Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.932.369
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Dota 2

Dobio sam ja legendary u dropu.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Dota 2
goodye kaže...

Koji?

LoL acc THCJoshi
13 godina
neaktivan
Dota 2

Kome trebaju kartice igrača i želi trade samnom za common iteme, nek mi posalje PM da se dogovorimo. Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

ja sam dobio immortal curira :D ali u to vrijeme nije bio imortal nego mythical

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
Jonja kaže...
goodye kaže...

Koji?

Dobio tigra od Lune i trejdao za konja od kotl. 

A neki dan sam otvorio skrinju i dobio Osky couriera i prodao za 60€ :)

A kad sam tek poceo igrati otvorio jednu skrinju i dobio Timebreaker i trejdao ga za nesto bezveze :(

Nisam imao pojma da je vrijedan hehe

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
13 godina
neaktivan
goodye kaže...
Jonja kaže...
goodye kaže...

Koji?

Dobio tigra od Lune i trejdao za konja od kotl. 

A neki dan sam otvorio skrinju i dobio Osky couriera i prodao za 60€ :)

A kad sam tek poceo igrati otvorio jednu skrinju i dobio Timebreaker i trejdao ga za nesto bezveze :(

Nisam imao pojma da je vrijedan hehe

Mrzim te.

Ja kad otvaram chestove dobijem chestove ili player cardove.

12 godina
neaktivan
Dota 2

ti uvijek nekog mrziš i kvitaš gejmove :D

4 2 hvala 1
17 godina
Onjegin kaže...

Mrzim te.

Hvala.

haha

A sta da ti kazem da sam chest poslje toga dobio Mystical axe od Axe :)

edit zaboravio sam :) sljedeci shest mi bacio mystical boat od tidehuntera

A immortal za compendium sam dobio mac od kunke

i da mi je dropalo tournament item neki dan dok sam gledao match :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.8.2013 13:11 (goodye).
14 godina
neaktivan
goodye kaže...
Onjegin kaže...

Mrzim te.

Hvala.

haha

A sta da ti kazem da sam chest poslje toga dobio Mystical axe od Axe :)

edit zaboravio sam :) sljedeci shest mi bacio mystical boat od tidehuntera

A immortal za compendium sam dobio mac od kunke

i da mi je dropalo tournament item neki dan dok sam gledao match :)

Aj ti lagano loto uplati

15 godina
Dota 2

Timebreaker je prvo bio uncommon. Pa se ispostavilo da je to isti item kao iz neke druge igrice. Onda ga je valve preuredio i dodao tag immortal.

Slika.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Kako se mogu dobit tournament dropovi? Vidio sam nešto da će se za TI3 moći povezati twitch i steam acc pa će se moći dobiti tournament drop ako se gleda preko twitcha, samo kako to napravit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dropove mozes dobivat samo ako imas compendium, i nemoras gledat na twitchu, mozes u igri bolja je kvaliteta i nema nikakvih lagova

Sir! We are surrounded! - Great! Now we can attack in every direction!
17 godina
6BoosteR9 kaže...

Kako se mogu dobit tournament dropovi? Vidio sam nešto da će se za TI3 moći povezati twitch i steam acc pa će se moći dobiti tournament drop ako se gleda preko twitcha, samo kako to napravit.

Marsel007 kaže...

Dropove mozes dobivat samo ako imas compendium, i nemoras gledat na twitchu, mozes u igri bolja je kvaliteta i nema nikakvih lagova

Item mozes dobiti ako imas ulaznicu za taj turnir, ili compendium za international 2013.

A vec sada mozes povezati twitch i steam acc i gledati meceve preko twitcha.

Recimo na poslu nemam steam a imam ulaznicu za turnir, upalim twitch i radim posao a game tece pozadi i postoji mogucnost dropa itema.

15 godina
neaktivan
goodye kaže...
6BoosteR9 kaže...

Marsel007 kaže...

Item mozes dobiti ako imas ulaznicu za taj turnir, ili compendium za international 2013.

A vec sada mozes povezati twitch i steam acc i gledati meceve preko twitcha.

Recimo na poslu nemam steam a imam ulaznicu za turnir, upalim twitch i radim posao a game tece pozadi i postoji mogucnost dropa itema.

Sad znam da mi se ne isplati gledat kad ces sve iteme ti dobit.

LoL acc THCJoshi
15 godina
neaktivan
Dota 2

Ako netko ima kartice igraca a da mu netrebaju nek mi se javi dajem iteme za kartice

Sir! We are surrounded! - Great! Now we can attack in every direction!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dota 2

Evo ga ljudi, danas pocinje International 2013!

Sluzbeno je pocetak 07.08, ali danas je mec wild card i solo playoff.

http://www.dota2.com/international/home/overview/

Imate raspored, pa slobodno pogledajte, mecevi ce se moci gledati na dota2.com i na twitch.tv, s tim da je potvrdeno da se moze dobiti item na twitch.tv ako povezete steam acc sa twitch.

Pa eto lagano navijajte, gledajte i zivcirajte se :)

Danasnji mec bi trebao biti nekad veceras oko 10 :)

edit :)

GO IG!!!!

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.8.2013 8:01 (goodye).
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
goodye kaže...

Evo ga ljudi, danas pocinje International 2013!

Sluzbeno je pocetak 07.08, ali danas je mec wild card i solo playoff.

http://www.dota2.com/international/home/overview/

Imate raspored, pa slobodno pogledajte, mecevi ce se moci gledati na dota2.com i na twitch.tv, s tim da je potvrdeno da se moze dobiti item na twitch.tv ako povezete steam acc sa twitch.

Pa eto lagano navijajte, gledajte i zivcirajte se :)

Danasnji mec bi trebao biti nekad veceras oko 10 :)

edit :)

GO IG!!!!

Ubiti pocinje sutra Groupstage vec od 18 do 7 ujutro se igra bilo bi dobro da TI4 bude u Europi pa da se igra u "normalno" vrijeme jer ono gledam

raspored i dosta gejmova koji me zanimaju ( alliance,navi ) igraju se oko 3 ili 4 ujutro :S

twice the pride double the fall
17 godina
dad0r kaže...

Ubiti pocinje sutra Groupstage vec od 18 do 7 ujutro se igra bilo bi dobro da TI4 bude u Europi pa da se igra u "normalno" vrijeme jer ono gledam

raspored i dosta gejmova koji me zanimaju ( alliance,navi ) igraju se oko 3 ili 4 ujutro :S

Kako sutra, kad fino pise da je veceras wild card mec.

kako znas 17 ekipa je tamo, a 16 ih nastupa, quantic gaming i rattlesnake su dobili wild card i igraju bof 5 i tko bude bolji postaje 16. tim na internationalu, tako da danas pocinje, sutra pocinje grupno, ali danas je prvi mec.

Ma bit ce snimci, ja svakako na posao dolazim u 7, tako da cu dok pijem kavu gledati finalne meceve :)

14 godina
goodye kaže...
dad0r kaže...

Kako sutra, kad fino pise da je veceras wild card mec.

kako znas 17 ekipa je tamo, a 16 ih nastupa, quantic gaming i rattlesnake su dobili wild card i igraju bof 5 i tko bude bolji postaje 16. tim na internationalu, tako da danas pocinje, sutra pocinje grupno, ali danas je prvi mec.

Ma bit ce snimci, ja svakako na posao dolazim u 7, tako da cu dok pijem kavu gledati finalne meceve :)

Znam da je danas wildcard match i nadam se da bude Qunatic pobjedil ali sutra od 18:00 pocinje groupstage.

twice the pride double the fall
13 godina
protjeran
Dota 2

oba tima su mi draga ali mislim da quantic nema sanse..

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Dota 2

Ako imate HUDOVE, dajem za njih razne iteme, esence i sl. Btw čemu služe ti esence? Jučer sam liku dao jedan legendary i dobio 5 hudova, i 10ak itema :D meni ne znači ništa, njemu očito puno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.8.2013 11:00 (Gadgeti).

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Gadgeti kaže...

Ako imate HUDOVE, dajem za njih razne iteme, esence i sl. Btw čemu služe ti esence? Jučer sam liku dao jedan legendary i dobio 5 hudova, i 10ak itema :D meni ne znači ništa, njemu očito puno.

koje esence imas?

17 godina

Imam ja 4 plava, 3 zuta i 2 crvena essence. Mjenjam za karte za compendum :)

15 godina
neaktivan
Gadgeti kaže...

ako je legendary onda mu nisi dao essence, jer sve essence su common, nego su mu dao ono sto si dobio zato sto si u beti "bloodstone of the precursor"  iako neznam da li se to može tredati

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.8.2013 13:06 (ToMisLaW).
15 godina
neaktivan
Dota 2

Danas u 22:00 The International Wild Card Match

Tko će podjediti?

12 Quantic
13 RattleSnake
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Već vidim kako ću trebat ubuduće pit red bullove ili kave navečer. Ležanje u krevetu s laptopom je kao borba s vjetrenjačama.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Dendi vs FATA 1v1

http://www.twitch.tv/joindotared

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

Dendi noob, trolololo...

15 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
     ni jedan team nije uzasan... da je uzasan nebih bio pozvan na TI3
Onjegin kaže...

Fnatic je užasan tim, a Mouz je jedva dobio.

Vidio sam neke ljude da kontaju da će Mouz biti drugi na TI3.

HAHAHAHAHAHAHAH

4ucker kaže...

Fnatic je toliko loš da su ovi iz Mouza vjerojatno namjerno uzeli te heroje koje su uzeli da bi ih istrollali i posprdali ih. olollol

dečki da li imate nešto za reci nakon današnje pobjede fnatica 2 - 0 protiv navia?
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.8.2013 22:30 (ToMisLaW).
13 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
dečki da li imate nešto za reci nakon današnje pobjede fnatica 2 - 0 protiv navia?

Kladim se u common da će Na'Vi biti u top 5, a Fnatic neće.

Dogovor?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice