Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.962.735
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Dota 2
Zajeb kaže...

Znaci samo ti compendium treba, nista leveli?

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
12 godina
neaktivan
Dota 2

Ljudi, kako ste se naučili igrati Invokera (vi koji ga znate igrat), jeste išli Exort ili Quas-Wex? Jel mi pametnije prvo kombinirati sa par spellova koje znam dobro da to mogu brzinski odradit(sunstrike+cufta+deafening blast) ili da kombiniram tijekom gamea sve odjednom ako me razumijete. Uglavnom imate li par savjeta za nekog tko nikad nije igrao s Invokerom(imam 600 gameova tak da ne morate mi noob guideove bas sad radit tu :))

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ratohnhake:ton kaže...

Ljudi, kako ste se naučili igrati Invokera (vi koji ga znate igrat), jeste išli Exort ili Quas-Wex? Jel mi pametnije prvo kombinirati sa par spellova koje znam dobro da to mogu brzinski odradit(sunstrike+cufta+deafening blast) ili da kombiniram tijekom gamea sve odjednom ako me razumijete. Uglavnom imate li par savjeta za nekog tko nikad nije igrao s Invokerom(imam 600 gameova tak da ne morate mi noob guideove bas sad radit tu :))

Ja preporucam exort, u pocetku naucis par spellova koje ces uvijek znat baciti i onda samo igras s njim, ostali spellovi dodju u hipu samo ih se trebas sjetiti bacit.

LoL acc THCJoshi
13 godina
neaktivan
Ratohnhake:ton kaže...

http://www.invokergame.com/

Ovo će učiniti da nikad ne misliš koja je kombinacija koji spell. 

14 godina
neaktivan
Dota 2

Najmanji ti je problem znat kombinacije i invokeat. Treba naučit se pozicionirat i pogodit pravi timing za spell, tako da je bolje ako imaš spore prste i nemozes superbrzo invoke ali znaš kako i kad koristit koji spell. Puno igrača Invokera baca spellove bzvz, samo da pokažu koliko su "brzi".

Gledajući na buildove:

• quas - exort, ako želiš winat lane i bit dobar late game semi carry - carry (glavni spellovi forge spirits, cold snap, sunstrike većinu gejma - u late možeš sve). Itemi: rush midas, poslije uz bootse necro book, kasnije scythe/shiva, ultra late neki dmg item.
  • quas - wex, za kontrolu u mid gameu. 90% slucajeva ces imat manje farma na midu nego protivnik, ali zato u mid gameu s tornadom/cold snapom/emp uništavaš u team figtovima. Od itema odi više na utility: orchid, blink itd. .... Ako failas mid game s ovim buildom, tesko ces ostvarit puno u late gameu.
  • bkb po potrebi u oba builda

Prvi build je sigurniji, ali zahtjeva puno vise farma i micro managementa za unite. Prvi ideš ako je plan za neki 3-core lineup ili sl., drugi ides ako vec imate dobrog kerija i treba netko za dobit mid game.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.5.2014 16:46 (Daddy J.).

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Daddy J. kaže...

Najmanji ti je problem znat kombinacije i invokeat. Treba naučit se pozicionirat i pogodit pravi timing za spell, tako da je bolje ako imaš spore prste i nemozes superbrzo invoke ali znaš kako i kad koristit koji spell. Puno igrača Invokera baca spellove bzvz, samo da pokažu koliko su "brzi".

Gledajući na buildove:

• quas - exort, ako želiš winat lane i bit dobar late game semi carry - carry (glavni spellovi forge spirits, cold snap, sunstrike većinu gejma - u late možeš sve). Itemi: rush midas, poslije uz bootse necro book, kasnije scythe/shiva, ultra late neki dmg item.
  • quas - wex, za kontrolu u mid gameu. 90% slucajeva ces imat manje farma na midu nego protivnik, ali zato u mid gameu s tornadom/cold snapom/emp uništavaš u team figtovima. Od itema odi više na utility: orchid, blink itd. .... Ako failas mid game s ovim buildom, tesko ces ostvarit puno u late gameu.
  • bkb po potrebi u oba builda

Prvi build je sigurniji, ali zahtjeva puno vise farma i micro managementa za unite. Prvi ideš ako je plan za neki 3-core lineup ili sl., drugi ides ako vec imate dobrog kerija i treba netko za dobit mid game.

sad sam odigrao par gameova, isao sam na exort i vecinom sam isao na kombinaciju eul's+deafening blast+meteor i onda sunstrike, po potrebi sam cold snap ili sta je vec trebalo s tim da mi je u timu bio russian Pudge pa sam morao otic offlane a ne mid u jednom gameu

od itema sam u tom gameu imao Phase, Eul's i Force staff i bio na pola Aghanima 

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
11 godina
neaktivan
Dota 2

Trudim se razumjeti ovu igru. Zaista se trudim. Ali jednostavno je nevjerojatno zbunjujuca nakon 2 godine igranja LoLa.. Itemi su nedovoljno opisani i lose je objasnjeno sto zapravo rade, shop je isto zbunjujuc, a pogotovo odabiranje heroja.. dobijem minutu vremena za odabiranje jednog lika od njih stotinjak, a za niti jednog niti znam sto radi niti kakav je? gg Mr.Gayben ;_;

Ako netko moze, neka mi objasni sto jasnije moze, jer mi se cini ili je igra retardirana ili meni fali koji kromoson (vjerojatno ovo drugo)

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
$Mikulich$ kaže...

Trudim se razumjeti ovu igru. Zaista se trudim. Ali jednostavno je nevjerojatno zbunjujuca nakon 2 godine igranja LoLa.. Itemi su nedovoljno opisani i lose je objasnjeno sto zapravo rade, shop je isto zbunjujuc, a pogotovo odabiranje heroja.. dobijem minutu vremena za odabiranje jednog lika od njih stotinjak, a za niti jednog niti znam sto radi niti kakav je? gg Mr.Gayben ;_;

Ako netko moze, neka mi objasni sto jasnije moze, jer mi se cini ili je igra retardirana ili meni fali koji kromoson (vjerojatno ovo drugo)

Zato prvo igras protiv botova..

I zapamti

LoL = Domine

Dota = Šah

13 godina
ToMisLaW kaže...

Zato prvo igras protiv botova..

Ovo. Odigraj 10-15 partija protiv botova, polako gledaj iteme sta i kako planiras da kupujes.
Pa onda opet 10 partija protiv botova.

Onda idi public i razvaljuj. Samo nemoj fidati. Dosta je rusa :S 

14 godina

Pa kreni s turtorialom.

15 godina
neaktivan
$Mikulich$ kaže...

Sve dodje s igranjem, sto si ti mislio nauciti sto rade svi heroji dok si ih birao? To se radi na nacin: "Ah vidi ovaj izgleda kul, sad cu da ga piknem".  I onda igranjem pohvatas sve polako, jbg prec s lola koji je napravljen da ga i djeca mogu igrat (no haterino) na malo ozbiljniju igru treba vremena. Ja se samo nadam da ces za koju godinu i ti ovako pisat nekom drugom :)

LoL acc THCJoshi
11 godina
neaktivan
Jonja kaže...
$Mikulich$ kaže...

Sve dodje s igranjem, sto si ti mislio nauciti sto rade svi heroji dok si ih birao? To se radi na nacin: "Ah vidi ovaj izgleda kul, sad cu da ga piknem".  I onda igranjem pohvatas sve polako, jbg prec s lola koji je napravljen da ga i djeca mogu igrat (no haterino) na malo ozbiljniju igru treba vremena. Ja se samo nadam da ces za koju godinu i ti ovako pisat nekom drugom :)

To je i glavni razlog sto sam otisao na Dotu, jer LoL igra previse poljaka i djece te nije zatupljujuca kao LoL.. Evo npr od jucer partija LoLa- tim uopce ne komunicira (a to je jako bitno, no kreteni ocito ne znaju engleski i to se desava u 99% partija), osim kad treba vrijedati, i svo cetvoro je otislo jungle te me je hebe 2% na to sto im govorim da ce mo spusit svjetski i nakon 10 minuta igre (score je bio 5:16) sam naravno izasao iz igre jer je situacija bila doslovce takva da cu ili izaci iz igre ili slomiti slusalice/tipkovnicu koliko me vec zivciraju takvi idioti koji igraju samo zato da i drugima unistavaju igru.

13 godina
neaktivan
$Mikulich$ kaže...

To je i glavni razlog sto sam otisao na Dotu, jer LoL igra previse poljaka i djece te nije zatupljujuca kao LoL.. Evo npr od jucer partija LoLa- tim uopce ne komunicira (a to je jako bitno, no kreteni ocito ne znaju engleski i to se desava u 99% partija), osim kad treba vrijedati, i svo cetvoro je otislo jungle te me je hebe 2% na to sto im govorim da ce mo spusit svjetski i nakon 10 minuta igre (score je bio 5:16) sam naravno izasao iz igre jer je situacija bila doslovce takva da cu ili izaci iz igre ili slomiti slusalice/tipkovnicu koliko me vec zivciraju takvi idioti koji igraju samo zato da i drugima unistavaju igru.

Ne brini se, DotA nema trollova, a jedan od uvjeta za samo skidanje je poznavanje engleskog jezika na stupnju C2.

Svi igrači DotA-e surađuju na visokoj razini, pogotovo na EU serverima jer je on vezan sa standardima Evropske Unije.

Osim toga, za razliku od zatupljujućeg LoL-a utvrđeno je da DotA pomaže u razvoju djeteta te da čak rješava probleme poput depresije, klonulosti, anksioznosti i raznih psihoza. Poznato je i da razvija prag tolerancije boli, ali i pomaže u učenju u školi te efektivnosti na poslu.

11 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
$Mikulich$ kaže...

Ne brini se, DotA nema trollova, a jedan od uvjeta za samo skidanje je poznavanje engleskog jezika na stupnju C2.

Svi igrači DotA-e surađuju na visokoj razini, pogotovo na EU serverima jer je on vezan sa standardima Evropske Unije.

Osim toga, za razliku od zatupljujućeg LoL-a utvrđeno je da DotA pomaže u razvoju djeteta te da čak rješava probleme poput depresije, klonulosti, anksioznosti i raznih psihoza. Poznato je i da razvija prag tolerancije boli, ali i pomaže u učenju u školi te efektivnosti na poslu.

Najbolji sarkazam ikad :D

16 godina
neaktivan
$Mikulich$ kaže...
Onjegin kaže...
$Mikulich$ kaže...

Čovjek je mrtav ozbiljan, nije lijepo lagati.

15 godina
$Mikulich$ kaže...
Onjegin kaže...
$Mikulich$ kaže...

Bilo bi smiješno da se šali.

Say hello to my little friend
13 godina
neaktivan
Dota 2

Jel' mi netko može objasniti kako se gleda kad je game abandoned tj kad je mmr 0 iz game? Pošto jučer sam igrao ranked match, i protivnicima je sniper izašao nakon 2-3 min i mi smo pobijedili, ali za MMR piše +0, iako piše win. Evo prije 5 minuta igram, i izgubim, viper u našem timu izašao u drugoj minuti, i dobro smo se držali nekih 40ak min, i gledam sad, piše loss, i -25. Zašto nije recimo isto kao jučer kad sam igrao pa smo pobijedili pa je pisalo +0, da sad piše -0, jer je i nama viper izašao u 2. minuti. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Dota 2

ovisi jeli bio fb prije nego sta je ovaj livo i koja je minuta bila

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

hahah, što je najžalosnije viper napravi frist blood i diskonekta se.. hvala na odg

14 godina
neaktivan
lithiumion kaže...

Jel' mi netko može objasniti kako se gleda kad je game abandoned tj kad je mmr 0 iz game? Pošto jučer sam igrao ranked match, i protivnicima je sniper izašao nakon 2-3 min i mi smo pobijedili, ali za MMR piše +0, iako piše win. Evo prije 5 minuta igram, i izgubim, viper u našem timu izašao u drugoj minuti, i dobro smo se držali nekih 40ak min, i gledam sad, piše loss, i -25. Zašto nije recimo isto kao jučer kad sam igrao pa smo pobijedili pa je pisalo +0, da sad piše -0, jer je i nama viper izašao u 2. minuti. 

Obicno kada se usred game-a javljaju neki problemi sa serverima se dobi +0 bez obzira na ishod meča. Ako je livao poslije FB-a svejedno se dobi rating.

15 godina
Dota 2

Malo gledam po steamu artworkove kad naletim na

Morao sam

Say hello to my little friend
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Dota 2

Pozz imam pitanje.Posto sam sada odigrao partiju godine xD.6K 0D i 12A.Zanima me,da li ima kao i u CS GO,moje partije za download?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Endymon kaže...

Pozz imam pitanje.Posto sam sada odigrao partiju godine xD.6K 0D i 12A.Zanima me,da li ima kao i u CS GO,moje partije za download?

klikni svoje ime u igri, most recent games, odaberi igru koju oces gledat i download replay.

12 godina
neaktivan
Dota 2

Jedva cekam da Techies izadu. Pa to ce biti plakanje na pubu. Vec vidim prva 2 mjeseca takvog smijeha! {#}

:D
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.5.2014 23:54 (NoniCRO).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
NoniCRO kaže...

Jedva cekam da Techies izadu. Pa to ce biti plakanje na pubu. Vec vidim prva 2 mjeseca ce biti plakanja! {#}

Kad sam vidio da su ga najavili odma sam uzeo Compendium jer svi koji imaju compendium ce dobiti neki "taunt" za techiesa xD

12 godina
neaktivan
Dota 2

Najbolji review ikad. Sumira Dotu u kompletu! 

Steam: http://steamcommunity.com/id/nonidoto Battle.net: Noni#2563
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2014 13:34 (NoniCRO).
Moj PC  
16 2 hvala 0
13 godina
Dota 2

jel zna neko mozda kad budu nam dosle ove immortal kutije..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dota 2

Evo upravo stigo patch, i evo i imortala! 

http://www.ongamers.com/articles/dota-2-30th-may-patch-content-analysis/1100-1595/ 

Ja sam dobio 5 kutija i nista specialno unutra xD

Steam: http://steamcommunity.com/id/nonidoto Battle.net: Noni#2563
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.5.2014 10:21 (NoniCRO).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mijenjam immortale od axe i dp za liona i cm

16 godina
neaktivan
Dota 2

Nakon dodijeljenih Strongbox-ova samo čitam komentare communitiyja i ne vjerujem koliko su ljudi kancerogeni. Nije mi uopće kako žive onako isfrustrirani kroz komentare. Valve jeste po svojoj bolesnoj politici item-e stavio kao svima na kraju dostupne prodajom kutija i svega ostaloga, ali koga briga za to? Zar se kao pojedinac osjećaš "moćnije" zato što samo ti i nekolicina posjedujete ua ua boogie woogie immortal item? Brate, raduj se malim stvarima, dječja sreća i ti fazoni.

Ruku na srce, nisu svi itemi estetski privlačni, u to ubrajam Warlockovu ruku, koja opet kad s druge strane razmislim izgleda trollerski nekako i šašavo, Lion'ov staff te Puckov rep. Ostali su baš karakteristični za likove za koje zapravo i služe i kome pripadaju.

Sniperov Mah Keen Gun je nešto pregenijalno, TF2-a-like animacije i uvrnuti efekti, baš ima onaj "big gun" dojam. Meni osobno najbolja stvar je Lightning Orchid koja iako uz samo promijenjenu boju ultija ima prilično dobar uticaj i na izgled lica samog Storm Spirita. Elder form takđer odaje prilično jak dojam, te mi se sviđa animacija za Dragon's Tail gdje se vidi ta prisutnost zmaja u samom vitezu.

Može to biti marketinša stvar, više item-a itd. itd. ali ovime su makar izbjegli ono da se svi žale kako "nisu dobili što su htjeli za svog heroja". (nažalst tu djelomično i ovaj put spadam i ja, htio sam nešto za Templar Assassin, Weavera ili Invokera axaxa).

Tko zna cijenit sitnice - uživaće u svakom pojedinačnom itemu kroz svaki game.

Sve u svemu, gg wp Valve. 7/10.

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.5.2014 22:31 (4ucker).
Moj PC  
3 2 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice