Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.960.668
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Dota 2
harell kaže...

Ako je slican nivo ovo, npr: r

Svaki igrač ima svoj ranking samo što to Valve ne prikazuje. i na osnovu toga se određuje koji nivo su mečevi u koje upadaš, mislim da su nivoi (za mečeve): Normalno, Visoko, Jako Visoko.

A to da su Rusi loši u doti - to veze s vezom nema.

16 godina
neaktivan
Sunshin kaže...

Svaki igrač ima svoj ranking samo što to Valve ne prikazuje. i na osnovu toga se određuje koji nivo su mečevi u koje upadaš, mislim da su nivoi (za mečeve): Normalno, Visoko, Jako Visoko.

A to da su Rusi loši u doti - to veze s vezom nema.

nisu Rusi loši, nego ih ima 100,000,000 i normalno da dobijes 8 rusa u teamu, 7 retarda i 1 normalan ( koji nezna engleski kao i ovih ostalih 7, ali dobro igra )... 

i da Hrvata ima 100,000,000 bili bi loši u doti..

14 godina
neaktivan
Dota 2

Ma ne pricam samo o rusima, to je prica za sebe. Ali mene niko ne moze ubijediti da je mm dobar ili da radi kako treba. Zato od sad samo igram u partiju ili sa prijateljima, nikad vise pub all pick

Inace, jel zna neko da li ima neki stream na twitchu sa nasih prostora? nesto gledam ali nikad neko iz ex-yu da streama

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Dota 2

ko od misli da je u losem mm sistemu nek odigra jedan gejm protiv mene ja cu nac random 4 lika pa cu vam pokazat da je mm skroz uredu

2 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dota 2

Je li tko skinio novi patch? Posto mi se nece da skine (8h remaining lol) , moze neko potvrdit je li ovo onaj sa radikalnim promjenama, o kojima smo nedavno rapravljali??

play2much
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...

Je li tko skinio novi patch? Posto mi se nece da skine (8h remaining lol) , moze neko potvrdit je li ovo onaj sa radikalnim promjenama, o kojima smo nedavno rapravljali??

baš sam upalio dotu da se patcha. ali jest - to je update na 6.79.

znači neutralci izmješani, bloodseeker ima blesavu brzinu (koja nije previše važna), pudge može uzet blink (što će bit bolesno jako) itd.

15 godina
neaktivan
Sunshin kaže...
fanaticni gejmer kaže...

pudge može uzet blink (što će bit bolesno jako)

lol blink na pudgeu ce bit za noobove koji neznaju hook pa da se mogu blinkat i ultat

igrao sam hon jako dugo; tamo je blink od pocetka, a ljudi ga ne koriste jer je "gotovo" pa beskoristan

16 godina
neaktivan
Dota 2

Ide Dendi Pudge + Blink {#}

http://d2cl.org/

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.10.2013 19:09 (ToMisLaW).
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
harell kaže...
Cobanac kaže...
harell kaže...

Ako je slican nivo ovo, npr: riki koji ne zna da toweri daju true sight i kupi dvoje cizme i to je to od itema kroz citavu igru; druid koji umre 15 puta u dzungli jer ne zna da postoji nesto sto se zove ward pa ga protivnici vide; i pored njih imas 3 lika koji su manje vise upoznati sa svim herojima i znaju neke osnovne stvari o njima kao i denying pulling stacking, pravilan item build itd. onda da, igram sa ljudima "slicnog nivoa" koji su tek instalirali dotu a ja vec nakucao cetverocifren broj sati igrajuci

Ma gle..jedina stvar koju bi valve morao poduzet da se pobrine da tebi u team vise nikad ne dođe troll ili feeder jest da te svaki game stavlja da igras u jednom od onih gameova na vrhu spectate liste..Salu na stranu, tamo naravno ne mozes jer ti skill nije dovoljno velik (no offense), a cak niti to nebi rijesilo tvoj cijenjeni problem jer koliko puta sam znao uc tamo i malo pogledat kako pro garda igra...kad ono..slark s boots of speedom i dagonom i prelijepim 2/14 dajva po enemy bazi colckworka.. Ak hoces moli krunicu da valve napravi savrsen MM koji ce radit savrsene matcheve koji traju po 90 min i gdje je team score 0-0 do tridesete minute zbog nevjerovatne jednakosti u skillu DESET igraca..jbg svaki put kada kliknes "find game" znaj da postoji sansa da ce ti u teamu bit feeder i..deal with it.

Do sada decent MM ne postoji niti u jednoj Moba igri (bar ne onakav kakav bi ti zelio) i ne mislim da ce ikad postojati, al eto ko sam ja da prosuđujem sta je valve u mogucnosti napravit da bi usavrsio sljedeci najpopularniji dijamant u gamingu

12 godina
neaktivan
ton7 kaže...

lol blink na pudgeu ce bit za noobove koji neznaju hook pa da se mogu blinkat i ultat

igrao sam hon jako dugo; tamo je blink od pocetka, a ljudi ga ne koriste jer je "gotovo" pa beskoristan

Zna se zasto je blink na pudgu i v.spiritu banan. {#}

No cito valve voli trollanje pa ga vraca.. 

@sunshin

pudgu i bloodseeker su prvi koje cu probat {#}

play2much
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.10.2013 19:14 (fanaticni gejmer).
14 godina
neaktivan
Cobanac kaže...
harell kaže...
Cobanac kaže...
harell kaže...

Ma gle..jedina stvar koju bi valve morao poduzet da se pobrine da tebi u team vise nikad ne dođe troll ili feeder 

Molim te gdje sam ja rekao da hocu savrsen mm da igram sa dendijem singsingom eesamom i slicnima jer sam ja svetac u doti? al nebitno zaista nmg da se raspravljam, necu koristit solo mm i zdravo

u drugim vijestima, pustili su patch u po turnira. Ja vec uzeo kokice i namjesio se da gledam clusterfuck 

https://twitter.com/Sing2X/status/392336745611546624 {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.10.2013 19:22 (harell).
12 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

Ide Dendi Pudge + Blink {#}

dendi with pudge xaxa, xboct uzeo lifestealera, koja kombinacija u pm :D

patch se moze skidat do sutra sta se mene tice ovo je gust {#}

play2much
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.10.2013 19:28 (fanaticni gejmer).
14 godina
neaktivan
Dota 2

a zasto je navi vs kaipi na dailymotion-u? {#}

0 0 hvala 0
13 godina
harell kaže...

inace streamaju priko dailymotiona :)

sta se mene tice bolje nego onaj twitch, kadgod je neki game sa 20k+ viewera nonstop lagga...

14 godina
neaktivan
chipina kaže...
harell kaže...

sta se mene tice bolje nego onaj twitch, kadgod je neki game sa 20k+ viewera nonstop lagga...

Ma ja sam uradio onaj trik da gledam twitch preko VLC-playera pa uvijek gledam source i nikad nema laga ni sekunde, sad otvorim dailystopmotion kad tamo slideshow. ali nema veze, gledam nekako a chat sa cyborgmattovog twitcha je official game chat {#}

13 godina
harell kaže...
chipina kaže...
harell kaže...

Ma ja sam uradio onaj trik da gledam twitch preko VLC-playera pa uvijek gledam source i nikad nema laga ni sekunde, sad otvorim dailystopmotion kad tamo slideshow. ali nema veze, gledam nekako a chat sa cyborgmattovog twitcha je official game chat {#}

ma proba san i ja... ponekad sve 5 a drugi dan svako malo stuttering :)

12 godina
neaktivan
Dota 2

Taman da cu gustat igrat pudga, kad ono abvadom na drugoj strani :(

banam mi chat pa ga nisam moga psovat !

play2much
Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Perceto kaže...

ko od misli da je u losem mm sistemu nek odigra jedan gejm protiv mene ja cu nac random 4 lika pa cu vam pokazat da je mm skroz uredu

Ti znaš da si bolestan, zar ne?

fanaticni gejmer kaže...

Taman da cu gustat igrat pudga, kad ono abvadom na drugoj strani :(

banam mi chat pa ga nisam moga psovat !

Zar nisu ukinuli communication ban prije jedno 4 mjeseca?

13 godina
protjeran
Dota 2

nije vam do mm-a vi ste samo nubovi .... evo kad bi jedan od vas doso u gejm s menom samo bi fido citav gejm.... problem je sto vi ne razumite igricu mislite uf ja znam pulat znam stakat, mogu na safelaneu 80 kripova 10 min... to vam nista ne znaci morate prvo razumit igru onda naucit te gluposti sta nisu toliko bas vazne 

4 8 hvala 1
13 godina
neaktivan
Dota 2

Ima li koja dobra dusa da ima iteme za huskara i baunty huntera? Nek mi se javi mozemo neki trejd bacit

Uzmi sve što ti život pruža jer danas si pupoljak,a sutra uvenula ruža

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Perceto kaže...

nije vam do mm-a vi ste samo nubovi .... evo kad bi jedan od vas doso u gejm s menom samo bi fido citav gejm.... problem je sto vi ne razumite igricu mislite uf ja znam pulat znam stakat, mogu na safelaneu 80 kripova 10 min... to vam nista ne znaci morate prvo razumit igru onda naucit te gluposti sta nisu toliko bas vazne 

lol, ne znam sta je gore, ti s ovim izjavama ili ova 2 palca sto si dobio {#}

a znaci ti ramijes igricu i tako to jel? ajd prosvijetli nas bronze nubare molim te da i mi vidimo kakav je osjecaj pobijediti. Al cuj ovo "evo kad bi jedan od vas doso u gejm sa menom samo bi fido citav gejm" ja se zaista predajem

mogo si rec da nista ne znaci ni znati heroje ni skilove jer je to nebitno, samo je bitno "razumjeti igru"

13 godina
protjeran
Dota 2

da prvo moras razumit igru ... ako si za gejm sa strimom organizirat cemo to bez problema...

1 10 hvala 0
16 godina
neaktivan
Perceto kaže...

Perceto, previše generaliziraš.

Nitko ovdje i ne tvrdi da je pro, nema potrebe za time. Shvaćaju ljudi da vjerojatno gpm i kill-ovi jedini ne osvajaju game, nego i push-anje, i izgubljeni/osvojeni toweri, tako da je sve to relativno.

Nisam čak siguran koliko je ok ići u dubioze, a moglo bi se...

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.10.2013 22:21 (4ucker).
12 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Zar nisu ukinuli communication ban prije jedno 4 mjeseca?

cini se da nisu..

@perceto

-dota2 je igra, ne igrica. nemas pravo ikoga nazivat njubom..

play2much
13 godina
protjeran
Dota 2

za mene si nub jer sam ja pro zz

1 13 hvala 1
16 godina
neaktivan
harell kaže...

Cijela liga je sponzorirana od Dailymotiona, pa samo oni i streamaju

14 godina
neaktivan
Perceto kaže...

da prvo moras razumit igru ... ako si za gejm sa strimom organizirat cemo to bez problema...

Ni u ludilu, radije cu cijeli zivot provesti u shit tieru sa rusima nego da me ti naucis igrat

16 godina
neaktivan
harell kaže...
Perceto kaže...

Ni u ludilu, radije cu cijeli zivot provesti u shit tieru sa rusima nego da me ti naucis igrat

Jednom ćeš postat svjestan ove izjave, roflol.

15 godina
neaktivan
Perceto kaže...

za mene si nub jer sam ja pro zz

16 godina
neaktivan
Dota 2

s vremena na vrijeme se pitam zasto nepratim ovu temu na forumu, onda vidim iracionalne postove i sjetim se zasto ...

Moj PC  
3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice