Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.963.273
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Dota 2

Ma vraga, nyx me dovrši jer ostanem sa strane. Holdam se i bacim meku i wand i ok reko ajde nije mi ništa. I nyx se samo stvori dum ode ja, ali dobro riješe ga moji. Na kraju je nyx imao 6-17 lol. gazili su ga moji a on je mene :)

ugl. težak je lion za igrat, jako je papirnat :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Nisam neki strucnjak, ali igra je odlicna tj. bolja od svega sto sam vidio HoN, LoL i ostala s*anja.

Zivciraju me jedino igraci koji krenu igrati i onda se disconnectaju, no takvih je uvijek bilo i uvijek biti... 

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Dota 2
rebelsy kaže...

Nisam neki strucnjak, ali igra je odlicna tj. bolja od svega sto sam vidio HoN, LoL i ostala s*anja.

Zivciraju me jedino igraci koji krenu igrati i onda se disconnectaju, no takvih je uvijek bilo i uvijek biti... 

Ma taj problem je sada gotovo zamro koliko je bio aktualan u Doti 1. Doduše na Dotalicisousu se nije moglo leaveat bez kazne, ali ovdje nije toliko često leavanje mora se priznati... Da se mene pita, kazne bi trebale biti brutalnije..

prepičkavanje, staklenkom ajvara, ljudi koji pišu komentare poput LOL
15 godina
neaktivan
Dota 2

U doti 1 je bilo katastrofa šta se tiće leavera.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Jonja kaže...

U doti 1 je bilo katastrofa šta se tiće leavera.

e zato na gareni u cro 1 smo igrali samo mi known igrači i znalo se da neće bit livanja...a ne u serb 2

d4rkd3atH
15 godina
neaktivan
Dota 2

Zna li tko otprilikativni ili možda odokativni release date?

Igra me jako zainteresirala.

Hvala.

It puts the lotion on its skin or else it gets the hose again.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Dota 2

Krenuo igrat dns, igra je predobra... samo me jedno zanima zast nemogu igrat tutorial? i to za dotu, ispunio neku anketu jos 16.8 i sad danas malo gledam na steamu i vidim da mi dosla dota2, reko da instaliram i pocnem igrati a ono own sa phantom assassin il tak nest, uglavnom zenski lik, zakon je... znaci ja sad imam full igru ili? ima li igra smart cast kao sto ima u lolu? 

Postoje dvije vrste ljudi; mi s Međimurja i oni koji nam se dive! // Apple♥
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Toxic1337 kaže...

Krenuo igrat dns, igra je predobra... samo me jedno zanima zast nemogu igrat tutorial? i to za dotu, ispunio neku anketu jos 16.8 i sad danas malo gledam na steamu i vidim da mi dosla dota2, reko da instaliram i pocnem igrati a ono own sa phantom assassin il tak nest, uglavnom zenski lik, zakon je... znaci ja sad imam full igru ili? ima li igra smart cast kao sto ima u lolu? 

imas cijelu igru :D i nema jos tutoriala za dotu 2...valjda će bit kad izađe igra

d4rkd3atH
12 godina
neaktivan

Ne zna nitko, ali ostalo je jos 20-ak heroja da se ubaci u dotu 2 sa dote 1, znaci po nekim mojim procjenama pocetkom iduce godine bi trebala izaci full. Biti ce tutoriali kad izadje full igrica, ali imas na youtubeu dosta tutoriala za pocetnike dote ili dote 2 ( isto ti je ) i za heroje kako igrati kojeg heroja. I da bacim jos jednu malu usporedbu na LoL gdje je prosjecna starost igraca od 15 do 18 godina, a u Doti 2 od 21-24 godine tako da se svi oni sta pricaju i usporeduju community od Lola i Dote 2 mogu da se poklope. Jedini je problem kad pocnete igrat Dotu 2 matchmaking vas stavlja u isti game sa debilima, liverima i noobovima. Ja imam preko 1200 gameova i u zadnja 4 mjeseca nisam dozivio da mi je netko namjerno rage quita iz gamea radi igre i ruse koje ja dobijem u gameu su najcesce pro igraci tako da ne znam kako vam je sa tim rusima, vidim da mnogi se zale :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2012 0:43 (FarmWithMeee).
12 godina
neaktivan

dabl post sry

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2012 0:43 (FarmWithMeee).
14 godina
neaktivan
Dota 2

Jel netko za neku brzu partiju ?

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Dota 2

pa normalno da dobijes pro igrace kad si ti isto pro igrac

0 0 hvala 0
15 godina
hrvoje_zg91 kaže...

Jel netko za neku brzu partiju ?

daj yebemu kad sam online i u igri daj se javi, odigrat ćeš sa nama

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
Dota 2

Ajdee ajdee možee :)) Malo manje igram igre općenito ali za koju Dotu ću uvijek naći vremena!

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk

0 0 hvala 0
17 godina
fila2208 kaže...

Ma vraga, nyx me dovrši jer ostanem sa strane. Holdam se i bacim meku i wand i ok reko ajde nije mi ništa. I nyx se samo stvori dum ode ja, ali dobro riješe ga moji. Na kraju je nyx imao 6-17 lol. gazili su ga moji a on je mene :)

hehe, ja imam isti problem ali samo sa carryem :D

Nikako na zelenu granu, naucio na support i jeb ga, nikako se sada odviknuti od sup. uloge.

Lion je odlican heroj, ima stun, ima ono da te u kokos pretvori, i kad te s prstom obradi, uff...

Nema loseg, sve zavisi kako dobro znas heroja, recimo Earthshaker i Omniknight, ni jedan ni drugi nista posebno, ali evo ti klip moje igre neki dan ;)

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
16 godina
neaktivan
Dota 2

aj ekipa ak ste za koju partiju slobodno me add-ate 
Teo_Cro 

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
goodye kaže...
fila2208 kaže...

hehe, ja imam isti problem ali samo sa carryem :D

Nikako na zelenu granu, naucio na support i jeb ga, nikako se sada odviknuti od sup. uloge.

Lion je odlican heroj, ima stun, ima ono da te u kokos pretvori, i kad te s prstom obradi, uff...

Nema loseg, sve zavisi kako dobro znas heroja, recimo Earthshaker i Omniknight, ni jedan ni drugi nista posebno, ali evo ti klip moje igre neki dan ;)

Odlično složena akcija. Ma slažem se ja da je lion jak,alim ubiju te dva udarca kasnije da ni ne znaš di si :)

Omni mi je vrh, zajedno sa earthom rade čuda.

17 godina
Dota 2

Evo jedne moje solidne partije sa rubickom

http://www.zaslike.com/files/s7wyr7bwn3ewykh9hkb.jpg

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2012 12:18 (toxic).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Dota 2

Rubick je zlo, ali čisto. Gledam stalno onaj top 10 dota 2, uvijek bude 2-3 rubicka sa uber brzim refleksima i skillom pometu cijeli jedan tim i maznu im ultove. Lijepo ga je gledati kako igra, ali da ja igram rubicka, no fricking way, man :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
fila2208 kaže...

Rubick je zlo, ali čisto. Gledam stalno onaj top 10 dota 2, uvijek bude 2-3 rubicka sa uber brzim refleksima i skillom pometu cijeli jedan tim i maznu im ultove. Lijepo ga je gledati kako igra, ali da ja igram rubicka, no fricking way, man :)

meni je rubick no1 hero.. nikad dosadno... fenomenalan hero, krades spellove i rokaš.. a rubick se može prilagodit svakoj situaciji npr ako je u neprijateljovom timu jugernaut ja cu uzet rubicka 100%.... mogu mu ukrast spin.. isto vrijedi i za lifestealera 99% slucajeva mu uzmem onu njegovu neranjivost pa me niko nemoze sa spellom rokat :) i tak to.. fenomenalan champ

15 godina
toxic kaže...
fila2208 kaže...

meni je rubick no1 hero.. nikad dosadno... fenomenalan hero, krades spellove i rokaš.. a rubick se može prilagodit svakoj situaciji npr ako je u neprijateljovom timu jugernaut ja cu uzet rubicka 100%.... mogu mu ukrast spin.. isto vrijedi i za lifestealera 99% slucajeva mu uzmem onu njegovu neranjivost pa me niko nemoze sa spellom rokat :) i tak to.. fenomenalan champ

Heroj, odličan heroj da. Ajde nemoj pričat champ ovdje, ima puno lurkera. :)

meni osobno je tidehunter najjači, igram supporta snjim, dakle samo push, initiate i ekipa sve pobere. redovno preko 25 assista, užitak je igrat snjim još sad kad sam mu složio oklop i masku, super izgled a.)

13 godina
neaktivan
Dota 2

Igram Dotu dva dana, tj. oko 6 sati i danas sam otkrio ovog Tinker-a i prvi put uspio napraviti nešto (ok, mogao sam i s Linom i Drow-om).

Je li on poznat kao super Hero ili što?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dota 2

lol ?

To im 3 livala na početku pa ih ovi slali na vas ?

0 12 spectre sa 4 lh i 01 clinkz sa 2 :))

1 0 hvala 1
15 godina
Dota 2

Niti jedan heroj u igri nije op iako se nekad tako čini. Niti jedan ne može sve sam i ovisi o dobrom timu. Sve i jedan carry bez dobrog supporta će se dobrano pomučiti.

Ugl. igra je tako savršeno balanisirana da niti jedan heroj nije super heroj, tako i tinkera gaze invoker, i ostali, samo teeba znat kako :)

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Igram Dotu dva dana, tj. oko 6 sati i danas sam otkrio ovog Tinker-a i prvi put uspio napraviti nešto (ok, mogao sam i s Linom i Drow-om).

Je li on poznat kao super Hero ili što?

Je jak je heroj ali trebas imat skila da bi ga igrao na velikoj razini. Osnovna 2 itema za njega su ti bots of travel i soul ring. Vidim da si ti napravio tranquil bots sigurno su te flejmali jako :D. Tinker kad sklopi travelke bude po cijeloj mapi jer nejgova ulta refresha iteme i magije. Znaci tpas se bacis march na kripove, puknes soul ring pa ulti i opet bacis march, ako ima heroja u blizni bacis i drugu da ga malo isharasas i tpas se nazad na fontanu. Isto tako je dobar heroj kad igras vs carya nekog koji farma 40 minuta tpas mu se na lejn puknes prvu i drugu i tpas se nazad na fontanu :D. Ja kad igram tinkera na pocetku odem mid uzmem botl, napravim bots of travel, soul ring, force staf, hex, shivu, prodam botle i soul ring kasnije za linken i bloodstone.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2012 14:25 (FarmWithMeee).
13 godina
protjeran
Dota 2

daj marko ućuti vise

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2012 15:25 (Perceto).

0 0 hvala 0
15 godina
Dota 2

Kakva partija sa necrom, super heroj, lak i jednostavan, a ult obožavam, kad prasnem onom kukom, sav sam si happy.

Sad smo gazili balnara,a plakao je :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Kakva partija sa necrom, super heroj, lak i jednostavan, a ult obožavam, kad prasnem onom kukom, sav sam si happy.

Da necro je šema, jedino me nervira kad bacim q pa ako je brz heroj može trčat do baze da ga ne pogodi.

LoL acc THCJoshi
17 godina
Jonja kaže...
fila2208 kaže...

Da necro je šema, jedino me nervira kad bacim q pa ako je brz heroj može trčat do baze da ga ne pogodi.

aki si siguran da ce te q ulovit a imas portal key i town portal... pk pa brzo tp do baze dobitna kombinacija isprobo nekoliko puta :)

14 godina
neaktivan
Dota 2

Netko za partiju ?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice