Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.935.133
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Dota 2

najgore što ja imam dota 2 key ali igru doslovno upalim 1x tjedno. više od toga ne stignem... dao bi nekome drugome da se igra ali mi je cijeli steam na tom acc.u pa mi nije baš ugodno dati nekome bazu od 50+ igara :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dota 2

Napokon mogu reći da sam uspio pohvatati konce, danas sam uspio pobjediti, igrao sam sa Skeleton Kingom i bio prilično dobar.

Evo i video koji sam danas napravio pa pogledajte :)

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2012 23:27 (Dodinho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Dota 2

evo ovako dajem beta key svakome ko me dobije 1v1 ili 5v5...

samo napisite di i kad cemo igrat... vidio sam da je jedan decko tu malo solio pamet pa ako oce nek dovede svoj tim da igra protiv mog pa cemo vidit koliko je dobar a ako dobije dajem mu 5 keyeva

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Dota 2
Perceto kaže...

evo ovako dajem beta key svakome ko me dobije 1v1 ili 5v5...

samo napisite di i kad cemo igrat... vidio sam da je jedan decko tu malo solio pamet pa ako oce nek dovede svoj tim da igra protiv mog pa cemo vidit koliko je dobar a ako dobije dajem mu 5 keyeva

ne smatram sebe nekim profesionalcem ali mano vs mano (nije in El Bano) uvijek mozemo bacit - javi kad ti pase.

p.s. only mid, do tri killa ili do baze

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
14 godina
neaktivan

Da nisi ti mozda Dominik Lacosta Stipic?

13 godina
protjeran
Dota 2

lol lakoste ima pametnijeg posla a ne doc spamat na forumu

ako ocete igrt 1v1 igra se iskljucivo apshomnp(neki zanimljiviji heroji never , mirana ...)

a 5v5 cm ...

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.1.2012 13:31 (Perceto).

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Arxi kaže...

Ovi majstori sto se hvale kako trgaju garena sobe (ili dota2 pub) neka se pokriju. Misle da su najveci dota majstori ikada a nikada u zivoti nisu igrali posten cw ili neki iole bolje ligu.

ae reci mi koje si ti lige igro i tourove 

14 godina
neaktivan
Perceto kaže...

lol lakoste ima pametnijeg posla a ne doc spamat na forumu

ako ocete igrt 1v1 igra se iskljucivo apshomnp(neki zanimljiviji heroji never , mirana ...)

a 5v5 cm ...

Dolazim obsat! (>.<)2

15 godina
neaktivan
Dota 2

Ima mozda tko koji key viška? Bio bih jako zahvalan!
Nikako da dobijm :( 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Dota 2

Žalio sam se na leavere u LoL...omfg, ovdje ih ima JOŠ VIŠE...u svakoj partiji 2-3 debila koja jednostavno odu u roku 5 minuta igre.

A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...

0 0 hvala 0
15 godina
Doxy_CRO kaže...

Žalio sam se na leavere u LoL...omfg, ovdje ih ima JOŠ VIŠE...u svakoj partiji 2-3 debila koja jednostavno odu u roku 5 minuta igre.

Meni je sasvim suprotno, zadnjih 20 game-ova niti jedan leaver.

14 godina
neaktivan

imam oko 300  gejmova .. u mozda 10ak najviše je netko otišao.

Pogotovo kad skupiš dosta gejmova pa počneš u matchmakingu igrat sa ljudima koji su dosta dobri gotovo da nema leavera.

15 godina
Jova_ kaže...

imam oko 300  gejmova .. u mozda 10ak najviše je netko otišao.

Pogotovo kad skupiš dosta gejmova pa počneš u matchmakingu igrat sa ljudima koji su dosta dobri gotovo da nema leavera.

točno to, kada skupis dovoljan broj partija isfiltriras onu njubsku ekipu sa pocetka pa igranje postane ugodnije

14 godina
Dota 2

Ima li netko viška key ? bio bih jako zahvalan !!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dota 2

Evo sinoc jedan prijatelj inace zesci dota frik, dode do mene i vidi mi steam na kompu,kaze "aj da ti posaljem dota 2 key" , a ja zaglumin neiteresiranost "a posalji,moga bi probat,samo ko ce nac vrimena za LoL,SW:TOR i Dotu2..." i tako dodoh do beta keya :D

Odigra sam 1 game prije raida u SW:TOR-u

Igra sam s Skeleton Kingom,i malo sam faila s buildom itd.(mozda sam prije jedno 2-3 godine odigra 2 meca dote)

Moja ekipa sve melee strength heroji :P kad sam skuzia pokusa sam uzet agility heroja(drow ranger),ali igra iz nekog razloga nije to registrirala i u game me ubacilo kao SK :S

valjda beta bug.

Opcenito igra izgleda odlicno(bolje od ijednog MOBA naslova koji sam ima prilike igrat do sad)

Vidim da vas ima dosta harcore dotasa tu.

Imate nekakav prijedlog za par begginer friendly heroja,i link za par jednako begginer friendly build-ova/guide-ova za te heroje?

SW:TOR nick: Ash'a lv50 Sith Sorcerer , Nightmare Lands PvE server
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dota 2

Evo ljudi ja dajem dota 2 beta key koji je vec aktiviran na steam i igran za jednu malu uslugu

Trebalo bi mi srediti pečat za praksu.

Znaci da ne trebam raditi praksu nego samo pečat i potpis iz neke firme koja se bavi elektronikom.

Tako da mogu odnjest u školu ugovor kao da sam odradio praksu :)

Ja sam iz Rijeke

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zodiak kaže...

Evo ljudi ja dajem dota 2 beta key koji je vec aktiviran na steam i igran za jednu malu uslugu

Trebalo bi mi srediti pečat za praksu.

Znaci da ne trebam raditi praksu nego samo pečat i potpis iz neke firme koja se bavi elektronikom.

Tako da mogu odnjest u školu ugovor kao da sam odradio praksu :)

Ja sam iz Rijeke

Ovo je orginalno....u najmanju ruku {#}

SW:TOR nick: Ash'a lv50 Sith Sorcerer , Nightmare Lands PvE server
14 godina
neaktivan
Dota 2

Imam ove godine DM jos uz to moram raditi maturalni rad i praksu

Tako  da se moram rijesiti te prakse nekako :)

posto vidim da puno ljudi zeli betu ,pa rekoh da provamo :)

mozda budem uskoro dobio Tera beta key pa cu i njega uloziti :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Ako tko ima key viška volio bi da mi ga udijeli :) 

Fitness osobni trener - Više informacija na PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

DObio sam inv prije dva tjedna uopće nisam skužio. Igrao sam dotu i hon prije, ali su me svejedno razvalili u late gejmu zaostajao sam za levelima i itemima. Nemam nikakvu želju vratiti se na novi rejp fest.

I'm very large!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Ovako, dobio sam mai u kojem pise congrats bla bla you were chosen to play dota 2 bla bla i sad jel ja iman 2 keya viska? GLedao sam u inventory nemam 2 dote, a koliko znam dobivalo se viska key uvijek!

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Ovako, dobio sam mai u kojem pise congrats bla bla you were chosen to play dota 2 bla bla i sad jel ja iman 2 keya viska? GLedao sam u inventory nemam 2 dote, a koliko znam dobivalo se viska key uvijek!

Pogledaj ovdje 

Shazbot !
13 godina
neaktivan
Dota 2

Nisam nikad igrao Dotu. Igram samo HoN.

Volio bi probat Dotu 2 jer sam gledao neke turnire uzivo i svidjelo mi se. Ne znam kako doci do igre i key-a.
Ako neko zna gdje to mogu naci neka mi se javi :) 

We don't celebrate birthdays, we level up!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Jonja kaže...

Pogledaj ovdje 

Nothin'

LoL acc THCJoshi
14 godina
neaktivan
Kada ste usli u grupu, PM-ajte korisnika: HamSandwich za dota key ne ovog sta si ti pito
17 godina
Dota 2

Ljudi ako netko ima dota 2 invite key ili sta vec, zamolio bih ga da mi posalje isti mogu platit veliku porciju cevapa i pivo :) ja sam svoje beta keyeve rado dijelio sa forumašima tu na bug-u kada se radilo o starcraftu valjda ima koja dobra duša..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2012 9:21 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Evo, još jedan novi žicaroš na forumu. {#} Jako bih volio isprobati dotu2, moguća ja i razmijena za hon legacy account ili sc2, ili jednostavno posuđivanje (dijeljenje). PM.

13 godina
neaktivan
Dota 2

Ja ne trazim key na gotovo.

Zanimaju me nacini i razlozi zasto neki to imaju, a neki ne. Gdje su ti ljudi dosli do toga? Koja je fora i tako to :)

We don't celebrate birthdays, we level up!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
duplikat kaže...

Ja ne trazim key na gotovo.

Zanimaju me nacini i razlozi zasto neki to imaju, a neki ne. Gdje su ti ljudi dosli do toga? Koja je fora i tako to :)

Prijavili se za betu, dosa mail i to je to, nma nikakve tajne...

LoL acc THCJoshi
16 godina
Dota 2

ako vam je toliko do keya, uplatite me 60kn na racun i dobite acc. Imam jedan xD

0 2 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice