ufff novi set za slardara meni imba
Jesam se ispovraćao kad sam ga vidio...
Iskreno, mislio sam da će Slardar dobiti remake prije setova.
ufff novi set za slardara meni imba
Jesam se ispovraćao kad sam ga vidio...
Iskreno, mislio sam da će Slardar dobiti remake prije setova.
Ima li ovdje kakva grupa da igra redovno, a da im fali igrač , ako ima ja sam skoro svako vece slobodan za igru .
Evo moj dotabuff:
http://dotabuff.com/players/31829736
Kako komentirate TI 3 inviteove? Bio sam sumnjičav za Liquid, ali danas su me razuvjerili skroz :D.
Kako komentirate TI 3 inviteove? Bio sam sumnjičav za Liquid, ali danas su me razuvjerili skroz :D.
Ma dobar je TL a Na'vi i dalje isti problem a to je njihova arogancija i podcjenjivanje protivnika , recimo
Luquid igra fenomenalno TA i nebi je banali a sigurno to znaju.
Za ostale nist cudno Fnatic igra relativno dobro u zadnje vrijeme dok Alliance vec neko vrijeme melje sve pred sobom
ali ipak malo cudno da Na'Vi nije dobil invite jos posto su bili runner up na TI2.
Ma dobar je TL a Na'vi i dalje isti problem a to je njihova arogancija i podcjenjivanje protivnika , recimo
Luquid igra fenomenalno TA i nebi je banali a sigurno to znaju.
Za ostale nist cudno Fnatic igra relativno dobro u zadnje vrijeme dok Alliance vec neko vrijeme melje sve pred sobom
ali ipak malo cudno da Na'Vi nije dobil invite jos posto su bili runner up na TI2.
Mislim da Na'Vi trenutačno trenira.
Zato u većini slučajeva ne banaju heroje protiv kojih 100% gube. Wisp npr.
U odnosu na NTH jednostavno igraju strariju DotA. Igra im je vjerovatno bolja, ali efikasnost NTH u farmingu ih je pobijedila.
Meni je drag e-sport, zabavan je, prestao je u razvijenom svijetu biti nekakva tabu tema, i pojam nečega antisocijalnog...ALI... Nedostaje profesionalizma kritično, bilo to od samih igrača pa do organizacije turnira i komentatora. Neće napredovati koliko bi mogao kao "sport" zbog toga što je u suštini samo "igrica" i ljudi je jednostavno tako shvaćaju. Ne kužim kako si ljudi koju su zaradili puno više para nego šta bi realno drukčije zaradili ne shvaćaju da moraju održati dozu ozbiljnosti zbog razvoja same igre. Dijete poput Puppeya koliko god je dobar igrač toliko nazaduje cijeli community sa svojim pogledom na stvari i izjavama, i to potiče 14-15 godišnjake da igraju i ponašaju se isto tako a tjera ljude koji to svaćaju kao nešto u čemu se natječu, nadmeću, nadmudruju.
Ja bih volio jednog dana vidjeti Dotu kao profesionalni skoro-pa-pravi-sport gdje ljudi žive od toga i postoji velika baza igrača i navijača, a ne da to bude samo faza kroz koju prođeš kroz srednju školu. Just sayin :)
Dijete poput Puppeya koliko god je dobar igrač toliko nazaduje cijeli community sa svojim pogledom na stvari i izjavama, i to potiče 14-15 godišnjake da igraju i ponašaju se isto tako a tjera ljude koji to svaćaju kao nešto u čemu se natječu, nadmeću, nadmudruju.
Pa tek dolazi generacija koja igra igre. Normalno da je e-sports sačinjen od mladih ljudi.
Btw. Puppey je takav kakav jeste. Želimo li lijepe osobnosti ili dobre igrače i kapetane?
Stvar je u tome što ni u jednom drugom sportu igrači ne smiju reći ništa, govore stvari kao: Dali smo 100%, moramo dati 100%, dat ćemo 100% i to je to. Čim igrač otvori usta (igrači nisu doktori nauka, šutaju loptu i to je to, što se tiče nogometa), desi se ovo:
Nikad se ne uključujem u rivalizam, ali sad na Twich chatu:
A DotA and LoL pro walk into a bar. The DotA pro says DotA is better. The LoL pro couldn't deny
Nikad se ne uključujem u rivalizam, ali sad na Twich chatu:
A DotA and LoL pro walk into a bar. The DotA pro says DotA is better. The LoL pro couldn't deny
Heh, podsjetilo me na ovo http://i.imgur.com/Yg5za.gif
ufff nemojmo jos jednom pokretat dota vs lol vs hon(ta igra jos postoji?) jer stvarno nema smisla.. Kad smo vec ko šala vezanih uz dotu ima odličan topic na redditu http://www.reddit.com/r/DotA2/comments/13k9i6/whats_your_bestlamest_dota_related_joke/
Onda znas da su vecina tih gameova pubovi a ne competitive gameovi :D. Moji frendovi su u zadnjoj sceni kada ih wisp i magnus odguraju na fontanu. Hrvati su. A komentatori su naknadno dodani radi atmosfere u 90 posto scena.
1 pitanje itemi dali vrijede vise ako su strange recimo imam strange fashion of yorskreth..??
1 pitanje itemi dali vrijede vise ako su strange recimo imam strange fashion of yorskreth..??
Da, ali nisu posebno traženi.
Onda znas da su vecina tih gameova pubovi a ne competitive gameovi :D. Moji frendovi su u zadnjoj sceni kada ih wisp i magnus odguraju na fontanu. Hrvati su. A komentatori su naknadno dodani radi atmosfere u 90 posto scena.
Vecinu tih meceva imas za DL-ati ili VOD-ove po netu gledat
ev i Loh se pridruzio.
ev i Loh se pridruzio.
valjda ce biti pozvani na TI3
ev i Loh se pridruzio.
ostala su jos 2 invajta vjerojatno nece bit izravno ali ce u kvalifikacija sto posto
...
Vecinu tih meceva imas za DL-ati ili VOD-ove po netu gledat
Imas 12 pub scena i 5 competitive scena.
ostala su jos 2 invajta vjerojatno nece bit izravno ali ce u kvalifikacija sto posto
Empire da prođe u kvalifikacijama?
...