Preko 1200 gameova samo 4 mythicala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam sa starim accountom farmo onaj Greevil mode sto je bio, tad mi je dropalo jedno 2 ili 3 UE za koje se dobivalo dost keyeva
Preko 1200 gameova samo 4 mythicala.
1200 gameova, 0 (nula) mythicala

199ti game dote, dobijem krmacu za chena(mount) jbeni mythical -.- prvi
Ja u zivotu nisam dobio niti jedan item vrijedan spomena u dropu, imam 5 puta vise gameova od tebe.
Ja u zivotu nisam dobio niti jedan item vrijedan spomena u dropu, imam 5 puta vise gameova od tebe.
Same here...
Kao prvo, gameovi nista neznace za iteme.... Bitno je koji si lvl, jer svaki level dobijes po 1 item... Moze netko sa 200 gameova biti lvl 60... a moze netko sa 1000 gamova biti lvl 60...
Itemi nisu bitni, bitno je znati igati dotu :)
Dota se igra da se naberu itemi, vještina dođe u međuvremenu.
Nadam se da nisi bio ozbiljan u vezi te prve recenice prije zareza
Nadam se da nisi bio ozbiljan u vezi te prve recenice prije zareza
zar nisi navikao na ispade? :D
Ako netko želi key... na pm.
Šta je novo u ovom polagigabajtnom update-u?
Ubacuju ostale heroje u igru, pa ce final release biti za par dana :p
Ubacuju ostale heroje u igru, pa ce final release biti za par dana :p
Da bar, instaliralo mi je, nikakve vidljive promjene, ali je Sniper doživio redizajn. Paleta boja je ostala ista samo.
Drago mi je čuti da ubacuju još novih heroja, zna li se možda koliko će ih još ubaciti novih ukupno? Po meni odlično što više ima mogućih heroja jer se više može taktizirat i prilagođavat enemy pick-u.
Drago mi je čuti da ubacuju još novih heroja, zna li se možda koliko će ih još ubaciti novih ukupno? Po meni odlično što više ima mogućih heroja jer se više može taktizirat i prilagođavat enemy pick-u.
Says who?
Nema novih heroja, samo prebacuju one iz WC3 DotA-e. Prebacit će ih sve.
Ali sad je pauza da timovi koji treniraju za TI3 mogu vježbati s stabilnim poolom heroja.
Nema novih heroja, samo prebacuju one iz WC3 DotA-e. Prebacit će ih sve.
Ali sad je pauza da timovi koji treniraju za TI3 mogu vježbati s stabilnim poolom heroja.
Nema to veze jer se novi heroji ne stavljaju na turnirima. Naprimjer, huskar nije dopusten sada poslije njegovog Reworka.
Uvijek nešto updejtaju, nikad neće optimizirati igru, ja i dalje igram u boardless window, ako stavim full screen onda mi je previse dark igra. Valve mora mnogo da uradi na optimizaciji.
Uvijek nešto updejtaju, nikad neće optimizirati igru, ja i dalje igram u boardless window, ako stavim full screen onda mi je previse dark igra. Valve mora mnogo da uradi na optimizaciji.
Meni se pored toga igra svaki 2. ili 3. match jednostavno crash-a, obično pri biranju heroja, ili onog spawn-anja kod fontane.
Fun fact: to se nije tako često dešavalo sve do prošlog update-a.
Meni se pored toga igra svaki 2. ili 3. match jednostavno crash-a, obično pri biranju heroja, ili onog spawn-anja kod fontane.
I meni zna delay 1 sec nesumicno biti u sred gejma i to ne samo meni vec svima, posto ja i drug kada igramo dotu obadvojici zastopa u isto vrijeme.
Jos je fps mali nenormalno, kao da igram battlefield 3.
meni se crashala bar 2 puta svaki game,jednom kad stisnem play i jednom random u matchu,reinstalacija windowsa je jedina pomogla
vrijede li cemu ove player karte, dobio sam player card iceiceice
Uključi je i onda će ti slika tog igrača u Compendiumu dobiti boju.
To je kao skupljanje sličica prije svjetskog prvenstva u fudbalu.
Uključi je i onda će ti slika tog igrača u Compendiumu dobiti boju.
To je kao skupljanje sličica prije svjetskog prvenstva u fudbalu.
jos samo da kupim compendium (znas kad)
Ovaj guild system nesto najbolje što je valve ubacio u dotu za sada. Bravo valve!
Ovaj guild system nesto najbolje što je valve ubacio u dotu za sada. Bravo valve!
Moglo se to bolje tipa klan da se nazove. Prave wow od igre, ionako su dosta pokrali od blizzarda
Moglo se to bolje tipa klan da se nazove. Prave wow od igre, ionako su dosta pokrali od blizzarda
ROFL. Guild je riječ engleskog jezika.
I mehanika DotA-e je dosta drugačija od mehanike WoW-a. Zapravo je drugi žanr.
Po čemu prave wow od dote?