kad kupis bocu imas 3x regeneraciju. Runa ti napuni bocu i spremi runu da mozes iskoristit u sljedece 2 minute.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne,već npr.
Spremiš double damage u bočicu.
Kada aktiviraš bočicu,aktivirat će ti se i x2 damage i regeneracija(mana,health).
Aktivirat će se prvo Rune. Bottle će imati 3 charge-a i nakon aktivacije Runea.
Ako klikneš na Rune dok imaš pun bottle i Rune storean u njemu, aktivira se taj Rune na kojeg si kliknuo. Ako aktiviraš Invisibility Rune možeš da uradiš jedan charge odmah nakon aktivacije bez da dispeluješ Invis (ali odmah, ako kasnije to uradiš, neće raditi).
Bottle se puni u bazi, a može se puniti i Bottle Crow-anjem (staviš Bottle u kurira i pošalješ ga u bazu da napuni Bottle).
sve skuzio hvala puno na pomoci..:)
Ne,već npr.
Spremiš double damage u bočicu.
Kada aktiviraš bočicu,aktivirat će ti se i x2 damage i regeneracija(mana,health).
Aktivirat će se prvo Rune. Bottle će imati 3 charge-a i nakon aktivacije Runea.
Ako klikneš na Rune dok imaš pun bottle i Rune storean u njemu, aktivira se taj Rune na kojeg si kliknuo. Ako aktiviraš Invisibility Rune možeš da uradiš jedan charge odmah nakon aktivacije bez da dispeluješ Invis (ali odmah, ako kasnije to uradiš, neće raditi).
Bottle se puni u bazi, a može se puniti i Bottle Crow-anjem (staviš Bottle u kurira i pošalješ ga u bazu da napuni Bottle).
može se punit na još jedan način :) (osim ta dva navedena)
Hahahahaha, brace yourself za priče "Ja dotu igram only 4 fun, zato drugima ruinam gameove i feedam".
care
Zar samo meni ne radi Dota2,
tj;na početku mi dođe do
"Connecting to the Dota2 network..." i tu stane,čekao 10min,a onda 
Frendu isto ne radi,pa da vidim jesmo li samo mi "pogođeni".
Događa mi se to cca jednom dnevno, restartiram steam i proradi.
nisi jedini rvi pu mi se to desilo prije 3 dana i ja onak wtf kaj se dešava
Hahahahaha, brace yourself za priče "Ja dotu igram only 4 fun, zato drugima ruinam gameove i feedam".
care
Care?
Get back.
care
Care?
Get back.
ma šalim se nemoj se uzbuđivat
Ako netko želi igrati danas sam free (http://dotabuff.com/players/69538248), ekipa +18, skype, nije bitno početnici ili ne.
imam odurne framedropove u svakom teamfightu. ova igra sve lošije radi svakim patchom
imam odurne framedropove u svakom teamfightu. ova igra sve lošije radi svakim patchom
Imam framedropove u svakom fightu.
Nemam para da mijenjam procesor.
I s vremenom će ti se to još samo pogoršati. Ista stvar ko i TF2, L4D2, DoD, HL2 DM... Nekad sam to sve mogao bez problema igrati na laptopu. Danas više nema šanse.
Sve te igre dijele isti engine i to do te mjere da međusobno dijele osnovne instalacijske datoteke. A engine bar jednom mjesečno dobiva ili preinake ili poboljšanja ili nove stvari... Dodaj na to pun K novih spellova, animacija, itema,... koje svako malo dodaju i hardverski zahtjevi s vremenom sve više i više rastu. Ak hoćeš igrati Valveove igre moraš se nažalost jednostavno pomiriti s tim.
I s vremenom će ti se to još samo pogoršati. Ista stvar ko i TF2, L4D2, DoD, HL2 DM... Nekad sam to sve mogao bez problema igrati na laptopu. Danas više nema šanse.
Sve te igre dijele isti engine i to do te mjere da međusobno dijele osnovne instalacijske datoteke. A engine bar jednom mjesečno dobiva ili preinake ili poboljšanja ili nove stvari... Dodaj na to pun K novih spellova, animacija, itema,... koje svako malo dodaju i hardverski zahtjevi s vremenom sve više i više rastu. Ak hoćeš igrati Valveove igre moraš se nažalost jednostavno pomiriti s tim.
Zbilja?
Meni tek od ovog patcha užasni problemi (smrzavanje/disconnect), sve do sad je bilo odlično.
Pa to baš i nije isto što i pad FPSa.
6.77 patch u DotA 1:
- * Tranquil Boots disabled speed reduced from 50 to 25
- * Tranquil Boots heal increased from 170 to 250
- * Tranquil Boots cooldown increased from 40 to 60
- * Tranquil Boots heal duration increased from 10 to 20
- * Illuminate manacost increased from 150 to 150/160/170/180
- * Illuminate AOE reduced from 400 to 350
- * Spiked Carapace duration reduced from 2.75 to 2.25
- * Spiked Carapace cooldown increased from 14 to 23/20/17/14
- * Marksmanship bonus is removed when there are nearby enemy heroes (instead of just being halved)
- * Reduced Marksmanship enemy detection aoe reduced from 400 to 375
- * Heaven’s Halberd's Disarm is no longer dispelled by Manta
- * Living Armor damage reduction is now done for all instances of damage that reduce its charges
Dakle, Drow gubi ulti kad je neki heroj blizu nje, KOTL nerfan, a Tranq boots (najbolje boots u igri, zbog kojih je Vanguard bio glup izbor) su nerfane do bola.
Perceto, really?
Jel postoji u doti 2 nekakav oblik ranked-a ?
No. Ako oces igrati competitivno nadi dobar team i prijavi se za neke Amateur turnire.
Jel se moze to F2P igrati?
No. Ako oces igrati competitivno nadi dobar team i prijavi se za neke Amateur turnire.
ajde ne pricaj gluposti kako ne postoji ranked ? cemu onda sluzi team matchmaking? imas bodove i sve
Jel se moze to F2P igrati?
može, ako ti netko pošalje kao gift na steamu, ako želiš šibni mi svoj steam acc u pp pa riješimo
haha opet masakr... Divine, BKB, Shadow , Power Trade, Boca itd.. u 17 min i jos pun k golda :D
Na kraju uletim u fontanu, ultra kill i zaginem haha
8/9 prvih towera ubio :D
haha opet masakr... Divine, BKB, Shadow , Power Trade, Boca itd.. u 17 min i jos pun k golda :D
Ne shvatam zašto bi sa Fiendom stackao anciente, ali ok.
I Perceto je u pravu, imaš levele, Winse, sve.
Danas sam s botovima igrao, ako nekog interesuje šta se može s Lone Druidom u jungli (s tim da sam srušio 3 towera, a da su moji srušili jedan dok sam jungleao):
2 Midasa, Monkey King Bar, Basher, Boots of Travel, Phase Boots, Stout i Quelling (jos sam i kurira kupio), level 18.5.
BTW. kad se svi hvale, prvi meč večeras. Malo lutao po mapi, pobijedili. Dobar tim.
http://dotabuff.com/matches/151532770
Analizirao meč i shvatio zašto smo pobijedili:
Njihova Mirana maxala Arrow i Leap (maxa se Starfall jer je to jedini Miranin reliable nuke), pola tima je imalo Blademail, Phantom Assassin je kupila Vladimir's Offering, Necro nije skillao Sadist (bread and butter skill), Mirana išla Midas (a ja sam na početku meča rekao da idemo na early push strat) i S&Y.
Sad sam bio protiv Urse s Ghost scepterom (drow)
Dok ga nisam pretvorio u Ethereal. Iz nekog razloga Orbovi ne prolaze kroz nju.
Uglavnom, rasturili nas, uzeli mid rax. Ja sam imao tupave iteme jer nikad ne igram Drow (klasični build Phase>Drums>Yasha>Ghost>Manta>Ethereal>Deadalus>BoT).
http://www.twitch.tv/crazymadmax/new
Neki naš tip, igra sa 5stack-om i picka Batridera nakon što su Pudge, Puck i Troll pickani. Nemaju wardova, a kaže da je igrao sa SingSingom danas.
...
All pick normalno, pa tko to igra? I DotA je na njemačkom btw., a tek muzika.... Zašto ovo gledam uopšte?
mentalist nisi u pravu svi ti igraju ap ...
bar bolji igraci
mentalist nisi u pravu svi ti igraju ap ...
bar bolji igraci
A smijem i ja ispasti glup.
Nekako, ako igraš All pick ništa te ne sprečava da instapickaš: Drow, Magnus, Warlock, Nyx i KotL (s izmjenama: PL, Batrider, Seer, Wisp).
Svi OP heroji na jednom mjestu.