Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.939.467
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Dota 2
Bojica kaže...
Mlitavi kaže...

Kad ta dota kreće f2p? Ne znam jel se isplati sad dat pare za to ako će skoro f2p. Jel imam možda kakvih beneficija kasnije ako sad kupim, a igra pređe na f2p?

pare??? pa ovo je najotvorenije beta zatvorenog tipa koja je ikad postojala... od nas svih svako ima bar 20 invajta za dotu... :D

Oprosti mi na mojem neznanju. Ako imaš barem 20 pozivnica, možeš izdvojit jednu za mene? 

13 godina
neaktivan
Dota 2

frend je dobio invite od jednog kolege sa foruma, a sad se ne može uključiti u game. u igri ima samo opciju tutorial i watch...jel zna neko dal je moguće da je invite istekao ili nešto?

0 0 hvala 0
16 godina
SHODAN kaže...

frend je dobio invite od jednog kolege sa foruma, a sad se ne može uključiti u game. u igri ima samo opciju tutorial i watch...jel zna neko dal je moguće da je invite istekao ili nešto?

Vjerovatno je na pocetku kada je prvi put pokrenio stisao ono da je pocetnik, i sad mora prec tutorial prvo da bi se mogao ukljuciti {#}

14 godina
SHODAN kaže...

Treba dobit gift of nekoga. Ja sam novi i nemam jos ni jedan key.

14 godina
MarioVk kaže...
SHODAN kaže...

Vjerovatno je na pocetku kada je prvi put pokrenio stisao ono da je pocetnik, i sad mora prec tutorial prvo da bi se mogao ukljuciti {#}

Jucer su updejtali turtorial. Sad je ogroman. I nije potrebno ga prec za igrat. Jednostavno mislim da nije dobija key, nego samo instalira igru.

13 godina
neaktivan
MarioVk kaže...
SHODAN kaže...

tutorial je završil, ali kad uđe u igru "play" tab mu je siv. jedine opcije su mu "watch" i da plati igru 9,99....

13 godina
neaktivan
SHODAN kaže...
MarioVk kaže...
SHODAN kaže...

tutorial je završil, ali kad uđe u igru "play" tab mu je siv. jedine opcije su mu "watch" i da plati igru 9,99....

izgleda da je key koji je dobio bil već iskorišten...ako neko ima da pošalje nek mi šibne poruku.

16 godina
Mlitavi kaže...
Bojica kaže...
Mlitavi kaže...

Kad ta dota kreće f2p? Ne znam jel se isplati sad dat pare za to ako će skoro f2p. Jel imam možda kakvih beneficija kasnije ako sad kupim, a igra pređe na f2p?

pare??? pa ovo je najotvorenije beta zatvorenog tipa koja je ikad postojala... od nas svih svako ima bar 20 invajta za dotu... :D

Oprosti mi na mojem neznanju. Ako imaš barem 20 pozivnica, možeš izdvojit jednu za mene? 

Ako još nemaš pozivnicu pošalji mi samo email koji koristiš za steam na privatnu poruku i ja ću ti poslati.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
16 godina
Zajeb kaže...
MarioVk kaže...
SHODAN kaže...

Jucer su updejtali turtorial. Sad je ogroman. I nije potrebno ga prec za igrat. Jednostavno mislim da nije dobija key, nego samo instalira igru.

Mozda mora preć samo dio.. Frendu sam ja isto tako posalo bio key, aktiviro je i skinio igru i kliknio na ono da je pocetnik, i play tab mu je isto bio siv, tj nije mogao kliknuti na njega dok nije presao tutorial .. (istina da je tada na tutorialu bilo samo ono sa DK-om, pa sad stvarno nezz .. :)

15 godina
neaktivan
Mlitavi kaže...
Bojica kaže...
Mlitavi kaže...

meil???

15 godina
neaktivan
Dota 2

Hvala svima koji se nude za pozivnicu, ali sam već dobio jednu. 

0 0 hvala 0
14 godina
Dota 2

Ako tko hoce nek me doda na Steam

user name : Zajeb

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Ne razumijem, molim te objasni.

Silencer je jedan od najjaci hard keri heroja kad se kvalitetno razvije, ali dobro svako igra dotu na svoju nacin. 

Silencer je situacijski pick, situacijski blago rečeno. Picka se kao counter nekim combo herojima (zbog mehanike Last Worda) kao što su Tiny i sl. (iako je Tiny trenutačno izvan metagamea), kao counter initiator više nego kao initiator (nije neki pick zbog toga što će vas dohvatiti Enrageani Naix putem svog Open Woundsa koji je top pick) i na kraju, kao što se to trenutačno radi (iako je nakon bugfixa/buffa Hauntu da iluzije ne nestaju nakon Realityja opet slab po tom pitanju) kao counter sve češćim Spectre pickovima iz istočnog svijeta. To radi tako što Silencer cijeli život čeka Haunt i onda ulta tako da Spectre ne može iskoristiti na svoju iluziju (a zbog mehaniker heroja, Spectre nikad neće biti sa svojim timom i bit će potpuno izdvojen iz fighta).

A sad o njegovoj snazi kao "najjači hard carry heroj":

Ima samo jedan scaling orb, nema mehanizma za farmanje, nema mehanizma za bijeg i nema mehanizma za lockdown (slow ili stun). Kao inteligence heroj ne scalea dobro s itemima jer kao carry treba graditi HP/armour da bude izdržljiviji (i jači ako je STR heroj) ili attack speed/armour/agility da dobije veći AS (i da bude jači ako je AGI heroj).

Silencera pobjeđuju svi carry heroji (kao i Windrunner ako se netko odluči da radi carry build). S druge strane Windrunner je mnogo svestraniji heroj i mnogo bolji Mek holder zbog svog ogromnog STR rasta kroz levele, skoro četiri sekunde dugog low CD disablea na DVA heroja, snažnog AOE nuke-a koji mijenja izgled mape, 100% evasiona, MS increasa i slowa (da, Windrun se koristi i agresivno). Mnogo je bolji laner (mid, suicide i u zadnje vrijeme viđena i u agresivnom trilaneu).

Hard carry heroji koji kao od šale dobiju Silencera 1v1: Naix, Spectre, Naga, Alchemist, Dragon Knight, Skeleton King, Morphling, Tiny, Sven, Phantom Lancer, Antimage, Phantom Assassin, Faceless Void, Weaver, Sniper, Luna, Ursa, Meepo, Lone Druid, Gyro, Medusa.

Možda ti se desilo da te jednom uništio Silencer, ali prvi item 90% carry heroja je BKB koji ga 100% countera.

13 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
chaselol kaže...

Ne razumijem, molim te objasni.

Silencer je jedan od najjaci hard keri heroja kad se kvalitetno razvije, ali dobro svako igra dotu na svoju nacin. 

Silencer je situacijski pick, situacijski blago rečeno. Picka se kao counter nekim combo herojima (zbog mehanike Last Worda) kao što su Tiny i sl. (iako je Tiny trenutačno izvan metagamea), kao counter initiator više nego kao initiator (nije neki pick zbog toga što će vas dohvatiti Enrageani Naix putem svog Open Woundsa koji je top pick) i na kraju, kao što se to trenutačno radi (iako je nakon bugfixa/buffa Hauntu da iluzije ne nestaju nakon Realityja opet slab po tom pitanju) kao counter sve češćim Spectre pickovima iz istočnog svijeta. To radi tako što Silencer cijeli život čeka Haunt i onda ulta tako da Spectre ne može iskoristiti na svoju iluziju (a zbog mehaniker heroja, Spectre nikad neće biti sa svojim timom i bit će potpuno izdvojen iz fighta).

A sad o njegovoj snazi kao "najjači hard carry heroj":

Ima samo jedan scaling orb, nema mehanizma za farmanje, nema mehanizma za bijeg i nema mehanizma za lockdown (slow ili stun). Kao inteligence heroj ne scalea dobro s itemima jer kao carry treba graditi HP/armour da bude izdržljiviji (i jači ako je STR heroj) ili attack speed/armour/agility da dobije veći AS (i da bude jači ako je AGI heroj).

Silencera pobjeđuju svi carry heroji (kao i Windrunner ako se netko odluči da radi carry build). S druge strane Windrunner je mnogo svestraniji heroj i mnogo bolji Mek holder zbog svog ogromnog STR rasta kroz levele, skoro četiri sekunde dugog low CD disablea na DVA heroja, snažnog AOE nuke-a koji mijenja izgled mape, 100% evasiona, MS increasa i slowa (da, Windrun se koristi i agresivno). Mnogo je bolji laner (mid, suicide i u zadnje vrijeme viđena i u agresivnom trilaneu).

Hard carry heroji koji kao od šale dobiju Silencera 1v1: Naix, Spectre, Naga, Alchemist, Dragon Knight, Skeleton King, Morphling, Tiny, Sven, Phantom Lancer, Antimage, Phantom Assassin, Faceless Void, Weaver, Sniper, Luna, Ursa, Meepo, Lone Druid, Gyro, Medusa.

Možda ti se desilo da te jednom uništio Silencer, ali prvi item 90% carry heroja je BKB koji ga 100% countera.

Veze ti nemas.

Mehanizam za farm kao last  hit je meni i vise nego dovoljan, da ce ga BKB counterovati nece, to traje svega par sekundi i da ja inace igram silencera i realno kad ufarmas malo itema ti gazis s njim sve, ali bas sve. Pure damage, silence ulti+last word za mass fight je nesto nenadje*ivo.

Dalje mehanizam za *tzv lockdown* napravis hex+rod of attos i ti si miran sto se tice igre.

Ako ti nisi vidio nekoga da dobro odigra silencera ne znaci da je los heroj i to sto si iznad napisao nema veze. A realno, lone druid 1v1 ce uzeti bilo koga. Mozda morteda nece ako ga prosere crit, drugacije gg.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina
chaselol kaže...

{#}{#}

Zanci ti tvrdis da je jedan Silencer bolji carry od recimo Naixa,PLa,Svena,CK-a,PA,Lune,Gyro,LD,AM,Void,itd itd..

Gorim od zelje da vidim game gdje Silencer outcarry-a neke od heroja koje sam navel iznad.

twice the pride double the fall
13 godina
neaktivan
Dota 2

Silencer zbog pure dmga je cisti anti carry heroj, kad se napuca attack speed i mantu nabacis on jednostavno MELJE sve i jednog kerija ispred sebe!

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
chaselol kaže...

Silencer zbog pure dmga je cisti anti carry heroj, kad se napuca attack speed i mantu nabacis on jednostavno MELJE sve i jednog kerija ispred sebe!

Ti mora da trolas jer ne vjerujem da je netko toliko glup.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.7.2013 22:58 (dad0r).
17 godina
neaktivan
Dota 2

Ako netko treba invite neka se javi na steam nick: shoma_kt

Shoma
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Dota 2

Prije je meta bila da se silencer uzima protiv ultimate combo heroja, sto sam i licno radio i uvijek je palilo, naravno ako oni ne banuju silencera. Sad je nova dota pa ne znam kakva je meta, ali vjerujem da se i dalje koristi ovaj fazon u nekim gejmovima.

Darko

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Prije je meta bila da se silencer uzima protiv ultimate combo heroja, sto sam i licno radio i uvijek je palilo, naravno ako oni ne banuju silencera. Sad je nova dota pa ne znam kakva je meta, ali vjerujem da se i dalje koristi ovaj fazon u nekim gejmovima.

Ne isplati se raspravljati sa igracima ovdje. Ovo su sve igraci Dote 2, veze oni nemaju.

14 godina
chaselol kaže...
DarkoKwon kaže...

Ne isplati se raspravljati sa igracima ovdje. Ovo su sve igraci Dote 2, veze oni nemaju.

Koga boli k*rac kak je prije bilo kolko vidim ova tema se zove Dota 2.

Daj molim te ne fantaziraj malo prije si pisal da outcarryas sa silencerom sve zivo i nezivo sad odjednom je to bilo u doti a ne u doti 2 ajde se odluci prije

nego pocnes toviti ljude okolo {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.7.2013 0:17 (dad0r).
13 godina
neaktivan
Dota 2

Pustite ga, vidite da trolla.

Ja mu fino sve objasnim on uzme mantu i ubije mapu. GG

U trenutnoj meti Silencer je support kad se picka (jednom u sto godina). Ponajviše zbog rane agresivnosti i popularnosti BKB-a i magic invuln Naixa (on ne bi mogao ništa uraditi jer njegov orb ne radi).

Dalje, jesi li ikad vidio kako AM radi protiv Silencera s Mantom?

Slice.

U-u-u-u-u-u-ltra kill.

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Anti mage je realno heroj koji je najlaksi za counter i njega stavis ovdje.... moze ga gankati sa silencerom, sve sto ti treba je wind walk i ulti al' dobro.

A evo kako da ti objasnim,

Treba ti invis heroj, ili wind walk, recimo riki, oblak+difuzal cao.

Ako dozvolis da se nafarma AM, tvoj je fail u gejmu. Cya.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
chaselol kaže...
DarkoKwon kaže...

Silencer je dobar za maltretiranje sa q, ima dobar ult i krade int, al da je keri, daleko je od toga..

LoL acc THCJoshi
13 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Anti mage je realno heroj koji je najlaksi za counter i njega stavis ovdje.... moze ga gankati sa silencerom, sve sto ti treba je wind walk i ulti al' dobro.

A evo kako da ti objasnim,

Treba ti invis heroj, ili wind walk, recimo riki, oblak+difuzal cao.

Ako dozvolis da se nafarma AM, tvoj je fail u gejmu. Cya.

AM se najlakše countera? BKB da se spriječi mana drain? Shadow Demon da se mana drain iskoristi na njemu?

AM je tako lagan za counteranje da se mora permastunati da bi ga se ubilo. Koliko mu ono traje animacija na blinku? 0.2 sekunde? Pustiš ga toliko bez stuna i pa-pa.

Doduše, sa Silencerom je lakše. Tačno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.7.2013 0:45 (Onjegin).
13 godina
neaktivan
Dota 2

Joj e njega, perma stun, ubices bilo koga ako ga perma stunujes nidje veze -.-

Ne znam sto mislite da silencer ne moze da bude keri, tacno cu da frapsam par svojih partija i da vam pokazem kako silencer kad se razvije okrece partiju u svom pracvu. Al najjaci mi ovaj sto kaze da silencer nije keri :DDDD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ako imalo pratite dota pro scenu, onda ce te znati da je Silencer jako dobar carry, ali u posebnim situacijama i ovisi protiv koga igra..

A sto se tice AM-a jedini counter mu je void, inace je nemoguce ubiti Maginu...
15 godina
Dota 2

više nisam siguran da li pola ekipe ovdje namjerno trola ili stvarno stoje iza onoga što pričaju.

bd core support item

silencer hard carry heroj

am easy kill

iz koje vi dote dolazite? i gdje vi igrate? jer to nema veze s ovom igrom koju ja igram!

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
chaselol kaže...
DarkoKwon kaže...

Mi nemamo veze, a tebi je dota kao wow.

13 godina
neaktivan
Dota 2

Najjace sto me lik izaziva 1v1, sine dota nije 1v1 nego 5v5 timska igra :D kakvi botovi.

Da ne isplati se raspravljati sa igracima sto igraju nekih 6-7 mjeseci dote, jednostavno ne.

Moj PC  
0 2 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice