Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.935.133
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Dota 2
acca kaže...

ako vam je toliko do keya, uplatite me 60kn na racun i dobite acc. Imam jedan xD

daj aj cu ga uzet uopce nije problem ako je ne koristen ako je koristen ne zanima me..

jbte dajem do 100kn vidim da je mnogima problem dati key, kada sam imo beta keyeve starcrafta podijelio sma ih tu po forumu ko neka budala na dobru rijec. takoder sam davao i warcraft triale itd..

btw. prijavio sam se za beta keyeva sa vise mail adresa i pa nisam dobio apsolutno nikakav niti na jedan mail :)

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2012 11:54 (toxic).
15 godina
neaktivan
toxic kaže...
acca kaže...

ako vam je toliko do keya, uplatite me 60kn na racun i dobite acc. Imam jedan xD

daj aj cu ga uzet uopce nije problem ako je ne koristen ako je koristen ne zanima me..

jbte dajem do 100kn vidim da je mnogima problem dati key, kada sam imo beta keyeve starcrafta podijelio sma ih tu po forumu ko neka budala na dobru rijec. takoder sam davao i warcraft triale itd..

btw. prijavio sam se za beta keyeva sa vise mail adresa i pa nisam dobio apsolutno nikakav niti na jedan mail :)

Dosta je teško doći do ključa. ja sam čekao inv par mjeseci i nisam dobio opciju da mogu invajt još dvoje ljudi. Gledao sam po netu jedino gamersbook masivno dijeli ključeve.

I'm very large!
17 godina
Dota 2

Jeste zapeli za Dotu ko da je ne znam sto. Ak vam se da, dodite u Koprivnicu u igraonu i tam mozete igrati Dotu 2 do mile volje, dok vam oci ne ispadnu, ne pukne mokracni mjehur, ne zavrsite ko Kinezi na stolcu :D

Cure su lude kad se zaljubljuju u naš muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Dota 2

da se pohvalim u subotu sam poslao zahtjev i danas sam dobio key!!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2012 19:01 (hors).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Pa gdje si poslao zahtjev
robimarko@gmail.com
14 godina

na dotinoj stranici

13 godina
neaktivan
hors kaže...

na dotinoj stranici

mozes li nam dati tocan link?

We don't celebrate birthdays, we level up!
14 godina

steam://takesurvey/1/

14 godina
neaktivan
Dota 2

Vidim da dosta ljudi ovdje trazi keyeve. Imate ogroman Dota 2 / Razer giveaway na gamersbooku, pa bacite pogled. :) I sretno!

http://www.gamersbook.com/scene/news/massive-dota-2-beta-and-razer-naga-hex-giveaway/

1 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Dota 2

Pudge je totalno OP, isto kao Riki i Venomancer.

Pobjednički tim je uvijek koji ima nekog od ova tri champa...Pudge pogotovo, s svojih preko 3000HP, i onim kurvinskim hookom.

A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...

0 6 hvala 0
14 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

Pobjednički tim je uvijek koji ima nekog od ova tri champa...Pudge pogotovo, s svojih preko 3000HP, i onim kurvinskim hookom.

Neznan evo sad sam malo uvatia igrat s Maginom (Anti Mage) prijatelj mi predlozia da se u pocetku samo fokusiram na farm i last hittanje(ignoriram sve fightove) te da rusham Battle Fury.

I stvarno taktika pali,nakon toga napravim power threadse pa mantu te onda eventualno valdimira.

Nakon PT silujen sve zivo i mrtvo(Pudge lol),a s Mantom budem neunistiv,a ako zagusti tu je blink na 5 sekundi :)

Ako ne uspijem,isfarmat brzo BF ili me harrasaju previse idem na vanguard->PT->Manta

Inace pocetnik sam tako da me vjerovatno i machmaking stavlja u queue s takvim ljudima tako da ne tvrdim da bi ova taktika palila protiv iskusnijih igraca.

Uglavnom Pudge mi nemoze prismrdit (doslovno :) )  dok igram Maginu.

SW:TOR nick: Ash'a lv50 Sith Sorcerer , Nightmare Lands PvE server
15 godina
neaktivan
Dota 2
Ako netko ima koji key viska i da ga hoce dat jako bi bio zahvalan :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dota 2

Nudim 100kn za beta key i ovo je moja z adnja ponuda tko hoce neka da, obavezno mora biti novi!!

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
duplikat kaže...

Ja ne trazim key na gotovo.

Zanimaju me nacini i razlozi zasto neki to imaju, a neki ne. Gdje su ti ljudi dosli do toga? Koja je fora i tako to :)

svi su ti ljudi koji su dobili key dobili su ga nasumično bio ti pro ne bio imaš šanse da osvojiš key 

16 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...

Kralju, care, legendo dote, ajde pogledaj sta si napisao.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2012 23:30 (Arxi).
13 godina
neaktivan
Dota 2

Ima li netko zainteresiran za prodat key ili steam acc? Placam ili zamjena, dajem Dirt 3 key.

0 0 hvala 0
14 godina
Dota 2

Dota 2 key {#} 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

S kim najradije igrate? Meni je osobno nevermore najbolji, predobar je u pocetku, kad se kupi blink dagger gotovo je, ulta dere u late gameu, doslovno kunnki skinem hp  do 400 xD

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Dota 2

za nevera triba bit skiled ...

tribas ufarmat dagger do 7 min .. ili lotar do 10...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dota 2

Meni kao pocetniku je Sven stvarno dobro lega,bolestan ranged AoE stun+dmg ,passive cleave ,  move speed/armor AoE buff ,double dmg (skoro) ulti .

Sta reci koju posluku porati,malo se nafarmaj i kolji sve zivo od reda :)

SW:TOR nick: Ash'a lv50 Sith Sorcerer , Nightmare Lands PvE server
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Za sve one koji još prate temu POKLANJAM 2 keya!!! Znači prva dva koji mi pošalju pp sa imenom steam acca giftam im igru. Evo da i ja nekoga razveselim :)
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.2.2012 8:54 (flapo).
16 godina
neaktivan
Brzi ste... Pošla oba
15 godina
neaktivan
flapo kaže...
Brzi ste... Pošla oba

:@

NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN
16 godina
neaktivan
Dota 2

Još uvijek tražim key za Dotu 2. I plaćam ako treba.Ajde ljudi javite 

Fitness osobni trener - Više informacija na PM //Trenutno treniram: tnakir
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Doxy_CRO kaže...

Prava dota je izašla 2005 godine, a dota 2 je samo remake u drugom engineu.

Misliš da nakon 7 godina heroji nisu dovoljno izbalansirani?

To je problem kada nakon lola tek vidiš pravu dotu, lol-ov community je pun plačljivaca koji se žale na balans umjesto da nauče igrati i to je ujedno i najgora stvar kod f2p modela igre.

Kod prave dote je bio puno bolji community mada ni on nije bio savršen.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
16 godina
M_dipl. kaže...

I ja tražim key za Dotu 2, ne plaćam ništa i ne garantiram da ću je igrati ako mi na prvu ne "sjedne", samo hoću probati. Eto! :)

evo ti frišku figu 

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
xxxxx kaže...
Doxy_CRO kaže...

Prava dota je izašla 2005 godine, a dota 2 je samo remake u drugom engineu.

Misliš da nakon 7 godina heroji nisu dovoljno izbalansirani?

To je problem kada nakon lola tek vidiš pravu dotu, lol-ov community je pun plačljivaca koji se žale na balans umjesto da nauče igrati i to je ujedno i najgora stvar kod f2p modela igre.

Kod prave dote je bio puno bolji community mada ni on nije bio savršen.

Nebalans se vidi kod izabira heroja, ne pojedinačno.

Skeleton king je nemoguće smeće za ubiti, ali samo ako je uz dobru ranged potporu...ak je uz njega neki mediocre kreten, piši kući propalo.

Igram i LoL, igrao i DoTu...DoTa 2 nije nikaj novo ni pametno, čista stara igra s ljepšim izgledom.

Allianz osiguranje
15 godina
neaktivan
Dota 2

prvi game u doti 2 i vec 14-2 sa kunkom :D igra je predobra .)

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/ps3/crofck007/][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean5/ps3/crofck007.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Jel ima nekih informacija hoce li Dota2 biti f2p? Ja se nadam da nece.

NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
puma_vkci kaže...

Jel ima nekih informacija hoce li Dota2 biti f2p? Ja se nadam da nece.

Odavno je najavljena ko f2p naslov.

Allianz osiguranje
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice