Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.933.956
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Dota 2
Ravenclaw92 kaže...

ufff novi set za slardara meni imba

Jesam se ispovraćao kad sam ga vidio...

Iskreno, mislio sam da će Slardar dobiti remake prije setova.

17 godina
Dota 2

Ima li ovdje kakva grupa da igra redovno, a da im fali igrač , ako ima ja sam skoro svako vece slobodan za igru .

Evo moj dotabuff:

http://dotabuff.com/players/31829736

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Kako komentirate TI 3 inviteove? Bio sam sumnjičav za Liquid, ali danas su me razuvjerili skroz :D.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Lopoc kaže...

Kako komentirate TI 3 inviteove? Bio sam sumnjičav za Liquid, ali danas su me razuvjerili skroz :D.

Ma dobar je TL a Na'vi i dalje isti problem a to je njihova arogancija i podcjenjivanje protivnika , recimo

Luquid igra fenomenalno TA i nebi je banali a sigurno to znaju.

Za ostale nist cudno Fnatic igra relativno dobro u zadnje vrijeme dok Alliance vec neko vrijeme melje sve pred sobom

ali ipak malo cudno da Na'Vi nije dobil invite jos posto su bili runner up na TI2.

twice the pride double the fall
13 godina
neaktivan
dad0r kaže...
Lopoc kaže...

Ma dobar je TL a Na'vi i dalje isti problem a to je njihova arogancija i podcjenjivanje protivnika , recimo

Luquid igra fenomenalno TA i nebi je banali a sigurno to znaju.

Za ostale nist cudno Fnatic igra relativno dobro u zadnje vrijeme dok Alliance vec neko vrijeme melje sve pred sobom

ali ipak malo cudno da Na'Vi nije dobil invite jos posto su bili runner up na TI2.

Mislim da Na'Vi trenutačno trenira.

Zato u većini slučajeva ne banaju heroje protiv kojih 100% gube. Wisp npr.

U odnosu na NTH jednostavno igraju strariju DotA. Igra im je vjerovatno bolja, ali efikasnost NTH u farmingu ih je pobijedila.

13 godina
neaktivan
Dota 2

Meni je drag e-sport, zabavan je, prestao je u razvijenom svijetu biti nekakva tabu tema, i pojam nečega antisocijalnog...ALI... Nedostaje profesionalizma kritično, bilo to od samih igrača pa do organizacije turnira i komentatora. Neće napredovati koliko bi mogao kao "sport" zbog toga što je u suštini samo "igrica" i ljudi je jednostavno tako shvaćaju. Ne kužim kako si ljudi koju su zaradili puno više para nego šta bi realno drukčije zaradili ne shvaćaju da moraju održati dozu ozbiljnosti zbog razvoja same igre. Dijete poput Puppeya koliko god je dobar igrač toliko nazaduje cijeli community sa svojim pogledom na stvari i izjavama, i to potiče 14-15 godišnjake da igraju i ponašaju se isto tako a tjera ljude koji to svaćaju kao nešto u čemu se natječu, nadmeću, nadmudruju. 

Ja bih volio jednog dana vidjeti Dotu kao profesionalni skoro-pa-pravi-sport gdje ljudi žive od toga i postoji velika baza igrača i navijača, a ne da to bude samo faza kroz koju prođeš kroz srednju školu. Just sayin :)

3 0 hvala 0
16 godina
Dota 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ManuKane kaže...

Dijete poput Puppeya koliko god je dobar igrač toliko nazaduje cijeli community sa svojim pogledom na stvari i izjavama, i to potiče 14-15 godišnjake da igraju i ponašaju se isto tako a tjera ljude koji to svaćaju kao nešto u čemu se natječu, nadmeću, nadmudruju. 

Pa tek dolazi generacija koja igra igre. Normalno da je e-sports sačinjen od mladih ljudi.

Btw. Puppey je takav kakav jeste. Želimo li lijepe osobnosti ili dobre igrače i kapetane?

Stvar je u tome što ni u jednom drugom sportu igrači ne smiju reći ništa, govore stvari kao: Dali smo 100%, moramo dati 100%, dat ćemo 100% i to je to. Čim igrač otvori usta (igrači nisu doktori nauka, šutaju loptu i to je to, što se tiče nogometa), desi se ovo:

12 godina
Je li itko primjetio?http://www.cyborgmatt.com/2013/04/dota-2-24th-april/
Houndeye Courier
The famous Houndeye alien from
the Half-Life series has turned up
as a courier, it is still work in
progress and currently has no
animations.
The courier will be bundled in
with the upcoming Half-Life 3
release as a preorder bonus.

Signature is assuming direct control
13 godina
neaktivan
Dota 2

Luck is no excuse 3.

Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Luck is no excuse 3.

Nesto najbolje sto sam vidio, hvala ti.

LoL acc THCJoshi
14 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Luck is no excuse 3.

uff sve ove matcheve sta su u videu skoro gledo, ali lijepo se prisjetit.. just wow

13 godina
neaktivan
Dota 2

Nikad se ne uključujem u rivalizam, ali sad na Twich chatu:

A DotA and LoL pro walk into a bar. The DotA pro says DotA is better. The LoL pro couldn't deny

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Nikad se ne uključujem u rivalizam, ali sad na Twich chatu:

A DotA and LoL pro walk into a bar. The DotA pro says DotA is better. The LoL pro couldn't deny

Heh, podsjetilo me na ovo http://i.imgur.com/Yg5za.gif

WoT: GuntherPrien
14 godina
neaktivan

ufff nemojmo jos jednom pokretat dota vs lol vs hon(ta igra jos postoji?) jer stvarno nema smisla.. Kad smo vec ko šala vezanih uz dotu ima odličan topic na redditu http://www.reddit.com/r/DotA2/comments/13k9i6/whats_your_bestlamest_dota_related_joke/

12 godina
neaktivan
Ravenclaw92 kaže...
Onjegin kaže...

Luck is no excuse 3.

uff sve ove matcheve sta su u videu skoro gledo, ali lijepo se prisjetit.. just wow

Onda znas da su vecina tih gameova pubovi a ne competitive gameovi :D. Moji frendovi su u zadnjoj sceni kada ih wisp i magnus odguraju na fontanu. Hrvati su. A komentatori su naknadno dodani radi atmosfere u 90 posto scena.

13 godina
Dota 2

1 pitanje itemi dali vrijede vise ako su strange recimo imam strange fashion of yorskreth..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

1 pitanje itemi dali vrijede vise ako su strange recimo imam strange fashion of yorskreth..??

Da, ali nisu posebno traženi.

13 godina
protjeran

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FarmWithMeee kaže...
Ravenclaw92 kaže...
Onjegin kaže...

Luck is no excuse 3.

Onda znas da su vecina tih gameova pubovi a ne competitive gameovi :D. Moji frendovi su u zadnjoj sceni kada ih wisp i magnus odguraju na fontanu. Hrvati su. A komentatori su naknadno dodani radi atmosfere u 90 posto scena.

Vecinu tih meceva imas za DL-ati ili VOD-ove po netu gledat

13 godina
neaktivan

ev i Loh se pridruzio.

15 godina
neaktivan
Cholee kaže...

ev i Loh se pridruzio.

valjda ce biti pozvani na TI3

13 godina
protjeran
ToMisLaW kaže...
Cholee kaže...

ev i Loh se pridruzio.

ostala su jos 2 invajta vjerojatno nece bit izravno ali ce u kvalifikacija sto posto

15 godina

...

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.4.2013 23:00 (Hrca24).
12 godina
neaktivan
Ravenclaw92 kaže...
FarmWithMeee kaže...
Ravenclaw92 kaže...
Onjegin kaže...

Luck is no excuse 3.

Vecinu tih meceva imas za DL-ati ili VOD-ove po netu gledat

Imas 12 pub scena i 5 competitive scena.

13 godina
neaktivan
Perceto kaže...

ostala su jos 2 invajta vjerojatno nece bit izravno ali ce u kvalifikacija sto posto

Empire da prođe u kvalifikacijama?

...

15 godina
neaktivan
Dota 2

stari fnatic, sve srbi hahahah

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

stari fnatic, sve srbi hahahah

Hula hop smrti na Spec.

Emocije.

Btw. menadžer Fnatica je još uvijek Srbin. Šta se dešava?

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.4.2013 0:51 (Onjegin).
13 godina
protjeran
Dota 2

daleko najbolji video!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Onjegin - Sam Mathews je vlasnik i glavni menađer...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice