Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.961.133
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Dota 2
Zvonzi kaže...

Ne kuzim. Pogrijesio u cemu?

Pretopstavljam da je mislio kada useres sa novim herojem :D

Ja sam osobno svakog probao, jer kako sam skuzio tako se pocinje dota, da znas kako koji heroj funkcjionira, osim jubita i videa, odigrao sam svakog da vidim kako dela.

Sto se mene tice najvise volim supportati, ali kada igram uz nekoga tko shvata sta radis, tko ce ti dopustiti da ufarmas cizme da nisi spor kao puz i tko nece usrati game poslje.

Nedavno igramo 3lane 2 supporta i tiny, imao je farm cijelo vrijeme, nitko mu se nije priblizio, bio je zasticen samo takav game, i negdje oko 40 min kada je bio debel kao slon on ode od nas 4 i ide sam protiv 5 i noramlno ispusimo game, i onda na netu procitam komentare ljudi nece da supportaju...wtf...koga da supportam, radije necu igrati izgubim sat vremena bezveze.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
14 godina
Dota 2

ma ok, samo je komentar nedorečen. nije mi nikad problem priznat da sam usro, što i napravim u većini partija koje popušim. pitao sam ovo i prije nego sam uopće mogao pogriješiti sa herojima za koje treba dobar micro skill.

0 0 hvala 0
11 godina
goodye kaže...
Zvonzi kaže...

ma ono, žalosno je da imam preko 1000 sati DOTA-e, a da još uvijek izbjegavam neke heroje i bježim od njih k'o vrag od tamjana jer mi se ne da zezati sa micro-anjem ili sa kontrolama dalje od standardnog QWER i ASDF, pa sam zato toliko naporan sa tim pitanjima.

Imam i ja preko 1k sati, i takoder izbjegavam odredene heroje jer mi ne "sjede", visage mi je katastrofa, jednostavno s njim nisam dobar i gotovo, invokera sam izbjegavao dosta vremena jer mi se nije dalo sjesti i proci kroz spellove, ali u zadnje vrijeme ga furam, chen mi takoder ne ide na ruku, ench moze proci, vozas 2 creepa i snades se, nju mozes  bez creepova, ides na aganim i ult razara. Rubick mi je daleko najzanimljiviji za igrati, invoker je takoder extra, ako imas ekipu koja prati :)

Ja sam u doti1 imao prek 2000 sati. Nikad nisam mastero invokera i meepa jer sam igrao u dnevnom boravku i bio bi prebucan da sam ih iso razvaljivat :D Visage, ench i mozda cak chen su druga prica jer imas vise unita koji koriste manje skillova pa naucis hotkeyeve od svakog unita i tabom mjenjas unite. U doti2 pretpostavljam da mos namjestit da svi hotkeyevi budu isti za sve unite pa ce to jos olaksat posao.

Uvijek se igralo sa ekipom koja se "poznavala", eh stari dani..

Kaj se tice tog da pitas druge za savjete, naravno da je bolje to nego da sam pokusavat skuzit.

Ja kad sam tek poceo igrati sam igro na gareni u europa dota room 40 i nest i cak je i tamo bilo dobre ekipe koja te mogla necem naucit, danas je to sve otislo u pm.

Bas sam gledo jucer kurokya kak igra visagea i sjetio se da je to bio jedan od zadnjih heroja koje sam mastero. Znaci prejak suport, tesko umres, a i kad umres mozes ownat s pticama i radit haos po mapi :)

15 godina
Dota 2

Zna li itko kako iskljućiti Windows key na tipkovnici, danas već peti gejm spušio radi njega?

Say hello to my little friend
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Krunoo7 kaže...

Zna li itko kako iskljućiti Windows key na tipkovnici, danas već peti gejm spušio radi njega?

Evo, samo za tebe - link

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.5.2014 21:44 (Dojitza).
13 godina
Krunoo7 kaže...

Jednostavno izvadis taj taster i igraj.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
12 godina
neaktivan
The_Fichek kaže...
goodye kaže...
Zvonzi kaže...

ma ono, žalosno je da imam preko 1000 sati DOTA-e, a da još uvijek izbjegavam neke heroje i bježim od njih k'o vrag od tamjana jer mi se ne da zezati sa micro-anjem ili sa kontrolama dalje od standardnog QWER i ASDF, pa sam zato toliko naporan sa tim pitanjima.

Imam i ja preko 1k sati, i takoder izbjegavam odredene heroje jer mi ne "sjede", visage mi je katastrofa, jednostavno s njim nisam dobar i gotovo, invokera sam izbjegavao dosta vremena jer mi se nije dalo sjesti i proci kroz spellove, ali u zadnje vrijeme ga furam, chen mi takoder ne ide na ruku, ench moze proci, vozas 2 creepa i snades se, nju mozes  bez creepova, ides na aganim i ult razara. Rubick mi je daleko najzanimljiviji za igrati, invoker je takoder extra, ako imas ekipu koja prati :)

Ja sam u doti1 imao prek 2000 sati. Nikad nisam mastero invokera i meepa jer sam igrao u dnevnom boravku i bio bi prebucan da sam ih iso razvaljivat :D Visage, ench i mozda cak chen su druga prica jer imas vise unita koji koriste manje skillova pa naucis hotkeyeve od svakog unita i tabom mjenjas unite. U doti2 pretpostavljam da mos namjestit da svi hotkeyevi budu isti za sve unite pa ce to jos olaksat posao.

Uvijek se igralo sa ekipom koja se "poznavala", eh stari dani..

Kaj se tice tog da pitas druge za savjete, naravno da je bolje to nego da sam pokusavat skuzit.

Ja kad sam tek poceo igrati sam igro na gareni u europa dota room 40 i nest i cak je i tamo bilo dobre ekipe koja te mogla necem naucit, danas je to sve otislo u pm.

Bas sam gledo jucer kurokya kak igra visagea i sjetio se da je to bio jedan od zadnjih heroja koje sam mastero. Znaci prejak suport, tesko umres, a i kad umres mozes ownat s pticama i radit haos po mapi :)

Da si reko 20 000 sati jos bi ti vjerovao premalo je tih 2 000 :D

15 godina
Dojitza kaže...
Krunoo7 kaže...

Evo, samo za tebe - link

Da, ali postoji li opcija za iskljućivanje unutar Dote, trazio sam po googelu i trebala bi biti opcija za to, iako je ja nisam našao.

Say hello to my little friend
11 godina
FarmWithMeee kaže...

Da si reko 20 000 sati jos bi ti vjerovao premalo je tih 2 000 :D

tisucu vise manje kaj sad

Vidim poducavas mlade narastaje doti2 po forumu, neki pro komentari ovo ono XD

Inace konacno sam dobio nest na cem mogu dotu2 igrat, al nesmijem ju instalirat inace ce mi faks otic u pm :/

Tak da za ljeto bi trebao poceti opet halat pa mozemo nabacit koji game ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.5.2014 23:39 (The_Fichek).
11 godina
protjeran
Dota 2

fichek <3 <3 <3

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Dota 2

Šta je i dotični Mr. Fišek neki balkanski oblik Dendija kao što se to tvrdilo za FWM-a?

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
4ucker kaže...

Šta je i dotični Mr. Fišek neki balkanski oblik Dendija kao što se to tvrdilo za FWM-a?

Nisam igrao puno sa FWM, ali smo se znali kao i sva ostala tzv. "cro pro" ekipa.. On je vise igrao na RGC, Dotalicious i jacim platformama za dotu1 od Garene. Meni je radi usranog kompa sve stekalo osim na gareni. Nije nitko od nas balkanski dendi nego je bilo jako dobre ekipe koja se s vremenom raspala kao i garena. Naravno jos uvijek postoje pojedinci koji su tolko zavoljeli war3 dotu tako da vjerujem da se nikad nece maknut sa Garene. Vecina ih je na doti2, navodno postoji neki crodota community di igraju. Zadnji balkanski team koji sam pratio malo je bio KUL i vidio sam da su izownali sve sto je ostalo od war3 dote i sad ownaju i na doti2. Vjerujem da na balkanu ili samo Hrvatskoj postoji potencijala za barem 3 vrhunska top teama u rangu sa nekim tier2 pro europskim teamovima, a od toga bi se sigurno napravio 1 team koji bi bio u rangu sa tier1 timovima.

Ako malo bolje pogledas najbolje taktike i pickove imaju upravo oni timovi kod kojih su ostali stari vukovi iz MYMa, SK-a itd. itd. Samo taj 1 igrac, taj 1 kapetan cini ogromnu razliku. Mozda bi FWM bio takav kapetan (covjek je picko uvijek na CM), mozda ima i boljih neam pojma jer ne poznam tako dobro nase igrace niti cro dota2 scenu. Valjda cu se upoznat za ljeto hah.

Kaj se tice mene igro sam najvise skilled heroje, ali igrace mozes usporedjivat samo ako igraju u istim kategorijama gejmova.. Znam da je bila sprdnja al kazem samo. S dendijem se mogu usporedit samo po tome sto sam obozavao igrati pudgea. Od jednog huka, vjerojatno najboljeg ikad u 5 godina kolko sam vec igrao, je napravljen

. Eto ti link. Izgleda jednostavno, kutevi su glupi, snimano je retardirano sa glupom glazbom i bez fog of wara, ali meni je to bio najbolji huk ikad. Nema maphacka, to je jedan od onih 1000 hukova za mene bio. Fora mi je sto i da sad odem na garenu i vidim slucajno tog lika opet bi me nazvao maphacker hah.

Odoh ucit sad, lp.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.5.2014 22:46 (The_Fichek).
11 godina
protjeran
4ucker kaže...

pa fwm ima veci mmr od dendija ...

ima nas puno stovatelja lika i dijela marka radosa :D

16 godina
neaktivan
banee kaže...
4ucker kaže...

pa fwm ima veci mmr od dendija ...

ima nas puno stovatelja lika i dijela marka radosa :D

I ja mogu žonglirati više od Messija, da li to znaci da sam bolji igrac od njega?

12 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Cemu hejt? :(

E moj ficek, KUL je bio dno dna. Znaci balkanski tier 1 timovi su bili recimo 25cm , gamersleague ( danasnji sensei, myinsanity ) BIP( moja ekipa ), tier 2 neki random srbi, tier 3 neki random srbi. tier 4 neki random srbi, e onda bi stavio KUL pod tier 5 :D. Samo sto dobre ekipe se nisu prijavljivale na turnire lokale online cro srb bih ko ni ja svoju nego sam igro uvijek sa randomima makar sam zvao nas BIP. KUL igra i dan danas btw. Bas sam pito streeta za scrim veceras al usro se zna vs koga se ne smije :D. I nemam veci rating od Dendia. Imam 5600, s obzirom da mi je novi acc i da sam poceo od 4700 prije mjesec dana, mislim da prilicno dobro mi ide, posto cujem da pricaju nubovi okolo da se rating nemoze dignuti :P.

A sto se tice Dendia i mene usporedbe ozbiljnog igranja on je tier 1 ja sam tier 5. Pub je druga prica i nema veze sa ozbiljnom igrom. Pod pub mislim na ranked isto.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.5.2014 3:02 (FarmWithMeee).
13 godina
FarmWithMeee kaže...
Imam 5600, s obzirom da mi je novi acc i da sam poceo od 4700 prije mjesec dana,

Screenshot or it neva happnd

12 godina
neaktivan
Dota 2
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.5.2014 12:47 (FarmWithMeee).

0 0 hvala 0
13 godina

super aj sad stavi screenshot starog acc

12 godina
neaktivan
Dota 2

Prodan je za 125 eura 5800 rating

2 0 hvala 0
13 godina
FarmWithMeee kaže...

Prodan je za 125 eura 5800 rating

Znas igrati dote, ali ne znas trgovati {#}

Ili si slagao.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.5.2014 14:47 (chaselol).
12 godina
neaktivan
Dota 2

Nije bas tako lako nac kupca koji ce prvi nac pare. Zato sam ja nasao legitimnog kupca i prvi dao acc za manje para. Nego da zavrsim scaman.

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Dota 2

ja sam veliki fan bipa i fwma ...

legendaran mec izmedju bipa i turtlea uff to morate pogledat ...

i ti nisi mogao igrat bolje lige od mene jer nije bilo boljih liga nubaro !!!

http://dotabuff.com/players/95313281  evo mu stari acc

ali stavi bip u tier 1 ekipu xaxaxaxaxaaaxxaaxaxxaxaxaxa

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.5.2014 18:33 (banee).

0 0 hvala 0
11 godina
FarmWithMeee kaže...
4ucker kaže...

Cemu hejt? :(

E moj ficek, KUL je bio dno dna. Znaci balkanski tier 1 timovi su bili recimo 25cm , gamersleague ( danasnji sensei, myinsanity ) BIP( moja ekipa ), tier 2 neki random srbi, tier 3 neki random srbi. tier 4 neki random srbi, e onda bi stavio KUL pod tier 5 :D. Samo sto dobre ekipe se nisu prijavljivale na turnire lokale online cro srb bih ko ni ja svoju nego sam igro uvijek sa randomima makar sam zvao nas BIP. KUL igra i dan danas btw. Bas sam pito streeta za scrim veceras al usro se zna vs koga se ne smije :D. I nemam veci rating od Dendia. Imam 5600, s obzirom da mi je novi acc i da sam poceo od 4700 prije mjesec dana, mislim da prilicno dobro mi ide, posto cujem da pricaju nubovi okolo da se rating nemoze dignuti :P.

A sto se tice Dendia i mene usporedbe ozbiljnog igranja on je tier 1 ja sam tier 5. Pub je druga prica i nema veze sa ozbiljnom igrom. Pod pub mislim na ranked isto.

Ne pricam o starom KUL-u nego novom. Vratili su se na scenu krajem prosle god, taman malo poslije nego sto sam ja odusto i izownali sve sto je ostalo od war3 dote od rumunjske do egipta preko balkana. Sad igraju dotu2 i isto ownaju. Imas ih na fejsu, al nisam dugo vidio nekakvih skrinshotova.

12 godina
neaktivan
Dota 2

Prije bih rekao da je ovo Ante nego Tomo :D

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Dota 2

chemam dota best dota eu !!!!

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dota 2

Stranica za automatsko traženje tima : www.dotaroulette.com

ako nekog zanima

2 0 hvala 0
13 godina
Dota 2

cyka

win win
Moj PC  
8 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dota 2

Dodem ono šolantno kad mene moj stari drug hejta iza leda  PDP.Marko,nemas postivanja ni 1%. Prov kao momak i onda tek kao igrac dote. Momak koji je molio da bude samo u obsima dok mi igramo da moze drkice bacat,koji je bio dno dna koga su svi sprdali.. Sine mozes mrzit kul koliko hoces i lagat al neces nista stim postici. Necu nista puno pricat tko je uz mene naucio igrat skim sam igrao nocima da pojasnim i koji danas cak igraju i ownaju. Ti svoj bip stavljas u vrhunsku klasu d1 starog vremena? bip? cek to kad je kul 25cm elite i svi prestali igrat,jedino tad :) To kad sam ja prestao igrati pa suki nastavio kul voditi jel? Pa u bdlu smo bili 4ti,jedini team bez sponzora..smijesno sto tebi njube napuhani uopce pisem. Elite smo nakon uigravanja dobijali,ti nisi bio ni u planu da zaigras sa njima tada. Ja satan ale bruno dino masinko sonny tarik smo tad cepali. Neznam sto ovdje prosipas momcima price da si ti neki gosu. Sine bio si samo prasina i punio slotove po cro2. Mislim ono ej...

Jos nesto,to da si me pitao da igramo onu vecer jest istina. Samo daj ljudima ss sta sam ti odgovorio ? Rekao sam ti lijepo da ne mozemo sada jer igramo joindotu. Valjda to nije strah vec smo bili zauzeti. Ja tarik i zver nemamo 150 winova skupa i ti se nesto furas? Jel te stid marko ? Danas bas sonnyu pricam sto si pisao ovdje lik se odvalio smijat. Lika kojeg nisam cuo da se nasmijao bar 2god se tebi odvali smijat. Kaze jel to onaj sto je molio obse,je sonny to je taj :o

Bolan da imam 2k winova i da se umislim kao ti bio bi na lan turniru u frankfurtu,bio bi neki igrac a ne pubao i prosipao bakine konake sta sam ja i ko sam ja. Imas 20x vise odigranih sati na d2 od cijelog mog teama koji je prije 10-15 dana poceo da igra i tebi je toliko stalo u zivotu da mene ownas da mozes reci da si KUL dobio wow,sine poklopi se. Sve ce vrijeme pokazati :)

@fichek,imas nas i sad na fbu ako te interesuje https://www.facebook.com/kulgamingofficial hvala na respektu ;)

Ne znam sto mi ovaj post samo treba,samo ignore sine i pisi dalje. HF sine marko

čača oldskul

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

#REKT

12 godina
neaktivan
Dota 2

I tu se nema sta pricat. Ucio si me igrat dote i prve cwove sam poceo sa tobom dok ni ward nisam znao postavit. Al kad mi netko dode i kaze da je KUL bio dobar klan, mogu mu se samo nasmijat laganini. Ja sam obozavao KUL i Knightfalla u to vrijeme i smatrao jednim od najjacih klanova, naravno jer nisam imao pojma o doti u to vrijeme i nisam nikad odigro hs cw, no ruku na srce uzmimo u obzir Elite, koji je u svoje vrijeme dok je igrao aktivno za KUL bio ovo sto cu sada rec si mi ti rekao tada, dimenzija vise od vas, vi ste bili taj neki tier ekipa poput pppb, rya, KUL,  revl, tc, to su bile dobre ekipe u ocima igraca koji NISU NIKAD I NECE igrati pro scenu. Niti jedan tvoj igrac nije igrao pro scenu osim HustleHarda kasnije naravno sa mnom kad si ti kvitao dotu. I taj nub iz PDP-a sta te molio za obse je par godina kasnije bio kapetan najboljim igracima iz cro rooma poput sinnera( ispravka, dok je sinner igrao on je bio kapetan), splinterspinea, nzva, ginsomaule, HustleHarda, Wild_Childa pa cak i Mitch koji mi je standino milion puta, to su bili takvi igraci kad bi itko od vas cuo u to vrijeme i vidio ih da igraju vs vas pisali bi u gace. Steta sto nisi ostao u doti jos barem godinu dana i dozivio na vlastitoj kozi sta znaci biti dobar i jak klan. BIP je btw po gosugamers statistici imao najbolji rating od svih cro klanova koji su ikad igrali pro scenu, uzmimo na primjer da je n1p bio drugi iza nas, recimo KUL je imao na pro sceni oko 5 gamea upisanih iz te BDL lige koja je propala prije nego je pocela i imala vise neaktivnih nego aktivnih timova. I to je jedino gdje se KUL probio na scenu, u pisljivu BDL ligu kojom se ti hvalis gdje si bio cetvrti u prvoj sezoni , a ja sam tu ligu osvajao 2 PUTA SA 2 RAZLICITA ROSTERA KAD JE IMALA PREKO 100 TIMOVA I NIJE UZIMALA SAMO BALKANSKE EKIPE MAKAR SE ZVALA BDL. Da, taj mali nub iz PDP-a. Tko bi to reko, a Borise? Eto kad si me vec izbriso sa frend liste i naljutio se sto sam reko ljudima istinu, procitat ces ovo pa se ljuti koliko hoces, ti bi ocito da ja njima lazem da je KUL bio jako dobar klan, isto kosto sam cuo pricu da je PPPB isto bio najbolji hrvatski klan. I sada se maze ljudima oci da KUL owna, koga to KUL owna? Ja ga jos nisam vidio nigdje na pro sceni. I ja se nisam proslavio u doti 2 nista jer nista nisam ni napravio za vrijeme dote 2, tako da se nemas kaj izvlacit na dotu 2, trash sam kao i svi ostali dok ne napravim nesto, a to se dogodit vise nece jer je moje vrijeme proslo. Ja sam se barem borio sa najjacima za svoje vrijeme a ne sa tier 5 timovima po seoskim ligama. Godz, Purge, strimeri, svoju karijeru su poceli i strimali su i nas cesto, to je bila inovacija u doti tada, Godz je recimo prvi put udario brojku od 1000 ljudi na strimu u doti 1 za vrijeme gamea izmedu BIP i esg. Mogu ti ispisat 10 stranica o svojoj dota povijesti i hvalit se jos ali nema potrebe. Ja sam medu ljudima koji su dali najvise za cro scenu za vrijeme dote 1 i imam pravo reci svoje misljenje.

1 3 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice