Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.960.579
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Dota 2
Arxi kaže...
FarmWithMeee kaže...
Arxi kaže...

Haha skontaj ovo, novi mouz je sprski tim odsad.

Ne.

Na streamu sam cuo da nakon syndarena vjerovatno odlaze jos dva igraca i da dolaze zmaj, viktor i cat iz aspere.

ruganje.. 

11 godina
protjeran
Dota 2

kako je to onda srpski tim???

zmaj ustasa....

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Arxi kaže...
FarmWithMeee kaže...
Arxi kaže...

Haha skontaj ovo, novi mouz je sprski tim odsad.

Ne.

Na streamu sam cuo da nakon syndarena vjerovatno odlaze jos dva igraca i da dolaze zmaj, viktor i cat iz aspere.

Ne, nisi to cuo nigdje na streamu.

13 godina
Dota 2

znaci igram ovaj wraith king mod to mi prefora e sad zanima me dali se na visim lvlima od normala dobiva vise bodova..??
te kako uci u te lvle jel to ono new game + ili to mora bas bit kad se prodje normal pa onda..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Dota 2

da, dobije se više bodova. što se tiče težine, ono new game+ ti je veća težina, i kako prolaziš levele tako je sve teže ako nastaviš dalje igrati u istom "sessionu".

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Danas u 20:00 finale Cro-Dota open turnira, igra se bo5

http://www.cro-dota.org/live-2/

13 godina
neaktivan
LoKibug kaže...

Danas u 20:00 finale Cro-Dota open turnira, igra se bo5

http://www.cro-dota.org/live-2/

Mojih najdražih 5 sati u godini.

15 godina
Dota 2

Komentatori su preloši. Bez uvrede dečkima.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
8 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

daj ti onjegin tisina idi tamo skupljat statse u rmm.

sto se tice komentiranja arteus koji je dosad castao turnire nije bio u mogucnosti ovih par dana odraditi ovo.

Ja sam uletio Hrvoju ( casteru) iako me to ne zanima i ne prakticiram to.

Posto je komentiranje bilo prelose odma na pocetku sigurno ima mjesta poboljsanju samog streama i castanja.

13 godina
Dota 2

da vas pitam jel mi moze neko rec sta se sve moze dobiti u ovim kutijama s kristalima napokon skupio 8k.:D

i isto tako kaj su ovi recepti..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LoKibug kaže...

daj ti onjegin tisina idi tamo skupljat statse u rmm.

sto se tice komentiranja arteus koji je dosad castao turnire nije bio u mogucnosti ovih par dana odraditi ovo.

Ja sam uletio Hrvoju ( casteru) iako me to ne zanima i ne prakticiram to.

Posto je komentiranje bilo prelose odma na pocetku sigurno ima mjesta poboljsanju samog streama i castanja.

Nema. Loši ste. Nikad nije postalo bolje. Punkt.

14 godina
neaktivan
Dota 2

i, kak je završila ova smijurija od meča jučer?

ne vjerujem da je lik usred prve partije DC-al, jer "mora ići". smešno!

2 0 hvala 0
15 godina
SHODAN kaže...

i, kak je završila ova smijurija od meča jučer?

ne vjerujem da je lik usred prve partije DC-al, jer "mora ići". smešno!

sto ti je cudno tu? mama rekla da ugasi racunalo i da ide u krevet jer sutra rano ustaje :) ili zena uzela oklagiju pa je livanje finala postalo manji problem :)

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2013 10:38 (smiglcro).
12 godina
neaktivan
Dota 2

Cura mu je zaprijetila da mora doc do nje. I da, ovo se stvarno dogodilo.

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FarmWithMeee kaže...

majko mila! s kim ja radim?! i ko je dobil na kraju? papučar ide na TI?

12 godina
neaktivan
SHODAN kaže...
FarmWithMeee kaže...

majko mila! s kim ja radim?! i ko je dobil na kraju? papučar ide na TI?

Ae sastavi recenicu koja ima smisla. PPPB je dobio.

13 godina
FarmWithMeee kaže...

Cudno ime za majku. Cura. {#}

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina
neaktivan
Dota 2

Shoutout casterima.

Sad sam upalio VOD trećeg gejma i čujem tri glasa, dvojica se ljube valjda jer se čuje cmakanje cijelo vrijeme. Pa onda krenu pričati: "zgasi", "zgašavam", "činim analni seks sa tvojom majkom".

Uglavnom, u prve dvije minute već se vidjelo da su casteri na nivou.

Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Shoutout casterima.

Sad sam upalio VOD trećeg gejma i čujem tri glasa, dvojica se ljube valjda jer se čuje cmakanje cijelo vrijeme. Pa onda krenu pričati: "zgasi", "zgašavam", "činim analni seks sa tvojom majkom".

Uglavnom, u prve dvije minute već se vidjelo da su casteri na nivou.

Ako usporedis s casterom od prvog dana ovi su zakon.

12 godina
neaktivan
Dota 2

Jel mi moze netko pojasniti redoslijed banova i draftova u CM-u.Trebam li prvo ban carrye,pickat supporte ili offlanere.Zanima me jer svaki put kad queam za captainse kapetan nam picka 5 carrya ili nam picka 2 hard carry 2 supporta i mid.Takoder me zanima da li se kapetan u teamu bira nasumicno ili postoji neka vrsta queanja kao kapetan.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mvilla5 kaže...

Jel mi moze netko pojasniti redoslijed banova i draftova u CM-u.Trebam li prvo ban carrye,pickat supporte ili offlanere.Zanima me jer svaki put kad queam za captainse kapetan nam picka 5 carrya ili nam picka 2 hard carry 2 supporta i mid.Takoder me zanima da li se kapetan u teamu bira nasumicno ili postoji neka vrsta queanja kao kapetan.

Kapetan je onaj koji prvi postane "Become Captain" dugme.

Draftanje može zavisiti od strategije ili od pickanja/bananja OP heroja. Kad igraš s ljudima koje ne znaš drugo je obično dobra opcija. 

15 godina
Onjegin kaže...
mvilla5 kaže...

Draftanje može zavisiti od strategije ili od pickanja/bananja OP heroja. Kad igraš s ljudima koje ne znaš drugo je obično dobra opcija. 

Ili countera za tvog carry-a, npr. ako planiraš imat OD-a za glavnog kerija, džaba ti što si bano huskara i snipera, kad ga nyx instagiba u dva poteza.

Say hello to my little friend
12 godina
neaktivan
Krunoo7 kaže...
Onjegin kaže...
mvilla5 kaže...

Ili countera za tvog carry-a, npr. ako planiraš imat OD-a za glavnog kerija, džaba ti što si bano huskara i snipera, kad ga nyx instagiba u dva poteza.

BKB ?

17 godina
neaktivan
FarmWithMeee kaže...
Krunoo7 kaže...
Onjegin kaže...
mvilla5 kaže...

BKB ?

+ HoT + Linkens, po mogucnosti sve to prije nego je Nyx lvl6. 

12 godina
neaktivan
Dota 2

Kad smo to riješili još me zanima isplati li se igrati trilane u low lvl pubovima ili se držati stare 2-1-2 kombinacije?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mvilla5 kaže...

Kad smo to riješili još me zanima isplati li se igrati trilane u low lvl pubovima ili se držati stare 2-1-2 kombinacije?

Tesko se organizirat i na visim levelima a posebno na nizim gdje timovi u prosjeku imaju 4 carrija. Ako imas dobrog offlanera i dva offanziva supporta isplati se ali nemoj se previse zamarati meta gameom.

13 godina
Krunoo7 kaže...

Zgazi ga i silencer samo tako, ulti+last word i imas silence 5 sekundi, nakon toga jos silence 5 sekundi i disarm. OD glavni keri nikad je dobar izbor, zayeb int keri NIKAD nije dobar kao glavni keri niti ce biti.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
16 godina
neaktivan
chaselol kaže...
Krunoo7 kaže...

Zgazi ga i silencer samo tako, ulti+last word i imas silence 5 sekundi, nakon toga jos silence 5 sekundi i disarm. OD glavni keri nikad je dobar izbor, zayeb int keri NIKAD nije dobar kao glavni keri niti ce biti.

Enchantress je ok carry/semi-carry+utility ako imaš protivnički tim koji malo kaska za vama, i četvoricu svojih koji će rulju zabaviti dok ti igraš pikado sa šljaštećom grančicom.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.12.2013 2:42 (4ucker).
13 godina
neaktivan
chaselol kaže...
Krunoo7 kaže...

To kažeš nakon što su ljudi koji profesionalno igraju igru utvrdili da je heroj superjak i neka 3 mjeseca je bio odmah iza Batridera i Wispa po pickanju/bananju.

12 godina
neaktivan

Na TI3  je bio heroj s najvise banova( u 73% meceva),ali u gameovima u kojima je pickan(33) imao je omjer 12-21 win/lose.Jednostavno se stvori osjecaj da ga se timovi vise boje nego sto je stvarno jak,ali sto jest jest OD je jedan od najdominantnijih midova i definitivno zasluzuje mjesto u profesionalnoj DotA-i.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice