Dota 2

poruka: 8.950
|
čitano: 2.155.578
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Dota 2

Loda igra pro dotu drito 10 god, al nvm xD

Nova vijest:

Gamefy leaks DK and iG’s strategies, angers Dota community - link

Jos jedan zanimljiv clanak:

How did Alliance fare so badly at TI4? What went wrong? - link

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.7.2014 15:38 (The_Fichek).
14 godina
neaktivan
Dota 2

Pub-stomp u Varaždinu- anketa za provjeru interesa.

http://getdotastats.com/sig/86815748.png

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

vidim u Splitu je već online i objavljen na službenoj stranici. hoće biti išta u ZG?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

koliko tražiti za uncommon heroic s tagom "Arteezy of Evil Geniuses scored a double kill against mousesports on Jul 11, 2014"?

0 0 hvala 0
16 godina
Dota 2

Skužio sam da je zeus jako dobar u pubovima, barem u mojem mmr-u gdje su rijetki gankovi na mid pa se lagano farmoju core itemi

Sir! We are surrounded! - Great! Now we can attack in every direction!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Marsel007 kaže...

Skužio sam da je zeus jako dobar u pubovima, barem u mojem mmr-u gdje su rijetki gankovi na mid pa se lagano farmoju core itemi

U mom MMR-u ljudi misle da je Zeus support...

Say hello to my little friend
17 godina
neaktivan
Dota 2

Na D2L-u 40% za EG. Stavljam sve legendarije pa sta bude. 2ez4rtz

Volim slike mrtvih ljudi.

0 0 hvala 0
12 godina

Mislim da ce pobijediti neki kineski team. Superiorniji su u pickanju za sada, ali nikad se ne zna.

17 godina
neaktivan
Dota 2

22-0 never forget! I jos s ovin sta su leakali video od dk-a. Gusto sve u svemu, ovi playoffovi su dokazali da se sve moze dogodit al privlaci me ovih 40%.

EDIT: Sad je 38% za EG i 62% za DK o.O. Ne znan zasto je dk toliki favorit.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.7.2014 10:20 (Living.Dead).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dota 2

Jedna nebitna stvar, otiđite na DotA cinema najnoviji video, otvaranje chest-ova. Grafika je ljepša. Dolazi li to novi update?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dota 2

KOliko vidim efekti jos nisu stavljeni u igru. Enchantres gubi one male sta hilaju, cm ne dobiva nista, a novi imortal ponistava prijasnji, znaci nema custom efekta. Nesto nevalja.

I copy and pasted my system 32 folder, now I have a 64bit operating system
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dota 2

Zivcira me kad svaki put skidam neki update od 200-500 mb (sta nije ni malo bas), odem na view news i tamo mi ne pise nista o tome sta skidam.

1 0 hvala 0
15 godina
Living.Dead kaže...

Zivcira me kad svaki put skidam neki update od 200-500 mb (sta nije ni malo bas), odem na view news i tamo mi ne pise nista o tome sta skidam.

Šešire.

13 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

Skidas patch za techiesa, treba sve te bombe ubaciti u igru {#}

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
17 godina
neaktivan
Dota 2

Kad izađe techies prvi item ce mi uvik bit gem heh

1 0 hvala 0
15 godina
Dota 2

Nego, je li Zeus sad najveći counter Techiesu? Tip pukne grom i nađe zakopanu minu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Krunoo7 kaže...

Nego, je li Zeus sad najveći counter Techiesu? Tip pukne grom i nađe zakopanu minu.

Najveći counter Techiesu je igrač koji ga pick-a prije tebe.

/trolled/

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.7.2014 22:40 (4ucker).
15 godina
neaktivan
Krunoo7 kaže...

Techiese nitko ionako ne igra, ovaj "hype" oko techiesa je samo potreba dota publike da place za necim, kao sto ce plakat za Pit Lordom i kao sto su plakali za 10 ostalih heroja. Techies ce se igrati prva 2 tjedna, cisto zbog hypea, shvatit ce da ne znaju i ne mogu s njima igrati kako igraju s rikijem i odustat ce. U doti 1 i sto se ne igraju, a ako se igraju, zive za taj early game, poslije wardovi svugdje i gg. 

Giff Pit Lord.

LoL acc THCJoshi
17 godina
neaktivan
Jonja kaže...
Krunoo7 kaže...

Techiese nitko ionako ne igra, ovaj "hype" oko techiesa je samo potreba dota publike da place za necim, kao sto ce plakat za Pit Lordom i kao sto su plakali za 10 ostalih heroja. Techies ce se igrati prva 2 tjedna, cisto zbog hypea, shvatit ce da ne znaju i ne mogu s njima igrati kako igraju s rikijem i odustat ce. U doti 1 i sto se ne igraju, a ako se igraju, zive za taj early game, poslije wardovi svugdje i gg. 

Giff Pit Lord.

Plaču oko novih immortala. Opet..

13 godina
neaktivan

sta niko ne igra techiesa? si ti lud?

to je najomrazeniji heroj u istoriji dote!

mene ako pitas moj omiljeni heroj {#}

radi protiv idiota savrseno <3 

13 godina
neaktivan
Dota 2

Pit lord je dosta bitan u competitive doti nemogu vjerovat da ga jos nisu ubacili.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jonja kaže...
Krunoo7 kaže...

Giff Pit Lord.

Ti kao da nikad nisi igrao Pub u doti2 :D sretan si ako imas wardove, a ne da su svugdje :)

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
17 godina
FarmWithMeee kaže...

Pit lord je dosta bitan u competitive doti nemogu vjerovat da ga jos nisu ubacili.

Jadne naše proare, već 3 a sada i 4. International moraju nekako izgurati bez pl-a.

Shame on you Valve!

15 godina
neaktivan
Nemam pojma koji tim podrzati sad za vikend. Nekako su mi
najblizi EG i DK vec kad je Liquid ispao.

Nego, jel ima netko novi immortal za tinya?
13 godina
neaktivan
Dota 2

Dota market je propao, stancaju ove immortale samo tako..........

key ne vrijedi vise ni 1.4 eur na marketu ......

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
chaselol kaže...

odavno je tako

15 godina
neaktivan
Dota 2

pa logično je da je vrijednost keyeva pala budući da za nove kutije key ne treba. keyevi su doslovce postali svrha sami sebi - kao nekakva vrsta valute. nema to veze sa štancanjem immortala. iako, i ja mislim da su malo pretjerali sa količinom immortal chestova.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ratohnhake:ton kaže...
Jonja kaže...
Krunoo7 kaže...

Giff Pit Lord.

Ti kao da nikad nisi igrao Pub u doti2 :D sretan si ako imas wardove, a ne da su svugdje :)

U doti 1 bi se jos i slozio s tebom jer tamo u tisucu sati dote sam vidio jedan ward, al u doti 2 kupuju wardove jer vole oponasat profesionalne igrace, takodjer su im recommendani a i svi flejmaju ako ne kupis. A na mom levelu igre kupuju jer znaju da bez wardova nema nista, ako nema wardova ja ih kupim pa makar nemao za branch.

LoL acc THCJoshi
12 godina
13 godina
chaselol kaže...

Dota market nije trebao ni postojati.

Temeljen na izmišljenim vrijednostima ruskih beživotnih kiborga iz podruma baba i deda.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice