- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pub-stomp u Varaždinu- anketa za provjeru interesa.
vidim u Splitu je već online i objavljen na službenoj stranici. hoće biti išta u ZG?
koliko tražiti za uncommon heroic s tagom "Arteezy of Evil Geniuses scored a double kill against mousesports on Jul 11, 2014"?
Skužio sam da je zeus jako dobar u pubovima, barem u mojem mmr-u gdje su rijetki gankovi na mid pa se lagano farmoju core itemi
U mom MMR-u ljudi misle da je Zeus support...
Say hello to my little friend
Na D2L-u 40% za EG. Stavljam sve legendarije pa sta bude. 2ez4rtz
Mislim da ce pobijediti neki kineski team. Superiorniji su u pickanju za sada, ali nikad se ne zna.
22-0 never forget! I jos s ovin sta su leakali video od dk-a. Gusto sve u svemu, ovi playoffovi su dokazali da se sve moze dogodit al privlaci me ovih 40%.
EDIT: Sad je 38% za EG i 62% za DK o.O. Ne znan zasto je dk toliki favorit.
Jedna nebitna stvar, otiđite na DotA cinema najnoviji video, otvaranje chest-ova. Grafika je ljepša. Dolazi li to novi update?
KOliko vidim efekti jos nisu stavljeni u igru. Enchantres gubi one male sta hilaju, cm ne dobiva nista, a novi imortal ponistava prijasnji, znaci nema custom efekta. Nesto nevalja.
Zivcira me kad svaki put skidam neki update od 200-500 mb (sta nije ni malo bas), odem na view news i tamo mi ne pise nista o tome sta skidam.
Zivcira me kad svaki put skidam neki update od 200-500 mb (sta nije ni malo bas), odem na view news i tamo mi ne pise nista o tome sta skidam.
Šešire.
Skidas patch za techiesa, treba sve te bombe ubaciti u igru 
Kad izađe techies prvi item ce mi uvik bit gem heh
Nego, je li Zeus sad najveći counter Techiesu? Tip pukne grom i nađe zakopanu minu.
Nego, je li Zeus sad najveći counter Techiesu? Tip pukne grom i nađe zakopanu minu.
Najveći counter Techiesu je igrač koji ga pick-a prije tebe.
/trolled/
Techiese nitko ionako ne igra, ovaj "hype" oko techiesa je samo potreba dota publike da place za necim, kao sto ce plakat za Pit Lordom i kao sto su plakali za 10 ostalih heroja. Techies ce se igrati prva 2 tjedna, cisto zbog hypea, shvatit ce da ne znaju i ne mogu s njima igrati kako igraju s rikijem i odustat ce. U doti 1 i sto se ne igraju, a ako se igraju, zive za taj early game, poslije wardovi svugdje i gg.
Giff Pit Lord.
Techiese nitko ionako ne igra, ovaj "hype" oko techiesa je samo potreba dota publike da place za necim, kao sto ce plakat za Pit Lordom i kao sto su plakali za 10 ostalih heroja. Techies ce se igrati prva 2 tjedna, cisto zbog hypea, shvatit ce da ne znaju i ne mogu s njima igrati kako igraju s rikijem i odustat ce. U doti 1 i sto se ne igraju, a ako se igraju, zive za taj early game, poslije wardovi svugdje i gg.
Giff Pit Lord.
Plaču oko novih immortala. Opet..
sta niko ne igra techiesa? si ti lud?
to je najomrazeniji heroj u istoriji dote!
mene ako pitas moj omiljeni heroj 
radi protiv idiota savrseno <3
Pit lord je dosta bitan u competitive doti nemogu vjerovat da ga jos nisu ubacili.
Giff Pit Lord.
Ti kao da nikad nisi igrao Pub u doti2 :D sretan si ako imas wardove, a ne da su svugdje :)
Pit lord je dosta bitan u competitive doti nemogu vjerovat da ga jos nisu ubacili.
Jadne naše proare, već 3 a sada i 4. International moraju nekako izgurati bez pl-a.
Shame on you Valve!
najblizi EG i DK vec kad je Liquid ispao.
Nego, jel ima netko novi immortal za tinya?
Dota market je propao, stancaju ove immortale samo tako..........
key ne vrijedi vise ni 1.4 eur na marketu ......
odavno je tako
pa logično je da je vrijednost keyeva pala budući da za nove kutije key ne treba. keyevi su doslovce postali svrha sami sebi - kao nekakva vrsta valute. nema to veze sa štancanjem immortala. iako, i ja mislim da su malo pretjerali sa količinom immortal chestova.
Giff Pit Lord.
Ti kao da nikad nisi igrao Pub u doti2 :D sretan si ako imas wardove, a ne da su svugdje :)
U doti 1 bi se jos i slozio s tebom jer tamo u tisucu sati dote sam vidio jedan ward, al u doti 2 kupuju wardove jer vole oponasat profesionalne igrace, takodjer su im recommendani a i svi flejmaju ako ne kupis. A na mom levelu igre kupuju jer znaju da bez wardova nema nista, ako nema wardova ja ih kupim pa makar nemao za branch.
Pocelo je, pocelo :D http://www.joindota.com/en/live/ti4-en-main
Dota market nije trebao ni postojati.
Temeljen na izmišljenim vrijednostima ruskih beživotnih kiborga iz podruma baba i deda.