Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.960.242
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Dota 2
Zvonzi kaže...

jel netko možda zna što ovaj mali znak u donjem lijevom kutu predstavlja?

http://steamcommunity.com/profiles/76561198049470130/inventory/#570_2_1530416395

Mislim da predstavlja neki tim, sad neznam koji. Pogledaj u igri cijeli set pa ces vidit koji tim predstavlja.

evo : Includes all items in the Chosen Larva Set and access to the WH Overgaming Challenge #2 league.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.12.2013 16:19 (Zajeb).
14 godina
Dota 2

hvala :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
chaselol kaže...

P.S. imam osjecaj da si zesci rager i tryhard kad neko faila iz tima, ili kad igras sa ne daj Boze nazovi ih svojim prijateljima sa steam liste.

Jesus.

Ja sam shit igrač, to svi u temi znaju, ali što ti možeš svašta pričati... Ako te netko ubije Diffusal bladeom to znači da nemaš dovoljno mane za Ult.

14 godina
neaktivan
Dota 2

Ko oce da zaigra dote, nek me doda: Ultimate Facer (hrv, split).  Napravio novi steam nakon sta mi ukralo prijasnji, a neman bas nikoga u friend listi sta igra dotu :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Evo dokaza da se kladjenje isplati. Nakon par sedmica lagano sa pocetnih 3 rare-a sam uspio ostvariti profit od 50 rareova. 

ez rares ez life ez rares ez life

Kupovina kljuceva se ne isplati.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.12.2013 22:10 (Arxi).

0 0 hvala 0
14 godina
Dota 2

Novi mod. Slicno kao diretide. Treba bi krenit danas.

Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
Dota 2

Pogledajte ovo dotasi...

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
2 2 hvala 0
11 godina
protjeran
Onjegin kaže...
chaselol kaže...

P.S. imam osjecaj da si zesci rager i tryhard kad neko faila iz tima, ili kad igras sa ne daj Boze nazovi ih svojim prijateljima sa steam liste.

Jesus.

Ja sam shit igrač, to svi u temi znaju, ali što ti možeš svašta pričati... Ako te netko ubije Diffusal bladeom to znači da nemaš dovoljno mane za Ult.

ognjen <3

jbg naucit ces irat za koju godinu nije niko rodjen sa skilom (osim mene naravno ;)

16 godina
neaktivan
banee kaže...

ognjen <3

jbg naucit ces irat za koju godinu nije niko rodjen sa skilom (osim mene naravno ;)

Perceto, jesi to ti?

12 godina
neaktivan
Dojitza kaže...

Perceto, jesi to ti?

{#}

@chaselol

-axe iulusions op, rush manta {#}, inace axe je jedan zabavnijih heroja u pubu {#}

play2much
16 godina
neaktivan
Dota 2

ne može više...

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.12.2013 12:49 (ToMisLaW).
Moj PC  
2 2 hvala 0
13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dota 2

Ima li kod vas problema sa konekcijom? 

play2much
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...

Ima li kod vas problema sa konekcijom? 

da..ne radi već neko vrijeme

14 godina
Dota 2

meni je ujutro čisto ok radilo. sad nemrem probat. uglavnom, skupljaju se fragmenti naveliko :D

0 0 hvala 0
13 godina
ToMisLaW kaže...

ne može više...

Losi socketi :/ moze to i bolje! :D

Ja ganjam dva soketa za jugera u sword i (cekam) za silencera.

Silencer Silencer
Juger Juger
12 godina
neaktivan
Dota 2

Evo i meni je igra u qurcu totalnome, nemogu nać meč. I još iman 999 Battle points od jučer, kad je bilo 100o i sad je 750 za niže levele (ja san lvl 5) I sad mi stoji 999/750

Signature is assuming direct control
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dota 2

Super, nisam jedini, tugujmo skupa {#}

Barem sam mogao isprobat novog heroja sa botovima i obozavam ga!

play2much
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
fanaticni gejmer kaže...

Super, nisam jedini, tugujmo skupa {#}

Barem sam mogao isprobat novog heroja sa botovima i obozavam ga! 

Zar nije legion commander prije bila u Doti pa su je maknuli ili tako nešto?

Say hello to my little friend
12 godina
neaktivan
Krunoo7 kaže...

Zar nije legion commander prije bila u Doti pa su je maknuli ili tako nešto?

Mislim da je bio u beti, no posto je nisam igrao, nisam 100% siguran..

pitanje: U originalnoj doti je bilo jos nekoliko heroja, pit lord,neki goblin i jos nekoliko (ne mogu se sjetit). Misle li ih oni vracat u buducnosti?

play2much
13 godina
Dota 2

Preplaceni volvo, koliko god da zaradjuju hajvani ne mogu kupiti servere da im rade na jednom je*enom eventu kako treba. {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Dota 2

ekipa kajav je ovaj mod wraith ili tak nes oce to duze biti ili samo kratkorocno..??
inace cemu sluze ovi kristalcici koje zaradim..??
nemam zicni internet vec pol godine pa nisam u toku sry na noob pitanjima..:(

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Dota 2

fragmenti se mogu mjenjati za kutije u kojima se nalaze itemi. ovo do kada točno traje, iskreno nemam pojma.

0 0 hvala 0
13 godina
Dota 2

E pola sata za 180 fragmenata a treba ti 8000 da bi kupio chest koji sadrzi rare item. Bravo super, trebamo svi biti mali kinezi i igrati ko sivonje da bi dobili jedan rare item ali ako hocete mozete kupiti kristale ipak je to Volvo za svega 0.69e.

Event je dosadan, totalno nezanimljiv. Premalo heroja i jednostavno nedoradjeno. 

Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
chaselol kaže...

E pola sata za 180 fragmenata a treba ti 8000 da bi kupio chest koji sadrzi rare item. Bravo super, trebamo svi biti mali kinezi i igrati ko sivonje da bi dobili jedan rare item ali ako hocete mozete kupiti kristale ipak je to Volvo za svega 0.69e.

Event je dosadan, totalno nezanimljiv. Premalo heroja i jednostavno nedoradjeno. 

Eh zamisli samo kakva bi se buka digla da je volvo izbacio frostvius tjedan dana kasnije mozda i bolje dorađen.. ah nas community

14 godina
Dota 2

Izbacili su No parties when alone i sad hebeno ne mozes doc do meča di nije barem 3 - 5 ljudi u istom partiju.

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Zajeb kaže...

Izbacili su No parties when alone i sad hebeno ne mozes doc do meča di nije barem 3 - 5 ljudi u istom partiju.

Daj me nemoj hebat?

Signature is assuming direct control
14 godina
Meni je bas ok za promjenu. U pet partija sam skupio cirka 3000 kristala. Tako da nece bit problem skupit 8000 ako event potraje.
13 godina
Zvonzi kaže...
Meni je bas ok za promjenu. U pet partija sam skupio cirka 3000 kristala. Tako da nece bit problem skupit 8000 ako event potraje.

Drug pazario ovo *favor thingy 0.69e* i dobija po partiji recimo 3-4k kristala

14 godina
Dvije su vrste tih kristala. Ja sam onih prvih koji nemaju veze s bonusom skupio u pet partija oko 3k. Tako da random rare/myth item uopce ne bi trebao bit problem ako budem imao vremena.

Uostalom, radi se o zabavnom modu kojega se moze ignorirati ako se nekome ne svida.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice