne.

Za pocetak, probaj igrati support, shadow shaman, lion, keeper of the light ili takave heroje. Izbjegavaj chena encahnterss i slicne koji imaju vise unita.

Postoje i Hero Introduction videi koje izdaje Dota Cinema. Oni su meni dosta pomogli u početku.

15 godina
Dota 2

Ovo je vjerojatno najvredniji savjet za početnika: Ako netko abandona prije first blooda taj meč se neće brojiti. Pisat će sa strane: "This match will not be scored."

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Dota 2

Koja rasturacina EG-a u finalu. 3-0

VG nisu imali nikakve sanse.

Treci game VG ima 6-1 i izgube.

Ovaj novi malac Sumail je bolesno dobar, a ppd je samo takav drafter....

btw:

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.2.2015 11:29 (goodye).
Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
Dota 2

Dobio u škrinji Immortal šešir za Storma. Šteta da mid (storma), uopće ne igram

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.2.2015 12:13 (Karlek_19).
Moj PC  
1 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice