Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.958.258
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Dota 2

Tomislawe nemoj reci da te hvata prpa sada. S4 nema veze sa ovim. 1v1 SF mid je balansiran. Bolji ce pobjediti. Faktor srece ne postoji. Ne postoje igraci na koje se mozes osloniti. Samo ti. 

Jel IGRAS ili SETAS?

Anketa...

1 FWM ce razbiti tomu
3 Tomi ce pobjediti
16 Tomislaw je samo jak na rjecim
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 19:03 (Arxi).

6 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Dota 2

pa nek odigraju 5v5 ili da bude balans 5v3

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Dota 2
Arxi kaže...

Tomislawe nemoj reci da te hvata prpa sada. S4 nema veze sa ovim. 1v1 SF mid je balansiran. Bolji ce pobjediti. Faktor srece ne postoji. Ne postoje igraci na koje se mozes osloniti. Samo ti. 

Jel IGRAS ili SETAS?

Anketa...

da li si mozda uzeo u obzir da igram supporta? tako da nemam puno iskustva u mid igranju?

i kao prvo, tema je bila o tome kako je FWM razbio dendija, tako da trebate dendi vs FWM dogovoriti, a ne mene mješati u ovo ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 19:28 (ToMisLaW).
13 godina
protjeran

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Perceto kaže...

Ovo mora da su fejk slike zato sto on igra supporta. 

16 godina
neaktivan
Perceto kaže...

Nije na odmet napomenuti da je PubSTy!LE zapravo FarmWithMe. ololol

16 godina
neaktivan
Perceto kaže...

to ti pokusavam objasniti, nisam dobio po picki od tebe nego od tvoje ekipe, ti u ovim gejmovima nisi nista napravio nego si samo free farmo, što je naša greška, dok nas je tvoj team lomio...

Da ne govorim o mome teamu, svi pub igraci + to je prvi puta da su igrali CM

16 godina
neaktivan
Arxi kaže...
Perceto kaže...

slobodno stavi svoje matcheve u CM modu ( ako si to ikada igrao ), vidim da previše pametuješ

13 godina
protjeran
Dota 2

tomica samo reci nubara sam sakata i sve ti je oprosteno

8 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ToMisLaW kaže...
Arxi kaže...
Perceto kaže...

slobodno stavi svoje matcheve u CM modu ( ako si to ikada igrao ), vidim da previše pametuješ

veoma je tesko igrat meceve u cm modu

16 godina
neaktivan
Perceto kaže...

veoma je tesko igrat meceve u cm modu

Puno teže nego AP mode :)

Perceto kaže...

tomica samo reci nubara sam sakata i sve ti je oprosteno

Nebih rekao, koliko vidim ti si jedini noob u svome teamu :) Samo farmaš cijeli game dok tvoj team osigurava pobijedu i onda dodeš zadnju minutu :)

13 godina
protjeran
Dota 2

u pravu si jako je cudno kad keri farma citav gejm i onda dodje na kraju pa vam se popisa u usta

3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

Nebih rekao, koliko vidim ti si jedini noob u svome teamu :) Samo farmaš cijeli game dok tvoj team osigurava pobijedu i onda dodeš zadnju minutu :)

Opa Tomo, ti si jedan od onih što kad ih netko pobijedi splitpushanjem kažu GAY, a kad ih netko pobijedi 4protect1 kaže GAY. Nije valjda da si jedan od onih što voli kad se 2 tima fightaju na midu 30 minuta.

Nije teško, evo ja ću reći za sebe:

Nubara sam sakata.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 22:09 (Onjegin).
16 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
ToMisLaW kaže...

Opa Tomo, ti si jedan od onih što kad ih netko pobijedi splitpushanjem kažu GAY, a kad ih netko pobijedi 4protect1 kaže GAY. Nije valjda da si jedan od onih što voli kad se 2 tima fightaju na midu 30 minuta.

Nije teško, evo ja ću reći za sebe:

Nubara sam sakata.

haha, baš suprotno, nakon Alliance vs NaVi gamea u cro dota roomu su se javili navi boysi pokušavajuci mi objasniti da je Split Pushanje Gay pobjeda, na što sam im samo odgovorio a Fountain Hooks? i nastala tišina..

16 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

Nemam srama. 

D2 (samo 16% cm): http://pubstats.me/49437525/

D1 (95% cm meceva): http://stats.rankedgaming.com/stats/channel.php?c=19&name=63616B65706870

edit: imao sam sigurno 400+ gemova na eurobattle.net ali te statistike ne postoje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 22:43 (Arxi).
17 godina
neaktivan
FarmWithMeee kaže...

Da to mu je trenutno nick. Da sad tek vidim da je proslo godinu dana nemogu vjerovat, ali ipak je bio puno veca faca i nitko ga nije mogao dobit na midu, a danas ima vec na desetke igraca iz pro scene koji su bolji od njega po meni. Mushi, iceiceice, Super, s4, Cty, Ferari, kyxy i tako dalje. Prije godinu nitko od njih mu nije mogao nista.

Jel može itko dobit iceiceice-a na midu? {#} Lik doslovno jede sve, sam jebiga, u doti pobjeđuje tim, a ne solomid.

HTPC: G530, ECS H67H-I, 2x4Gb Mushkin, Seasonic 430W, Fractal Node 304, Panasonic TX-P42X20E
13 godina
neaktivan
Dota 2

Došao sam do trenutka u svojoj igraćoj karijeri kad su svi igrači koji trenutačno igraju Dotu bolji od mene i mogu me rasturiti kako god hoće. Ima li smisla igrati?

Evo primjer ovog game-a, nas 3 iz party-ja smo pickali brzo: Dragon Knight, Undying i Axe. Treba nam mid i support igrač. Ne mogu skontati šta da pickaju, promrmljaju nešto na ruskom i mi pauziramo. Medusa offlane i Juggernaut mid. 

Ok pomislim, ja ću malo više supportati (Undying). Možemo ih dobiti ako se Medusa dobro nafarma i ako DK bude aktivan u midgame-u.

Ni njihov lineup nije nešto dobar: Mirana mid, Weaver offlane, Prophet jungle i dual Gyro i Earthshaker top.

Malo pregledam iteme i vidim u naše offlane Meduse Basi ring rush i jedna grančica. Kontam, preskače boots, wand ide Ring of Aquilla u Skadi ili Rapier rush. Vrijeme je za zabavu. Krenu je first bloodati i, pitanje je sad,

što bi vi uradili?

Što ba vam vaša savjest naredila? Ja sam blockao.

Ovdje je otišla prepredaleko Ovdje je otišla prepredaleko
Medusa voice chat: CYKACYKACYKA Medusa voice chat: CYKACYKACYKA
To the rescue To the rescue
CYKA CYKA
CYKACYKA CYKACYKA
CYKACYKACYKA CYKACYKACYKA
Earthshaker all chat: Tnx undying Earthshaker all chat: Tnx undying
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 15:33 (Onjegin).
Moj PC  
2 8 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dota 2

I što si postigao time... samo još više kvariš dota 2 community... 1 more cancer

kewl story brohan {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 16:38 (alscaul).

5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Za sve nevjernike:

Farmwithme trenutačno igra s Dendijem.

Idite u Watch>Live games>Hero filter>Clockwerk i prvi meč na listi je taj. Ima oko 120 spectatora.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Za sve nevjernike:

Farmwithme trenutačno igra s Dendijem.

Idite u Watch>Live games>Hero filter>Clockwerk i prvi meč na listi je taj. Ima oko 120 spectatora.

Pic related.

14 godina
neaktivan

@Onjegin Zašto bi ju bloacko ako je otišla "predaleko" ?

17 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Došao sam do trenutka u svojoj igraćoj karijeri kad su svi igrači koji trenutačno igraju Dotu bolji od mene i mogu me rasturiti kako god hoće. Ima li smisla igrati?

Evo primjer ovog game-a, nas 3 iz party-ja smo pickali brzo: Dragon Knight, Undying i Axe. Treba nam mid i support igrač. Ne mogu skontati šta da pickaju, promrmljaju nešto na ruskom i mi pauziramo. Medusa offlane i Juggernaut mid. 

Ok pomislim, ja ću malo više supportati (Undying). Možemo ih dobiti ako se Medusa dobro nafarma i ako DK bude aktivan u midgame-u.

Ni njihov lineup nije nešto dobar: Mirana mid, Weaver offlane, Prophet jungle i dual Gyro i Earthshaker top.

Malo pregledam iteme i vidim u naše offlane Meduse Basi ring rush i jedna grančica. Kontam, preskače boots, wand ide Ring of Aquilla u Skadi ili Rapier rush. Vrijeme je za zabavu. Krenu je first bloodati i, pitanje je sad,

što bi vi uradili?

Što ba vam vaša savjest naredila? Ja sam blockao.

Pa napravili ste odma grešku na početku, valjda ako ste vas trojica gledaš što ovi pickaju pa onda vi pickate suporta/što već treba. Iako neznam kakva je situacija u marijanskoj brazdi trenutno u kojoj si ti/vi nažalost.

HTPC: G530, ECS H67H-I, 2x4Gb Mushkin, Seasonic 430W, Fractal Node 304, Panasonic TX-P42X20E
13 godina
neaktivan
Pupo kaže...

Pa napravili ste odma grešku na početku, valjda ako ste vas trojica gledaš što ovi pickaju pa onda vi pickate suporta/što već treba. Iako neznam kakva je situacija u marijanskoj brazdi trenutno u kojoj si ti/vi nažalost.

Axe i ja smo randomali.

15 godina
Onjegin kaže...
Pupo kaže...

Axe i ja smo randomali.

Do you even Meppo?

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
14 godina
neaktivan

Go Russia!

13 godina
neaktivan
Dota 2

Kad se u CFG file doda onaj redak za strelicu kod catsanja spellova (dota_disable_range_finder "0" ), zašto se mi cfg unatoč save-u, vraća na default (makne se taj redak) ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Schweini7 kaže...

Kad se u CFG file doda onaj redak za strelicu kod catsanja spellova (dota_disable_range_finder "0" ), zašto se mi cfg unatoč save-u, vraća na default (makne se taj redak) ?

Zato jer je troll.

13 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 18:12 (Schweini7).
15 godina
Schweini7 kaže...

zaključaj ga na "READ ONLY"! ukoliko ne znaš kako? -> www.google.com

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
Dota 2

suka, bljet, idi nahuj, piz*ec...

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice